PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ףgצoם úgצ םéz ki.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szét estek?

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

Mi rצrtéףt ב betüimmel??

Sephi
Lentebb egyel..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Téףyleg Shepi, miért ףem tudod בzt cimet elárulףi?

Sephi
Hmm nem tudom. Egyeszruen egy kotekedes utan minden egyes hozaszolasban mitnha valami ironikusat eszlelnek es ez engem bant. En nem tudok rendesen viszapofazni senkinek mert nem a stilusom de azert nem hagyom magam mert az meg megint gaz.

Nem fogok en is erolkodni kerem.

UNREG : Ket ujsagnal jellenek meg az irasaim egyik nemet masik honland. A pasi aki engem felvett mindaket cegnel dolgozik es rajta keresztul megy ki a cikkem. Sajnos ennel tobbet nem mondhatok mert a falnak is fule van. Igen feketen dolgozok. Ez van.

aabyssx : Nagyon felreertem az irasaidat sajnalom.

UNREG
Neked tényleg komoly üldözési mániád van! Miért hazudtolnálak meg? El sem tudod képzelni, hogy egyszerüen csak érdekel??
(Mellékesen meghazudtolni csak azt lehet, aki hazudik)

Mennyivel egyszerübb lenne, ha rendesen válaszolnál.

Sephi
Miert is erdekel? Meg a vegen meghazutolsz bazzeg.

Sephi
Miert probalod most az egesz temat megint mas utra terelni?

Azzal kotsz belem hogy hogyan lehetek akkor barom hogy 23 eves fejjel nem ertettem meg a FFX tortenet. Szerintem te sem erteted meg csak hoszas jatekok utan. Nehogy mar fel vilagnak kodos a story es neked meg "közel sem bonyolult".

Probaj meg ugy irni hogy ne lehessen felrerteni kerlek.

UNREG
Igen, jó lenne már, ha beírná a címét az újságnak is, amibe ír, csak valamiért nagyon kerüli ezt a témát.

aabyssx
"Most miert nem lehet rolam leszalni?"

Vedd már be a gyógyszeredet a paranoiád ellen!

BTW nem azér' írsz be valamit, hogy ~beszéljünk róla? Mi baj van azzal, ha valaki arról kérdez, amit beírtál?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
"így a közel sem bonyolult"

Mond most ugye mar hirtelen nem tudsz mivel belem kotni es ekkora globalis es serto dolgokat irsz le?

Talan amaz tenyezo hogy akarhany embert megkerdezel a FFX storyjaval kapcsolatban amannyi valaszt kapsz majd hogy mirol is szolt.

En meg nem lattam ket ugyanolyan elmeselest a FFX storyjaval kapcsolatban es ezt te is tudod jol hogy mineki maskepp ertelmezi az egeszet.

Nem bonyorult? erdekes akkor meg miert van az hogy meg azota is sokan ujra meg ujra jaccak mert nem igazan ertik mirol is szolt? Nekem a negyedik ujrajacas utan vilagosodott fel hogy pontosan mi is tortent.

De ha te egybol megertetted es neked "közel sem bonyolult" hat akkor te egy zseni vagy.

Most miert nem lehet rolam leszalni?

aabyssx
Hagyni akartam már, de akkor inkább megkérdezem:

Mivel gondolom elmúltál már 8 éves, így a közel sem bonyolult (ámde SZVSZ fantasztikus és gyönyörû) FFX sztori megértésénél nyelvi korlátokon kívül milyen más tényezõ játszhat szerepet?

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Vazz, csak nem bírod azt a címet kinyögni...😊)

Sephi
Erdekes hirtelen nem tamadni akarsz?

Ez mar a masodik olyan esett hogy miattad nekem ugrik a fel konzolosok foruma ugyhogy tolem ne varj jopofizast.

Valtoztas a modorodon es ne mindig csak a roszat lasd az emberbe. Nekem nincs rosz szandekom es nem is lesz.

Attol hogy meg itt egyesek felreertelmeznek egy ket dolgot mesze nem jelenti azt hogy gunyolodni kellene vagy kotekedni.

