PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Miro' beszilsz ?😊

Az egyik legstabillab chip bake... igaz kellet hozza az a masik xszar cucc is... vegulis na lehet igaz. en mast nem hasznaltam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KillYou
Ebben biztos vagy? En is igy gondoltam, de a teljes menet leírását nem találtam sehol.

http://www.agumi.hu/

háát izé tudod az extrák, menü,rgbfix stbstb...
nameg a beszerelése is könyedebb...
elvileg jobban vigyáz a fejre(fejpozicionálásraértek) elvileg...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Sephi
Mi is a baj a Magic-el? Itt mindekinek az van es tokeltesen megyen...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
szerintem a slidetoolra gondolsz, aminek az a része amit fogsz kb egy memkártya végéhez hasonlít
azt pedig pl itt lehet rendelni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Tyler Durden
Tud vki olyan helyet ahol alkatrésznek vesznek be ps2-t? Olvasófej problémás gép, de ultrán nincs kedvem megcsináltatni, aki tud vmi helyet az pls jelezze..
Dánken Meklód

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nem kell hozza specko memkartya, csak fel kell ra rakni egy bizonyos exploitot, ami elinditja a hdloadert a gep inulasanal. Ahoz viszont, hogy a memkartyara felkeruljon a program kell valamilyen chip(ripper vagy dms), vagy egy haver akinek van chipje es hajlando ezt megcsinalni neked.

vki
Figyi, Halottam hogy létezik olyan memkártyaszerûség amihez nem kell chip. Ha létezik ilyen, akkor honnan lehet beszerezni?

ACER Aspire 5738ZG

és ezek miben különböznek egymástól?
Mivel jobb az egyik a másiktól?

ha profi mûszerészvagy, aki nem riad vissza a miliméter pontos forrasztástól meg van egy profi pákád ,akkor usgyi...
ha nem be kell rakatni... az a drágább ha rendelsz és még be is rakatod... úgy lehet 25is... már végigjártam(DMSné meg Rippernél is)
your choice...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Jó de ezeket bekell rakni vagy rakatni, és hol lehet ezeket megvenni?

ha normálisat akarsz Ripper2(3még mon szerintem nincs) vagy DMS3(a 4 sem szerintem)
de az 15K-20K...
ha gagyit akarsz(jajjj ne bántsatok) elég a Magic chip is...
😉 kb 10K

Hali, most szeretnék venni ps2-t és h müködik ez a kichipeltetés?
régen ps1-nél bevittem konzolstudioba 3eft és annyi volt.
Itt hogy müködik?

Sephi
Kislanynak Dog's Life tokeletes lenne 😊

Sephi
576 KONZOL forumban mar leirtam nem reg 😊

ha csipplet akkor vszínûleg tud ntsct is, de a TV nem biztos, ugyhogy inkább a PAL.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Hi

Nforce on látok olyat hogy NTSC és PAL dvd -s a játék.
Ez szamit hogy melyik? Gondolom a PAL t kell leszednem.

bye
7th
Sziasztok!

Légyszi valaki dobjon priviben címet, ahol lehet chippeltetni új ps2-t és mennyiért! A régi forrásom eltûnt! 😞

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

a kuri kuri mix pl aranyos, dekibaszottul fle tudja huzni az embert 😊

cenobite
Szerintem sem gond ha 6 éves a srác és van ps2. A játékokat kell megválogatni, amit veszel neki. De van nagyon sok aranyos játék, amikkel szvsz jól el lesz. Tapasztalat... 😊

gamertag: kenobita

Fuiknak van mindenféle autós meg egyéb,
kislányoknak van valami progi? Pl Shrek2?
Barbie? Ilyenek ?
Manhunt ot azért nem persze.
Kaplan
mi lett belõle kiváncsi vok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
Jo! Csak ne vegyel neki Manhunt-ot! Az egyik ismerosom vett a gyerekenek! nem akarom elmeselni mi lett belole.

Kaplan
TE DOLGOD!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

OFF

Hi

A PC t sem rontja el, miért rontaná.
Egyébként már nincs választás mikor az iskolatárainak
otthon PS2 van. Tartani kell a versenyt mert szegeny gyermek
szarul érzi magát.
Figy, veszek neki egy akármi játékot. Egy kisautó vagy valami
5-6 ezer. Egy barbie baba megint ennyi. 3-4 szer játszik vele és
megy a sarokba.

