PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki jár néha arra, legjobb megoldás...
És ha szabad megkérdeznem szlovákiában pontosan hol?
márcsak 2-3 évet kell várni és megtesztelhetnéd újra, hogy olvasható-e vagy sem... <#hehe>#hehe>
najó félre a tréfát, akkor ez ql-os
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ridata G 05 és van sorszám a közepén (az átlátszó részen)
Eddig kb 70 darabból 70 lett jó<#smile>#smile>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
van a közepén sorszám ??? Mit ír ki a DVDinfo progi?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Csak mert nem mûködik a dolog másolt swap magickel... ugyanúgy nem indul el, mint a másolt játék. Eredeti SMhez pedig jár slidetool. Ha így is kell, akkor belinkelem a képet.
Én szlovákiából vettem Ridata DVD-t 15 koronáért (kb 95 forint). Nem tudom hogy csinálják, de a magyar árak töredékéért adják a cd-ket, dvd-ket. Jó hely😊
Akkor mas kerdes nekem igazabol arra kellett volna, hogy a gran turismo3 a-spec ben a license nel az elso a B jogsinal az osszes arany csak az utolso nem. Sehogyse tudom megcsinalni mar napok ota
--
ha chip nelkul õprobalod a swap magic talan ami mukodhet, kiveve ha uj pstwo-d van.
de ahhoz meg kell egy eszkoz amivel ki tudod csalogatni a cd talcat 😊
<#awink>#awink>...
[HUN]Kami*, kiskami*
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Akkor most én is feltennék egy kérdést: nem tudjátok, hol lehet szerezni Budapesten a fent említett 3 márkából lemezt olcsón? 25-50 darabos hengerelt kiszerelésûkre gondolok, 200-150 alatti darabáron.
Vazeg bezzeg beülsz ely moziba ott meg otthagysz 1 szaros filmért amit lehet hogy otthon is meg tudsz nézni 1 hónap mulva 2-3e Ft-ot. Hol itt a realitás ?<#nemtudom>#nemtudom>
PS4 PSN: angyisz