PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
En csak poenkodnek nehogy komolyan vegyen akarki is mar. >😊

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"ott sem hasznalsz ekezeteket?"

...és vesszõket. 😊)

aabyssx
"mivel tesztelo vagyok"

Hol tesztelsz?

...

Es ott sem hasznalsz ekezeteket hasznalsz ekezeteket?

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
A PlayZone 2004/2-es számában van full magyar leirás.

kõszi
de sajna az angol nemigazán megy
UNREG
gamefaqs.com

UNREG
Mindenkit??? Eddig tudtommal csak Sephivel volt problémám.

UNREG
"mivel tesztelo vagyok persze hogy megvan rola a velemenyem es erdekesen az oszes eddigi cikkemet es kritikamat senki sem anyazta csak par ember innen"

Hol lehet olvasni azokat a cikkeket, add meg, hátha nekem is megváltozik a véleményem (pozitívan) rólad. 😊)

barret
Kedves Unreg! Neked meg nem kéne mindenkit kioktatnod... Csak ennyit akartam mondani.

Bérbe vehet? reklámfelület...

sziasztok
nemtud valaki leirast,végigjatszast a MISSION IMPOSSIBLE OPERATION SURMA-HOZ

üdv
Sephi
Es miert csak akkor nagy a pofad amikor masok is letolnak emiatt?

Bazz eskuszom ha egy csepnyi roszindulat is lenne bennem de ertsd meg nincs! Ez a stilusom nekem ez a velemenyem es a joeg sem fogja megvaltoztatni!

ERTSD MEG NEM AKAROK ROSZAT SENKINEK!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ja es amielott megint volnal szives viszairni valamit csak szolok hogy nem direkt csinalom es nincs rosz szandekom. Ha egy jatekot dicsernek azt ugyanugy lehet szidni is.

Sok ember szivja meg hogy megvesz egy magas pontszamu jatekot es vegul nem teccik neki.

Miert ne irhatnam le 1000-szer mik a problemak a jatekba?

Ez egy szabad szolasu forum nem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nos en nem nezek hulyenek senkit akinek nem teccik es ha ugy tamadja kedvem akar 1000-szer is be fogom irni hogy nem teccik a jatek. Es ha megfigyelted volna akkor mindig alapozom is a nemtetszesemet es meg is irom miert nem jo a jatek.

Az en munkahelyemen ez van bazz hogy kapok hetente 5 jatekot Ps2/Xbox es akkor mivel tesztelo vagyok persze hogy megvan rola a velemenyem es erdekesen az oszes eddigi cikkemet es kritikamat senki sem anyazta csak par ember innen.

Nem fogom egy jatekrol megvaltoztatni a velemenyemet mert masnak teccik. Ha egy jatek jo akkor megerdemli a dicseretett de ha egy jatek (lasd Fight Night) olyan hogy szijelbaszod 10 menet utan az analogot es fajni fog az ujjad tole akkor arra ne varj dicseretet.

Egyebkent ezt mar 10000 megvitaztuk es minding ugyanarra jutunk. De birom bazz hogy ha valakinek nem teccik valami csak akkor nagy a pofad UNREG es josz anyazni.

Arra nem gondoltal hogy vannak masok is akinek nem teccik a jatek de nem mernek beszolni mert felnek az ilyenektol mint ti?

Mi baj van azzal ha 1000 lapszamra leirom hogy miert szar "szerintem" a jatek?

A Manhuntos ugyel kapcsolatban olyan emberek anyaztak a velemenyemet akik meg csak nem is jaccotak a jatekot!

Ebredjetek mar fel. Mindekinek mas a stilusa amit szeret. Tul sok uj es szar jatek jon ki konzolon de az a keves ami jo az dicseretre melto!

Es UNREG ha nem teccik nem kell elolvasni ok?

Ugy felbaszod az agyamat mintha es ugy alitod elo mintha direkt unalombol irnam le a kritikaimat.

UNREG
"mondja amit tapasztal"

Ezzel még nem is lenne baj, inkább azzal, hogy túl sokat mondja. Ha nem tetszik neki egy játék, azt oldalakon át fikázza, mintha legalábbis 17ezerért vette volna meg és most átbaszva érzi magát. Vazz, a Manhunton napokig rágódott, ha nem termelt 50 hozzászólást az ügyben akkor egyet sem.

Sephi, rendben van ha nem tetszik neked egy játék, de azt elég egyszer elmondani és ne nézd hülyének azokat, akiknek esetleg tetszik, ennyi.

cenobite
"...EA jatekok mind nagy pontozast kapnak..."

