PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak már elõttem a mûszerész gyerek egyszer kibontotta<#vigyor5>#vigyor5><#nyes>#nyes>
PS4 PSN: angyisz
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mit tudtok mondani nekem arról a rémhírrõl, hogy a chippelt ps2 nem valami hosszú életû.Azt
hallottam kb.1, másfél év és kuka.Most vennék egy gépet de ha hamar tönkremegy bechipezve, lehet meggondolom magam.Ja, és ha chip akkor milyen típus a zsír belõle?Nekem az a lényeg, hogy minden írott játék fusson rajta.Nem kell net meg ilyesmi.Ja, és kb. mennyi a chippelés(csak, hogy ne húzzanak nagyon le)Köszi!
[HUN]Kami*, kiskami*
ezt nemkéne, na höööö
CALL FOR MODERATOR! <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Itt van egy szintablazat, hogy melyik csik mit jelent, ebbol ki lehet szamolni, hogy milyen kell. Rossz a kep felbontasa, szoval lehet tevedtem.
"A tisztelt gamerek mindig elfelejtik,hogy 1 csippelt gépel mennyit spórólnak-irott játék 1000 boltban 16000...Igy mondjuk ha 2évente behal a géped az nem lehet nagy tragédia. <#hehe>#hehe>"
Szal nem nagy tragédia! <#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero