PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petyka2
Huzd ki a memória kártyát!Mi az a "kék köd"?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

játékon belül nem tudok törölni, ezért is kérdezem...
kék köd után lehet törölni ha nincs bent dvd?

petyka2
delete utána yes.

petyka2
Ha usd-vel fizetek akkor jó,ha euroval akkor drága.Választani lehet?

<#lama>kerdes: hogy kell torolni a memoriakartyan levo menteseket?

A modzonet nem ismerem, de a mod-chip.com arai eleg korrektek, en egyszer rendeltem toluk es 2-3 nap alatt megerkezett a cucc.

petyka2
Árait nézted?A modzone jó?

http://www.mod-chip.com egy osztrak ceg, 3 euroert az ajtodig viszi a posta a csomagot.

petyka2
Rendeltél már tõlük?

petyka2
A számitógépig eljutottam...A gond a kövi:Csomagküldõ szolg.+10000...Ha meg hajlandóak postán elküldeni elkallodhat,a pénzt azt persze levonják.Egyépként DMS4lite kéne...<#fejvakaras>

KillYou
Bármelyik számitógép elött amin van internet.
Fizikálisan meg sehol.
ocsoé van modzone on <#wink>
Milyet akrsz 3 vagy 4 ha négy lite vagy pro?

http://www.agumi.hu/

petyka2
DMS chipet MO-on hol tudnék venni???

petyka2
Ez 1 jó gondolat!!!<#puszi>

petyka2
Gép szétszed,optikát tisztisd-nekem segitett-más lemeznél csinálja?-Ha nem dobd ki a lemezt!

Eurasian tuti van hozza program es leiras.

Sephi
Kabelle 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Extraboy
Emberek! Ps2-t es PC-t hogy tudok osszekotni?

pontosabban AR 2-es chippet?
ismeri valaki az A2-es chippet?
Devlánál a pont, az újabb TVk már ismerik mindkét szabványt... DE ez kuvára nem válaszolja meg a kérdésemet amit anno feltettem...nekem a hanggal vannak problémáim! Találkozott már valaki a #3048-ban leírtakkal?
Köszi!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Laza
Most nezem, azert jelengetnek meg gamek meg PS2re 😊

Killzone
The Geatway 2
R&C 3
Bard's Tale

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nekem meg a legelso szerias PS2-m van, meg az elso chippel, es soha semmi baja nem volt... nem egy mai darab 😊)))) (kop-kop-kop)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Hi all...
Vki probalta mar a Nightmare of Druaga cimu Namco jatekot?!
Jo?

Azert ez igy nem igaz, az eredetik is sajna megadjak magukat neha. Ha nem lenne mar alapbol gyenge az egesz gep, akkor a chippelessel se lenne ennyi gond.

barret
Vegyél eredeti gamét 16 ezerért!
Tuti nem lesz ilyen gondod!<#eljen><#eljen><#eljen>

Bérbe vehet? reklámfelület...

Minden kisebb => konnyebb elrontani

Dehogy, a jobb tvk ismerik mindket szabvanyt, es persze automatiksuan felismerik hogy epp milyen jelet kapnak.

balcooo
ehh, szal azt a szép slankitott ps2-t belül is atbuheraltak kicsit amit a mediamarktban is hirdetnek?

én azt olvastam, hogy bármikor elszállhat a ps2 is ha chippelve van.
akkor most mi az igazság?<#szomoru1>
és hol érdemes chippelt gépet venni?
pstwo-t lehet chippelni, de veszelyesebb, ha chippelni akarsz inkabb maradj a ps2-nel.

a chippelt gép bármikor tönkremehet, hiába új? vagy ez chiptõl függ?
a pstwo-t már lehet chippelni?
az a tv usa import nemde?

Extraboy
Bloodrayne2 van mar ps2-re? nem is tudtam 😊) akkor vhonnan megszerzem! Te honnan toltotted le?

Meg egy kerdes plz PS2-t es PC-t hogy tudok osszekotni, hogy fajlokat mozgathassak?