Sephi
Valahogy ez nem egeszen ugy jott ki ahogy kivantad nemde?

Adi
Nem jelent semmit ha vki nem szereti az FF-t!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

UNREG
Azt azért még mindig nem értem, miért nem árulod el a címét az újságnak ahova írsz? Nem támadni akarlak, tényleg érdekel!

Adi
Fhuuuu.... kicsit elment melleted a Spephi!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
Ííígen. Maradjunk ennél!

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Akkor picit félreérthetõen fogalmazott... ^.^
Sephi
Uristen!

Nekem a FFX storyjaval volt bajom mert kodos volt es nem maga az angol nyelvel....

Rincewind
Azt írtad, hogy angolul írsz cikkeket (németországba 😊 és erre Aby mondta, hogy hogyan írhatsz angolul, ha még az FF X megértésével is problémáid voltak. 😊
Sephi
Tekintesz.

De hat mit lehet tenni? Ez van nemdebar? Nem te fizecc nekem es nem te vagy a munkaadom szal gondolhatod hogy mennyit adok en a te velemenyedre.

Esetleg talan megprobalhatnal baratsagosabb is lenni es igy tan nem lenne ez a hulye feszultseg.

UNREG
Ne vedd zokon, ha egy kicsit szkeptikusan tekintünk a tesztelõi tevékenységedre...

Szerintem felesleges vitatkozni ilyen hülyeségeken

Sephi
Talan tul sok melo is lett volna! Amit en erzek a FFX irant az sajnos nem fert volna ki.

Kb ugy van hogy kapok 3 gamat hetente es majdnem vegig kell oket vinni. Majd irni egy minimum 6 oldalas ellemzest rola wordbe.

Ennyi.

Sephi
Igen mert neked van am fogalmad mit mond egy igazi tesztelo.

A FFX mar 2002 elejen jelent meg es hat akkor meg csak a PC-vel foglakoztam. Tehat mar alapbol nincs mit elemezni rajta.

aabyssx
Ááááh!

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ilyet egy igazi tesztelõ sosem mond... 😊) Fõleg ne egy FF-nál.

Sephi
Hat megsugom neked hogy a FFX-et nem en elemeztem sehol mert mar startbol nem akartam. Tul sok melo lett volna vele.

aabyssx
Hát...
...annyi, hogy ha pl. a FFX-et kell elemezned, akkor mirõl írsz?

BTW mindegy. Sok sikert a tesztelõi pályafutásodhoz! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Eskuszom en nem ertem hogy mi koze az en jatek ellemzeseimnek es a FFX tortenete kozott. Ha mar ennyire divat lett belem kotni mostanaba legalabb legyenek mar a kotekedesek erthetoek pls 😞

Rincewind
^.^
Attól hogy nem ért szövegeket még írhat angolul cikket, legalább megértik azok akik kevéssé tudnak angolul... 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
OFF

"Mielott meg belem kotnel ujra jelentem hogy angolul irom a cikkeket es ugy kuldom el nekik kepekkel egyeutt."

Ne értsd félre a kételkedésemet, de múltkor még a FFX történetének megértésével voltak problémáid, nem? /:|

www.youtube.com/aabyssx

Hát ha egy játék minõsítésérõl van szó én hagynám magam vesztegetni az tuti 😊)) Mégse autópályaépítésrõl van szó.

Ádi: hát én pont így szívtam be pár játékkal, pontosabban szivattam meg magam. berendeltem 5-t (J&D, Deus Ex, Burnout2, MaxP2, meg még vmi ami nem is jut eszembe!!!) kaptam is párat (PrinceofP, FFX, FFX-2, NFSU):
eredményeim:
-J&D: nagyon teccés, elsõ pályán elekadás, cápa engem mindíg megevés, felfüggesztés, játszás más.
-MP": kirpóbálás, irányítás szokatlan, nem tetszés -> nem játszás, va más.
-DX: hosszunak levés, grafika nemtetszés -> nem játszás...
-BO2: tetszés, végigjátszás 😊)))) nagy elõnye volt, hogy szakdolgozatkészítés közben egy egy félórát is lehet vele játszani,nem kell komolyan nekiülni.
-PoP:még ki se próbálás
-NFSU: BO után kipróbálás, autók csuszás mint fene, irányítás nem tecc, tuningolás nem érdekel, nem játszás.
-FFX: lefagyás kb 1 óra után mindíg ugyanott. Nem játszás, PS2 javítás kénés.
-FFX-2: amíg X nincs késza ddig nem játszás! 😊))

