PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cod5-tel játszok ..De volt benn olyan fos pálya hogy csak na..Elvileg füst volt az egész pályán de valami nagyon gáz garfikai kivitelezése vol...
..Ez az a pálya de a videón nem látszik...😞
De iylet még sosem láttam... <#buck>#buck>Aki játszott vele tudja miröl beszéllek
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Idõutazós, humoros(!) játék. Multi is van/volt benne (Osztott vagy netes PS2 és Xbox verzákban, GC-n csak osztott képernyõ.)
Arcade FPS a legjavából!
Öcsémmel az egyik kedvencünk. (Õ a GC-jén játszotta, de nekem PS2-re is megvan, valami akcióban újítottam 2k-ért, a netet leszámítva majd "bitre" megegyezik a 2 verza...)
Rainbow six Lockdown az folyamatban van csak nincs lemezem...Avdvenced Warfightert meg nagyon lehúzták ps2re szóval azt le sem szedem..Socom 2 megvolt eredetibe de annyira nem jött be...
Valami szifi 😄 zombis kéne.... 😄
(Brother In Arms,Area 51,COD-ok,Black,Killzone,Urban Chaos ezeket már végig vittem)
De nem nagyon játszok vele...Max Death Meccseket...
Amugy ps2-t se a grafikája miatt szeretjük.. <#wink>#wink>
Meg nekem még annó az Area 51nek tecett nagyon a garfikája.Igen hangulatos játék...
Olyan problémám lenne hogy a ps2-m beolvassa ugyan a játékokat és van amikor lehet velejáccani van amikor besem olvassa.De van olyan amikor beolvassa de játék közben megfagy.Milehet a baja?Elõre is köszi.
A ps2 már megjelenéskor sem volt akkora csoda mondjuk dreamcast után. Az elõzõ generációban (ha a ps2-gc-xbox)triót nézzük, a leggyengébb hardver.Csak népszerûbb.
Turn Me On Dead Man
gamecube-ba érdemes beruházni szerintem, metroid prime, zelda, mariok, pikmin, tales of symphonia..stb
PSN ID.: Beegabor
Épp az a lényege ha egy jól csengõ címet raknak át nextgen konzolra, ami miatt már sokan meggondolják, hogy beruháznak egyre
PSN ID.: Beegabor
ez dejó!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Akkor nem értem azok a játékok amik kijönnek wii-re mér nem jönnek ki ps2re..
Gondolok itt COD4,Avatar,Lego Indiana Jones 2,Mini Ninja,Dead Space(tovább nem sorolom 😄 )
Privi ment<#worship>#worship>
üdv:junior1972
Akkor azzal a kártyával valami gebasz van. Valószínüleg egy "szakértõ" csinálta meg neked... -.-
Ha a régebbi kártyádon 1.8-as volt akkor valószínüleg ezen is az van, mert ez a legújabb. De csak, hogy tisztázzuk, most a FreeMCBoot-ról beszélünk aminek köze nincs a másolt játékok futtatásához. Arra az ESR nevû program kell. A FMCB csak úgy jön a képbe, hogy PS2-es progikat modchip nélküli gépen csak ezzel a FMCB-vel tudsz indítani. Ezért kérdeztem, hogy ESR fennt van-e, mert anélkül nehezen fogsz másolt példányokat futtatni. Ügyes lehetett aki ESR nélkül rak fel FMCB-t. <#eljen>#eljen>
Amúgy, az "el nem szállt a kártya" alatt pontosan mit értesz? Maga a kártya ment tönkre fizikailag vagy valami szoftveres gubanc van rajta? Mert ha az utóbbi, akkor az megoldható probléma.
Sajna így látatlanban, kevés infóval nehezen tudom megmondnai, hogy mi a gond, de valószínüleg egy pancser végezte el a telepítést. Ennyit biztosan tudunk. 😊
Ha Bp.-i vagy és akarod, akkor talizhatunk és 10-15 perc alatt megcsinálom fullosra akár mindkét kártyádat, természetesen ingyen.
Mivel nem én raktam rá a dolgokat nem tudom milyen verziószámuak.
Annyit látok rajta hogy van egy Boot egy sys-conf és egy free Mcboot mappa szerûség.
A régebbi kártyán ha jól tudom az 1.8-as verzió volt,teljesen jól mûködött a dolog amíg el nem szállt a kártya.Azóta azt a kártyát nem ismeri fel a gép.Ezzel a kártyával ami most van indításnál ki kell venni belölle csak azután tudom futtatni az eredeti játékot.
Nagyvonalakban ennyit tudok írni a dologról,ha így tudsz valami okosat mondani nagyon megköszönöm.
üdv:junior1972
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
FIFA10-el is ez volt (PSP).
HP-k közül csak a Fõnix Rendje kapott magyar szinkront.
Harry Potter És A Félvér Herceg játék csak feliratos, vagy magyar a szinkron is.
Doboz elején az van, hogy magyar felirat, a hátulján meg hogy magyar szinkron. Media-ban is azt monták szinkronos, de nekik nem hiszek.
Ha valakinek megvan, megköszönném a felvilágosítást.☺
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
2. Gondolom FMCB-t raktad föl, de ahhoz, hogy segítsek több infó kéne. Hanyas verziójú a FMCB? ESR fönnt van? Játékokat patch-elted írás elõtt? Mire, mivel és hányszorosan írtad?
A memóriakártya tök mindegy milyen, az a lényeg, hogy legyen (legalábbis jobb ha) eredeti.