PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék utánanyomozni! Az a legszebb, amikor magadtól jössz rá mindenre. Nekem sem segített senki, de nem adtam fel.
Ez király oldal! Ahogy belépek, vírus töltödik le. Remek! Szerencsére a vírusírtóm egybõl leírtotta.
Akkor ideje megtanulni angolul, mert nélküle ebben a világban még el se áshatod magad...
Kösz ez angolul van de megprobálom 😊
Nem tudok valami jól angolul 😛
Nem tudok valami jól angolul 😛
Vettem egy Dragon Ball Z: Budokai 3 játékot..
Végigvittem a Dragon Ball Universe-t Songokuval és Songohanal...
Alapemberek megvannak meg Cell-tõl Bou-Bou-ig.
Nem tudjátok hogy kell behozni a többi karaktereket?
(Gotrunks,Songoten....)
Végigvittem a Dragon Ball Universe-t Songokuval és Songohanal...
Alapemberek megvannak meg Cell-tõl Bou-Bou-ig.
Nem tudjátok hogy kell behozni a többi karaktereket?
(Gotrunks,Songoten....)
Má'mé'venne ujságot?<#confused>#confused> cím beír pl.:gta san andreas cheatés indulhat a"game"<#ravasz1>#ravasz1>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
nem érdemes csalni, mert azt csak lámák teszik, meg így sose éred el a 100%-kot (mondjuk te valszeg tisztán se érnéd el :-)
#3563, kedves write-only man.
Köszi!
Más.
Haverom most vesz Ps2-õt(nem PsTwo-t), és elkéne egy modchip a gépébe😉
Tudtok ajánlani helyet?(Én használtan vettem a chippelt ps-em szal nemtok neki segíteni.) Meg vmi megbízható játékbeszerzõ is jól jönne😊 (Mert én is csak apám révén szerzek játékokat, aki meg az ismerõsének az imserõsének az ismerõsén keresztül szerzi be😄)
Valaki tud segíteni?
Más.
Haverom most vesz Ps2-õt(nem PsTwo-t), és elkéne egy modchip a gépébe😉
Tudtok ajánlani helyet?(Én használtan vettem a chippelt ps-em szal nemtok neki segíteni.) Meg vmi megbízható játékbeszerzõ is jól jönne😊 (Mert én is csak apám révén szerzek játékokat, aki meg az ismerõsének az imserõsének az ismerõsén keresztül szerzi be😄)
Valaki tud segíteni?
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet PS2 ben kódót beírni ha lehet hogy? olyanra gondolok hogy pl.: a san andreas ba üldöznek a rendõrõk beírom a kódót és megszûnik!
Fukk!
Ezt a szemet dogot 😊
De vegul muxik ezen is a pal konverzio csak nem teljes kepernyos...
(gtasa)
Ezt a szemet dogot 😊
De vegul muxik ezen is a pal konverzio csak nem teljes kepernyos...
(gtasa)
http://esby.freeweb.hu/index.html
Itt le tudod szedni a Reality Media Player 1.28e-t. Ez nem fog szarakodni!
Itt le tudod szedni a Reality Media Player 1.28e-t. Ez nem fog szarakodni!
Ha olyan kódokra gondolsz, amikkel memóriacímeket írnak felül, akkor Action Replay 2 kell neked. A legtöbb konzolos boltban kapható.
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet PS2 ben kódót beírni ha lehet hogy?
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy NTSC-s lemezeket, le lehet-e játszani ps2-ben... Milyen feltételei vannak, ill mi kell hozzá?
köszi mindenkitõl elõre is,
üdv Stavi!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy NTSC-s lemezeket, le lehet-e játszani ps2-ben... Milyen feltételei vannak, ill mi kell hozzá?
köszi mindenkitõl elõre is,
üdv Stavi!
CD .ISO-t ki lehet írni valahogy DVD-re? (egyrészt azért, mert csak üres dvd-m van, másrészt a ps2 nem szereti az írott cd-ket)
Üdv!
Felírtam egy cd-re a PS2MediaPlayer 1.50-öt pár kép, meg mp3, meg avi társaságában, ahogy az a nagykönyvben meg van írva...amik rajta vannak a cd-n le is játsza gond nélkül.
