PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
killyou: na lökd azt a használtan 7 rugós címet izibe! 😄
egyébként arról nem volt szó hogy fizetem a piát, csak arról hogy lehet jönni 😉
😄DDDD
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Amugy mért nem veszed meg? Mondok neked olyan cimet ahol újként 10 ért használtan meg 7körül kapsz. Ha nagyon nekidurálom magam ezt az összeget el is tudom ám inni a számládra 😊=)
http://www.agumi.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Memcardról úgy tudsz bootolni hogyha bekapcsoláskor a háromszöget nyomva tartod pl. a HDloadert is így kell de úgy tudom ez a megoldás csak a RIPPER2 és a DMS3 csipekkel lehetséges, neked pedig MAGIC van ami ezt a megoldást nem támogatja.<#wave>#wave>
PS4 PSN: angyisz
Majd elbeszélgetek a dealeremmel<#violent>#violent>
Köszi az idõd
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Action Replay-es volt, most egy hónapja chippelték át Magic-el ha minden igaz, és gondolkozom a vinyó berakásán is. A fej hacsak nem az állásba öregedett el, akkor jó állapotú. A sima írott zenei CD-ket jobban viszi, mint a hi-fim.
Lehet, hogy a memkártyára telepített mediaplayert valamilyen gomb lenyomvatartásával lehet indítani a MC-rõl bootoláskor? Vagy nem.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mégegyszer megfuttatom a kérdést, hátha valaki... Mediaplayer probléma:
ps2 mediaplayerrel vacakolok már egy ideje. Leszedtem mindent ami kell (elvileg) és felírtam ahogy meg vagyon írva: http://www.geocities.com/x7r3m3_b0mb3r/ps2reality.html
No, nehezen, de el is indul, de csak CDrõl tudom indítani a reality playert és persze nem játszik le semmit, a jpg playernél és a többi menüpontnál is befagy, illetve baromira belassul, mintha keresne, de nem gyõzöm kivárni, hogy talál-e. Mit csinálok rosszul?
+ instalálom az MC-re, de indítani nem tudom onnan mert nem tudja értelmezni az adatot.
Pls HELP!
Király vagy.
Ha bármilyen szivességet tehetek csak szólj.
Mégegyszer kösz
- Nem kell kábel a Broadband adapter hátulja úgy van kiképezve, hogy rácsúszik a vinyód portjaira (ja a vinyót MASTER-ra kell jumperolni)
- a PS-el felmásolod de ha a fejet nem akarod nyúzni akkor van egy WinHiip nevû program ennek a segítségével a PC-vel is fel tudod tenni a vinyóra a cuccot.
- nem a mentés továbbra is a memcard-ra történik
- www.eurasia.nu-n regisztrál magad a letöltésekben keresd meg a Free HDloader-t és töltsd le majd írd ki egy CD vagy DVD-re és kész
Remélem kielégültél !! 😊)) <#violent>#violent><#nemtudom>#nemtudom><#nevetes2>#nevetes2><#gun>#gun><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
lenne még kérdésem:
Milyen kábellel kötöm össze a winyót az adapterrel IDE?
A játékot a vinyóra képfájlba vagy csak úgy fel kell másolni? Esetleg tudok tallózni is rajta.
Winyóra tudok menteni illetve a memóriakártyáról másolni?
Linkelni tudnál vmit ahonnan letölthetném a progikat?
Azt hiszem ennyi kielégítené teljesen pillanatnyi tudatlanságomat
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na figyu van egy olyan topik "PS2 játékok winchesterrõl" ott tegnap vagy azelõtt szépen leírtam mindent olvasd vissza, de tudod mit itt van. Majd engem anyáznak le mert ebbe a topikba írkálom a vinyós dolgokat.
1. Fogod magad veszel 1 db vinyót min. 40GB ATA !!! (nem SATA)
2. Rendelsz vagy veszel 1 db Broadband vagy network vagy ki hogy nevezi adaptert (ez kell ahozz hogy a vinyót a géppel össze tudd kötni) helytõl függõen 13-16.000,-Ft
3. Letöltesz egy crackelt HDloader nevû progit és kiírod amire akarod (CD/DVD) vagy ha Ripper2 vagy DMS3 csip van a gépedben a HDloadert a memcard-ra is fel tudod telepíteni így nem kell minden indításnál bebootolni. (ez kell ahozz, hogy a gép lássa a vinyót)
4. Ha a vinyóra gyári játékot mentesz akkor nem kell csip de a másolt játék nem megy a a géped nincs okosítva.
Betöltés a HDloader betölt aztán CD/DVD kivesz a tálcából, a vinyón lévõ játék kiválaszt és már csapathatsz is anélkül hogy az olvasófejed szarrá ég az írott cuccoktól, illetve a töltögetési idõ is gyorsabb lesz. Na pá, próbáld ki állat nagyon csak igényel egy kis anyagi ráfordítást, illetve innentõl kezdve online is nyomhatod a BB adapter segítségével de csak gyári lemezrõl.<#violent>#violent><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Tudom, hogy köcsögség amit csinálok, de már visszaolvastam nagyon sok hozzászólást és nem találom a választ a kérdésemre., ezért megkérdezem hátha valaki tud segíteni.
Ps2-ön szeretnék winyóról nyomatni játékokat, de nem találok semmit milyen program kell hozzá - honnan lehet leszedni valami használati utasítás hozzá, azt hiszem a pc-s winyók jók hozzá, de nem vagyok benne biztos + hogyan kötöm rá a winyót milyen chip kell hozzá?
Aki tudna segíteni annak szívesen viszonoznám mondjuk küldenék neki ps2 -es gamekat postán vagy valami.
Azért kellene ez a megoldás mert nem akarom megvárni még tönkre megy a gépben a fej.
Elõre is kösz a segítséget.
konzolstudioba csak 12 papír 😊
a G-Con meg 14!!
Megéri szerintem, gondolkozz rajta.
1. beszerzel egy 50Hz-es TV-t
2. nem játszol ilyen gyerekes fénypisztolyos szarságokkal.
<#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Van egy kis gondom:
G-Con2 pisztoly és Grundig 100Hz-es tv nem igazán karnak együtt müködni, mi a megoldás?
Fontos,sürgõs!!
[email protected]
egyrész muris szleng, másrésztmegugye...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[HUN]Kami*, kiskami*
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2008-ban már majdnem két éve lesz ps3 is...
[HUN]Kami*, kiskami*
bár ha télleg ennyire a jövõ szele akkor nem is érdekel senkit 😄