PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petyka2
Hogy a faxomba tudom memóriakártyáról indítani a reality media player 1.50-et?egyáltalán hogy kell"rámenteni"a kártyára???<#conf><#idiota>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

CrucifX
Bittorent, DC++, Kazaa, WinMX - választási lehetõség van bõven.

gondoltam h beadjatok a google-t ...
ahogy tom itt magyar warezok kozott az egyetlen az a gaming invasion oldal volt ahonnan ps2es gameket lehetett leszedni 😞
de en meg egy amcsi oldalra nem fog elofizetni h lehuzzak a bankkareszomat ... valaki esetlag mas +oldas?

Nem, az én winyómon egy eredeti játék sincs, de a polcomon se (kivéve eyetoy + singstar)

PS4 PSN: angyisz

Nem ugy van hogy a HD loadernél az eredti játékok futtaásához vinyóról azért be kell rakni az eredeti gamet?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

A fifa2k5 egyik havertól van és nem játszunk egyszerre,ennyi.Ja és állítólag csak akkor csapnak ki ha túl sokan vagyunk egy ID-vel,de ezt azért nem próbálnám ki.
Banyapapa
igazad van,de mivan ha valami trükkös progival, véletlenül sikeál egy valos ID-et generálni és betenni a lemezre?
Ééés mongyuk pont az én szorakozásomat tenné tönkre az illetö, hogy kirugat az online-röl full eredit cucal?

Bár modem-em nincs de gondolkodok rajta.

Nem!

Kell hozzá egy ún. universal SMAP.irx file amit szintén a játékba kell peccselni,csak mondom nem minden játéknál mûxik.
Banyapapa
Ez se valami nagy "életbiztositás", bármikor kicsaphatnak.

Sir Quno Jedi
Igen. Tudnia kell, aki kölcsönadja, hogy mit is vállal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja nekem HDloader van az elvileg felismeri a network adaptert nem ?

bepeccselted az erkó fifa2k5-nek az ID-jét a backup-ba?
Na akkor megoszthatnád velünk a tudást, mert Én csak azért tartom vissza magam az online-tól mert modolt a gépem meg a game-im tulnyomó része mind backup.

Hidd el hogy nem nézik a chipet, két hete nyomom a fifa2k5-öt online backupról!!!
A másik pedig a HD advance-ról azért nem tudsz online játszani mert nem ismeri fel a netw. adaptert,de már erre is van megoldás csak nem minden játéknál mûxik.
PONT így ahogy mondod, a SONY észleli hogy több felhasználó nyomja ugyanazzal az ID számú lemezzel így aki megvette eredetiben full legálisan a game-t annak is annyi.

Banyapapa
IP=ID

Banyapapa
a 3-hoz.
Ha pl: elkéri a comcédtol a lemezt az IP miatt és, eccer nyomnak onlány, jöhet a kick,mi??
Igy a szomszéd (origi tulaj) jogosan röpteti a baltát😄

Ezt magyarázd el a SONY-nak, mivel ha van HDloadered valószínû, hogy winyóról nyomod de az már nem olyan biztos, hogy ami a winyódon van akár eredeti játék azt te megvetted-e vagy a haverét toltad fel a saját winyódra, illetve ugyanazt a lemezt rajtad kivül még egy páran. NA kb. ezért nem engedik a HDloadert.

A HDloader önmagában miért kick? gyári progikkal is használhatja vki kimélés meg töltésgyorsítás miatt, nem?