Felraktam memóriakártyára is a progit, ha onnan indítom, akkor is müxik.
Ellenben hiába bootolom akárhonnan a mediaplayert, másik divx-es cd-t/dvd-t nem akar lejátszani(direkt még könyvtárak sincsenek rajtuk, csak ömlesztve a fájlok)...csak amin a progi is rajta van.
Vki segítsen plíz!
Felírtam egy cd-re a PS2MediaPlayer 1.50-öt pár kép, meg mp3, meg avi társaságában, ahogy az a nagykönyvben meg van írva...amik rajta vannak a cd-n le is játsza gond nélkül.
Felraktam memóriakártyára is a progit, ha onnan indítom, akkor is müxik.
Ellenben hiába bootolom akárhonnan a mediaplayert, másik divx-es cd-t/dvd-t nem akar lejátszani(direkt még könyvtárak sincsenek rajtuk, csak ömlesztve a fájlok)...csak amin a progi is rajta van.
Vki segítsen plíz!
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
.......állat vagy<#idiota>#idiota>
PS4 PSN: angyisz
Szerintem a 37 cm-es TV eleve alkalmatlan játszani, az arra való hogy az asszony fõzés közben tudja nézni a mónika show-t<#nyes>#nyes>
PS4 PSN: angyisz
Nem hiszem hogy tudja egy mezei 37cmes panaszkodik. Sztem csak 50hz-es. NTSC-s gamet meg nem is probaltam vele egybol konvertaltam 😊
Sikerult bar nem azzal a gameval amivel az elobb nem sikerult 😊
van egy progi amivel bele lehet tenni egy bootmenut az isoba es inditasnal megkezdezi hogy PAL+YFIX vagy PAL vagy NTSC.
A YFIX annyit csinalna hogy teljes kepernyos lesz.
Sima PAL meg elcsuszik a kep de pl burnout3bol settingsnel kicsit lehetett kalibralni hogy lejjebb/fejjebb keruljon. este kiprobalom a gtasa ntsc2pal-t is.
van egy progi amivel bele lehet tenni egy bootmenut az isoba es inditasnal megkezdezi hogy PAL+YFIX vagy PAL vagy NTSC.
A YFIX annyit csinalna hogy teljes kepernyos lesz.
Sima PAL meg elcsuszik a kep de pl burnout3bol settingsnel kicsit lehetett kalibralni hogy lejjebb/fejjebb keruljon. este kiprobalom a gtasa ntsc2pal-t is.
Sziasztok,
Tud valaki olyan site-ot ahol ps2 játékok leírásai megvannak magyarul ????
Tud valaki olyan site-ot ahol ps2 játékok leírásai megvannak magyarul ????
ASUS A7N8X-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon, ASUS V8200 DeLuxe VGA
Én próbáltam de nem jártam sikerrel. Kiírta,hogy ok átkonvertálta azt kiírtam dvd-re de se kép se hang nem volt. MOndjuk csak tesztbõl csináltam mivel nekem tudja a tv-m az ntsc-t (50 hz-es) A te tv-d nem tudja az ntsc-t?
Hi!
És szlovákiában pontosan hol?
És szlovákiában pontosan hol?
Amugy viszik mint a cukrot az uj ps2two-t.
Csomo nagy aruhazmba maszkaltam az elmult hetekbe es volt ahol majdnem egy het alatt az egesz keszletet eladtak...
Csomo nagy aruhazmba maszkaltam az elmult hetekbe es volt ahol majdnem egy het alatt az egesz keszletet eladtak...
Egy hír mely jot lendit majd a Sony in mert ami nincs azt keresik az emberek😊
Ne haragudj de ez horibilis õszeg hazánkban olcsob a lemez.😊
Még nem tudom hogy hogyan viseli a PS2, ugyanis a gép még németországban van, a chip még kitudja hol, én meg itthon😊 Jövõ hét végén hozza fater a gépet, addig meg HL2😊
Slovákiában a balassagyarmati határtól 200 méterre. Egy üzlet, ami CSAK cd-vel és dvd-vel foglalkozik. Gondolom ezért ennyi.
Slovákiában a balassagyarmati határtól 200 méterre. Egy üzlet, ami CSAK cd-vel és dvd-vel foglalkozik. Gondolom ezért ennyi.