PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi, nem kell semmi frissítés hozzá, ez nem psp XP
Seth
Én nem értem teljesen ezt a kérdést!Minden ps2 játék megy minden ps2 típuson.

PSN ID.: Beegabor

szabii98
Üdv!

Én még új vagyok ebben.A PS2-nek van valami rendszere aminek meg kell felelnie ahoz hogy menjenek a legújabb játékok?Mert én eddig semmi erre utalót nem találtam.

Elõre is köszi...

I met God. She's black

Mielõtt meg javíttatok valamit, utána nézek, hogy hogyan szokták mint, ezért mindig rákérdezek. Eddig csak telót javíttattam, de az más tészta. Erre nem tudok mit mondani, csak hogy mindenbõl tanul az ember. És persze, ha nem vagy jelen és átvétel után rögtön nem próbálod ki a helyszínen, az szopás.

Írd ide a problémád. Itt biztosan megmondják mi az.

http://www.xboxklub.hu/bad_bootrate_olvasasi_hibak

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

wesker24
Jól nézünk hi ha elbaxták az olvasófejet mert most vettem bele totál zsir új olvasófejet bele is raktam meg minden de mivel abszolút nem csinált semmit ezért küldtem el szervizbe hogy forasszák le ahol kell és ha kell kalibrálják be az olvasófejet !

Szerintem nincs gond az olvasófejjel mert a cd-ket simán viszi elsõ inditásra pöpecül megy csak ahogy eddig is szokott lenni amia régi olvasófejnek is a hibája volt hogy nem viszi a dvd-ket !

Pörgetni pörgeti a dvd-ket de nem hallom hogy felgyorsulna a dvd hanem csak lassú tempóban pörgeti a lemezt és ennyi !

Visszavinni kicsit nehézkes lenne Mert Pestre küldtem el az egyik konzol szervizbe ! habár megvan az msn cimük ! Megkérdezem hogy mi a jó francot csináltak vele ! A pénzt elkérni eltudták de nem csináltak vele az ég világon semmit mert ugyanugy nem viszi a dvd-ket ahogy eddig sem vitte !
Ne lehet hogy kiment pont az olvasó fej, vagy elszakítottak egy kis vezetéket a chipnél?(mondjuk ezt nem vágom, de biztosan külön kábelrõl megy az olvasó fej) Vagy leesett vagy valami?
Benne van a pakliban, ha az ördöggel fogsz kezet...
Vidd vissza, kérdezd meg. Hol laksz?

wesker24
Aha persze ki van chippelve ! És eredeti DVD-vel próbáltam ki !
Ki van chippelve? Eredeti DVD-t pakoltál bele?

wesker24
Na elküldtem szervizbe a ps2-öt ma jött vissza elvileg azt állitották hogy nálunk simán ment minden csont nélkül vitte a a gyári dvd-ket !

Na szóval a cd-kel nincs gond azt zsirul viszi ! De akármilyen dvd-t rakok be nem csinál semmit se ! Olvasni olvassa a dvd-ket de csak várok és várok és várok hátha bejön valami de semmi !

Amint berakok egy dvd-t egybõl ekezdi olvasni be is jön a browser a lemez ikonnal de ennyi ! Mintha túl lassan pörögne vagy olvasná be a dvd-ket !

A cd-kel nincs ilyen baj azt olyan gyorsan olvassa mint az atom !

Nincs valamilyen mód hogy gyorsabban olvassa a dvd-ket ??

Lehet eladom a francba mert már tuti nem fogok rá többet költeni !

Vagy esetleg veszek bele egy network adaptert az olvasófej meg levan szarva !
csak óvatosan, ban-ra vigyázni XP ajánlom az imgburn-t
Bocsánat a flood miatt. Nem kérdeztem semmit. Pont hogy jól csináltam. <#bdead>

Gyerekek. Véletlenül az ISO fájlt úgy írtam ki DVD-re, hogy kiírta az iso fájlból a tartalmakat a DVD-re. Akkor ez most el van cseszve? Simán az ISO-t kell ugye? Vagy pont hogy jól csináltam?

