PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ket chipnelkuli megoldas letezik, egyik a HDLoader, ehez kell venni egy network adaptert(13-15E Ft korul) es egy szabvany IDE winchestert es errol futnak a jatekok, tovabba kell hozza egy haver, akinek ripper vagy DMS3-4 chipje van es hajlando egy exploitot ramasolni a memoriakartyadra, hogy arrol bootoljon a gep.
A masik megoldas a Swap Magic lemezek, ehez csak a lemez tray kis vekony fedlapjat kell lecsavarozni, itt nem serul a garancia, es a legtobb jatekot futtatja, de lemezeket kell cserelni minden inditasnal. Mivel masolt SM lemezeket ugyanugy nem indit el a gep, mint masolt jatekokat igy ezt is venni kell, ara 7-8E Ft koruli.

Mindket megoldas hatranya, hogy vannak olyan jatekok, amik nem fognak menni ezekkel, csak chipes modszerekkel.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem remélem nem baj hogy ilyet merészelek kérdezni! 😊) Szóval hogyan lehet azt megcsinálni, hogy esetleg a netrõl tõltött gammák is elindúljanak? Létezik valamilyen boot diszk vagy hasonló amivel az ntsc-s cuccok is mennek? vagy csak csippeléssel lehet? (amit nem nagyon akarok) köszi a választ elõre is! 😊

Igen, barmilyen szabvany(PC-s) USB billentyuzetet es egeret ra lehet kotni, de nem mindegyik jatek tamogatja oket.

petyka2
Azért ez a szutyit csak bevállalós típusú gyerekeknek ajánlod ugyi?Én akkor sem venném fel,ha gólyószóróval kergetnének...<#violent><#violent>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Sziasztok! Lehet Ps2 re billentyûzetet kötni usb-n keresztül? Haigen milyet? Várom segítségetek.
Sir Quno Jedi
*** begin of demiofficial commercial ***

Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!

Neeem ???

- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
- Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínû, hogy hozzá jutsz !
- A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
- Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervezõ pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !

EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!

A póló anyaga 100% pamut. Jó minõségû, tartós, sokszor mosható termék

FAQ:

- Miért magasabb az ára, az elsõ SG-s pólóénál ?
- A póló ára a színbontástól és a széria méretétõl függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.

- Mi az a LOÁL ?
- Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !

- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
- LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.

*** end of demiofficial commercial

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petyka2
Az elsõ gond a pstúd...a chip faxa lenne,ha lenne hozzá normális hackalés-értsd,heckelt frissités kell,mert a legálal csak az eredeti játékok futnak rajta<#heureka>

MoLc
DMS4 Pro chip nem yó a 70004es be ?! Vagy nem faxán müxik ?!

Hali!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet usb flash drive-ot megetetni a ps2-vel? A Datelnek van olyan usb flash drive-ja ami megy pc-vel meg ps2-vel is. Nem tudjátok, hogy ez valami speckó drive, vagy csak egy sima flash drive? Vagy mi kell ahhoz, hogy felismerje a ps2 a flash dive-ot? Nekem van egy 256osom, de azt nem látja a ps2 ha csak úgy rádugom ...
Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
köszi

MoLc
Pal vagy Ntsc ?! Ez mind1 ? Vagy nem ? Chip függõ ?!

petyka2
Ezt egyelõre feletsd el!

petyka2
A DMS4-el a kövi a baj A TOXIC szar...Én is beletettem a gépbe nekem elhihetd egyszer bootol egyszer nem nagy feketeség itt láthatod a bug listát: http://web02063.prolocation.net/phpBB2/viewtopic.php?t=3564&sid=cd5023b77e1ab7e6f63584c394fb80b9

http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=news
Nekem is ilyen van. Januárra ígérik hogy lesz cheap ami mûködik hibátlanul. Egyébként szakember megtudja csinálni dms4 cheap és egy 12c508 as cheap segítségével de ez már bonyolultabb, jobban bele kell nyúlni a gép lelkébe.Ez van. Várunk egy kicsit. Eddig még mindig mindent megoldottak ezt is megfogják!😊
petyka2
Várhatunk,de fingból várat építeni nem fogunk-én sajnálom a legjobban,hogy a SONY ennyire geci...

petyka2
Az egyik legbeszarosabb tipus,nyugodj meg nekem is az van...Sajna a pick-up-ot nem tudod megóvni benne-ha meg"rómeózód"az ic-be 12 Voltos bemeneti feszültség helyett kap ötöt-nehány karcoslemez beolvasása bizonytalan lehet...<#fejvakaras>

Én nem lennék ennyire borúlátó... csak kicsit várni kell...Ez van.<#wave>

[HUN]Kami*, kiskami*

Nem gondoltam egy konkrét megoldásra sem (PSTWO-ról beszélünk!), csak arra, hogy jelenleg egyik sem bizonyított 100%-osan...<#hawaii>

[HUN]Kami*, kiskami*

Szóval PS2. Gondolom 50004-es. Ugye ezt már lehet távirányítóról ki-be kapcsolni?
petyka2
Miért a többi típus"lézerkiégésére"van megoldás?Ha a rómeóra gondoltál,csak az LA-t védi meg...<#ejnye1>

Kenoby
Helló, valaki nem tudna véletlenül segíteni Hd Loader témában? Az a gondom, hogy nagyon szépen feltúrja a vinyóra a játékokat, de elindítani egyiket sem akarja, pedig már jó párral kipróbáltam. mindegy, hogy eredeti vagy másolt, Pal vagy Ntsc, rányomok a play-re, és fekete képernyõ. Valakinek nincs véletlenül valami ötlete? Elõre is kösz!