A FN nem csak az online/offline újságoknál kapott jó pontokat, hanem az olvasói értékelések is mindenhol dícsérték. Lehet, hogy szokatlan az irányítása, meg kell szokni, ennyi. Nem ez az egyetlen játék, aminek elsõre "kicsit más" az irányítása...

gamertag: kenobita

Persze mondhatjuk azt is hogy sephié az a vélemyén amelyet nem befolyásola játékvásárlás körülménye, a játék ára, hanem mondja amit tapasztal. 😊)))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

shevy
Sephi mi a bajod a Fight Nighttal? Nekem bejön nagyon

szia adi
csak a tisztanlatas kedveert: megveszem a broadband adaptert es ezen van egy utp csatlakozo, amibe bedughatom az adsl/kabelmodemet. csippelt geppel megy? csippelt jatekokkal lehet jatszani az online szolgaltatassal?

www.streetlegal.hu

UNREG
Sokan anyáznak téged, de lásd be, van benne igazság, rengeteget fikázol, meg elégedetlenkedsz. Elõveszel egy játékot, amirõl fél órával ezelött még azt sem tudtad, hogy létezik és ha nem tetszik akkor oldalakon át szídod.

szerintem sephi nálad nagyon betesz az, hogy dögivel szerezhetsz játékot. ha vki kiad 10 rugeszt akkor nem fogja lefikkantani a játékát még ha nem is a legjobb, ugyanígy nem fogja félredobni, ha jön egy újabb.

(Nem a te esetedbe, de) a wareznek pl. kimondottan eza hátránya, beszerez az ember 5 rugóért 5 játékot azt igazándiból egyiket se tolja szívvel lélekkel.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Meglehet... sokan anyaznak mert letolom a jatekokat de sajnos ez az igasag... olvasal utana. EA jatekok mind nagy pontozast kapnak ezt meg nem vetted eszre?

Probajatok mar ki a Fight Night-ot es meglatjatok mirol beszelek na!

Így jár az aki hamar megszerez mindent ...
Na de komolyan, nem lehet hogy kevés benned a kitartás???
Olvastam valahol a változós szövegrõl, és hidd el mi változunk meg az idõ elteltével...

Sephi
Az is meglehet hogy nem fektetem bele sok idot mert csak harom negy jacmat nyomtunk le es keszen voltunk.

Baromi nagy reflex kell hozza es sajnos az ujjam is megfajdul egy menet utan.

Csakis az analogot kell hasznalni es erosen nehez a kombinaciokat vegrehajtani.

Maradtak volna a sima gomboknal akkor talan jo is lett volna.

Sephi
Ugyancsak szeretnem kijelnteni hogy szerintem nem jo a jatek.

Nem kell ram figyelni na... nekem nem jott be es kesz.

Semmi ertelmet nem lattom annak hogy szejel baszam az analogomat igen nehezkes kombinaciokra.

en is ugy ultem neki hogy jaj de jo lesz de sajnos nem kerit akkora elvezetett mint vartam volna!

cenobite
Érdekes... Mindenhol 80-90% körül kapott... Jó, tudom-tudom EA cucc, de ha azt nézed nem túl gyakran jelenik meg boxprogram, és a rajongói értékelések is nagyon pozitívak. Persze, ha maga a stílus nem jön be...
Én biztos, hogy megveszem, mert érdekel a téma és - mint említettem - pozitív kritikákat kapott mindenhol, kivéve itt, Tõled.

gamertag: kenobita

Adi
Én is!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
ok?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
A Fight night uber szar... en nem tudom mit lehet egy olyan jatekban akar elvezni is...

Sephi
Hya ....

Adi
Hallotam már ilyen problémáról de nem tudom, hogy mivel lehet orvosolni a gondot!

Adi

barret
Lassan nyithattok egy fórumot: kit mivel baszott át Cheap...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Seth
Hali. Újfent memo kártya problémáim akadtak. Van(volt😊) egy nyko tipusú mem.kártyám és egyszercsak eltünt róla minden mentés. DE!! A hely amit az elõzõ mentések elfoglaltak az ugyanúgy foglalja a helyet.Amikor rámegyek a mem.kártya ikonjára, kiírja hogy no data. Most mi a francot tudok csinálni?Lehet valahogy "formázni" a mem.kártyát?

PSN ID.: Beegabor

CrucifX
Kíváncsi lennék, hogy az FF11-el hogy boldogul, õsszel pedig a Monter Hunter-ral!

