PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy újságreklám alapján rendeltem, és kérem kíméljen meg mindenki a "800 forintért tudok pont ilyet" jellegû megjegyzésekkel 😄
Kipróbáltam, kezel minden gombot, a karok tökéletesek, és rezeg is rendesen.
Tökéletes, pont ilyenre vágytam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
PSN ID.: Beegabor
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az X joyt kezben sem birom rendesen tartani mert egy oras jatek utan megfajdul a kezem mig a GC-esel alig tudok rendsen jaccani.
A Ps2 joy a legjobb es punktum. Marmint nekem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.youtube.com/aabyssx
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
PS joy "kisse" korabban volt mint X, es szerintem is a messze a legjobb joy, pedig nemkeves konzolt hasznaltam mar.
BTW mennyi, honnan?
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Havi nagybevásárlásoknál szoktam rábukkanni globalizációs-pénzrablóközpontokban.
www.youtube.com/aabyssx
http://www.cheapboy.hu/product_details.php?id=1225
De én 72es TVn és Hifin akarom! hejj! 😊

www.youtube.com/aabyssx
Ha kell help a patch es progi ugyben irjal es elkudok mindent!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gamertag: kenobita
Amugy megérne 3-4eFt-ot, ha lenne annyim 😉 De mivel kopiba má megvan így nem duplikálok.
www.youtube.com/aabyssx
Én egy ps1 beszerzésén gondolkodom - használtan már 20k körül kaphatsz csippel, játékkal.
Vagy pc-n játszol ps emulátorral. Kipróbáltam, mûködik. Viszont nem az igazi... Mármint az érzés.
Olvastam,hogy a parasite eve elsõ részének csinálnak PS2 verzióját Rebirth címen, ebbõl lett vmi?
http://www.agumi.hu/
En fogtam a Harvest Moon Ps2 DVDRIP-et ami Cd-en volt meg , leripeltem majd neroval felirtam egy DVD-re es csodalatosan ment. Pedig kinlodtam vele eleget megis ment. De mas jateknal es sajnos nem sikerult.
Probald meg egy fordito progival leforditani amit azon a oldalon irnak. En is onnan inspiralodtam 😊
Akkor megnyugodtam... Azt hittem, hogy az én TTT-mel van valami gáz, hogy berakom és zúg-búg. Nem is nagyon mertem vele játszani.
Persze már majdnem minden karakterrel végignyomtam... 😊gamertag: kenobita
Van.
Az én eredeti Tekken Tag Tournament-em CD-Rom-on van és a Super Bust-A-Move 2-t is CD-Rom-on adták ki.
BTW ezek a ~kék CD-s játékok búgatják is a meghajtót rendesen! Hogy ez árt-e? Hát én nemtom. A Tekken 4 kijöveteléig én rengeteget játszottam a TTT-vel, de semmi baja nincs a gépemnek (nem chip-es, 3 éves).
www.youtube.com/aabyssx
van eredetileg CDs PS2? 😮
Eredeti cd-s ps1 és ps2 játékokkal semmi baja nincsen.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan