PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Menj ki az udvarra, hogy jó levegõn legyél és kezd el dobálni a magasba.

Hogy lehet cip nélkül irottal játcanivele???

Elöre is köszi a segitséget
eMule
valaki nem tud egy olyan oldalt ahonnan ps2es gameket lehet leszedni,kiveve a S****a ftp ?

Anubys
Beírsz három "b@$20 meg"-et, és máris lesz neked is... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ja jóóóó!
nekem még új a büntipontozás...
<#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

petyka2
#3676<#kuss>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Al Age
ha rákattintasz a nick-jére az adatainál láthatod😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Üdv!
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis II. Világháborús repülõs játékot(arcade stílusút lécci, még véletlenül se szimulátort😄)?

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

petyka!
miért kaptál büntipontokat?

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

petyka2
Elõszõr mindeggyik megy...egy darabig...<#ravasz1>milyen tipus a chip?<#fejvakaras>

Kaplan
jaj de jó, jaj de jó KIT ÉRDEKEL? 😊 LOÁL!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szevasztok!!

Tegnap megvettem az új PSX2TWO-t! Még helyben becsipezték.
Nagyon faxa, visz mindent, még a 8.5 GB-os Champion of N-t is, ami vésett.
39 K. a gép+21K a csííp!

Kezdem a tapasztalat gyûjtést!

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

hali!

elado hasznalt fekete ps2 chippelve 2 joyyal memoriakartyaval 6 jatekkal! mail me!
guardian hero
Ja, vele szoktunk kooperativ multizni, de a változatosság kedvéért kipróbálnék most egy hármas felállást - ahol a harmadik résztvevõ egy PS2 lenne 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mohus
nekem töknyóc

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
bnõ

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kaplan
hali én eladom a ps2-m
de ha chippes kell akkor mást keress....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
jó akkor kötekedjünk, ok elnézést nem fogalmaztam kellõképen egzakt módon...
tehát a 8 bites emuzás már elég kiforott ps2-n is... nahhhh a 16bites emuk vonala nem olyan erõs...
naaaah
így már jó???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

guardian hero
Koopertiv multira melyik játékokat ajánlanátok?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mohus
"/felemeli a hangját
MONDOM NYÓC BITES!!!
nesmsnes, pcengine, atari 2600 stb... vannak...
legjobb tudomásom szerint nincs Amiga(ugyi 16bit) emu. az még a boxot is fekteti(próbáltam hááát nem 100as, csak a naaagyon old-skool warek mennek rajta okésan)
amúgy Amiga emura ott van a pöce... már egész használható a cucc... és egy 700-800as p3mal már játszhatoak az Agas stuffok is..."

Vettem "bécsban" ARMAX-ot is...adtak hozzá egy masik lemezt...PC-s progikkal...ami olyanokat tud hogy szinte bármilyen videoformátumot "ps2 emészthetõvé" generál, CDre ír, majd az ARMAX médialejétszójával lejátszhatod

olyat is tud hogy SEGA MD ROMokat kiír cdre és régi MD játékokkal játszhatsz...cooool

ja azért írtam mert az MD 16-bites volt hajdanán...mondjuk én jobban szeretem elõvenni a SEGA MD-MCD kombómat és retrózni😊 Sonic MCD stbstb

mohus
"Ne vegyél drága pénzért ps2 egeret, jó hozzá bármilyen USB egér."

drága?

3-4e volt "bécsban"😊 bill + egér...

Lammer
hehhh akkor nyomjad boxon...

tudom, PCre használtam amiga-in-a-boxot, az vitt mindent. de én ps2n és TVn akartam és kész!!! 😄
jön itt nekem a bitekkel... 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Lammer
/felemeli a hangját
MONDOM NYÓC BITES!!! <#idiota>
nesmsnes, pcengine, atari 2600 stb... vannak...
legjobb tudomásom szerint nincs Amiga(ugyi 16bit) emu. az még a boxot is fekteti(próbáltam hááát nem 100as, csak a naaagyon old-skool warek mennek rajta okésan)
amúgy Amiga emura ott van a pöce... már egész használható a cucc... és egy 700-800as p3mal már játszhatoak az Agas stuffok is...

na ezt megnézem!
vajon tudok amigás Rodlandot játszani a ps2ömön...?

