PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDK lemez 25 db-os 20 EUR németországban (Media Markt)
aki jár néha arra, legjobb megoldás...

A kamionról leesett márkás lemez ugyanolyan jó, mint a boltban árult, csak ott 4-5x annyit kérnek érte.

hiba
nameg hogy a laserfej meddig birja a 100ftos lemezekkel 😊

Hmm!

És ha szabad megkérdeznem szlovákiában pontosan hol?
Lammer
akkor kira!
márcsak 2-3 évet kell várni és megtesztelhetnéd újra, hogy olvasható-e vagy sem... <#hehe>
najó félre a tréfát, akkor ez ql-os

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Megnéztem a DVD-ket kicsit közelebbrõl (DVDInfo).
Ridata G 05 és van sorszám a közepén (az átlátszó részen)
Eddig kb 70 darabból 70 lett jó<#smile>
torrente
Felmentek az apronet.hu-ra és ott találhattok olcsó lemezeket a megfelelõ kategóriában!

Oks, köszi az infot.

Kaplan
ja és nem ham.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
dvd is és nem hülye kérdés , teljesen megbízhatóak

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hülye kérdés, de ugye a DVD is? És megbízható? Hallottam már hamisított, márkás lemezekrõl.

Akkor szerintem rendeld meg külföldrõl. Én innen rendeltem, meg lehet úszni 7-8000Ftból postaköltséggel együtt.

Kaplan
pecsában ott nagyon olcsók az írható cd-k <én is ott veszem>

hiba
csak imageim vannak 😞

Lammer
hát valszeg made in bulgaria és társai... B-kateg vigyázz, mert nagyon hasonlóak!!!
van a közepén sorszám ??? Mit ír ki a DVDinfo progi?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

testerlnx
A Sentinel is jó írni?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hm, te most swap magichez akarod kihúzni a tálcát?
Csak mert nem mûködik a dolog másolt swap magickel... ugyanúgy nem indul el, mint a másolt játék. Eredeti SMhez pedig jár slidetool. Ha így is kell, akkor belinkelem a képet.

Hi!

Én szlovákiából vettem Ridata DVD-t 15 koronáért (kb 95 forint). Nem tudom hogy csinálják, de a magyar árak töredékéért adják a cd-ket, dvd-ket. Jó hely😊
Hypo
koszi a valaszokat hat akkor nem fog menni, amugy emule-val szedtem le.
Akkor mas kerdes nekem igazabol arra kellett volna, hogy a gran turismo3 a-spec ben a license nel az elso a B jogsinal az osszes arany csak az utolso nem. Sehogyse tudom megcsinalni mar napok ota

hiba
AR2?

--

ha chip nelkul õprobalod a swap magic talan ami mukodhet, kiveve ha uj pstwo-d van.

de ahhoz meg kell egy eszkoz amivel ki tudod csalogatni a cd talcat 😊

Fefe
De annak asszem kell egy kártya is ami olyasmi mint a mem kártya

Fefe
HOnnan szedted le ha nem gond küld el privibe. Különben csip nélkül nem fogja beolvasni

Hypo
Hali, kéne egy kis segitség, gameshark v4 et leszedtem (GameShark v4 PS2 Alcohol120% mdf CDFull Working.rar) kiirtam alcoholba ps2 nek cd-re de a gep nem ismeri fel nekem nem csipes a gepem de ez csak egy cheatcode progi, valaki tudna segiteni???

hiba
Riteg G4rol meg korabban en is hallottam hogy jo

hiba
Ok ez jo lenne ! 😊

Juhééééé... én meg aszittem, hogy átdobtak, hogy retekre...khmmm...ritekre meg ridata-ra írta a gyerek a backupjaimat
<#awink>...

[HUN]Kami*, kiskami*

testerlnx
Ridata G4 -et hol lehet kapni, akár "drágán" is? Ez a legjobb, mert Én mindenhol TDK-t hallok, Ridata-ról még nem is hallottam, most vedtem Verbatim, Maxell, Sony-t hogy teszteljem...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
A Cell prociról vagy a PS3-ról tudtok vmi info-t?