De most nem arról van szó érted, hogy fúj, ne csinálják, de szar, meg irigyek vagyunk meg stb, hanem hogy azért a parasztátb*szásnak is van egy mértéke. Mert hogyha pl 2ezerért csinálnák, akkor simán odaadtam volna egy memókarit. De azért 5öt....... Még jó hogy van internet, meg kedves csókák akik segítenek, az egyik srác programcsomagostól tutorialostól mindenestõl küldött egy pakkot, amivel megcsinálhatom magamnak.

Amúgy Ti hogy FreeMCztétek ki? Leírnád légyszíves, mert én még ezután akarom? A lemezt már megcsináltam, csak be kéne menni haverhoz chippelt PS-hez. Kíváncsi vagyok Ti hogy csináltátok.

ez olyan kb, mint az 5000 huf os psp downgrade.
nem azt mondom, hogy nekik is élni kell vmibõl, de 1000 hufért én se foglalkoznék vele... fõleg úgy, hogy Nyíregyházát nem számolva nem is tudom hol van legközelebb hasonló bolt.
nekem van fmcb, de az eredeti játékok híve vagyok. fõleg úgy , hogy ps2 gémek darabja 1000-2500 huf.
Hehe... <#hehe> Bezony. Az még a jobbik Ember. Nekem Úgy mondták, hogy 5ért adnak új ps2 kártyát, és még 5ért softmoddolnak.... Pffff..........

Playboxék 3 kilóért (gyengébbek kedvéért a kiló ezret jelent) akarták "softmodolni" a MC-omat. Aztán átbattyogtam haverhoz és megcsináltuk ingyért.
Köszi. Nem szeretném chippeltetni. <#vigyor2>
Hátö.... Hogy mondjam. Õk elvileg jól meg jó árban chippelnek, de pár dolog amit csinálnak átb*szás. <#levele>

én Krisztiánt ajánlanám a miklós utcán, www.playboxkonzol.hu
Semi psp nincs benne. Ez csak a FreeMCBoot, amit már lentebb kitárgyaltunk.

Tessék itt egy videó róla:

http://www.youtube.com/watch?v=6p-3oph0IIA&feature=related

Seth
A téma szerintem megoldható, de ez a hírdetés egy nagy kamu lehet.Vmi külföldi csóka lefordította a szöveget egy webfordítóval,aztán várja hátha vki bedõl neki.

Kb. 😄

Akkor vágom nagyjából. CSak õt pont nem tudom mennyiért csinálja.

akkor kamu ez a psp téma is?
Seth
Micsoda magyaros leírás. Átutalod a lóvét,aztán természetesen nem kapsz érte semmit.

média markt-tal majd nem szemben van, a panel házak alatt egy kis garázs.
hjah lehet lokis, arra nem emléxem
Sztem ez csak a FreeMCBoot...

Na várj, mert most ezt át kellett olvasni párszor....
Öööö.... Ezen még gondolkoznom kell, de valószínûleg igen. <#heureka>
Mert most hirtelen eszembe jutott vagy 6, de egyiknek se rémlik a kocsija... Nem a lokis gyerekre gondolsz?

ps2-psp menü

vki nem tudja véletlenül hogy kellene ezt megcsinálni? köszi
De meg kell. Errõl is volt szó nem rég... <#vigyor2>

sambauer
ennél a mcbootnál nem kell írás elött megpeccselni a játékot ?

Turn Me On Dead Man

Helló

Valakinek van eladó Sony 8mb-s PS2 memóriakártyája baráti áron? Vagy cserélném a következõ eredeti játékokra:
James Bond: Agent Under Fire™ |NTSC|U/C|
2db Fifa 06 |PAL|
WRC 2 Extreme |PAL|

Köszi elölre is.

közte van a szuper szétrakott 1,4es piros tú-feszt-tú-fjúriusz opel astra tuning garázs konzolboltos is? XP
Köszi szépen! <#eljen>

A Gamerankings überwiess. 😄
Hát ha eltotyogsz Debrecenbe, ott tudok tutkóra pár helyet. Ha szeretnéd, írj privátban és még az árakat is tudom nagyjából.

