PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyiben befolyásolja a mediaplayert, hogy milyen chip van a gépben? Van valahol lista, hogy mivel kompatibilis és mivel nem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lenne egy olyan kérdésem,hogy vettem egy lapos PS2-t és mennyiért okosítják meg és hol?Valami olyasmit hallotam hogy másmilyen chip kell hozzá és ez drágább.Ez igaz?
Elõre is köszi!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Microsoft Sidewinder FFB lenne az. nincs most kedvem külön körmányt ps2-höz venni...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ps2 mediaplayerrel vacakolok már egy ideje. Leszedtem mindent ami kell (elvileg) és felírtam ahogy meg vagyon írva: http://www.geocities.com/x7r3m3_b0mb3r/ps2reality.html
No, nehezen, de el is indul, de csak CDrõl tudom indítani a reality playert és persze nem játszik le semmit, a jpg playernél és a többi menüpontnál is befagy, illetve baromira belassul, mintha keresne, de nem gyõzöm kivárni, hogy talál-e. Mit csinálok rosszul?
+ instalálom az MC-re, de indítani nem tudom onnan mert nem tudja értelmezni az adatot.
Pls HELP!
[HUN]Kami*, kiskami*
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Onlne regeltem én is. Beállítások szerintem egyszeriek, fõleg, ha van memóriakártyád. <#wink>#wink>
[HUN]Kami*, kiskami*
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[HUN]Kami*, kiskami*
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
[HUN]Kami*, kiskami*
Megtudná valaki mondani hogy a jak2-n kívül mely gémek(PAL-ban) támogatják a progressive scan-t(legyen akár 480p vagy 720p,bár gondolom inkább a 480p-sek a gyakoriabbak)?
köszi!
Bocs, de én nem elõlegezek zsetont, és a helyedben én se bíznék bennem. <#idiota>#idiota><#pias>#pias>
[HUN]Kami*, kiskami*
Divx, mp3 lejátszáshoz cd-rõl kell butulni szoftvert a dms4 lite esetében, a pro-nak meg van saját memóriája, amit éppen ilyen alkalmazások tárolására találtak ki.
[HUN]Kami*, kiskami*
Kár, hogy a PlayStation 2 játékok nem müködnek PC-n...nincs egy jó emulátor se!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Miért szeretnél szólni nekem? Neten rendeltem, ha alkalmas bankkártyád van, te is rendelhetsz. Hmm??? Egy sima webes regisztráció kell, vásárlásnál meg cím, kártyaszám. Ennyi.
[HUN]Kami*, kiskami*
ha esetleg kellene valami onnan , szólhatok neked???
HALO billentyûvel+egérrel!!!
Socom II billivel+egérrel!!!
és mielött a sok okos visszaszólna, igen ps2re volt lehetõség(USB ronton), de nem támogatott a dolog sok játékot, de ami a léyneg a 2 kontrollernél, hogy TANíTHATÓ!!!!!!!!
nagyon zsír, én már alig várom, hogy evvel nyomulhassak!!! VÁÁÁÁÁÁÁ
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
Products ordered:
-----------------
SKU: P2DMS4LIT1
Product: DMS4 Lite ModChip
Quantity: 1
Item price: $ 49.99
Total:
-------
Payment method: Credit Card: (InternetSecure)
Shipping method: USPS Standard Ground (7-15 day)
Subtotal: $ 49.99
Discount: $ 0.00
Coupon saving: $ 0.00 ()
Shipping cost: $ 3.00
GST: $ 0.00
PST: $ 0.00
-----------------------------------
Total: $ 52.99
[HUN]Kami*, kiskami*
PS4 PSN: angyisz