PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
Elnézést kérek, azóta megtaláltam, csak át kellett állítani.

http://www.ps2home.co.uk/tv.htm

CrucifX
Ahh, hasonló cipõben járok: kölcsönkértem haver chipes gépét (enyémet megpiszkálni sajna most nincs pénzem), ntsc-s lemez futtatása céljából. korong berak,egy resetel viszi az írott lemezt - viszont rgb kábellel a kép fekete-fehér, alapkábellel pedig zöld! Egy kis segítség jól jönne, hogy hogy lehetne megcsinálni, hogy normális legyen a kép :|

Mintha adtak volna ki egy fullextras limited PS2 szeriat beepitett dvd iroval, merevlemezzel, cd/dvd-rw olvasassal es hasonlok, kb az eredeti ar 2-3xosaert.
Persze ettol meg szinte tuti, hogy kamu.

Egyik haverom azt mondta, CD-író van a PS-2-esében, és otthon szokta másolni a játékait.. Nagyon baj, hogy kiröhögtem? :-)

nekem egyébként vszínûleg magic3 van és az eredetieknél és a DVDknél se kell trükközni. beleteszem azt megy. a psx-nél kellett vmit, asszem a nyomvatartást kék ledig.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

keresztkérdés: psx játékok? 😄

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
OK-OK

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
Mondom a legujjab (marmint amikor uj volt) Magic 3-mas chip az ugy muxik hogy :

Irott DVD Jatek/Muvi : sima elinditas es mar jacca is.
Eredeti DVD Jatek/Muvi : reset gombot addig tartani nyomva amig be nem kapcsol a kek led.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
ez ha jól tudom a magic-re utal.
legalábbis nekem úgy adtak el magic-et, hogy a következõ instrukciókat írták le:
-dvd film-nél power gomb nyomva tartása a kék ködig
-ps1-es játéknál 2× reset

de az én csipemrõl kiderült késõbb, hogy nem magic....
ahogy elnézem itt a fórumon senki sem tudja pontosan, hogy melyik chipre mi jellemzõ, úgyhogy a legbiztosabb pont a gyártók honlapja marad.

Tony Clifton
Nekem annyit legalább segítsetek, hogy milyen chipet szereltessek be és milyet NE! Köszi!

Nem létezik olyan progi, ami megmondaná, hogy milyen chip van a gépben? Kerestem a neten, de én nem találtam erre progit (hátha ti találtok).
A DVD-R film úgy indul, hogy addig nyomom a RESET-et, amíg be nem jön a kék köd és utána elengedem. Ez alapján valaki tudja a chip fajtáját?
szerintem ez magic3 mint sephijé.

én nekem nemtudom milyen a chip de ha lirok egy pár dolgot a betöltésrõl akkor valaki megtdja mondani!

-Úgy hozz be a játékokat hogy fõtápon bekapcs és zöld gomb benyom és csak igy indulnak el a ps2-es játékok
-ha ps1-es játékkal akarok játszani fõtáp bekapcs és a zöld gombot kb 3mp-ig kell benntartani és akkor átugrik a ps1 logóra

Nah ezek alapján milyen chipem van?
Sephi
Nem tudom. Nalam Magic 3 van benne.... Nalam siman beindul a Backup es ha eredeti akarok akkor addig kell nyomjam a reset gombot amig meggyulad a kek led.

Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy milyen progival tudnám megnézni azt, hogy milyen modchip van a gépemben? Nem szeretném szétszedni a PS2-esemet és nagyon érdekelne a dolog, mert az a srác, akitõl vettem, valószínûleg átvert. Mindent visz a gép, de állítólag RIPPER2-es van benne, de én kétlem. Ha jól tudom, a RIPPER2-es chipnek van olyan tulajdonsága, hogy ha bekapcsoláskor nyomja az ember a zöld háromszög gombot, akkor memória kártyáról be lehet tölteni programot. Na, ez nálam nem mûködik. Egyébként ha valaki a következõk alapján be tudja azonosítani, az jó lenne:
- semmi különöset nem kell tenni ahhoz, hogy a backup DVD-s játék elinduljon
- a chipet 2x resettel lehet kikapcsolni

Aki tud, kérem segítsen, nagyon fontos lenne!
Jó volt a Final Fantasy Drunks Party! 😄

hali all, eredeti hasznalt es irott ps2 dvd forrasok utan kutatok 😊
help
lesz ma Final Fantasy Drunks Party, ha vkit érdekel, itten dumáljuk éppen hogy holmikor.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007238

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8137357473#ShippingPayment kicsit off de nemsemmi a srác gyüjteménye én lehidaltam tõle nézzétek meg érdemes😊
cenobite

gamertag: kenobita

vki
Valaki ha tud Mortal Kombat Deception-höz kódot, az mondhatna egyet-kettõt.