Köszönöm a segítséged! Kecskeméten lakom. Béke
Banyapapa
nem tudom,nem probáltam még.

Jah és még valami Banyapapa. Azt nem mondtad, de akkor nem fogja zavarni a chippelt gépet, hogy újraírható lemezre toltam?

Nem kérdeztem semmit. Találtam.
http://www.psxa2z.com/ps2/P2LstAZ.php

PS2-re tud valaki egy teljes játék listát a neten képekkel meg mindennel?

Eladom pár cuccomat:
http://hasznalt-konzolos-cuccok.blogspot.com/
Pesta76!!!

1. http://apronet.hu/freesearch.php?mit=ps2+chippel%C3%A9s
2. Mi épp a FreeMCBootot, beszéltük, ami ingyenes és fel se kell nyitni a gépet hozzá se semmi, csak a memkártyára kell pakolni egy progit (mellé a társ lejátszókat) ami olvassa a módosított írott lemezeket, DivX-et, MP3-at, USB-t olvas. Én ezért használom ezt a trükközés, mert nekem a chippelés elég költséges, és nem akarok egy fityinget sem költeni rá. Igaz, hogy nagyon olcsón szereztem be, zsír újonnan, de egy fityinget sem akarok rá költeni, ha nem muszáj.
3. Hol laksz? Vagy mihez közel? Lehet tudok egy-két helyet...<#awink>

Köszönöm Banyapapa. Igen ez a Noobie Pack. Akkor fain. Szóval így nem kell külön kiírnom egy ESR-es lemezt meg stb, tehát egybõl fel installálja. Fasza.

Valaki legyen szíves adjon már egy olyan linknet ahol a ps2 chippelésével foglalkoznak. Már meg van vagy 6 éve és már ki szeretném chippeltetni mert nagyon sokba van és nem bírom már anyagilag a ps3-at és a ps2-t is finanszírozni.Elõre is kössz.
Banyapapa
lehet az olyan noobie pack,amit mi néztünk.
sima instal-al fel is ment minden két memora is,ESR az kell ha lemezt akarsz elinditani benne játékkal,sms és a többi meg csak plussz.
Nem zavarja be a telepitést,csak a menü lesz bövebb.

És még egy kérdés.
Kiírtam rendesen egy kártya moddoló lemezt (CD DVD ROM Generator, DUMMY.BIN, ImgBurn stb.), amin a FreeMCBoot ISTALL mappájában nem csak a FMCB van, hanem az ESR, meg SMS és stb. Ezek ugye nem akadályozzák a Free MCBoot telepítését?
Jah és újraírható a lemez(Sony DVD-RW 2x), szóval remélem ugyanúgy fog tetszeni a chippelt PS-en amin meg szeretném csinálni a kártyám.
Ha valami nem jó segítene valaki?
Köszönöm.<#help>

Köszönöm Testvér.
Nemsoká kipróbálom én is.

Banyapapa
igen,ennyi az a patch,kiirod,és megy.
minap kiprobáltuk,és tényleg ennyi.

Heló.
AZt szeretném kérdezni, hogy ESR patcheltem egy lemezt, de a WIndows mindig ISO-nak mutatja, pedig én vmi VCD-t vártam vagy ilyesmit ugyebár. Akkor most ez meg van patchelve vagy nincs? Meg vártam vmi csíkot is, de nem volt semmi csak kiválasztottam az isot, patch és csá. Kiírta, hogy oké kész. Már csak azért kérdem, mert nem merem kiírni, és kivi vagyok rá, hogy akkor most ez meg van -e patchelve, attól mert még iso....
KÖszi a segítségeket.

Szia! köszönöm a választ!

Üdv: Kiss Roland