Kenoby
Létezik belõle egy két 4,7-es Dvd-re szétkapott változat, az egyik fõellenfél után kell menteni, majd lemezt cserélni. Ettõl eltekintve hibátlanul mûködik.

Lammer
vagyinkabb dvddecrypter feliso, majd kiir "-"os lemezre...

Nem minden játék támogatja. Általában a kézikönyvben leírják, ha az adott használja az egeret.

A +os lemez -ossá tételének egyetlen módja, hogy kivágod a szemétbe és veszel helyette -osat.

hiba
Rakotottem egy ms usbs egeret, de nem tudom hasznalni, nem is kapcsol be, kell ehhez vmi egyeb is hogy mukodjon pl driv3r vagy gta-ban?

Köszönöm, hogy segítettetek!

Még egy kérdés, szenvedek a Champion of Noratt-al, de nem tudok mûködõt létrehozni, sajna csak 8.5 gb-os "+"-os lemezt kaptam és nehezen indul, de akkor is 20 percig jáccható.Nem lehet valahogy kettészedni a gamét 4.7-es lemezre?

Köszönöm.

Ui.: Hogy tudom a "+"-os lemezt minuszossá, azaz DVD-ROMosra tenni.
Valami bitrétkütyükell?!

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Al Age
biztos....<#nemtudom>

Lammer
hmm nem valamihez kért???
nyelvtanilag értelmezve a következõt lehetne válaszolni neki: igen van!
van (s)nes, meg mindenféle 8bites oldie emu...
elslattyogsz az eurasia.nu-ra és ott van rengeteg emu a ps2-höz... <#bee1>

Tyler Durden
Nincs emu és 1 jó ideig nem is lesz, de ez már lerágott csont, ha PSezni akarsz, akkor venned kell 1et..<#duhos2>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Vki tud müködö emulatort PS2 höz?????? ha igen akkor irjátok le a nevét és a ha van cim honan tudom leszedni akkor azt is köszi
😄D

PS4 PSN: angyisz

torrente
/szétteszi a lábát

Bocs, most nézem ez a konzolosok fóruma...

torrente
Küldtem privit.

/szétteszi a kezét

Ja, bocsi Te tudod....

de ezt biztos tudtad.

cheapboy.hu

Hentes Bill
nem tanácsokért, hanem linkekért jöttem, köszi 😛

Boldog Karácsonyt!

Ezzel csak az a gond, hogy a használt PS2 ára majdnem vetekszik az újéval 39-40Ft-ért osztogatják. Inkább olyan gépet vegyél aminek valamilyen szinten ismered az elõéletét pl. havertól. Valószínû, hogy aki eladja az valami miatt cserélni akarja a gépet, na azt a "valami miatott" nem fogja neked elmondani az eladó emberke majd rájössz magadtól amikor otthon nem nagyon mûkszik a stuff.

Hentes Bill
tudtok vmi jó kis oldalt, ahol sok hírdetés van? sztnék venni egy ps2-t (használtat), de apronet.hu-n kívûl szinte semmi nincs...

Boldog Karácsonyt!

petyka2
chipelni lehet csak aztán nézelõdhet a kissrác ha kifingott a gépe-a Pstwo egy nagy rakás fostalicska-meg kell várni a következõ verzíót,ezt meg adja el egy baleknak!!!<#eplus2><#ravasz1>

hiba
ahh ok 😊
es lehet vlahogy konfigolni a jatekokhoz?
Egyzseruen nem birom a gamepaddal iranyitani a karaktert 😊
celozni meg kesz katasztrofa 😞

hiba
maga az eljaras az, ha van ilyen geped nem az, de ha hasznalod arra amire a chip van mar az 😊
kb
hameg japan gameval akarod nyomni vegye japan gepet valszeg ez a sony allaspontja 😊 gondolom a sajat cumoddal azt csinalsz amit akarsz de ha mar uzletszeruen csinalod...

Al Age
hát az nem warez de pont ennek elkerülésére hoztak ki 3 féle ps2-t (usa valamint japán ntsc, pal)

régebben beszéltük, de nem emlékszem mi sült ki belõle.
szóval maga csippelés is illegális dolog? mert ha mindjuk japán meg amcsi gamek lejátszásához használod akkor az nem warez...