ON
vagy n64. egyikben sincs mozgó alkatrész. nem lehet elb.szni 😊

Kaplan
figyelj hat éves gyerek kezébe se ps2 kontrolert se gta-t nem adnék.
Inkább nes vagy snes. Elég még neki az.

Lammer
megerõsítem!
ervét nehogy berakj...
én párszor beraktam egy cdrw-t(ripper menû lecserélése hdloaderhez)
nagyon kattogot... mintha azóta is hallanám, ha berakok egy normális(Verbatim MMC alap, nem gagy bkategindia) dvd-t megkattogtatja, riteknél is sajna... hülye voltam , hogy sajnáltam a cd-r-t rá, bár akkor csak ez volt itthon é izgatott voltam, hogy menjen a HDLoader...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
ok 😊

CrucifX
A régiek is, tegnap hozzájutottam egy okosított 30004-es PS2-höz, +osat viszi szépen.

Sephi
A RW az egyik legroszabb a irot CD utan. Tehat nem javaslom.

-R -esekre ird a jatekokat lehetoleg TDK , Traxdata... (ujjab masinak alitolag birjak a +R -t is.)

Nem jo a dvd-rw?
Letszik hulye vagyok a ps2 höz.

Gta: Nem is tudja mit kell tenni csak autozik motorozik
repulozik hajozik a jatekban. A varos nagyon interaktiv, sok mindent
lehet csinalni.
Sephi
"Nem tudom, de jó volna ha DVD RW ket tudna olvasni"

ISTEN MENTS!!!!!!!! AZ MAGA A HALAL!

a 10 éves keresztlányom jól elszaladgál, elautózik benne, fegyvert persze nem adok neki 😉

Ha eltekintünk attóül, hogy egy hat éves kölöknek NEM SZABAD ps2t venni, akkor a chippelés még ugy +15 lehet, és garanciavesztéssel jár. A memóriakártya a játékok mentett állásainak kell, merugye hova máshova mentene a szerencsétlen.
Az új gyári PS2 (az a lapos fajta) szerintem már viszi az írt DVDt, de csak filmet.

hátnemtom, én 6 éves gyereknek nem adnék kezébe gta-t

Hi

Segitséget kérnék PS2 vásárlásához.

A gyereknek (6 éves) venném karácsonyra. Fõ progam ami PC n fut az a GTA és mivel csak ps2 re jön az új verzió egyenlõre ezt venném meg.
Mi kell hozzá? Eddig amire jutottam:
Alapgép kb 40 körül.
Legalább 2 kontoller (2 gyermek van)
Valami memória (ezt nem tudom mi)
Valami chip 😄
Nem tudom, de jó volna ha DVD RW ket tudna olvasni,
vagy dvd+rw vagy dvd-rw. Pár játékot kiirnák erre,
kb 3-4 ilyen dvd vel mehetne.
+ Nem tudom mi kellene hozzá.
Mennyibe is kerülne ez igy?

Köszi

Kaplan

Sephi
De mondom. Tuti NTSC a jatek azert megy igy. En fogtam egy NTSC2PAL progit azzal fixeltem meg. Ujrairtam es a TV-et meg ZOOM mondba raktam es csodalatosan megy 😊

Kaplan
az is egy megoldás 😉

Nezd meg a PS2 biosban nincs-e 16:9re allitva a megjelenites. Ugy lehet elerni, hogy lemez nelkul inditod el a gepet.

Kaplan
hááááááááttttt...... nehéz kérdés . Nincs a tv-nek saját option menüpontja , szerintem ott kell állítgatni vmit. Esetleg nézz el az 576.hu fórumára ott biztos 2 perc alatt megtudják mondani.

jah csippelt a gépem
egy zsír uj sikképrenyõs samsung tv-m van!
Másolt a játék
és eddig az összes ilyen volt!
Miolyen patch?mi a neve?
Sephi
Lehet az is ban hogy NTSC es nem PAL! ugyertem a jatek! Van hozza neten patch de akkor ujra kell irni a jatekot!

Milyen TVd van, sima 4:3 vagy szelesvasznu? Minden jateknal elofordul, vagy csak nehany darabnal? Hasznalsz valamilyen modchipet, vagy eredeti a jatek?

csáó !Ps2-n a ps1 játékaim mennek de csak a képernyõ 3/4 része látható!Miért van ez és mi a teeendõ?
Sephi
Azis a "Reset Gomb nyomvatartasaval amig a kek led" szoveggel.

Japánban 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!