PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tapasztalatom nincs, mivel nekem még régebbi ps2m van, de a DMS az egyik legjobb modchip, tehát szerintem ha valaki ilyet rakat a gépébe nem valószínû, hogy amiatt fog meghibásodni
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
PS4 PSN: angyisz
a vékonyat még nem lehet csippelni,a vastagot meg most vagy nem kapni, avgy kicsit drágább a karácsonyi hiány miatt. ha kibírod addig akkor szerintem várj januárig. csipp-tipphez olvasgasd a fórumot! 😊
No, hát én vérbeli pc-s vok, de ez a psx 2 úgy megfogott, hogy már csak arhiválásra használom a pc-t, természetesen a ps gamék arhiválásához.
Jelenleg a tesóm ps-ét használom, fogalmam sincs milyen a csip, de 95 %-ban viszi a cuccokat.(verbatim-r).
A kérdésem vennék saját ps-t, de nem tudom, hogy megvegyem é az új ps2two-t(slim), vagy keressek hagyományost.
Ha esetleg a vékony kell, ahhoz milyen csipet szereztessek, illetve a vincsimegoldás müxik é ezzel is?
Megköszönném, ha kapnék valamiféle választ.
Tisztelettel: Zsolt in Kmét.
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
pl driv3r-ben lehetne vele iranyitani a karaktert ?
Tekken 4-ben nagyon kevés ember van ezt elrontották.
szerintem meg az összes bunyós game GEEEK! <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A SC2-t most fogom megvenni - ha minden igaz jövõ hétre +lesz - így arról nem tudok mit mondani, de utánaolvastam rendesen, és úgy érzem felkúszik a VF4EVO mellé a trónra.
gamertag: kenobita
Tekken 4 - Ez a resz szerintem felejtheto.
Virtua Fighter 4 Evo - Ugyancsak nem rosz de tulsagosan nehez a
gombkezeles es az eletbe enm tanulod meg rendesen a kombokat.
Soul Calibur 2 - Talan minden idok legszebb es legjobban megalkotott bunyos jateka. Az elejen talan tul extreme a jatekmenet de ha megszokod akkor majd a Mortal Kombat-rol azt fogod mondani hogy "Csigaolimpia" ehez kepest.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És mit szólsz a 3590-eshez???
Tudom volt már de azért megkérdezem,hogy hogyan kell az internet kapcs beállítani a ps2-n. Adapter megvan chello elõf. van. De hiába akarom a tesztre (ps) rábirní kiírja egy kis idõ múlva hogy nem talál net kapcsolatot. A pc-n simán megy a net. Meg lehet oldani valahogy router nélkül,hogy felismerje a netet. Próbáltam a pc-n megosztani mivel két hálókártyám van de a pc meg azt írja ki,hogy a háló kábel nincs bedugva.
Remélem azért valahogy ki lehet bogozni,hogy mit akarok 😊)) Aki tud valamimegoldást azt kérem segítsen nekem
phipis meg tdk se szarok, 1xes megirva megis akad egy uj v10esen.
mar az elejen is "kiadkad" a zene 😞
Tekken Tag
Tekken 4
Virtua Fighter 4 Evo
esetleg Soul Calibur 2?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Azért, mert folyamatosan a lemezrõl tölti a terepet, és a többség gagyi DVD-t használ, amit a gép megérez. Az eredeti nem akad, pláne nem fagy.
PS4 PSN: angyisz
akar 1x-esen is 😊
Van egy progi DVD Decrypter, en ezzel szoktakm, bar nem tudom mitol mas ez mint a tobbi. Biztos menne pl alcohollal is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt szeretném megtudni h mivel és hogyan tudom kiirni a PS2 ös CD/DVD képfájlokat(számítogépröl) ugy h müködjön PS2 vel ha lehet még ma irjátok meg.
köci
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
a chippel nincs gond, az vinné a játékot, csak az a baj, hogy fekete-fehér a kép... Ezekszerint a TV nemtudja az ntsc-t?. Nemlehet ezt vhogy megkerülni? Teszem azt egy videóval? vagy valami spéci kábellel?
Láttam a neten vhol vmi ps2 ntsc2pal-t... De nemsikerült letölteni... Létezik ilyen progi? Ha igen akkor használható vmire? Tényleg átkonvertálja?
köszi,
üdv Stavi
Más kérdés, hogy ez a topic megszûnne létezni...