PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Szerintem egyrõl beszélünk...😊))

PSN ID.: Beegabor

4700 postaköltséggel együtt, egyszerre két joy-t is rá lehet kötni.
Egy újságreklám alapján rendeltem, és kérem kíméljen meg mindenki a "800 forintért tudok pont ilyet" jellegû megjegyzésekkel 😄

Kipróbáltam, kezel minden gombot, a karok tökéletesek, és rezeg is rendesen.
Tökéletes, pont ilyenre vágytam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Seth
én ps2 joy-al játszom még pc-n is egy szupi kis átalakítóval,egyszerûen nem tudok jobb joy-t. Kibaszottul kézre áll és baromi strapabíró

PSN ID.: Beegabor

Lammer
khmm Tvout?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
nekem az Xes áll kézre, bár mivel lapát kezem van... egy kicsit kicsi az S Kontroller, a PS2 elveszik benne, a gc dettó... 😞

Sephi
Feneket! En sokat jaccotam X-en es GC-en is de nekem a Ps2 joy volt eddig a legjobb!

Az X joyt kezben sem birom rendesen tartani mert egy oras jatek utan megfajdul a kezem mig a GC-esel alig tudok rendsen jaccani.

A Ps2 joy a legjobb es punktum. Marmint nekem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Jó-jó, a Start és a Select sem az! 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja, télleg'! Ez eszembe sem jutott. A PS2 mindeng gombja (L3 és R3 kivételével) analóg. Ez pécén syntax error...

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
APC-sJL topik, #7021 hozzászólás.

(utalás egy korábbi hsz-re, ahol PC buzik a PS2t fikázták és ilyen marhaságokat mondtak)

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

??
PS joy "kisse" korabban volt mint X, es szerintem is a messze a legjobb joy, pedig nemkeves konzolt hasznaltam mar.

UNREG
Érzékeli, hogy analóg?

aabyssx
Azt a sz*r X kontroller koppintást akarod PC-re kötni?

BTW mennyi, honnan?

www.youtube.com/aabyssx

Ha minden jól megy, ma érkezett meg a ps2-pc joy átalakítóm, amivel a világ valaha tervezett legjobb joypad-ét pc-n is fogom tudni használni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

én is átszoktam skubizni de még egyikbe se láttam sajna 😞

aabyssx
> Persze hogy nem csak vetítenek, hogy lehet kapni

Havi nagybevásárlásoknál szoktam rábukkanni globalizációs-pénzrablóközpontokban.

www.youtube.com/aabyssx

persze nem 4 hanem 6eFt de mindegy... 😉

itten:
http://www.cheapboy.hu/product_details.php?id=1225

Asszem en a westendi MMben vettem (jo)par honapja.

Persze hogy nem csak vetítenek, hogy lehet kapni 😊 de ha konkrétan kell akkor sosincs 😊 chepaboy.hu -nál nézted?

cenobite
Senki nem tudja, hogy hol lehet megvenni a FF9-et eredeteiben?

gamertag: kenobita

Joyom már van PCre, olyan hogy a billenytû lenyomást szimulálja szóval minden játékkal megy 😊 tökjó 😊
De én 72es TVn és Hifin akarom! hejj! 😊

aabyssx
rrroka! Úgy van! Inkább vegyél egy joy-t is, de ne az eredetit! Hiába kerül annyiba!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Jaccad Pc-en! En is ugy tettem. Vettem egy 2500 Ft os joy-t oszt jolvan!

Ha kell help a patch es progi ugyben irjal es elkudok mindent!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja... egyebkent a szam cime MeLOdies of Life.

Detto 😊 Nagyon elveztem vegig a jatekot, a Memories of Life ket kulonbozo valtozata meg allando tagja a playlistemnek 😄 Szerintem ebben csinaltak meg legjobban a Chocobok tapolasat is, vegre nem unalmas hanem egy jopofa minigame lett.

sokan lehordják az ff IX-et de nekem nagyon nagyon bejön!Nálam a VII után ez jön be a legjobban és a zenéi csodálatosak!Fõleg a Ending movie alatt futó szám tetszik!Asszem Memories Of Life a címe!
cenobite
Bár a X-et sem pörgettem még ki (most Seymour bácsi legyõzésére gyúrok), de természetesen ennyiért bõven érdekel a 9 is.

cenobite
Hol lehet venni FF9-et? Nem pesti vagyok, de meg tudom oldani, hogy elküldjék, ha ott lehet valahol kapni.

