PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik legstabillab chip bake... igaz kellet hozza az a masik xszar cucc is... vegulis na lehet igaz. en mast nem hasznaltam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.agumi.hu/
nameg a beszerelése is könyedebb...
elvileg jobban vigyáz a fejre(fejpozicionálásraértek) elvileg...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
azt pedig pl itt lehet rendelni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Dánken Meklód
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ACER Aspire 5738ZG
Mivel jobb az egyik a másiktól?
ha nem be kell rakatni... az a drágább ha rendelsz és még be is rakatod... úgy lehet 25is... már végigjártam(DMSné meg Rippernél is)
your choice...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
de az 15K-20K...
ha gagyit akarsz(jajjj ne bántsatok) elég a Magic chip is...
😉 kb 10K
régen ps1-nél bevittem konzolstudioba 3eft és annyi volt.
Itt hogy müködik?
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nforce on látok olyat hogy NTSC és PAL dvd -s a játék.
Ez szamit hogy melyik? Gondolom a PAL t kell leszednem.
bye
Légyszi valaki dobjon priviben címet, ahol lehet chippeltetni új ps2-t és mennyiért! A régi forrásom eltûnt! 😞
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
gamertag: kenobita
kislányoknak van valami progi? Pl Shrek2?
Barbie? Ilyenek ?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hi
A PC t sem rontja el, miért rontaná.
Egyébként már nincs választás mikor az iskolatárainak
otthon PS2 van. Tartani kell a versenyt mert szegeny gyermek
szarul érzi magát.
Figy, veszek neki egy akármi játékot. Egy kisautó vagy valami
5-6 ezer. Egy barbie baba megint ennyi. 3-4 szer játszik vele és
megy a sarokba.
ON
Inkább nes vagy snes. Elég még neki az.

ervét nehogy berakj...
én párszor beraktam egy cdrw-t(ripper menû lecserélése hdloaderhez)
nagyon kattogot... mintha azóta is hallanám, ha berakok egy normális(Verbatim MMC alap, nem gagy bkategindia) dvd-t megkattogtatja, riteknél is sajna... hülye voltam , hogy sajnáltam a cd-r-t rá, bár akkor csak ez volt itthon é izgatott voltam, hogy menjen a HDLoader...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
-R -esekre ird a jatekokat lehetoleg TDK , Traxdata... (ujjab masinak alitolag birjak a +R -t is.)
Letszik hulye vagyok a ps2 höz.
Gta: Nem is tudja mit kell tenni csak autozik motorozik
repulozik hajozik a jatekban. A varos nagyon interaktiv, sok mindent
lehet csinalni.
ISTEN MENTS!!!!!!!! AZ MAGA A HALAL!
Az új gyári PS2 (az a lapos fajta) szerintem már viszi az írt DVDt, de csak filmet.
Segitséget kérnék PS2 vásárlásához.
A gyereknek (6 éves) venném karácsonyra. Fõ progam ami PC n fut az a GTA és mivel csak ps2 re jön az új verzió egyenlõre ezt venném meg.
Mi kell hozzá? Eddig amire jutottam:
Alapgép kb 40 körül.
Legalább 2 kontoller (2 gyermek van)
Valami memória (ezt nem tudom mi)
Valami chip 😄
Nem tudom, de jó volna ha DVD RW ket tudna olvasni,
vagy dvd+rw vagy dvd-rw. Pár játékot kiirnák erre,
kb 3-4 ilyen dvd vel mehetne.
+ Nem tudom mi kellene hozzá.
Mennyibe is kerülne ez igy?
Köszi
Másolt a játék
és eddig az összes ilyen volt!
Miolyen patch?mi a neve?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!