PSTWO a mai ismereteink szerint nem rendelkezik hdd csatlakoztatási lehetõséggel... Csippeléssel is várni kell még kicsit, mivel nincsen normális fix a lézerkiégésre.<#ejnye1>

[HUN]Kami*, kiskami*

Nagy kérdés: PS2 vagy PSTwo???

Segítsetek. Chipelni szeretném, meg vinyó, meg tuning ezerrel (filmek, DD5.1, meg ilyenek)
Sephi
Hogy mi? Hat attol eltekitve hogy a joy analogjat strapalod es hogy az ujjaid megfajdulnak 10 perces ertelmetlen utogetes utan... aaa semmi bajom nincs vele.

Egyik legnagyobb baromsag amit valaha Ps2-re keszitettek.

Bar igaz a nagy box fanok bisztos elvezik. De en nem.

Ja es ez magan velemeny.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Es tamogatom! A MGS3 az ev es talan mostani idok egyik legjobb jateka! De ezt bovebben a sajat topikjaban kifejtettem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

Egy hibat esszrevettem!!! Azert az eleg gaz volt... amikor Snake fogja a raketa vetot akkor ahoz a szemhez tartja celozni amit ugye Ocelot kilott... szal ez azert eleg gaz hiba 😄DD

Laza
gyerekek, ez a MGS3 eszmeletlenul kirajjj...
orom egy ilten tokeletes jatekkal jatszani... nem akad meg az ember szeme holmi bugokon es geometriai hibakon, csak a fasza jatekot kell elveznie minden ponton... ezert mar erdemes volt elni 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hello!

Árulja el valaki priviben hol érdemes csippeltetni a gépet, és hogy van-e olyan hely, ahol mondjuk dms3 csippet raknak-e be bárhol itthon, vagy minõségrõl ne is álmodjak... ?

A válaszokat nagyon köszönöm!
mondj egy árat és megkapod PAL-t 😊

Nemtudom mennyi 😊 Fight Night-tal mi a problémád?

Sephi
A PES3 mennyibe faj? (nekem NTSC verza van es kene a PAL)

A Fight Night-ot meg ingyert sem vinnem el 😄D

tulajdonképpen 2 db játékot szeretnék csak....PES3 illetve Fight Night 2004.

pakold be a listát.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sziasztok! Valaki foglalkozik PS2 játékokkal? Elszeretnék adni egy párat, de kellene kapcsolat...

Köszi!😊

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

MoLc
Még 1 kérdés ! Mien tipusok vannak ? Hallotam oat h. 50004 ez mit jelent ?!

Oopsz, következõ hónapot ítak, bocs. <#idiota>

Please be aware that your current membership is only temporary. To
complete your full registration we will be sending you a unique PIN code by post in the next month.

[HUN]Kami*, kiskami*

Nekem egy hete írtak egy email-t, hogy egy hét múlva itt lesz. Még nem jött meg, de majd tudósítok, ha igen...

[HUN]Kami*, kiskami*

asszem 1 dologrol beszelunk:Starter Pack
free demo disc, Network Access Disc, full version of the online shoot 'em up HardwareTM: Online Arena.
Hát eleg szomorú, ha tényleg 4 hónap 😞
Al Age
és a cd-re kiírt divx lejátszó elindulásának feltétele szintén a modchip, bár lehet, hogy magát a lejátszót meg is lehet venni originál

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

CrucifX
PS2-es welcome pakk min 4 hónap - feltéve, ha egy dologról beszélünk.

Al Age
modchip kell ahhoz, hogy a géped lejátsza az import (NTSC) játékokat, ezenfelül venned kell egy RGB kábelt (kb 1000 Ft), hogy a játékok színesek legyenek, valamint a TV-nek is támogatnia kell az NTSC módot (az újabbak már kivétel nélkül támogatják, tehát ha megvan a chip és a kábel, akkor 99,9% hogy színesen menni fog a játék.
divx lejátszó progit én egyszer láttam mûködés közben, ki kell írni a programot egy cd-re, arról bootolni, majd berakni a divx filmet és már megy is. tehát a lejátszó nem azon a lemezen van, mint a film.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

regisztráltam a ps2-t, várom, hogy küldjek a cd-ket. eddig 2 hete
semmi. Jött már valakinek meg cucc, kb. mennyi idõ után.
Üdv mindenkinek!
Tud nekem vki segíteni? Ugyanis lenne pár kérdésem...
Elõször is: egy PAL-os PS2 le tud játszani NTSC játékokat? Ez chip-, vagy TV-, vagy kábelfüggõ, vagy mi?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogy bírom rá a PS-emet, hogy lejátszon pl.: divx filmeket? Pontosabban csak úgy lehet eljátszni a dolgot, hogy a lejátszó ugyanazon a cd-n van, mint amin a divx filmek? Vagyis rá lehet a memóriakártyára másolni vhogy? Egyelõre ennyi.
Ha vki emléxik, hogy ez már volt téma (biztos volt😊), akkor visszaolvasok, csak egyelõre lusta voltam hozzá😊
A válaszokat elõre is köszönöm.

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

illetve ki, hol, emnyniér, mennyi idõ alatt szereli be, ugyebár...?
😞 -> visszaolvasni!!!

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

petyka2
Kérés technikai zsenikhez:Mérje meg valaki egy 50004-es modellben a ventillátor dugasz aljzatánál lévõ kondi kapecitását-a szürke vezeték megy"bele"fontos lenne!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

MoLc
Milyen playstation chipek léteznek,és milyen árakban? (nem értek annyira hozzá)

Sephi
Vajon azzal a microfonnal lehet jaccani a Life Line -t?

KillYou
Amikor én voltam azt mondta jelenleg nincs de ennyi szokott lenni mikrofonostul. Ez kb egy hónapja volt.

http://www.agumi.hu/