PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöre is köszi a segitséget
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
nekem még új a büntipontozás...
<#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis II. Világháborús repülõs játékot(arcade stílusút lécci, még véletlenül se szimulátort😄)?
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
miért kaptál büntipontokat?
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Tegnap megvettem az új PSX2TWO-t! Még helyben becsipezték.
Nagyon faxa, visz mindent, még a 8.5 GB-os Champion of N-t is, ami vésett.
39 K. a gép+21K a csííp!
Kezdem a tapasztalat gyûjtést!
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
elado hasznalt fekete ps2 chippelve 2 joyyal memoriakartyaval 6 jatekkal! mail me!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de ha chippes kell akkor mást keress....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tehát a 8 bites emuzás már elég kiforott ps2-n is... nahhhh a 16bites emuk vonala nem olyan erõs...
naaaah
így már jó???
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
MONDOM NYÓC BITES!!!
nesmsnes, pcengine, atari 2600 stb... vannak...
legjobb tudomásom szerint nincs Amiga(ugyi 16bit) emu. az még a boxot is fekteti(próbáltam hááát nem 100as, csak a naaagyon old-skool warek mennek rajta okésan)
amúgy Amiga emura ott van a pöce... már egész használható a cucc... és egy 700-800as p3mal már játszhatoak az Agas stuffok is..."
Vettem "bécsban" ARMAX-ot is...adtak hozzá egy masik lemezt...PC-s progikkal...ami olyanokat tud hogy szinte bármilyen videoformátumot "ps2 emészthetõvé" generál, CDre ír, majd az ARMAX médialejétszójával lejátszhatod
olyat is tud hogy SEGA MD ROMokat kiír cdre és régi MD játékokkal játszhatsz...cooool
ja azért írtam mert az MD 16-bites volt hajdanán...mondjuk én jobban szeretem elõvenni a SEGA MD-MCD kombómat és retrózni😊 Sonic MCD stbstb
drága?
3-4e volt "bécsban"😊 bill + egér...
jön itt nekem a bitekkel... 😊))
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
MONDOM NYÓC BITES!!! <#idiota>#idiota>
nesmsnes, pcengine, atari 2600 stb... vannak...
legjobb tudomásom szerint nincs Amiga(ugyi 16bit) emu. az még a boxot is fekteti(próbáltam hááát nem 100as, csak a naaagyon old-skool warek mennek rajta okésan)
amúgy Amiga emura ott van a pöce... már egész használható a cucc... és egy 700-800as p3mal már játszhatoak az Agas stuffok is...
vajon tudok amigás Rodlandot játszani a ps2ömön...?
Még egy kérdés, szenvedek a Champion of Noratt-al, de nem tudok mûködõt létrehozni, sajna csak 8.5 gb-os "+"-os lemezt kaptam és nehezen indul, de akkor is 20 percig jáccható.Nem lehet valahogy kettészedni a gamét 4.7-es lemezre?
Köszönöm.
Ui.: Hogy tudom a "+"-os lemezt minuszossá, azaz DVD-ROMosra tenni.
Valami bitrétkütyükell?!
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
nyelvtanilag értelmezve a következõt lehetne válaszolni neki: igen van!
van (s)nes, meg mindenféle 8bites oldie emu...
elslattyogsz az eurasia.nu-ra és ott van rengeteg emu a ps2-höz... <#bee1>#bee1>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
PS4 PSN: angyisz
Ja, bocsi Te tudod....
Boldog Karácsonyt!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
es lehet vlahogy konfigolni a jatekokhoz?
Egyzseruen nem birom a gamepaddal iranyitani a karaktert 😊
celozni meg kesz katasztrofa 😞
kb
hameg japan gameval akarod nyomni vegye japan gepet valszeg ez a sony allaspontja 😊 gondolom a sajat cumoddal azt csinalsz amit akarsz de ha mar uzletszeruen csinalod...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
szóval maga csippelés is illegális dolog? mert ha mindjuk japán meg amcsi gamek lejátszásához használod akkor az nem warez...