ACER Aspire 5738ZG

Tony Clifton
Helló! Kezdõ vagyok PS2-témában és szeretném a segítségeteket kérni. Elõször is, hol lehet chippeltetni, és van-e valami kitétel, hogy milyen chipet szereltessek be? Egyáltalán mennyibe kerül?
És szükségem lenne egy PS2 méreteire (szélesség, hosszúság, magasság), ha valaki ebben is segítene, hálám örökké üldözné!

shevy
valaki elmagyarázná nekem hogy mi az a x-port?

Al Age
nétd errõl akkor most ne nyissunk vitát. mert példa kedvéért a posta sem olcsó usa-ból és sztem 40k igazán nem sok itthon egy ps2ért, plána ha fellép valami garanciális probléma, akkor azt egyszerûbb itthon rendezni.

"hát ha még veszel hozzá átalakítót is..." Ezt ugy ertelmeztem, hogy az rgb kabel melle meg atalakitot is. Egyebkent nem hinnem hogy egy ilyen atalakito nagyobb adossagokba verne barkit is...

Al Age
tudom, de ki beszélt itt rgb kábelrõl?
átalakító alatt én a trfót értettem, amivel az itthoni áramból amcsit csinál.

Ha itthon vesz akkor is kell hozza rgb kabel...

Al Age
hát ha még veszel hozzá átalakítót is...
de mondom így sztem már olcsóbban kijössz , ha itthon veszel egyet

Sephi
Az elso szamu nyom nekik ugyis a forumok lesznek...

Hentes Bill
hmmm, akkor mégiscsak menne a dolog? mert egy rgb kábel 2 rugó, chipet meg úgyis tetetnék bele...

Boldog Karácsonyt!

7th
Ehhez mit szóltok?
FBI Budapesten?
Online kalózkodás elleni FBI központ Budapesten?
link

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

Csak az utolsó kérdésre tudok válaszolni: igen, adnak, nagyon kulturált kis program van hozzá.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Al Age
én nem a tvrõl beszéltem...
persze ha vesz hozzá rgb kábelt akkor színes lesz ezis-azis, ha van gépében chip....
de ha ntsc gépen az alap kábellel próbálja chip nélkül a palos játékot, akkor nem fog elindulni neki.
ha chipelt ntsc gépen palos játékot alap kábellel, akkor fekete-fehér lesz.
ha ntsc gép+pal game+chip+rgb kábel, na akkor lesz színes

Igen, kuldd el priviben, koszi!

A normalis(nem 30ezres) TVk siman tudnak kezelni PAL es NTSC jeleket is, es parezer forintert lehet kapni 110-220V atalakitot.

Al Age
hát erre próbáltam célozni
persze lehet venni különbözõ adaptereket, melyekkel át lehet alakítani a mi áramunkat amerikaivá, de úgy már drágábban jönnél ki...
40k egy új gép itthon.... most õszintén az sok?

Hentes Bill
hmm, akkor nem jó, ha amerikából szerzem a gépet? 😞

Boldog Karácsonyt!

Al Age
usában ntsc rendszer van, tehát ahogy nálunk az ntsc gémek fekete-fehérek, egy usa gépen sztem a pal lenne az.
de fontosabb, hogy az usa-ban ha jól tudom más a feszültség, amirõl a gépek mennek, az viszont biztos, hogy a váltóáram frekvenciája más (ha jól tudom itthon 50 Hz, ott meg 60)

Al Age
egy címet nekem is küldhetnél plíz
olyan jáékkal próbalta valamelyikõtök, amelyikben egyszerre kell használni a két analog-ot?
mert láttam valahol infót ilyen átalakítókról, de valami gond eddig mindegyikkel volt, pl:
- nem lehet használni a kttõ analogot egyszerre
- csak ps1-es kontrollerrel megy
- csak az egyik vibramotort hajtja

drivert adnak hozzá, ugye?

Hentes Bill
hmmm, az usában vett ps2-t itthon is tudnám használni? gondolok a pal/ntsc rendszerre

Boldog Karácsonyt!

Seth
ha ramza nem tudja én is meg tudom adni.E-mail van meg telcsiszám..kell privibe?

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Berozsalok!! 😊))

Mi is azt jaccotuk mig nem volt Ps2-om! ugyertema regebieket! 😊))

Az a gomb amivel paszolni kellet mindig tonkre ment 😊))

Cimet plz, ha lehet netrol rendelni!

Seth
akkor azaz..tuti a cucc

Mint állat 😛

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Seth
Kaptál hozzá Kódmestert?? 😉

Én egy kölcsönkapott Logitech-el nyomtam két hétig az NHL 2005-öt, és le is kopott a bal karról a gumi 😄 (ezen kívül tökéletes volt, a ps2-es gombkiosztásról formázták, ami nálam mindig nyerõ)

Lehet 😊

Sephi
Nekem sima Saitek joy-om van de az is naon megfelel 😊