PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a mediában veszed akkor is?
30 éves mitõl félne amugy az újat nem lehet chipelni.(még)
képzeld én is úgy bontottam ki a dobozból, hogy már benne van a chip.
Csak már elõttem a mûszerész gyerek egyszer kibontotta<#vigyor5><#nyes>

PS4 PSN: angyisz

Ez milyen oldal még nem találkoztam vele?<#nemtudom>
Na ne ámíts, inkább fél elmondani a szüleinek, hogy szétdúratta a zsírúj PS-t, annyira hogy neked is inkább kamuzik. (De az is lehet hogy a SONY külön legyártott neki egy ilyen "limited edition series for bad guys" modelt.<#mf2>

Együtt bontotuk ki és konkrétan viszi véletlen probáltuk film helyet játékot rakot be és lás csodát. Az én Ps1-em is vitte az írott gamet alaból. Ez egyáltalán nem lehwetetlen vannak olyanok akkik az elsõ kiadásu Ps2-t vették ugy, hogy vitte az írotat ez csak szerencse kérdése. Ha a haverom nem játékot rak be véletlenül akkor ez soha nem derül ki. Mázli.
petyka2
Iinnenrendelt már valaki

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
Azt azért megnézném...<#eplus2>

Haverom most vett egy PStwo-t és alapból viszi a másolt játékot<#taps>
hiba
akko jo 😊

még jó

hiba
a nalunk kaphato ps2 vagy ps "two"-k lejattszak alapbol az itteni dvd filmeket? (marmint a magyart) ?

petyka2
Te már chipeltél?Én inkább kérdeztem mielõtt nekiugrottam...Megcsináltam,mükxik rendesen<#heureka>

Sephi
Te itt olvastam egy ket olyan beszolast hogy csodalkozom hogy azoknak akik azt csinaltak meg megy a gepuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

petyka2
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=6839 - olvasd el

magus
mi, tenyleg tonkreteszi a chippeles a gepet?

torrente
Ne chipeld ki! Úgy sokkal jobban jársz anyagilag, ha eredetiben megveszel mindent 1-1,5 évig!

azért ezt nem kellett volna benyomni az összes topikba.<#violent><#banplz>

Csá!
Mit tudtok mondani nekem arról a rémhírrõl, hogy a chippelt ps2 nem valami hosszú életû.Azt
hallottam kb.1, másfél év és kuka.Most vennék egy gépet de ha hamar tönkremegy bechipezve, lehet meggondolom magam.Ja, és ha chip akkor milyen típus a zsír belõle?Nekem az a lényeg, hogy minden írott játék fusson rajta.Nem kell net meg ilyesmi.Ja, és kb. mennyi a chippelés(csak, hogy ne húzzanak nagyon le)Köszi!
Mit moderátor... kivégzõosztagot ide, bazz.

petyka2
Részemrõl befejeztem a vitát.<#worship><#puszi><#law><#integet2>

Vállogatott egy brigád ez...<#szomoru2>

[HUN]Kami*, kiskami*

Lammer
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ SKACLIK!!!!
ezt nemkéne, na höööö
CALL FOR MODERATOR! <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Befoghatod seggfej attól , hogy nem ismertem fel vmit KISKÖCSÖG ELMÉSZTE A JÓ KURVA ANYÁDBA!!! HERENYALÓ!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

petyka2
14 alatti vagy?-akkor nekem csókolómmal kéne köszönnöd

petyka2
Hát ha nem ismered fel az a te bajod te kis köcsög<#gun><#ravasz1>

petyka2
Az a 4 rúgó a bajom-max 2-t adok érte...

Kaplan
Angyisz köszi látod petyka így kelett volna válaszolni majd ha te sem issmersz vmit majd én is meggondolom mit mondok neked

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
te kinek képzeled magad? attól, hogy vmit pont nem ismerek nem kell le idiótázni szóval maradjál kussban te herenyaló fasz!<#mf3><#mf3>

ez a PS1-nek a CD tartója, általában az a baja hogy a 3 fülbõl 1 letörik és akkor csere. Miért nem kérdezed meg a Cheap-ot biztos tud segíteni. Az én gépembe anno cseréltek ilyet munkadíjjal együtt volt 4000,-Ft tehát nem egy veszélyes dolog.<#bohoc>

petyka2
Te idióta!Má bocs erre"pattintod"alemezt<#violent><#gun><#duhos2><#action><#mf1><#mf3><#gunyos1><#beka3><#boxer>

Kaplan
nem egyértelmûbb! 😊 de hogy mûködik 100db egymásra rakok?

petyka2
Ps CD tartó...<#falbav>azt hittem képpel egyértelmübb...<#duhos2>

Kaplan
miez? 😊

petyka2
Írjon ha valaki tud eladó ilyet:

- PlayStation2 (576 új üzenet)

😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

petyka2
danke,má'megoldottam a problemmát...

Figy petyka2! Ezek a nyamvadt kondik nem akadályozzák meg a te ventid mûködését.Szerintem max szûrõ funkciójuk van.10- 100nF lehetnek.Szerintem célszerûbb lenne máshol keresni a problémát!
petyka2
Az smd kondiknak nincsen BAR-kódja,vagy méréssel-ami nem megy,mert a venti vezetékét ráforrasztottam a kondi egyik oldalára merev volt a kábel,és lejött a forrasztás a kondi egyik felével együtt...Vagy kapcsolási rajzból lehet az "értékét"megtudni.<#heureka>

A linken amit irtam vannak kondenzator-szinkodok is, meg a szamkodok jelenteseirol is irnak.

petyka2
Nem.Az smd ellenállásokon-akkorák mint a légypiszok-számok vannak ezek jelzik az értéküket ezek kerámia kondezátorok,ezek max.színesek ami nem jelent semmit..Azért köszi,hogy megpróbáltál segíteni...[#worshi<#heureka>

Ezek nem ellenallasok veletlen?
Itt van egy szintablazat, hogy melyik csik mit jelent, ebbol ki lehet szamolni, hogy milyen kell. Rossz a kep felbontasa, szoval lehet tevedtem.

petyka2
A ventilátor"halt"be okoska,ha ennyi eszed van mond meg ezen a cimen látható kondezátorok típusát: http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=25614&sid=b5e58b88cfb430625e6d4cb3893aa5df

guardian hero
petyka2:
"A tisztelt gamerek mindig elfelejtik,hogy 1 csippelt gépel mennyit spórólnak-irott játék 1000 boltban 16000...Igy mondjuk ha 2évente behal a géped az nem lehet nagy tragédia. <#hehe>"

Szal nem nagy tragédia! <#nevetes1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

petyka2
Én nem - beszart a gépem...<#falbav>

Mi ez a pangas, mindenki MGSezik?

Hat, ez nem elsokezbol szerzett info, de allitolag igen. Valaki, aki memcard exploitot hasznal erositse vagy cafolja meg plz.

elég ha a haver gépében van DMS vagy Riper, ha a sajátomban nem az van akkor is tudom indítani a HDloadert a memcard-ról csak az a lényeg hogy Õ másolja fel.<#conf><#nemtudom><#zavart2>

Sir Quno Jedi
Jó neked.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3