PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ettol meg szinte tuti, hogy kamu.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Irott DVD Jatek/Muvi : sima elinditas es mar jacca is.
Eredeti DVD Jatek/Muvi : reset gombot addig tartani nyomva amig be nem kapcsol a kek led.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
legalábbis nekem úgy adtak el magic-et, hogy a következõ instrukciókat írták le:
-dvd film-nél power gomb nyomva tartása a kék ködig
-ps1-es játéknál 2× reset
de az én csipemrõl kiderült késõbb, hogy nem magic....
ahogy elnézem itt a fórumon senki sem tudja pontosan, hogy melyik chipre mi jellemzõ, úgyhogy a legbiztosabb pont a gyártók honlapja marad.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A DVD-R film úgy indul, hogy addig nyomom a RESET-et, amíg be nem jön a kék köd és utána elengedem. Ez alapján valaki tudja a chip fajtáját?
-Úgy hozz be a játékokat hogy fõtápon bekapcs és zöld gomb benyom és csak igy indulnak el a ps2-es játékok
-ha ps1-es játékkal akarok játszani fõtáp bekapcs és a zöld gombot kb 3mp-ig kell benntartani és akkor átugrik a ps1 logóra
Nah ezek alapján milyen chipem van?
Valaki nem tudja véletlenül, hogy milyen progival tudnám megnézni azt, hogy milyen modchip van a gépemben? Nem szeretném szétszedni a PS2-esemet és nagyon érdekelne a dolog, mert az a srác, akitõl vettem, valószínûleg átvert. Mindent visz a gép, de állítólag RIPPER2-es van benne, de én kétlem. Ha jól tudom, a RIPPER2-es chipnek van olyan tulajdonsága, hogy ha bekapcsoláskor nyomja az ember a zöld háromszög gombot, akkor memória kártyáról be lehet tölteni programot. Na, ez nálam nem mûködik. Egyébként ha valaki a következõk alapján be tudja azonosítani, az jó lenne:
- semmi különöset nem kell tenni ahhoz, hogy a backup DVD-s játék elinduljon
- a chipet 2x resettel lehet kikapcsolni
Aki tud, kérem segítsen, nagyon fontos lenne!
help
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007238
gamertag: kenobita
És szükségem lenne egy PS2 méreteire (szélesség, hosszúság, magasság), ha valaki ebben is segítene, hálám örökké üldözné!
átalakító alatt én a trfót értettem, amivel az itthoni áramból amcsit csinál.
de mondom így sztem már olcsóbban kijössz , ha itthon veszel egyet
Boldog Karácsonyt!
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
persze ha vesz hozzá rgb kábelt akkor színes lesz ezis-azis, ha van gépében chip....
de ha ntsc gépen az alap kábellel próbálja chip nélkül a palos játékot, akkor nem fog elindulni neki.
ha chipelt ntsc gépen palos játékot alap kábellel, akkor fekete-fehér lesz.
ha ntsc gép+pal game+chip+rgb kábel, na akkor lesz színes
persze lehet venni különbözõ adaptereket, melyekkel át lehet alakítani a mi áramunkat amerikaivá, de úgy már drágábban jönnél ki...
40k egy új gép itthon.... most õszintén az sok?
de fontosabb, hogy az usa-ban ha jól tudom más a feszültség, amirõl a gépek mennek, az viszont biztos, hogy a váltóáram frekvenciája más (ha jól tudom itthon 50 Hz, ott meg 60)
olyan jáékkal próbalta valamelyikõtök, amelyikben egyszerre kell használni a két analog-ot?
mert láttam valahol infót ilyen átalakítókról, de valami gond eddig mindegyikkel volt, pl:
- nem lehet használni a kttõ analogot egyszerre
- csak ps1-es kontrollerrel megy
- csak az egyik vibramotort hajtja
drivert adnak hozzá, ugye?
Boldog Karácsonyt!
PSN ID.: Beegabor
Mi is azt jaccotuk mig nem volt Ps2-om! ugyertema regebieket! 😊))
Az a gomb amivel paszolni kellet mindig tonkre ment 😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!