PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
Találtam 2 oldalt de az kevés.
torrente
Tessék utánanyomozni! Az a legszebb, amikor magadtól jössz rá mindenre. Nekem sem segített senki, de nem adtam fel.

marsu
Honnan tudok leszedni ps2 játékot??

torrente
Ez király oldal! Ahogy belépek, vírus töltödik le. Remek! Szerencsére a vírusírtóm egybõl leírtotta.

Akkor ideje megtanulni angolul, mert nélküle ebben a világban még el se áshatod magad...

Kösz ez angolul van de megprobálom 😊
Nem tudok valami jól angolul 😛

Vettem egy Dragon Ball Z: Budokai 3 játékot..
Végigvittem a Dragon Ball Universe-t Songokuval és Songohanal...
Alapemberek megvannak meg Cell-tõl Bou-Bou-ig.
Nem tudjátok hogy kell behozni a többi karaktereket?
(Gotrunks,Songoten....)

UNREG
A cheat a gyengék eszköze...

petyka2
Má'mé'venne ujságot?<#confused> cím beír pl.:gta san andreas cheatés indulhat a"game"<#ravasz1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

torrente
Vedd meg a novemberi 576 konzol újságot. A közepén egy halom csalás van.

hiba
letezik vmi jo controller de nem gamepad ? / gta-hoz?

PS3
nem érdemes csalni, mert azt csak lámák teszik, meg így sose éred el a 100%-kot (mondjuk te valszeg tisztán se érnéd el :-)

#3563, kedves write-only man.

Köszi!
Más.
Haverom most vesz Ps2-õt(nem PsTwo-t), és elkéne egy modchip a gépébe😉
Tudtok ajánlani helyet?(Én használtan vettem a chippelt ps-em szal nemtok neki segíteni.) Meg vmi megbízható játékbeszerzõ is jól jönne😊 (Mert én is csak apám révén szerzek játékokat, aki meg az ismerõsének az imserõsének az ismerõsén keresztül szerzi be😄)
Valaki tud segíteni?

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet PS2 ben kódót beírni ha lehet hogy? olyanra gondolok hogy pl.: a san andreas ba üldöznek a rendõrõk beírom a kódót és megszûnik!

hiba
Fukk!
Ezt a szemet dogot 😊
De vegul muxik ezen is a pal konverzio csak nem teljes kepernyos...
(gtasa)

torrente
http://esby.freeweb.hu/index.html
Itt le tudod szedni a Reality Media Player 1.28e-t. Ez nem fog szarakodni!

torrente
Star Ocean 3. 2 dvd-s.

hiba
van ps2re vami jokis rpg?

Ha olyan kódokra gondolsz, amikkel memóriacímeket írnak felül, akkor Action Replay 2 kell neked. A legtöbb konzolos boltban kapható.

Itt van róla leírás.

Fefe
Milyen kódot?????

sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet PS2 ben kódót beírni ha lehet hogy?

Fefe
Ja meg a tévéd tudja az ntsc-t

Fefe
chip

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy NTSC-s lemezeket, le lehet-e játszani ps2-ben... Milyen feltételei vannak, ill mi kell hozzá?

köszi mindenkitõl elõre is,
üdv Stavi!
PS3
CD .ISO-t ki lehet írni valahogy DVD-re? (egyrészt azért, mert csak üres dvd-m van, másrészt a ps2 nem szereti az írott cd-ket)

Üdv!
Felírtam egy cd-re a PS2MediaPlayer 1.50-öt pár kép, meg mp3, meg avi társaságában, ahogy az a nagykönyvben meg van írva...amik rajta vannak a cd-n le is játsza gond nélkül.
Felraktam memóriakártyára is a progit, ha onnan indítom, akkor is müxik.
Ellenben hiába bootolom akárhonnan a mediaplayert, másik divx-es cd-t/dvd-t nem akar lejátszani(direkt még könyvtárak sincsenek rajtuk, csak ömlesztve a fájlok)...csak amin a progi is rajta van.
Vki segítsen plíz!

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

.......állat vagy<#idiota>

PS4 PSN: angyisz

hiba
jolvan akkor elokapom a 10cmes roadszart mer van meg kisebb is 😊

Lammer
LOLLER!
degeczi!<#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hiba
<#gunyos1><#idiota>

Szerintem a 37 cm-es TV eleve alkalmatlan játszani, az arra való hogy az asszony fõzés közben tudja nézni a mónika show-t<#nyes>

PS4 PSN: angyisz

hiba
Nem hiszem hogy tudja egy mezei 37cmes panaszkodik. Sztem csak 50hz-es. NTSC-s gamet meg nem is probaltam vele egybol konvertaltam 😊

hiba
Sikerult bar nem azzal a gameval amivel az elobb nem sikerult 😊
van egy progi amivel bele lehet tenni egy bootmenut az isoba es inditasnal megkezdezi hogy PAL+YFIX vagy PAL vagy NTSC.
A YFIX annyit csinalna hogy teljes kepernyos lesz.
Sima PAL meg elcsuszik a kep de pl burnout3bol settingsnel kicsit lehetett kalibralni hogy lejjebb/fejjebb keruljon. este kiprobalom a gtasa ntsc2pal-t is.

Sziasztok,

Tud valaki olyan site-ot ahol ps2 játékok leírásai megvannak magyarul ????

ASUS A7N8X-DeLuxe, AMD 2500 Barton, 1024/400 MB Infineon, ASUS V8200 DeLuxe VGA

Fefe
Én próbáltam de nem jártam sikerrel. Kiírta,hogy ok átkonvertálta azt kiírtam dvd-re de se kép se hang nem volt. MOndjuk csak tesztbõl csináltam mivel nekem tudja a tv-m az ntsc-t (50 hz-es) A te tv-d nem tudja az ntsc-t?

hiba
hat nem nagyon sikerult az intro meg bejott de utana blank screen...

hiba
NTSC2PAL-t talaltam jo ez vmire?
azt irja kuldjem ra az isora...
probalt mar ilyet valaki?

hiba
dvdirasnal van valami specko beallitas vagy lehet sima isokent kiirni ?

torrente
6-ot kéne visszaolvasnod.

Hi!
És szlovákiában pontosan hol?
hiba
van egy gtasa ntscm ezzel lehet vmit kezdeni palos tvvel? (csak 50hzet tudok...)

hiba
Amugy viszik mint a cukrot az uj ps2two-t.
Csomo nagy aruhazmba maszkaltam az elmult hetekbe es volt ahol majdnem egy het alatt az egesz keszletet eladtak...

Egy hír mely jot lendit majd a Sony in mert ami nincs azt keresik az emberek😊

Ne haragudj de ez horibilis õszeg hazánkban olcsob a lemez.😊

torrente
És ez tokos vagy hengeres? Mert nálunk hengeres tdk-t lehet már kapni 20 Euronál olcsóbban is.

Még nem tudom hogy hogyan viseli a PS2, ugyanis a gép még németországban van, a chip még kitudja hol, én meg itthon😊 Jövõ hét végén hozza fater a gépet, addig meg HL2😊

Slovákiában a balassagyarmati határtól 200 méterre. Egy üzlet, ami CSAK cd-vel és dvd-vel foglalkozik. Gondolom ezért ennyi.
hiba