PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Én még új vagyok ebben.A PS2-nek van valami rendszere aminek meg kell felelnie ahoz hogy menjenek a legújabb játékok?Mert én eddig semmi erre utalót nem találtam.
Elõre is köszi...
I met God. She's black
Írd ide a problémád. Itt biztosan megmondják mi az.
http://www.xboxklub.hu/bad_bootrate_olvasasi_hibak
Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.
Szerintem nincs gond az olvasófejjel mert a cd-ket simán viszi elsõ inditásra pöpecül megy csak ahogy eddig is szokott lenni amia régi olvasófejnek is a hibája volt hogy nem viszi a dvd-ket !
Pörgetni pörgeti a dvd-ket de nem hallom hogy felgyorsulna a dvd hanem csak lassú tempóban pörgeti a lemezt és ennyi !
Visszavinni kicsit nehézkes lenne Mert Pestre küldtem el az egyik konzol szervizbe ! habár megvan az msn cimük ! Megkérdezem hogy mi a jó francot csináltak vele ! A pénzt elkérni eltudták de nem csináltak vele az ég világon semmit mert ugyanugy nem viszi a dvd-ket ahogy eddig sem vitte !
Benne van a pakliban, ha az ördöggel fogsz kezet...
Vidd vissza, kérdezd meg. Hol laksz?
Na szóval a cd-kel nincs gond azt zsirul viszi ! De akármilyen dvd-t rakok be nem csinál semmit se ! Olvasni olvassa a dvd-ket de csak várok és várok és várok hátha bejön valami de semmi !
Amint berakok egy dvd-t egybõl ekezdi olvasni be is jön a browser a lemez ikonnal de ennyi ! Mintha túl lassan pörögne vagy olvasná be a dvd-ket !
A cd-kel nincs ilyen baj azt olyan gyorsan olvassa mint az atom !
Nincs valamilyen mód hogy gyorsabban olvassa a dvd-ket ??
Lehet eladom a francba mert már tuti nem fogok rá többet költeni !
Vagy esetleg veszek bele egy network adaptert az olvasófej meg levan szarva !
nem azt mondom, hogy nekik is élni kell vmibõl, de 1000 hufért én se foglalkoznék vele... fõleg úgy, hogy Nyíregyházát nem számolva nem is tudom hol van legközelebb hasonló bolt.
nekem van fmcb, de az eredeti játékok híve vagyok. fõleg úgy , hogy ps2 gémek darabja 1000-2500 huf.
Hátö.... Hogy mondjam. Õk elvileg jól meg jó árban chippelnek, de pár dolog amit csinálnak átb*szás. <#levele>#levele>
Tessék itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=6p-3oph0IIA&feature=related
Akkor vágom nagyjából. CSak õt pont nem tudom mennyiért csinálja.
hjah lehet lokis, arra nem emléxem
Öööö.... Ezen még gondolkoznom kell, de valószínûleg igen. <#heureka>#heureka>
Mert most hirtelen eszembe jutott vagy 6, de egyiknek se rémlik a kocsija... Nem a lokis gyerekre gondolsz?
Valakinek van eladó Sony 8mb-s PS2 memóriakártyája baráti áron? Vagy cserélném a következõ eredeti játékokra:
James Bond: Agent Under Fire™ |NTSC|U/C|
2db Fifa 06 |PAL|
WRC 2 Extreme |PAL|
Köszi elölre is.
http://www.psxa2z.com/ps2/P2LstAZ.php
http://hasznalt-konzolos-cuccok.blogspot.com/
1. http://apronet.hu/freesearch.php?mit=ps2+chippel%C3%A9s
2. Mi épp a FreeMCBootot, beszéltük, ami ingyenes és fel se kell nyitni a gépet hozzá se semmi, csak a memkártyára kell pakolni egy progit (mellé a társ lejátszókat) ami olvassa a módosított írott lemezeket, DivX-et, MP3-at, USB-t olvas. Én ezért használom ezt a trükközés, mert nekem a chippelés elég költséges, és nem akarok egy fityinget sem költeni rá. Igaz, hogy nagyon olcsón szereztem be, zsír újonnan, de egy fityinget sem akarok rá költeni, ha nem muszáj.
3. Hol laksz? Vagy mihez közel? Lehet tudok egy-két helyet...<#awink>#awink>
sima instal-al fel is ment minden két memora is,ESR az kell ha lemezt akarsz elinditani benne játékkal,sms és a többi meg csak plussz.
Nem zavarja be a telepitést,csak a menü lesz bövebb.
Kiírtam rendesen egy kártya moddoló lemezt (CD DVD ROM Generator, DUMMY.BIN, ImgBurn stb.), amin a FreeMCBoot ISTALL mappájában nem csak a FMCB van, hanem az ESR, meg SMS és stb. Ezek ugye nem akadályozzák a Free MCBoot telepítését?
Jah és újraírható a lemez(Sony DVD-RW 2x), szóval remélem ugyanúgy fog tetszeni a chippelt PS-en amin meg szeretném csinálni a kártyám.
Ha valami nem jó segítene valaki?
Köszönöm.<#help>#help>
Nemsoká kipróbálom én is.
AZt szeretném kérdezni, hogy ESR patcheltem egy lemezt, de a WIndows mindig ISO-nak mutatja, pedig én vmi VCD-t vártam vagy ilyesmit ugyebár. Akkor most ez meg van patchelve vagy nincs? Meg vártam vmi csíkot is, de nem volt semmi csak kiválasztottam az isot, patch és csá. Kiírta, hogy oké kész. Már csak azért kérdem, mert nem merem kiírni, és kivi vagyok rá, hogy akkor most ez meg van -e patchelve, attól mert még iso....
KÖszi a segítségeket.
Üdv: Kiss Roland