PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
én is meglepõdtem de hát ez van😄
tapasztalatom nincs, mivel nekem még régebbi ps2m van, de a DMS az egyik legjobb modchip, tehát szerintem ha valaki ilyet rakat a gépébe nem valószínû, hogy amiatt fog meghibásodni

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

jé már csippelhetõ? 😮 hát nem vártak sokáig 😊 és biztonságos?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Al Age
nyugodtan megveheted a vékonyat, lehet chipelni azt is, pl a DMS4 (itt tudsz rendelni pl) belemegy ebbe is, az pedig az egyik legjobb chip, viszont tudtommal a vinyós megoldás nem megy a vékony ps2-vel. mivel a gép hátulján nincsen meg a szükséges csati

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hali, a PStwo kialakítása miatt nem igen tehetõ bele a winyó (maga a gép majdnem akkora) tehát ha winyós témában gondolkodsz inkább maradj a "hagyományos" PS-nél. Ja meg a modolás is megoldottabb.

PS4 PSN: angyisz

háj!
a vékonyat még nem lehet csippelni,a vastagot meg most vagy nem kapni, avgy kicsit drágább a karácsonyi hiány miatt. ha kibírod addig akkor szerintem várj januárig. csipp-tipphez olvasgasd a fórumot! 😊

Sziasztok Mesterek!

No, hát én vérbeli pc-s vok, de ez a psx 2 úgy megfogott, hogy már csak arhiválásra használom a pc-t, természetesen a ps gamék arhiválásához.
Jelenleg a tesóm ps-ét használom, fogalmam sincs milyen a csip, de 95 %-ban viszi a cuccokat.(verbatim-r).

A kérdésem vennék saját ps-t, de nem tudom, hogy megvegyem é az új ps2two-t(slim), vagy keressek hagyományost.
Ha esetleg a vékony kell, ahhoz milyen csipet szereztessek, illetve a vincsimegoldás müxik é ezzel is?

Megköszönném, ha kapnék valamiféle választ.

Tisztelettel: Zsolt in Kmét.

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Ne vegyél drága pénzért ps2 egeret, jó hozzá bármilyen USB egér.

Kenoby
Már a maga idejében a Dc-s Soul Calibur is vert mindent, most ugyanezt teszi a második rész inmáron multiplatform formában, szerintem. A Tekken pedig a 3. résszel volt a csúcson, azóta haldoklik. Majd talán az 5. Talán...

hiba
lehet kapni par khufert ps2hoz egeret, ezt hogy kezelik le a gamek?
pl driv3r-ben lehetne vele iranyitani a karaktert ?

Na azért akciódusabb gyorsabb menetek vannak a Tekken Tag Tournamentben..
Tekken 4-ben nagyon kevés ember van ezt elrontották.

Lammer
nem tudom mit vitáztok... <#sniffles>
szerintem meg az összes bunyós game GEEEK! <#idiota><#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Írd mellé, hogy nem vagy fighter fan, ha nem akarsz tök ellentétes véleményeket.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Szvsz. az SC1-2 ben az adventure mód az ami nagyon megdobja az amúgy is frenetikusan jó gammát !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cenobite
Szerintem pedig nagyon jó a VF4EVO. Az irányítást sem érzem zizisnek, a "karrier mód" nagyon hosszú idõre le tudja kötni az embert, rengeteg extra-bonus, stb. cucc van benne. Szerintem próbáld ki valahol, mert lehet, hogy nagyon meg fog tetszeni. Én nagyon gyakran elõszedem és játszom vele, pedig nem tegnap vettem, és nem ez az egy verekedõs játékom van.
A SC2-t most fogom megvenni - ha minden igaz jövõ hétre +lesz - így arról nem tudok mit mondani, de utánaolvastam rendesen, és úgy érzem felkúszik a VF4EVO mellé a trónra.

gamertag: kenobita

hiba
Milyen kormanyt erdemes venni ami pcvel is m1?

Nekem VF4Evoval az volt a bajom, hogy már kezdõ szinten is az egész arról szól, hogy tizedmásodperc pontossággal nyomj meg mindenféle kombinációt counternél, és nyomkodd az összes gombot minél gyorsabban, mint egy elmebeteg, a recoveryknél.

Sephi
Tekken Tag - Nem rosz de mar a Tekken 3 ota sokat nem javult.

Tekken 4 - Ez a resz szerintem felejtheto.

Virtua Fighter 4 Evo - Ugyancsak nem rosz de tulsagosan nehez a
gombkezeles es az eletbe enm tanulod meg rendesen a kombokat.

Soul Calibur 2 - Talan minden idok legszebb es legjobban megalkotott bunyos jateka. Az elejen talan tul extreme a jatekmenet de ha megszokod akkor majd a Mortal Kombat-rol azt fogod mondani hogy "Csigaolimpia" ehez kepest.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Egy gyermek alitotta hogy a MKD messze veri a SC2-ot.... Pofon vagtam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
<#felkialtas><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#felkialtas><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#worship><#worship><#heureka><#heureka>

Az is jó.

Bunyósból van sok, de SC2 egyedi abban, hogy fegyverekkel kell harcolni, és hihetetlen hangulatot ad.