Hát elismerem nem vagyok kitartó, és nem is volt idõm arra hogy komolyan nekifeküdjek a játékoknak a szakdolgozat miatt (pénteken de legkésõbb hétfõn leadom, aztán ivásjátszás halleluja!!!), de pont a "van másik" érzés miatt nem erõltettem a J&D-t és a MP2-t se pedig érdekelnek.

szóval kuki vagyok 😊)))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Jaj bazeg 😊))))))))))))))

torrente
Pedig mennyi pénzt kaszálhatnál, ha hagynád magad lefizetni. Írjál egy cikket a külföldi lapokba, hogy kisebbségi diszkrimináció áldozata vagy.

Sephi
Hmm... nem engem fizetnek le baz...

De mondom tema lezarva errol nem fogok beszelni.

Az NBA Ballert pedig nagyon jo jatek.

torrente
Akkó' az NBA Ballers-t készítõ cég még nem fizetett le?

Sephi
Gondolom neked is van eleg mas problemad az eletben es nekem is.

Nem akartam elohozni ezt a tesztelos temat de kurvara felbasztad az agyam.

3 eve irok cikkeket off-line ujsagonak es nagyon meg vannak velem elegedve.

Mielott meg belem kotnel ujra jelentem hogy angolul irom a cikkeket es ugy kuldom el nekik kepekkel egyeutt. Sot mar szamtalanszor majdnem at is koltoztem nemetorszagba emiatt de nem akartam.

En az igazat irom le egy jatekrol akarmilyen legyen is az az en szemszogembol. Minden egyes teszter a foldon igy csinaja de persze vannak olyan esetek amikor a ceg aszt mondja nekem hogy a X jatekrol csakis pozitivan lehet irni es akkor nekem persze hogy jot kell irni. Altalaban ezeket a jatekokat fikazom itt a forumon amikre koteles vagyok ott jokat irni...

ennyi

Sephi
Menyel el nemetbe vagy hollandiaba akar gyere at romaniaba es nezegesd at a helyi konzol/pc ujsagokat.

torrente
Én már az elsõ 5 percben beleuntam. Mész, locsolcs, megmentesz vkit (mindig ugyanúgy köszönik meg a segítséget...), mész, locsolsz...

Adi
"(Nem a te esetedbe, de) a wareznek pl. kimondottan eza hátránya, beszerez az ember 5 rugóért 5 játékot azt igazándiból egyiket se tolja szívvel lélekkel"
Én warezolok rendesen. Utoljára berendeltem egy 007-est egy tokyo xtreme racer zero-t, meg egy MX unleashed-et.
Elsõnek megnézztem mind a 3-mat aztán fére tettem a TXRZ-t és MX-et ezek után pedig tiszteségen végig nyomtam a 007-est!! Most pedig motorozgatok.. MX. Hülye gyerekek rendelnek-be 5 game-t és próbálnak egyszerre 5-tel játszanni. Vagy ha berendelek már annyit akkor folyamatosan megyek rajtuk végig és nem ugrándozok köztük!

Adi
Megy chipelt géppel bár azt mondják, hogy kikell kapcsolni(én nekem ment úgy is, hogy ha be illetve ki volt kapcsolva a chip). De eredeti game kell!!

Adi
Azt mondja a haver, hogy a firefighter kurva jó...

Adi
"A Manhuntos ugyel kapcsolatban olyan emberek anyaztak a velemenyemet akik meg csak nem is jaccotak a jatekot!"
Én nekem kurvára tetszet. Végig vittem... és régen mondtam, is neked, hogy jóóóó!!😊