Így igaz Én 2000 végén vettem 100e-ért meg 28e a chip, akkor most áruljam 4 évesen 50-60e-ért ?<#idiota><#idiota>

Egy picit tévedsz a Sony több dolgot is néz:
1. modolt e a gép ha igen -kicking forever- (sok chip kikapcsolható power folyamatos nyomása bekapcskor)
2. HDloader jelenléte ha igen szintén kick
3. A tálcában lévõ lemez ID-je (sõt azt is ,hogy hány lemez van ugyanazzal az ID-vel ha túl sok akkor is kick)

Akármennyire is ismered az ipsét, ha 1 éves a gép nincs rajta gari és bármikor beszarhat. Aranyszabály, hogy ha valami ki van bontva legalább 25, de inkább 50%al csökken az értéke. Megértem, hogy 60ért vette ezt 1 éve, de most vadiújat kapsz ugyanennyiért, ráadásul újabb szériát, amik sokkal tartósabbak.

Sziasztok!
Bocs ,hogy beleszólok de lehet módosított géppel online nyomulni , a Sony nem a chip-et nézi hanem a lemez ID-jét ami másolásnál nem kerül át a másoltra.
HD advance-nál pedig driver probléma van vagyis a HD advance nem ismeri fel a network adaptert.
petyka2
A baj az olvasófejjel van,meg kell mérni hány ohm-os,ittmegtudhatod mit kell mérni.<#hehe>

petyka2
Az azért nem ugyanaz...<#ravasz1>

2000, nem 200, annyit megért.

ja és köszi, másolva én is tudtam volna mgst szerezni, így meg 200 pénzbe volt,, fuuu alig bírtam ki. és én keresem meg rá.
vadiúj játékért télleg nem éri meg a 15eFt++, ebben ninc svita,én azt próbáltam neked elmondan, hiába, hogy nem muszáj vadiújat venni, van egy pár ami megéri, ah az ember szeretné beszerezni, ha neked ez nem megy akkor egrészt bocs, másrészt sajnálom.

verd ki, spórolsz 20 rugó, bakker! 😄DDD

Ja,ja Én is azt mondom ha lehet inkább újat vegyél, az összes többi kérdésedre pedig egy kis visszaolvasgatással megtalálod a választ.
PS1-et nem lesz egyszerû eladni, pontosabban de csak pénzt nem nagyon kapsz érte.

Bogyi007
Ezt a használt gépet speciel ismerem, itt a településünkön van ami nem túl nagy és ismerem az ipsét, mivel nem chippelték ki és szinte csak filmet néztek rajta, meg esetleg egy-két origi játékkal játszottak rajta, meg volt egy chippelt psOne-uk azzal nyomultak inkább, tehát nincs túlhasználva. Mennyi lenne a minõségibb chip? Mi száma, van egy mûszerés ismerõsõm, õ meg tudná csinálni talán olcsóbban is, ha van kapcsolási rajz is hozzá.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

CrucifX
Értelmes ember nem vesz azonnal konzolos játékot Magyarországon - ezért is írtam, hogy tessék importálni. Külföldön 12-13 ezer forintba kerülnek a legújabb titlek (szállítással együtt), annyit pedig másfél-két hónap alatt össze lehet kaparni. A másik lehetõség a várakozás: jómagam is június óta malmozok, hogy menjen lejjebb a Red Dead Revolver ára. Kibírom? Igen. Addig elvagyok mással, régebbi anyagokkal: lsd Platinum cuccok, bagóért vihetõk.

petyka2
Ha jó chipet akarsz az drága lesz...

Bogyi007
Persze én is szeretnék csak origi gamákkal nyomulni, de õrülök ha a gépre ki tudom nyögni a pénzt, pc-re meg nem is gondolok, persze, a Platinum szériából biztos beszerzek majd pár darabot, de kérdem én mikor lesz pl Egy San Andreas majd az?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

petyka2
Ne vegyél használtat!!!Szerintem ez 50004-es lehet-a mediában megkapod 40000-ért!!!<#ejnye1>

petyka2
Pénzem van,csak nem erre...Ha mindenáron ki akarok vágni az ablakon 20 rongyot elmegyek 1 kuplerájba-azt biztos élvezni fogom!<#ravasz1>Magyarázd már el nekem miért 17ezer 1 új játék?Tudom,Tudom szerzõi jogdij meg vám...ja vám nem is kell...Egy üres lemez max 300 ft még mindig meg kell magyaráznod 16700-at-nehéz lesz!!!MGS1-et átmásoltam volna neked nyeranyagárban...sajnállak...Te keresed meg rá a pénzt vagy anyucitól kérsz?<#conf>