A tvm bírja az ntsc-t, csak gondoltam azért megemlítem 😊

ntsc nem tv szabvany? azt a pal-os tv nem tudja nem?
gondolom mar volt ugyhogy eleg ha lokne valaki egy hsz numbert

Nekem a hang szokott furcsán viselkedné néha egykét játéknál, pl. a LOTR:Third Age-nél van amikor az elhangzó szöveg eleje ismétlõdik folyamatosan majd ugrik egyet... meg a bloodrayne2-nél is ez van, ott mintha viszhangja lenne mindenkinek... mi lehet a gond? rossz minõségû dvd? a ps2 vadi új, szal fej nem lehet, írni pedig néróval írtam 2x-en. Valaki tapasztalt már ilyet? Ja és ez a két játék ntsc,tehát usa fulldvds.

es a sorozatban felporgeti leallitja jelenseg?

Extraboy
A San Andreas kozben ez nalam is jelen van de ez mondhatni atlagos hiba... nekem a VCnel is volt szal ezt tuti nem jelent bajd a tobbirol nincs commentem mert nem ertek a ps2-hoz!

Amugy PS2-t es PC-t hogy tudok osszekotni, hogy fajlokat mozgathassak? Ha mar vki irta es nem olvastam vissza akkor bocs!

JohnnySmith
Olvasófej is lehet és a dvd lemez minõsége is.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

a ps2-m egy kis ideig felporgeti a dvd-t, majd leallitja, aztan megint elkezdi porgetni, majd megint leallitja.san andreas utcai, ha autoval gyorsan megyek, akkor nem toltodnek be idoben<#szomoru1>

MI a gubanc? Az olvasofej a szar vagy a dvd-t irtak meg szarul(egy seftestol vettem)
PLZ valaszoljatok

hogyha vennék egy új gépet, és chippeltetném akkor az bármikor elszállhat? vagy ez chiptõl függ?
valaki tudna mondani egy seftest, akinek megvan a fight night 2004?aproneten levoknek nincs meg...priviben is johet

Al Age
na ha más chippel is van ilyen gond akkor részemrõl rendben van a dolog😊
magic ice, hmm...
nekem anno magic 3.3-at mondtál, de arról semmit nem találtam neten😊
ez az ic meg arról szól, hogy egy az egyben beleégetik a magic programját, tehát sokszor azt mondják, hogy magic kompatibilis...
de mondom nekem audio cd-ken kívül nincs bajom a géppel, néha van játék ami elsõre nem indul, de másodjára szinte mindig megy gond nélkül.
egyébként a magic chipek hátránya, hogy a gépet csak egyszer verik át.
van több olyan játék, ami többször ráellenõriz az eredetiségre, azok a játékok nemfognak menni magic-kel, mert ez csak induláskor avatkozik be.
ilyen game például a freedom fighters, plusz van még egy fps, aminek nem ugrik be a neve.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

CHEAPBOY
nekem magic ice-ot mondtak:/

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
zene cd lejatszasaval sokaknak meggyult a baja atalakitas utan (ezt rippereknel is jeleztek) az inditasi mod valtozik meg a zene cdne l, hogy menjen. Hogy hogyan kell (a DVD film meg a jatek ugye mevan) sajnos azt nem tudom, errol sehol sem adtak/találtam felvilagositast..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Al Age
nézd, én a gépemet Nálad chipeltettem. már akkor is mondtad, hogy nem Te chipelsz, hanem valakihez viszed Te is. Ergo ha Te bele sem nyúlsz a gépbe, akkor hogy láthattál volna akármilyen chipet is? mert az enyémbe egy programozható IC van beépítve az tuti.
egyébként 90%ban minden indul vele, viszont chipelés óta audio cd-t nem lehet hallgatni a gépen, mert ugrik össze-vissza.
nem tudom hogy ez rossz bekötés eredménye-e vagy mi, de elõtte az audio cd-k simán mentek.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

petyka2
Én igy vagyok a Psx-el is...Az idõ megy ha akarod ha nem.Megmutattam a gyereknek azt a konzolt amit régen-kb 13-14 éve a piacon lehetett venni-500 játék+joystick-a hasát fogta a röhögéstõl...<#nyes>

KillYou
Nem is avval van a abaj hogy most behal azt berohansz a boltba és veszel. De pl 10 év mulva megmutatnád gyerekednek hogy ez milyen volt azt az egész amivel évekig elvoltál csak egy kupac szemét.

http://www.agumi.hu/

petyka2
A tisztelt gamerek mindig elfelejtik,hogy 1 csippelt gépel mennyit spórólnak-irott játék 1000 boltban 16000...Igy mondjuk ha 2évente behal a géped az nem lehet nagy tragédia.<#hehe>

De az is lehet, hogy engem vágtak át csúnyán...