17159

WAREZ = azonnali BAN!

• MikX
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, h mivel a régi PS-em elromlottmár régen, úgy gondotam, veszek egy másikat, használtan, és a slimet, vagy a vastagat érdemesebb inkább venni? Mivel úgytudom a vastag megbízhatóbb, de viszont azok sokkal idősebbek is.
    Plusz ahogy nézelődtem, a slim-hez pl egy olvasófej is sokkal olcsóbb.
  • jaszy
  • shenmuedc #16157
    Nem tudja valaki, hogy a ps2 joypad (tehát a dualshock2) jó e ps1-hez?
  • Ákos90
    Azért adom ien olcsón, mert már nincs ps2-őm és már lassan 1 éve itt porosodnak a polcomon :)
  • Seth
    Az a 4000 baromi jó ár az összesért, ha még kellenének ps2 játékok akkor vinném is :)
  • Ákos90
    Eladóak a következő kifogástalan állapotban lévő eredeti ps2 játékok!
    -Killzone (platinum)1500 ft
    -Tekken 5 (platinum)2000 ft
    - Burnout 3 takedown (elsőkiadás)1500 ft
    - The getaway (elsőkiadás)1500 ft
    - Time splitters 2 (elsőkiadás)1500 ft

eggybe 4000ft-ért elvihetőek
    képet tudok a játékokról küldeni.

msn: [email protected]
  • Slig
    Nos, ott tartok, hogy csak a sony dvd-ket nem játsza le... a verbatimot és maxellt eddig igen... amikor szétszedtem, volt benne egy kis sárga burkolatú drót, ami csak lógott a semmiben, egyik vége se volt bekötve. Lehet, hogy annak be kéne lennie kötve, és csak valahogy kiszakadt?
  • jaszy
    Ahhoz nem gyártottak gyárit.
  • Buhala
    Köszi a tanácsot!
    Simán sony-nak néztem azt, amit linkeltem.
    És akkor a sony wireless-t ps2-höz nem is gyártott?
  • jaszy
    Avi to Dvd konverterből Dunát lehet rekeszteni...
  • benőmenő
    hy,
    tudtok ajánlani olyan progit ami a .avi fájlokból olyan dvd-t csinál amit a ps2 is le tud játszani? (márha van ilyen)
  • jaszy
    Ez így van....
  • Smithie
    Egyetértek!
  • PoisonChihuahua
    Ez nem SONY, hanem utángyártott kontroller. Én ilyenekkel nem kísérleteznék. Kontrollerből csak eredeti SONY-t vagy Logitech-et szabad venni!

A Logitech gyárt(ott) igen népszerű (itthon is kapható), minőségi vezeték nélküli kontrollert. Én inkább ezt ajánlom, a noname helyett.

Link
  • Buhala
    hello mindenkinek
    http://www.amazon.com/gp/product/B000WE4LSQ/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=
    valaki nem tud egy konzolost ahol a linken látható wireless sony joy-t tudnék szerezni?
  • Slig
    Furcsa, most egy cd-s játékot (tekken tag) beolvasott. Viszont utána nem olvasta a dvd-seket, hanem bejött egy képernyő, ahol memóriakártya és cd ikon volt, ha rányomok a cd-re egy kicsit tölt, majd visszajön az előző képernyő. A chip meg elvileg szerintem megy, ha a cd-s játék betöltött vele, a chip menübe is be tudtam lépni, a beállítások is jók ott, legalábbis nem állítottam el, eddig így működött...