NEM rip-CDzek!!!

Amugy megérne 3-4eFt-ot, ha lenne annyim 😉 De mivel kopiba má megvan így nem duplikálok.

barret
Bóven megéri az a 100 óra játék!!!
Nagyon állat a game!

Bérbe vehet? reklámfelület...

aabyssx
Vaze', az FF9-et már 3-4e-ért megkapod eredeti dobozban, kézikönyvel stb. Nem ér meg annyit?!? >:|

www.youtube.com/aabyssx

cenobite
Szerintem a rip-cd-ket tényleg ne erõltesd, ha nem akarod a ps2-d idõ elõtt "kezeltetni".

Én egy ps1 beszerzésén gondolkodom - használtan már 20k körül kaphatsz csippel, játékkal.
Vagy pc-n játszol ps emulátorral. Kipróbáltam, mûködik. Viszont nem az igazi... Mármint az érzés.

Sephi
En Pc-en toltam vegig a FF9-et CVGS emulatorral mert volt hozza kulon patch 😊))

Én még mindíg ott tartok,hogy a másolt psx vajon szétcseszi-e vagy sem a PS2 fejet? szeretnék FF9ezni 😊

Olvastam,hogy a parasite eve elsõ részének csinálnak PS2 verzióját Rebirth címen, ebbõl lett vmi?

aabyssx
> ha ripekkel akarsz játszani

... az igénytelenség magasfokon.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hat nekem tobb nap es tobb proba kellet amig megtanultam. De azutan a folyamat durvan fel ora 😊

KillYou
Azért ha jól látom az elsõ ilyen lemez össze állitása 1 nap. Lehet hogy utána már megy 2 ora alatt is de azért ez nem egy pikpak. Egyszerübb winyot bedobni ha ripekkel akarsz játszani.

http://www.agumi.hu/

Sephi
Nem baj! A lenyeg hogy van ami megy es van ami nem megy.

En fogtam a Harvest Moon Ps2 DVDRIP-et ami Cd-en volt meg , leripeltem majd neroval felirtam egy DVD-re es csodalatosan ment. Pedig kinlodtam vele eleget megis ment. De mas jateknal es sajnos nem sikerult.

Probald meg egy fordito progival leforditani amit azon a oldalon irnak. En is onnan inspiralodtam 😊

köszi igaz ebbõl semmit sem értek😊
csõ!! Ps1-es játékot ki lhet írni dvd-re?és viszi a ps2 õket?
cenobite
"...a ~kék CD-s játékok búgatják is a meghajtót rendesen..."

Akkor megnyugodtam... Azt hittem, hogy az én TTT-mel van valami gáz, hogy berakom és zúg-búg. Nem is nagyon mertem vele játszani. Persze már majdnem minden karakterrel végignyomtam... 😊

aabyssx
> van eredetileg CDs PS2

Van.
Az én eredeti Tekken Tag Tournament-em CD-Rom-on van és a Super Bust-A-Move 2-t is CD-Rom-on adták ki.
BTW ezek a ~kék CD-s játékok búgatják is a meghajtót rendesen! Hogy ez árt-e? Hát én nemtom. A Tekken 4 kijöveteléig én rengeteget játszottam a TTT-vel, de semmi baja nincs a gépemnek (nem chip-es, 3 éves).

www.youtube.com/aabyssx

és a kopi CDs psxekkel?
van eredetileg CDs PS2? 😮

Nem a cd-s játékokat nem szereti a ps2, hanem a dvd-rõl rippelt cd verziókat.
Eredeti cd-s ps1 és ps2 játékokkal semmi baja nincsen.

ha kb 5 centi castag akkor sárga, ha 2-3 akkor fehér 😊

Lammer
már nem tudom egy havernál van kölcsibe évekóta, msotmár visszakérem úgyérzem... 😊

kérdeztem témát is de senkisemmit...

Sephi
Nem a piros potyos?