PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nincs annyi pontom 270 van és 500kéne hozzá....Amugy még 500 sose jött össze 😄 Kérésekre mindíg elmegy...

Cod5-tel játszok ..De volt benn olyan fos pálya hogy csak na..Elvileg füst volt az egész pályán de valami nagyon gáz garfikai kivitelezése vol...
..Ez az a pálya de a videón nem látszik...😞

De iylet még sosem láttam... <#buck>Aki játszott vele tudja miröl beszéllek

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

hú ha lenne egy fölös meghívód 😉
PoisonChihuahua
TimeSplitters 3
Idõutazós, humoros(!) játék. Multi is van/volt benne (Osztott vagy netes PS2 és Xbox verzákban, GC-n csak osztott képernyõ.)
Arcade FPS a legjavából!
Öcsémmel az egyik kedvencünk. (Õ a GC-jén játszotta, de nekem PS2-re is megvan, valami akcióban újítottam 2k-ért, a netet leszámítva majd "bitre" megegyezik a 2 verza...)
Darkwatch-ot megnézem szerintem....NCore-on fenn van<#vigyor2>

ritka mint az állat, ebay nem sikerült még nyerni belõle.. ''szídrõl'' meg nem is beszélek. :S
tudom én mi kell neked!!! DARKWATCH 😄😄😄
Ja télleg abból a Vanguard(rohadt rövid)meg a European Assault megvolt csak kifelejtettem...
Rainbow six Lockdown az folyamatban van csak nincs lemezem...Avdvenced Warfightert meg nagyon lehúzták ps2re szóval azt le sem szedem..Socom 2 megvolt eredetibe de annyira nem jött be...
Valami szifi 😄 zombis kéne.... 😄

shenmuedc
Vagy Rainbow six,Ghost recon,Goldeneye:rouge agent,Socom
shenmuedc
Esetleg a medal of honour-ok?
Amúgy vmi fasza fpseket mondhatnátok amiket érdemes végigvinni rajta
(Brother In Arms,Area 51,COD-ok,Black,Killzone,Urban Chaos ezeket már végig vittem)

Nekem is megvan a 3.rész..
De nem nagyon játszok vele...Max Death Meccseket...
Amugy ps2-t se a grafikája miatt szeretjük.. <#wink>

shenmuedc
Ameddig nem láttad az xbox verziót.De a gép lehetõségeihez képest tényleg szép. Én a timesplitterst imádtam, máig sem tudom miért de bejött.
Ps2-n Black néz ki valami eszméletlen jól FPSek közül..
Meg nekem még annó az Area 51nek tecett nagyon a garfikája.Igen hangulatos játék...

shenmuedc
Hát igen. Az a 4MB videóram azért kevés. Bár az az egyik legjobban portolt játék ennek ellenére.
Krumpli 4
Köszi szépen!

shenmuedc
99% hogy a fej. Egy tisztítás + fejállítás kitolhatja egy kicsit az élettartamát de egy idõ után fejcsere.
shenmuedc
Pedig mi a dreamcastost nyomtuk sokat régen. A ps2-el is megpróbálkoztunk de emlékszem rettenet sokat töltött.De viszont nem romlott annyit a graf osztott képernyõn.Az biztos hogy az osztott képernyõs multit nem ûbereli semmi se a live se az online videochat semmi. Mikor 4-en üvöltve dobáljuk a kontrollert.
mondjuk az ikaruga, az under defeat, re-volt, house of the dead2, sega rally2, msr, ...stb. a revolt nagyon jó négyen 😄 a q3a is, de nekem a ps2 verza jobban tetszik
Krumpli 4
Hali!
Olyan problémám lenne hogy a ps2-m beolvassa ugyan a játékokat és van amikor lehet velejáccani van amikor besem olvassa.De van olyan amikor beolvassa de játék közben megfagy.Milehet a baja?Elõre is köszi.

shenmuedc
Én sem mondanám hogy a ps2 rossz lenne, nagyszerû játékok születtek ezen a gépen. Csak a többi is kaphatott volna egy esélyt a vásárlóktól.
én csak annyit mondok, hiába can itthon ps2, meg dreamcast, ha jönnek a haverok indul a cube: mario strikers, mario party, mario kart, f-zero és még folytathatnám. de ettõl függetlenül: ps2 rulez
shenmuedc
Azért a gamecube jobb grafikát tud kipumpálni magából ha kihasználják.
A ps2 már megjelenéskor sem volt akkora csoda mondjuk dreamcast után. Az elõzõ generációban (ha a ps2-gc-xbox)triót nézzük, a leggyengébb hardver.Csak népszerûbb.
sambauer
gamecube csak a resik miatt meg az eternal darkness miatt érdekelne de annyira nem vagyok horror fan xD

Turn Me On Dead Man

pedig ha resident evil, akkor gamecube... legalább is szerintem 😉
gamecube-ba érdemes beruházni szerintem, metroid prime, zelda, mariok, pikmin, tales of symphonia..stb
Mivel GC-ra volt exklúzív a Resi 4 azér szebb(arra adták ki elõször ps2re pc jóval késöbb)..Szerintem GC-on meg a GOW lenne szar ha megcsinálták volna rá....Hát nemtom GC meg wii nem hoz lázba...😄