De tulajdonképp azt nem értem, hogy akkor mitől van az, hogy a cd-s játékokat olvassa, a dvd-s játékokat pedig nem? Félig meghalt a fej?
  • jaszy
    cseréltess fejet benne
  • Seth
    ha kiírja, hogy insert a playstation 2 format disc,akkor elvileg a lemezt beolvassa. Lehet a chipel van vmi gond? Bár az meg akadozást nem hiszem hogy okozna.Passz
  • Slig
    Úgy néz ki, most döglött meg az én ps2-m is... Tegnap burnoutozás közben egyszer csak elkezdett szaggatni össze-vissza, szétcsúszott a kép, stb... Jó, újraindítás, majd ugyanez... hagytam, ma megint visszakapcsoltam, ugyanez, a gran turismo 4-et már be se töltötte, fekete képernyővel szétfagyott... utána most meg már azt írja ki, hogy "insert a playstation 2 format disc". (modbo van benne). Miután ez is megtörtént, reménytelennek láttam, szétszedtem, megtisztítottam a fejet, de semmi... Van ötlet, hogy mit kezdhetek vele?
  • Seth
    Régi FAT géphez aligha 8k a fejcsere
  • Prince of Máté
    El ne add így áron alul, Konzolvilágban 8 ezer a fejcsere, azután rendes áron el tudod majd adni :)
  • Slig
    5k-ért én elvinném. Memkártya van hozzá?
  • Akey
    Az ESR (FMCB) alapból átalakítja az NTSC-s játékokat. Én is kompozit kábelt használtam és színesek voltak az NTSC-s játékok.
  • jaszy
    RGB kábel kell hozzá és színes lesz!
    Így néz ki!
  • csalcsalcsal
    Sziasztok, Playstation2 slimem van és a játékokat freemcboot- al indítom. Nagyon tuti, csak egy hiba van, sajnos az NTSC-s játékok fekete-fehéren mennek. Biztosan van rá valami szoftver, amivel ezt is ki lehetne küszöbölni, mivel azelőtt Swap magic-el bootoltam elő a játékokat, és bármilyen játék szinesen ment. Kérlek segítsetek nekem.
  • Roland3
    Sziasztok!

Jo játék a GTA vice city stroy?

Üdv:Kiss Roland

Mindenkinek boldog húsvétot.
  • jaszy
    Ha fat akkor értéktelen...
  • Seth
    Akkor értéktelen
  • szabii98
    Na szval úgy tökéletes hogy fejhibás, de azon kívül minden CD-t visz.
  • Seth
    5k ? Már bocs,de a fejhibától hogy működne tökéletesen? :)
  • szabii98
    Halli!
    Egy Chippelt PS2ért mennyit tudnák kérni?(fejhibás, 1 játékkal, 1 yojal, fat változat, tökéletesen működik leszámítva a hibáját.)
    Körülbelűli érték mennyi lehetne érte?
  • jaszy
    NEM
  • kissadamvikt
    És azt meg lehet csinálni, hogy a 90004 8c-s biost kimentem és visszatöltök egy 8a vagy 8b biost?
  • kazuma89
    SCPH-90004 8A 8B-ig kompatibilis
  • Roland3
    Sziasztok!

Van egy 64mb soft mód memó kártyám,meg egy ps2 gépem ami 90004 szériás 8c.
    Valahogy meglehet oldani hogy működjön?
  • qnqn
    Segitséget szeretnék kérni a gépen free boot van ( vagy volt) vagy mi , időröl idöre ha sokat játszunk eltünik a progi csak DVD lehet nézni . Nem tudom mi a baj lehet hogy a sok játékmentés letörli a programot? SOS kérem valaki segitsem . Mégegy kártya megoldás lenne? Lehet hogy a mentések felül írják a programot?
  • qnqn
    Segitséget szeretnék kérni a gépen free boot van ( vagy volt) vagy mi , időröl idöre ha sokat játszunk eltünik a progi csak DVD lehet nézni . Nem tudom mi a baj lehet hogy a sok játékmentés letörli a programot? SOS kérem valaki segitsem . Mégegy kártya megoldás lenne?
  • Smithie
    Fej probléma saja. (Slim-hez olcsóbb a fej,annyira nincs nagy baj!)
  • muki777
    Sziasztok!

Ha PS2 slim konzolom kerregve, néha csak több restart után olvassa be a játékokat, akkor fejcserés, vagy lehet vmilyen más baja is?

Köszi!
  • Looooser
    köszönöm