Adi
Semmi extra. Én nfsu-tam neten lenne feelingje ha nem olasz és amcsi szervereken kéne nyomulni. Nagy a lag. Gyerekcipõben van még a ps2online MO-ban.
Nem kell hozzá semmi csak egy adapter és egy eredeti game. Mondjuk nfsu kívûl nagyon nem próbáltam mást szóval lehet, hogy más játéknál nincs ilyen lag. Pl.: egy fight night 2k4... nem próbáltam még.

Adi
LOL!
Én a broadband dologgal érzem magam átbaszva!!
Kérdeztem tõle, hogy van neked broadband adaptered?
Igen, de használt de csak párszor volt ki bondtva. Meg vettem 13e-ért és registrálnám a gépet meg megkéne neki adni egy kódot a neten amit a dobozában adják hozzá. Hooppáá ez kimaradt. Cheap hív mondja, hogy meglesz a kód 1-2 nap. 1 hét eltelik, mivan kóddal kérdezem meglesz 2 nap, csak a gyerek nem találja amit õ megadot. Ehhh mondom ez érdekes. Szóval már lassan fél év telt el. Azóta "várom" a kódot. Szóval ennyit errõl. Pár napja írtam egy e-mailt. Semmi reagálás. Szerintem neki kellene engem keresni-e, mert én vagyok átbaszva. Na mindegy, majd veszek a bolt-ba inkább megint egyet, ha lesz kapható. Abból legalább nem marad ki a registrálásos geci.

Rincewind
Szerintem bármilyen USB-s headset jó neki, bár nem esküdnék meg rá... 😊
Tudnátok mondani egy helyet, ahol ps2-re headset-et lehet beszerezni? Csak azt ne mondjátok, hogy az külön nem lehet venni, csak a Socom-al együtt, mert akkor felakasztom magam! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Kaplan
A Demon Stone , tényleg állat lesz...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Laza
neztetek mar a Demon Stone elozeteset PS2re?
nagyon allat lesz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

torrente
Akkor magyarázd el röviden, hogyan lehet variálni, bûvészkedni, mert én csak 1-2 dolgot tudok minden játékossal.

Sephi
Te meg vagyol kergulve!

Mar maga a "Ballers" szo is ra kellet volna vezessen hogy mirol szol a jatek es szerintem kurva nagy gama! Mi csomot jaccunk vele!

torrente
Az NBA Ballers iszonyatosan rossz! Nem csapattal kell játszani, hanem egy az egy ellen. 3,5 GB-nyi (!!) hülyeség.

Seth
Hát a boot cd-t sajna nem fogod tudni megégetni sehogy, mivel maga a boot cd is ugyanazzal a tecnikával van nyomva,mintha original PS2 dvd lenne(ezért is fogadja el a gép). Magyarul máshogy kell beszerezned.

PSN ID.: Beegabor

Kenoby
Sziasztok srácok !
Meg tudnátok mondani hogy Boot CD-t milyen progival és milyen beállitásokkal lehet megégetni hogy mûködjön is? Nekem 30004-es Ps2-öm van Action Replay 2 + Neo. Az a bajom hogy pl. a Fight Night vagy NBA Ballers nem megy (a lemezek jók mert ujabb Ps2-n mennek). Az én Boot CD-m AR2 v1.9 ettõl kéne ujabb. szedtem is le de nem birom megirni hogy mûködjön is. Please Help !!!

JohnnySmith
HI!
Érdekelne hogy van-e rá mód hogy 50004 gépet összelehessen kötni 30004 géppel.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sephi
Nero 6 (legujjab verza)
Pioneer 107D
TDK 4.7 gb
2x sebesseg

Tobb info esetleg ?😊

Sephi
En is nala chipeltem es egy evet sem birt ki a regi gepem. Meghalt es pont ez volt a baja. Cheap asoznta Titan Lite van benne erre valami baszot szar ami meghozza nem csak az alaplapra volt kotve hanem egyenesen a lencsere is. Aki kibontotta nekem es meglatta szonta hogy engem nagyon atbasztak. Ez van. Es ebbe az a legszomorubb hogy CHEAP baszik reaglni erre a dologra 😞

torrente
Én nála chippeltettem és teljesen jól mûködik! Mindent olvas, semmi hiba.

Laza
ha eleg volt 10 perc, akkor minek veszel gepet?!
egyebkent olyan nagyon sokkal tobb idot ugysem lesz alkalmad eltolteni vele (1-2 jatek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**