Bogyi007
Sziasztok! Odáig jutottam, hogy esélyem van egy Ps2 megvásárlására. 1 éves /tavaly karácsonykor vették/ a tulajdonosa 35000 forintért adná el nekem amit nem is kell egyben kifizetnem. Nincs kichippelve. A kérdéseim. Bár nem pozitív dolog, de mivel ps1-em van (amit egyébként ez miatt el kell adnom, csak így egyeznek bele fateromék) de szeretném kichippelni, ez mennyibe kerülne? /Kelebián lakom, ez Szegedhez és Kiskunhalashoz van közel itt tud valaki olcsón ilyen szervizt ami megcsinálná?/ 2. Hogy tudnék esetleg vele mp3-as lemezeket lejátszani, hogy lehet bele winchestert pakolni, és hogy lehet vele linkelni más ps2-vel, vagy netre kötni? 3. Ps1-et /a kis szürke nem PsOne/ kb 70 progival 5 memoriakártyával 2 kontroller-el mennyiért lehetne eladni?

Röviden ennyi lenne a kérdésem. Elõre is köszönöm a válaszaitokat.

Ui.: Bocsánat hogy több topicba is beírom, de fontos lenne a MIELÕBBI VÁLASZ!

jaj-jajj, nincs pénzem, jaj-jaj, warezolnom kell... pfff!
most vettem 9ezerért eredetiben: MGS1 (psx, audiós dupla CD), Front Mission 4 (bontatlan DVD), Gladius (bontatlan DVD), DMC1.
jajj-jajj.
jajj-jajj.

petyka2
Sajna nincsen ennyi pénzem...<#rinya>Az értékérõl annyit:pár hónap múlva jön a pltinum széria,ami olcsóbb vagy tíz ronggyal...<#idiota>

CrucifX
Devla: köszi, mindjárt beírom!

al_age: ahogy tetszik, a lényeg, hogy észrevegyem 😊

petyka2: igen, tudom, hogy voltak gyári cdk - az a kitétel a másolt korongokra vonatkozott, mintahogy a faq nagy része is a mindenáron warezolni kívánó egyedek számára készül. A lila plasztikdarab a Samsung általam ismert írható DVD-je (ha jól emlékszem plusszos). Egy barátom DC kollekciójának egyik része - volt, mivel egyik napról a másikra, minden elõjel nélkül olvashatatlanná vált, idõvel pedig az összes ugyanilyen lemez is!

Miért nagyobb élmény? SOKKAL de sokkal kellemesebb érzés egy eredeti, színes-szagos példányt a kezedbe fogni, késõbb pedig kitenni a polcodra. Az értéke is nagyobb - fõleg az ára miatt - nem fogod 5 perc játék után a sarokba vágni s elõvenni a következõ áldozatot.

