PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol tesztelsz?
...
Es ott sem hasznalsz ekezeteket hasznalsz ekezeteket?

www.youtube.com/aabyssx
de sajna az angol nemigazán megy
Hol lehet olvasni azokat a cikkeket, add meg, hátha nekem is megváltozik a véleményem (pozitívan) rólad. 😊)

Bérbe vehet? reklámfelület...
nemtud valaki leirast,végigjatszast a MISSION IMPOSSIBLE OPERATION SURMA-HOZ
üdv
Bazz eskuszom ha egy csepnyi roszindulat is lenne bennem de ertsd meg nincs! Ez a stilusom nekem ez a velemenyem es a joeg sem fogja megvaltoztatni!
ERTSD MEG NEM AKAROK ROSZAT SENKINEK!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sok ember szivja meg hogy megvesz egy magas pontszamu jatekot es vegul nem teccik neki.
Miert ne irhatnam le 1000-szer mik a problemak a jatekba?
Ez egy szabad szolasu forum nem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az en munkahelyemen ez van bazz hogy kapok hetente 5 jatekot Ps2/Xbox es akkor mivel tesztelo vagyok persze hogy megvan rola a velemenyem es erdekesen az oszes eddigi cikkemet es kritikamat senki sem anyazta csak par ember innen.
Nem fogom egy jatekrol megvaltoztatni a velemenyemet mert masnak teccik. Ha egy jatek jo akkor megerdemli a dicseretett de ha egy jatek (lasd Fight Night) olyan hogy szijelbaszod 10 menet utan az analogot es fajni fog az ujjad tole akkor arra ne varj dicseretet.
Egyebkent ezt mar 10000 megvitaztuk es minding ugyanarra jutunk. De birom bazz hogy ha valakinek nem teccik valami csak akkor nagy a pofad UNREG es josz anyazni.
Arra nem gondoltal hogy vannak masok is akinek nem teccik a jatek de nem mernek beszolni mert felnek az ilyenektol mint ti?
Mi baj van azzal ha 1000 lapszamra leirom hogy miert szar "szerintem" a jatek?
A Manhuntos ugyel kapcsolatban olyan emberek anyaztak a velemenyemet akik meg csak nem is jaccotak a jatekot!
Ebredjetek mar fel. Mindekinek mas a stilusa amit szeret. Tul sok uj es szar jatek jon ki konzolon de az a keves ami jo az dicseretre melto!
Es UNREG ha nem teccik nem kell elolvasni ok?
Ugy felbaszod az agyamat mintha es ugy alitod elo mintha direkt unalombol irnam le a kritikaimat.
Ezzel még nem is lenne baj, inkább azzal, hogy túl sokat mondja. Ha nem tetszik neki egy játék, azt oldalakon át fikázza, mintha legalábbis 17ezerért vette volna meg és most átbaszva érzi magát. Vazz, a Manhunton napokig rágódott, ha nem termelt 50 hozzászólást az ügyben akkor egyet sem.
Sephi, rendben van ha nem tetszik neked egy játék, de azt elég egyszer elmondani és ne nézd hülyének azokat, akiknek esetleg tetszik, ennyi.
A FN nem csak az online/offline újságoknál kapott jó pontokat, hanem az olvasói értékelések is mindenhol dícsérték. Lehet, hogy szokatlan az irányítása, meg kell szokni, ennyi. Nem ez az egyetlen játék, aminek elsõre "kicsit más" az irányítása...
gamertag: kenobita
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
csak a tisztanlatas kedveert: megveszem a broadband adaptert es ezen van egy utp csatlakozo, amibe bedughatom az adsl/kabelmodemet. csippelt geppel megy? csippelt jatekokkal lehet jatszani az online szolgaltatassal?
www.streetlegal.hu
(Nem a te esetedbe, de) a wareznek pl. kimondottan eza hátránya, beszerez az ember 5 rugóért 5 játékot azt igazándiból egyiket se tolja szívvel lélekkel.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Probajatok mar ki a Fight Night-ot es meglatjatok mirol beszelek na!
...
Na de komolyan, nem lehet hogy kevés benned a kitartás???
Olvastam valahol a változós szövegrõl, és hidd el mi változunk meg az idõ elteltével...
Baromi nagy reflex kell hozza es sajnos az ujjam is megfajdul egy menet utan.
Csakis az analogot kell hasznalni es erosen nehez a kombinaciokat vegrehajtani.
Maradtak volna a sima gomboknal akkor talan jo is lett volna.
Nem kell ram figyelni na... nekem nem jott be es kesz.
Semmi ertelmet nem lattom annak hogy szejel baszam az analogomat igen nehezkes kombinaciokra.
en is ugy ultem neki hogy jaj de jo lesz de sajnos nem kerit akkora elvezetett mint vartam volna!
Én biztos, hogy megveszem, mert érdekel a téma és - mint említettem - pozitív kritikákat kapott mindenhol, kivéve itt, Tõled.
gamertag: kenobita
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

PSN ID.: Beegabor
Nem kell hozzá semmi csak egy adapter és egy eredeti game. Mondjuk nfsu kívûl nagyon nem próbáltam mást szóval lehet, hogy más játéknál nincs ilyen lag. Pl.: egy fight night 2k4... nem próbáltam még.
Én a broadband dologgal érzem magam átbaszva!!
Kérdeztem tõle, hogy van neked broadband adaptered?
Igen, de használt de csak párszor volt ki bondtva. Meg vettem 13e-ért és registrálnám a gépet meg megkéne neki adni egy kódot a neten amit a dobozában adják hozzá. Hooppáá ez kimaradt. Cheap hív mondja, hogy meglesz a kód 1-2 nap. 1 hét eltelik, mivan kóddal kérdezem meglesz 2 nap, csak a gyerek nem találja amit õ megadot. Ehhh mondom ez érdekes. Szóval már lassan fél év telt el. Azóta "várom" a kódot. Szóval ennyit errõl. Pár napja írtam egy e-mailt. Semmi reagálás. Szerintem neki kellene engem keresni-e, mert én vagyok átbaszva. Na mindegy, majd veszek a bolt-ba inkább megint egyet, ha lesz kapható. Abból legalább nem marad ki a registrálásos geci.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nagyon allat lesz 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mar maga a "Ballers" szo is ra kellet volna vezessen hogy mirol szol a jatek es szerintem kurva nagy gama! Mi csomot jaccunk vele!
PSN ID.: Beegabor
Meg tudnátok mondani hogy Boot CD-t milyen progival és milyen beállitásokkal lehet megégetni hogy mûködjön is? Nekem 30004-es Ps2-öm van Action Replay 2 + Neo. Az a bajom hogy pl. a Fight Night vagy NBA Ballers nem megy (a lemezek jók mert ujabb Ps2-n mennek). Az én Boot CD-m AR2 v1.9 ettõl kéne ujabb. szedtem is le de nem birom megirni hogy mûködjön is. Please Help !!!
Érdekelne hogy van-e rá mód hogy 50004 gépet összelehessen kötni 30004 géppel.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Pioneer 107D
TDK 4.7 gb
2x sebesseg
Tobb info esetleg ?😊