PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Csá!
Need For Speed Underground 2 PS2-es változatát honnan lehet letölteni?

ACER Aspire 5738ZG

valaki legyenszives cheapboy szamat vagy elerhetoseget elkuldeni priviben vagy tokmindegy h miben ! THX !!!

Magic, talán 3-ha van ilyen, és a chipekhez aztán tényleg hülye vagyok 😊
Mennyiben befolyásolja a mediaplayert, hogy milyen chip van a gépben? Van valahol lista, hogy mivel kompatibilis és mivel nem?
Fefe
Ya + csip 10.000 volt

Fefe
Én is pont ma vettem ps2 és marha sokat filóztam,hogy melyik legyen. De maradtam a régi ps2-nél. Pedig egyárban volt mind2 37.990 Ft.

Sephi
Egyszeruen meg nem akartak belemaszni amig nincs valami tuti megoldas. De szerintem egy honap es mar tudni lehet majd.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi és nem tudod hogy mikor lesz ajánlatos?Gondolom hamarabb tönkre megy vagy nem?Bocsi de tök hülye vagyok😊
pstwo-t most meg nem ajanlott chipelni

Heló!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy vettem egy lapos PS2-t és mennyiért okosítják meg és hol?Valami olyasmit hallotam hogy másmilyen chip kell hozzá és ez drágább.Ez igaz?
Elõre is köszi!
Rafaelo
mekkora lennel excel meg world a ps2-ön ???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

petyka2
Nem akarlak hülyének nézni,de milyen chiped van?Ha van...<#nemtudom>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

ÁjjLe BoBBi
USB-s pc-s kormányt lehet ps2-õn is használni?
Microsoft Sidewinder FFB lenne az. nincs most kedvem külön körmányt ps2-höz venni...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hali!
ps2 mediaplayerrel vacakolok már egy ideje. Leszedtem mindent ami kell (elvileg) és felírtam ahogy meg vagyon írva: http://www.geocities.com/x7r3m3_b0mb3r/ps2reality.html
No, nehezen, de el is indul, de csak CDrõl tudom indítani a reality playert és persze nem játszik le semmit, a jpg playernél és a többi menüpontnál is befagy, illetve baromira belassul, mintha keresne, de nem gyõzöm kivárni, hogy talál-e. Mit csinálok rosszul?
+ instalálom az MC-re, de indítani nem tudom onnan mert nem tudja értelmezni az adatot.
Pls HELP!
ÁjjLe BoBBi
1 dzsojjal vagy 2-val adjak?

ÁjjLe BoBBi
es mennyi hozza egy chip? (sry semmit sem tudok a ps2-rol) meg milyen kell bele?

Egy hete kb.

[HUN]Kami*, kiskami*

guardian hero
És a regelésen kívül semmi tennivaló nem volt? Mikor regeltél amúgy?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nemrég kaptam email-t, hogy küldik egy héten belül a csomagot a pin-kódal, install lemezzel!

Onlne regeltem én is. Beállítások szerintem egyszeriek, fõleg, ha van memóriakártyád. <#wink>

[HUN]Kami*, kiskami*

Sephi
Jesz! Peneken jon az uj POP! 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Final Fantasy X és Ratchet & Clank.

[HUN]Kami*, kiskami*

barret
Az is lehet,hogy nem 20 óra a végigjátszásuk...

Bérbe vehet? reklámfelület...

petyka2
Biztos nagyon bonyolultak melyik az a két játék?<#wow1>

guardian hero
Vettem PS Two-t, és elõbb-utóbb szeretnék online is játszani vele. Regisztráltam a playstation.com-on a Network Acces Code-ot vagy mit, de ha jól sejtem, még kéne valami lemez is, amivel be tudom állítani a hálózatot. Ezt hogy tudok igényelni? (Kérdezhetném azt is, hogy mi a k**** anyjukért nem képesek berakni a dobozba, de asszem úgysem olvassák ezt a fórumot az illetékesek). Egyébként ezt a lemezt egyszer kell használnom, mikor elvégzem a beállításokat, vagy minden játék elõtt? Csak mert elõbbi esetben talán kölcsönkérni is lehetne a szerencsésebbektõl, akik már hozzájutottak.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Neeeem. Azzal a kettõvel játszom, ami van, úgy sem tudom õket végignyomni egy hamar.<#vigyor3>

[HUN]Kami*, kiskami*

Szerintem a Tescoban vegyél Sony PlayStation Two-t 40 e és kapsz hozzá 8mb-os eredti Sony memoriakártyát.

petyka2
Használtat ne vegyél,új:39900 memoriakártyával 44900 asszem az osánban.

