PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ahogy tom itt magyar warezok kozott az egyetlen az a gaming invasion oldal volt ahonnan ps2es gameket lehetett leszedni 😞
de en meg egy amcsi oldalra nem fog elofizetni h lehuzzak a bankkareszomat ... valaki esetlag mas +oldas?
PS4 PSN: angyisz
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Ééés mongyuk pont az én szorakozásomat tenné tönkre az illetö, hogy kirugat az online-röl full eredit cucal?
Bár modem-em nincs de gondolkodok rajta.
Kell hozzá egy ún. universal SMAP.irx file amit szintén a játékba kell peccselni,csak mondom nem minden játéknál mûxik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na akkor megoszthatnád velünk a tudást, mert Én csak azért tartom vissza magam az online-tól mert modolt a gépem meg a game-im tulnyomó része mind backup.
A másik pedig a HD advance-ról azért nem tudsz online játszani mert nem ismeri fel a netw. adaptert,de már erre is van megoldás csak nem minden játéknál mûxik.
Ha pl: elkéri a comcédtol a lemezt az IP miatt és, eccer nyomnak onlány, jöhet a kick,mi??
Igy a szomszéd (origi tulaj) jogosan röpteti a baltát😄
1. modolt e a gép ha igen -kicking forever- (sok chip kikapcsolható power folyamatos nyomása bekapcskor)
2. HDloader jelenléte ha igen szintén kick
3. A tálcában lévõ lemez ID-je (sõt azt is ,hogy hány lemez van ugyanazzal az ID-vel ha túl sok akkor is kick)
Bocs ,hogy beleszólok de lehet módosított géppel online nyomulni , a Sony nem a chip-et nézi hanem a lemez ID-jét ami másolásnál nem kerül át a másoltra.
HD advance-nál pedig driver probléma van vagyis a HD advance nem ismeri fel a network adaptert.
vadiúj játékért télleg nem éri meg a 15eFt++, ebben ninc svita,én azt próbáltam neked elmondan, hiába, hogy nem muszáj vadiújat venni, van egy pár ami megéri, ah az ember szeretné beszerezni, ha neked ez nem megy akkor egrészt bocs, másrészt sajnálom.
PS1-et nem lesz egyszerû eladni, pontosabban de csak pénzt nem nagyon kapsz érte.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Röviden ennyi lenne a kérdésem. Elõre is köszönöm a válaszaitokat.
Ui.: Bocsánat hogy több topicba is beírom, de fontos lenne a MIELÕBBI VÁLASZ!
most vettem 9ezerért eredetiben: MGS1 (psx, audiós dupla CD), Front Mission 4 (bontatlan DVD), Gladius (bontatlan DVD), DMC1.
jajj-jajj.
jajj-jajj.
al_age: ahogy tetszik, a lényeg, hogy észrevegyem 😊
petyka2: igen, tudom, hogy voltak gyári cdk - az a kitétel a másolt korongokra vonatkozott, mintahogy a faq nagy része is a mindenáron warezolni kívánó egyedek számára készül. A lila plasztikdarab a Samsung általam ismert írható DVD-je (ha jól emlékszem plusszos). Egy barátom DC kollekciójának egyik része - volt, mivel egyik napról a másikra, minden elõjel nélkül olvashatatlanná vált, idõvel pedig az összes ugyanilyen lemez is!
Miért nagyobb élmény? SOKKAL de sokkal kellemesebb érzés egy eredeti, színes-szagos példányt a kezedbe fogni, késõbb pedig kitenni a polcodra. Az értéke is nagyobb - fõleg az ára miatt - nem fogod 5 perc játék után a sarokba vágni s elõvenni a következõ áldozatot.
-Nem - a Sony a Microsofthoz hasonlóan a netes játék elõtt alaposan letapogatja a gépet. Amennyiben módósítást - chipet, vagy HD Loadert - észlel, azonnal és örökre kitiltja a masinát. Aki online akar nyomulni kénytelen szûz konzollal harcolni!"-Oda kéne írni,hogy van olyan chip amit ki lehet KAPCSOLNI!!!"+Milyen alapanyagot érdemes használni?
-Evidens, hogy drága de minõségi DVD-ket kell elõnyben részesíteni vásárláskor. A papírtokos vagy noname korongok destruktívan hatnak a masinára, a Princo pedig az instant harakirivel egyenlõ: rá se nézzetek, már az is káros. A Samsung által nyomott lila plasztikdarab bár elfogadható árú, hagy némi kívánnivalót maga után: pár alkalom után eddig ismeretlen okok miatt olvashatatlanná válik."Milyen lila plasztikdarabra gondolsz?" a PS2-t NEM Cd lemezek olvasására tervezték, ezek használata piszok gyorsan a gép halálához vezet."Vannak eredeti Ps2 lemezek Cd-n pl.:need for speed hot pursuit2,Le Mans 24 hours stb...Csak a rippeket kell kerülni<#eplus2>#eplus2>és hiába jó minõségû a lemez,a:szarul van megírva,b:frizbiztek vele-csupa karc..."+Nincs fájdalommentesebb metódus?
-De van. "A" variáns:Menj el zsurnalisztának és lopj el minél több tesztpéldányt. "B" variáns: játsz eredetivel. Sokkal nagyobb élmény, a gépet sem roncsolja. A kulccszó: gyûjtés és importálás - a hazai konzolárak mellett csak e két fegyver van kéznél."Miért nagyobb élmény eredetivel játszani???Nézõpont kérdése,nekem a nagy élmény ha spórólok 15 ezret...<#ravasz1>#ravasz1>
ide rakjam be, vagy privi, vagy e-mail?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Kicsit kibõvítettem, ha valaki hozzá akar tenni valamit nosza rajta, írja meg és bepaszírozom.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Lemezek ügyében tanácsot kérnék: mivel nem vagyok járatos a ps2 warezolás alkalmazásában, nem szeretnék hülyeséget írni. Amit biztosan tudok: Princo lemezeket kerülni kell mint leprásnak a rómaiak társaságát.
Kapd elõ a google-t és írd be: swapmagic. Mellesleg máskor is ajánlott a használata.