Tekken Tag Tournament....az a legjobb 😊 sok ember van benne szép agrafikája...igazság szerint a Tekken 4-et ajánlanám de több ember van a Tekken Tag Tournamentben és hangulatosabb is 😊

Szerintem Soul Calibur 2 MESSZE a legjobb. Nem csak PS2n, hanem a valaha csinált legjobb verekedõs játék. A másik hármat sikerült 1 nap alatt megunni, de SC2vel még mindig játszok.

Kössz a "segítséget"! Elég lett volna ha annyit írsz: AZUREUS!
És mit szólsz a 3590-eshez???
PS3
Vedd meg a decemberi konzolt, le van írva!

Fefe
Sziasztok!!

Tudom volt már de azért megkérdezem,hogy hogyan kell az internet kapcs beállítani a ps2-n. Adapter megvan chello elõf. van. De hiába akarom a tesztre (ps) rábirní kiírja egy kis idõ múlva hogy nem talál net kapcsolatot. A pc-n simán megy a net. Meg lehet oldani valahogy router nélkül,hogy felismerje a netet. Próbáltam a pc-n megosztani mivel két hálókártyám van de a pc meg azt írja ki,hogy a háló kábel nincs bedugva.
Remélem azért valahogy ki lehet bogozni,hogy mit akarok 😊)) Aki tud valamimegoldást azt kérem segítsen nekem

PS3
az inkább csak jó, mint minõségi...

hiba
ritek g4 eleg minosegi lemez?
phipis meg tdk se szarok, 1xes megirva megis akad egy uj v10esen.
mar az elejen is "kiadkad" a zene 😞

PS3
igazad van, aki béna, az tényleg ne játsszon vele :-)

PS3
Talán minõségi lemezrõl kéne beolvasni (TDK, Verbatim), és nem fog akadni...

guardian hero
Sziasztok! Ha 3D-s verekedõs játékban gondolkodom, mit ajánlotok?

Tekken Tag
Tekken 4
Virtua Fighter 4 Evo
esetleg Soul Calibur 2?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ha már szétcseszõdés vana fejbe akkro a gyáriak is fagynak, nálam az FFX csinálta párszor.

UNREG
"Általában a GTA SA akad mindenkinél aki lemezrõl nyomja, mi az oka nem tudom."

Azért, mert folyamatosan a lemezrõl tölti a terepet, és a többség gagyi DVD-t használ, amit a gép megérez. Az eredeti nem akad, pláne nem fagy.

Fefe
<#boxer><#vigyor>

Sebaj, úgyse tudott egyetlen GTA játék se lefoglalni 1-2 napnál tovább, nem veszítek sokat. (ÜSSETEK!)

Általában a GTA SA akad mindenkinél aki lemezrõl nyomja, mi az oka nem tudom. Hál' istennek Én is winyóról nyomomés megy mint állat, még csak meg se peccen.<#vigyor><#mf2>

PS4 PSN: angyisz

Fefe
Meg elég sokszor nem töltötte be a textúrákat meg eltûntek az utak stb.......

Fefe
az nekem is akadt mikor lemezrõl játszottam. Mióta vinyóról megy azóta meg se mukkan😊. Különbe én 2x írtam a lemezeimet (TDK)és semmi baj nem volt velük. Viszont volt olyan game (hitman3) amit csak úgy volt hajlandó beolvasni ha vízszintesre tettem a ps2-t,állítva soha nem akarta betölteni😊

Nekem is akad, meg fagy is.

hiba
nekem gtasa meg igy is akadozik 1x ritek lemzen, de mas nem akad...😊

hiba
"Lassan" minosegi DVD-R-re.
akar 1x-esen is 😊
Van egy progi DVD Decrypter, en ezzel szoktakm, bar nem tudom mitol mas ez mint a tobbi. Biztos menne pl alcohollal is.

Lehetõleg 1xes sebességgel, vagy néha akadozni fog. És bármire, csak Princo lemezre NE!

Sir Quno Jedi
Neroval, Alcohollal kiírod, ha ISO, azt haller, csókolom ! Ja és "-R"-es DVD-re, ha jót akarsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni!
Azt szeretném megtudni h mivel és hogyan tudom kiirni a PS2 ös CD/DVD képfájlokat(számítogépröl) ugy h müködjön PS2 vel ha lehet még ma irjátok meg.
köci
torrente
Figyelj, én a 3588-as hozzászólás-szerûségek miatt nem is írok oldalakat. Ha angolul nem tudnak, felesleges minden. Különben is vannak a letöltésekrõl szóló topicok, cssak vissza kell olvasni. Sok érdekes dolgot lehet olvasgatni itt az sg-n.

És innen hogyan kell letölteni? Lehet (sõtt biztos) hogy én vagyok szerencsétlen, de csak egy valami.torrent fájlt tudok letölteni. Ehez kell valami progi?
rgb kábel...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

hali!
a chippel nincs gond, az vinné a játékot, csak az a baj, hogy fekete-fehér a kép... Ezekszerint a TV nemtudja az ntsc-t?. Nemlehet ezt vhogy megkerülni? Teszem azt egy videóval? vagy valami spéci kábellel?
Láttam a neten vhol vmi ps2 ntsc2pal-t... De nemsikerült letölteni... Létezik ilyen progi? Ha igen akkor használható vmire? Tényleg átkonvertálja?

köszi,
üdv Stavi
Lassan kéne csinálni egy PS2es FAQot és valahova kiírni bazi nagy betûkkel.
Más kérdés, hogy ez a topic megszûnne létezni...