petyka2
"+Lehet módosított géppel online játszani?
-Nem - a Sony a Microsofthoz hasonlóan a netes játék elõtt alaposan letapogatja a gépet. Amennyiben módósítást - chipet, vagy HD Loadert - észlel, azonnal és örökre kitiltja a masinát. Aki online akar nyomulni kénytelen szûz konzollal harcolni!"-Oda kéne írni,hogy van olyan chip amit ki lehet KAPCSOLNI!!!"+Milyen alapanyagot érdemes használni?
-Evidens, hogy drága de minõségi DVD-ket kell elõnyben részesíteni vásárláskor. A papírtokos vagy noname korongok destruktívan hatnak a masinára, a Princo pedig az instant harakirivel egyenlõ: rá se nézzetek, már az is káros. A Samsung által nyomott lila plasztikdarab bár elfogadható árú, hagy némi kívánnivalót maga után: pár alkalom után eddig ismeretlen okok miatt olvashatatlanná válik."Milyen lila plasztikdarabra gondolsz?" a PS2-t NEM Cd lemezek olvasására tervezték, ezek használata piszok gyorsan a gép halálához vezet."Vannak eredeti Ps2 lemezek Cd-n pl.:need for speed hot pursuit2,Le Mans 24 hours stb...Csak a rippeket kell kerülni<#eplus2>és hiába jó minõségû a lemez,a:szarul van megírva,b:frizbiztek vele-csupa karc..."+Nincs fájdalommentesebb metódus?
-De van. "A" variáns:Menj el zsurnalisztának és lopj el minél több tesztpéldányt. "B" variáns: játsz eredetivel. Sokkal nagyobb élmény, a gépet sem roncsolja. A kulccszó: gyûjtés és importálás - a hazai konzolárak mellett csak e két fegyver van kéznél."Miért nagyobb élmény eredetivel játszani???Nézõpont kérdése,nekem a nagy élmény ha spórólok 15 ezret...<#ravasz1>

Al Age
ok holnap lesz - izé.... ma - talán lesz idõm és összedobom.
ide rakjam be, vagy privi, vagy e-mail?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Még annyit, hogy a PS2 valamiért állítva könnyebben olvas, mint fekve. Fogalmam sincs miért van, de ez amolyan népi bölcsesség, eddig mindenkinek bejött, hogy ha nem akar, vagy csak nehezen, sokadjára beolvasni egy lemezt fekve(és persze nem rossz) akkor állítva sokszor elsõre megy.

Nos, a lényeg az lenne, hogy mindenképp kerülni kell a +R, -RW és +RW lemezeket, és persze fõleg a CDket, ezekkel nagyon nehezen küzd meg a fej. Marad a -R, abból is lehetõleg márkás, amik általában beválnak azok a Ritek, Ridata, Verbatim, TDK.

CrucifX
Arra nem vállalkoznék, bár viszonylag képben vagyok vele kapcsolatban, nem szeretnék sületlenségeket papírra vetni - anyone?

Kicsit kibõvítettem, ha valaki hozzá akar tenni valamit nosza rajta, írja meg és bepaszírozom.

Al Age
esetleg a kábelekrõl egy kis iromány?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

CrucifX
Igenigen, ezekre gondoltam is csak siettem, nehogy más vesse rá magát a FAQ írására 😉

Lemezek ügyében tanácsot kérnék: mivel nem vagyok járatos a ps2 warezolás alkalmazásában, nem szeretnék hülyeséget írni. Amit biztosan tudok: Princo lemezeket kerülni kell mint leprásnak a rómaiak társaságát.

Szép munka. Kéne bele egy kis technikai rész, hogy pld milyen lemezekre célszerû égetni a cuccot, ne használjunk dvd-ripeket stb. És egy figyelmeztetés, hogy hdloaderrel(mivel ott már van a gépen hálókártya is) ne akarjunk online játszani. Meg persze amit minden másnap megkérdeznek: honnan lehet letölteni? Egy kezdõnek pld az itt lévõ linkek jó kiidulási pontok lehetnek.

CrucifX
😉

Felbátorodtam és összeütöttem egyet gyorsan - várom az ötleteket, hogy mit kéne beszúrni még.

Köszi a választ de azért azt hittem böveben is segitetek
#3585 <#awink>

CrucifX
Lassam kéne a bannerbe egy miniFAQ, mert hetente legalább 5 ember kérdezi ugyanezt. Tipp: olvass vissza, miután PS2-t vettem én is átnyálaztam az EGÉSZ fórumot (igaz, 1 hétbe tellett) s így gyk mindenre választ kaptam.
Kapd elõ a google-t és írd be: swapmagic. Mellesleg máskor is ajánlott a használata.