ÁjjLe BoBBi
hali! mennyi most egy ps2? nem tudom hogy alakult az ára az utóbbi idõben...használt is megfelel

petyka2
És addig veszed a legál játékokat???<#nyes>abból hány új pstút tudsz venni?<#falbav>

Seth
pölö tekken4 is

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok !

Megtudná valaki mondani hogy a jak2-n kívül mely gémek(PAL-ban) támogatják a progressive scan-t(legyen akár 480p vagy 720p,bár gondolom inkább a 480p-sek a gyakoriabbak)?

köszi!

guardian hero
Szerintetek lesz valami belátható idõn belül a PS Two + San Andreas bundle-bõl? Mármint itt, Mo-n...

Ajjjjj. Sehol a környékeden egy kártya, család, rokonok, haverok, munkatársak???

Bocs, de én nem elõlegezek zsetont, és a helyedben én se bíznék bennem. <#idiota><#pias>

[HUN]Kami*, kiskami*

A másik fórumon írtam, hogy egyenlõre nem rakatom bele, mert szeretném megvárni, míg megtalálják a lézerkiégés ellenszerét.

Divx, mp3 lejátszáshoz cd-rõl kell butulni szoftvert a dms4 lite esetében, a pro-nak meg van saját memóriája, amit éppen ilyen alkalmazások tárolására találtak ki.

[HUN]Kami*, kiskami*

Én szoktam PlayStation 1 játékokat végigvinni PC-n PlayStation 2 joyal..
Kár, hogy a PlayStation 2 játékok nem müködnek PC-n...nincs egy jó emulátor se!

Lammer
nincs bankkártyám... ne kérdezd miért...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A sima mailt nem láttam drágábban máshol sem...

Miért szeretnél szólni nekem? Neten rendeltem, ha alkalmas bankkártyád van, te is rendelhetsz. Hmm??? Egy sima webes regisztráció kell, vásárlásnál meg cím, kártyaszám. Ennyi.

[HUN]Kami*, kiskami*

petyka2
"Beraktad"?Jól müxik?Divix+mp3 lejátszást tudja rendesen?

petyka2
"Beraktad"?Jól müxik?Divix+mp3 lejátszást tudja rendesen?<#worship>

Lammer
tök ql a shipping csak 3 dolcsi... wow!
ha esetleg kellene valami onnan , szólhatok neked???

Lammer
grrrrrrr EZ EGY A JOY PORTRA DUGHATÓ PS2 bill+egeret fogadó kütyü!!! programozható a játékokhoz!!!! és ultra zsír, mert pl. én aki hót béna vagyok FPShez konzolon, ezekután egérrel+billivel lehet a gamét nyomatni(PS2+Xbox)...
HALO billentyûvel+egérrel!!!
Socom II billivel+egérrel!!!
és mielött a sok okos visszaszólna, igen ps2re volt lehetõség(USB ronton), de nem támogatott a dolog sok játékot, de ami a léyneg a 2 kontrollernél, hogy TANíTHATÓ!!!!!!!!
nagyon zsír, én már alig várom, hogy evvel nyomulhassak!!! VÁÁÁÁÁÁÁ

kívül papír, belül durranós nejlon...<#idiota>

[HUN]Kami*, kiskami*

Súly 10 dkg alatt, a nejlon nehezebb volt, mint a csippppp <#zavart1>

[HUN]Kami*, kiskami*

Products ordered:

-----------------

SKU: P2DMS4LIT1

Product: DMS4 Lite ModChip

Quantity: 1

Item price: $ 49.99

Total:

-------

Payment method: Credit Card: (InternetSecure)

Shipping method: USPS Standard Ground (7-15 day)

Subtotal: $ 49.99

Discount: $ 0.00

Coupon saving: $ 0.00 ()

Shipping cost: $ 3.00

GST: $ 0.00

PST: $ 0.00

-----------------------------------

Total: $ 52.99

[HUN]Kami*, kiskami*

petyka2
Ez mi a rák?<#fejvakaras>Valami kábel nélküli szutyi-az anglis nem megy..l.<#help>

Lammer

Lammer
amúgy mennyi volt a shipping és mennyi volt a tömege(igen és nem súly! <#eplus2> ) cakklipakli mennyiért hozták ki az ajtóig?

Lammer, what is a Smartjoy ?

PS4 PSN: angyisz

Lammer
sajna ott nincs Smartjoy frag

petyka2
Pedig már viszket a forrasztópákám...<#ravasz1>Te mit rendeltél?

petyka2
Hááát,nekem még a pénzt sem vonták le...<#rinya>Az az érzésem több lesz mint 1 hét...<#heureka>