Slide tool vagy fliptop. Esetleg, ha már lejárt a gari akkor szétszeded a gépet, az ingyen van. Az elõzõ kettõt rendelni kell, de a slide toolt ki lehet vágni keménymûanyagból is. Ha ilyesmire adod a fejed akkor írj, és ma délután visszanézek, és ha kell, akkor lefényképezem a slidetoolom és felrakom képként.

hiba
van vkinek otelete hogy a cd talcat hogy lehet kihuzni, az eject megnyomasa nelkul? 😊

Még annyit, hogy ha lehet maradj DVD-R lemezeknél. DVD+R nem annyira jó, -RWt pedig lehetõleg egyáltalán ne.

Ritek, Ridata a legjobbak. Ha tudsz szerezni Ridata G4et, akkor azt hallottam, hogy az a legjobb. Verbatim is elég jó.

Akkor most én is feltennék egy kérdést: nem tudjátok, hol lehet szerezni Budapesten a fent említett 3 márkából lemezt olcsón? 25-50 darabos hengerelt kiszerelésûkre gondolok, 200-150 alatti darabáron.

hiba
oke 😊
ritek lila dvd-r mehet?
vagy mi a jo neki?
(v10)

Pld attól, hogy a princo a leggagyibb lemez, még princo dvd-rt se vinnék a gép közelébe se, -rw meg egyenesen öngyilkosság...

hiba
Eddig meg nemigen hasznaltam ps2t meg asztali dvd playert se, de probakepp egy irt (2x) princo dvdrwt tettem be (film), es neha meg-meg akad a lejatszas. Ez mitol lehet?

torrente
lehet

hiba
lehet ezzel mp3at, vagy divxes videot lejattszani?

Ez egy kicsit erõs😊

petyka2
Hogy dõlt meg?<#nemtudom>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Veszel egy gépet 35ért megchipeled 15ért, mondjuk két év mulva beszarik akkor is ki a szart érdekli buktál egy ötvenest azaz 68.50,-Ft-ot naponta érted de ha csak egy évig bírja se halsz bele, nézd meg az élményt amit ezen idõ alatt kapsz.
Vazeg bezzeg beülsz ely moziba ott meg otthagysz 1 szaros filmért amit lehet hogy otthon is meg tudsz nézni 1 hónap mulva 2-3e Ft-ot. Hol itt a realitás ?<#nemtudom>

PS4 PSN: angyisz

Hát kinek ilyen kinek olyan a tapasztalata! mint már írtam én is gondolkodok rajt, hogy chippelek vagy veszek egy külön chippelt gépet és akkor a régit sem ba**tam el! 😊

Fefe
Én amondó vagyok ha normális chippet, normális fazonnal rakatod be akkor nem igazán lesz annak baja.

Fefe
"az én gépemben nincs chip és nem is lesz ezel nem fogom elba.....ni." Nekem a régi ps2-be (30001 us) kb 3,5 éve van benne a chip és kifogástalanul megy pedig nõvérem két kisfia nyúzza elég tisztességesen 😊

Nem -nem értem csak még nem találkoztam vele és azt hittem eredetit árul mert az én gépemben nincs chip és nem is lesz ezel nem fogom elba.....ni. Ha játék kintröl megrendelem v. Game city<#integet2>
Mennyibe fáj?

Fefe
<#vigyor3>Én is mindjárt mondtam,hogy ki se bontsd addig amíg meg nem okosítottad <#vigyor3>

DMS4 chip mond ez neked valamit, pont ez való a PStwo-ba<#ravasz1>

Fefe
Én biztos,hogy nem rendelnék netem mivel már elég sokan megdõltek így többek közt egy ismerõsöm is.

Ez mondjuk úgy WAREZ, egy bátor versenyzõ aki DVD írással foglalkozik csinált magának egy oldalt melyen népszerûsíti az Európában még meg sem jelent játékokat melyeket elküld neked 1200-1500 Ft-os áron ami természetesen csak a lemez ára, és miután megnézted rajta milyen a game a lemezt lekukázod majd elmész egy 576 shopba (monjuk 2-3 hónap mulva)és ott megveszed eredetiben 16-17 forintért. Mi nem értesz ezen ???<#idiota><#lama>

item
Lehet, csak ha megcsipelik elfárad a fej benne. (vezérlõ elektronika)
Egyenlõre ez van!
<#zavart2>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....