Seth
Ja ez jól nézett ki és hangulatos volt, csak ez a hangulat és környezet abszolut nem Resident Evil-es, sehogy sem illik a képbe. Biztos ezért is lett az ami

PSN ID.: Beegabor

Seth
Talán mert nem akarnak a fejlõdés útjába állni 😊
Épp az a lényege ha egy jól csengõ címet raknak át nextgen konzolra, ami miatt már sokan meggondolják, hogy beruháznak egyre

és miért?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

nem hogy inkább annak örülnétek, amik kijönnek (pl.: motorstorm) meg gondolom a sony sincs annyira tele, hogy az összes gépére csinálja most a gow3-mat. nézzétek meg a wii-t, ott lehetne hõbörögni, mert a régi gamecube-os játékait tuszmálja újra a nintendo (na ezért nincs nekem wii-m)
sambauer
ja ezt én se nagyon értem

Turn Me On Dead Man

<#eljen><#eljen>
ááá.. ezt azért mondod, mert nincs gamecube-od... hidd el ég és föld pl a resi 4 ps2-n és gc-on
Seth
Jah, a Final Fantasy 13 meg miért nem jön NES-re, szemetek

de nincs igazam?
ROTFL <#vigyor2>
de ez már milyen dolog hogy a god of war 1-2 az ps2 exklúzív volt és most kiadták ps3-ra is és így a 3 már csak arra jön ki pedig ps2-re jobban vinnék szerintem...
Seth
Persze hogy nem

gow 3 lesz ps2-re?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Szóval akkor semennyire...
Akkor nem értem azok a játékok amik kijönnek wii-re mér nem jönnek ki ps2re..
Gondolok itt COD4,Avatar,Lego Indiana Jones 2,Mini Ninja,Dead Space(tovább nem sorolom 😄 )

kb annyira mint a ps2 vs gamecube
Wii-nek mennyivel szebb a grafikája mint a ps2nek???

Köszönöm!
Privi ment<#worship>

üdv:junior1972

PoisonChihuahua
"Ezzel a kártyával ami most van indításnál ki kell venni belölle csak azután tudom futtatni az eredeti játékot."
Akkor azzal a kártyával valami gebasz van. Valószínüleg egy "szakértõ" csinálta meg neked... -.-
Ha a régebbi kártyádon 1.8-as volt akkor valószínüleg ezen is az van, mert ez a legújabb. De csak, hogy tisztázzuk, most a FreeMCBoot-ról beszélünk aminek köze nincs a másolt játékok futtatásához. Arra az ESR nevû program kell. A FMCB csak úgy jön a képbe, hogy PS2-es progikat modchip nélküli gépen csak ezzel a FMCB-vel tudsz indítani. Ezért kérdeztem, hogy ESR fennt van-e, mert anélkül nehezen fogsz másolt példányokat futtatni. Ügyes lehetett aki ESR nélkül rak fel FMCB-t. <#eljen>
Amúgy, az "el nem szállt a kártya" alatt pontosan mit értesz? Maga a kártya ment tönkre fizikailag vagy valami szoftveres gubanc van rajta? Mert ha az utóbbi, akkor az megoldható probléma.
Sajna így látatlanban, kevés infóval nehezen tudom megmondnai, hogy mi a gond, de valószínüleg egy pancser végezte el a telepítést. Ennyit biztosan tudunk. 😊
Ha Bp.-i vagy és akarod, akkor talizhatunk és 10-15 perc alatt megcsinálom fullosra akár mindkét kártyádat, természetesen ingyen.
A "memóriakártya" elméletileg eredeti sony kártya.
Mivel nem én raktam rá a dolgokat nem tudom milyen verziószámuak.
Annyit látok rajta hogy van egy Boot egy sys-conf és egy free Mcboot mappa szerûség.
A régebbi kártyán ha jól tudom az 1.8-as verzió volt,teljesen jól mûködött a dolog amíg el nem szállt a kártya.Azóta azt a kártyát nem ismeri fel a gép.Ezzel a kártyával ami most van indításnál ki kell venni belölle csak azután tudom futtatni az eredeti játékot.
Nagyvonalakban ennyit tudok írni a dologról,ha így tudsz valami okosat mondani nagyon megköszönöm.

üdv:junior1972

Köszi☺

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

PoisonChihuahua
Sajnos a szinkron az elírás. :/
FIFA10-el is ez volt (PSP).
HP-k közül csak a Fõnix Rendje kapott magyar szinkront.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Harry Potter És A Félvér Herceg játék csak feliratos, vagy magyar a szinkron is.
Doboz elején az van, hogy magyar felirat, a hátulján meg hogy magyar szinkron. Media-ban is azt monták szinkronos, de nekik nem hiszek.
Ha valakinek megvan, megköszönném a felvilágosítást.☺

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

PoisonChihuahua
1. "Modchipes kártya" nem létezik, szokjatok már le errõl a baromságról! <#falbav><#lama>
2. Gondolom FMCB-t raktad föl, de ahhoz, hogy segítsek több infó kéne. Hanyas verziójú a FMCB? ESR fönnt van? Játékokat patch-elted írás elõtt? Mire, mivel és hányszorosan írtad?
A memóriakártya tök mindegy milyen, az a lényeg, hogy legyen (legalábbis jobb ha) eredeti.