PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel a kábellel elérhetõ néhány játéknál az un. progressive scan (vagy játékindításnál kínálja föl vagy menüben állítható, teljes lista itt), ilyenkor a TV nem félképeket, hanem teljes képeket jelenít meg, így nincs az a klasszikus TV-s vibrálás, és a kép is szebb, mert így csak az mozog a képernyõn aminek mozognia kell. Ez videojátékoknál nagyon elõnyös (HUD pl., kijelzõk stb).
Amirõl te beszélsz az az RGB kábel, ennek SCART a vége, de attól, hogy a kompozitra is ráteszel egy SCART adaptert attól az még nem lesz RGB. Az RGB a TV-nek más elektronikáját hajtja meg, így sokkal élesebb, színtelítettebb képet ad, de ezzel a progressive scan nem elérhetõ (ha jól tudom).
Tehát a minõségi sorrend: kompozit-->RGB-->komponens
Ezek ellenére ne számíts gyönyörû képre, mert a PS2-t még anno sima TV-kre terezték és mivel ezek a modern LCD TV-k digitálisak, a PS2-n pedig nincs digitális kimenet, így a kép sem lesz olyan szép mint amilyet egy LCD TV teljesítményétõl elvárnánk. Viszont egy minõségibb kábel beszerzése így is ajánlott, mert a kompozit az a legalja. :)
Illetve Modbo alapbeállítás: Íme
Valaki tudna abban segíteni, hogy van egy modbo chippes gépem és a gyerekek párszor panaszkodtak, hogy kék képernyõ jön be és semmit nem tudnak vele csinálni? Kiderült (miután utánanéztem), hogy ez a kör+háromszög indításával elõhívható modbo 1.93 menü. Azóta mûködik, mert beállítottam a PS2 SCREEN FIX: COLOR-ra. Csak azt nem tudom, hogy mi volt az alapbeállítás. Valaki meg tudná ezt mondani, szeretném a legjobb képet elérni LCD tv-n? Illetve még 1 kérdés, alapból egy olyan tv csatlakozót kaptunk alapból, amin RCA kimenet van, de van hozzá egy scart átalakító. Olvastam, hogy van olyan csati is, ami közvetlenül scart. Van valami különbség képben (LCD tv-n), érdemes beszerezni?
köszi a segítséget
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Pes 2010hez jött ki 1 pecs amiben az összes csapat licenszelve van(tökéletes nem gagyi munka!!)
(Végülis ez nem 1 pecs hanem 1 options file amit fel kell másolni a memóriakártyára....
E szerint csináljátok meg, érthetõen le van írva
(Ja és FMCB szükséges hozzá hogy a file kezelõn keresztül fel tudd másolni)
Letöltés után lessz ugye 1 .max file...->ps2 save builderrel megnyitod...
A Root/ID sorában található névvel készts egy új mappát(Értelem szerûen ez legyen a mappa neve).
Utánna a Root/ID alatti fileokat extractolni kell ebbe a mappába...
Igy kész is van csak pendrive-ról fel kell memóriakártyára másolni a mappát amit létre hoztál...
Remellem érthetõ volt :D
S2-PES2010 UK-version) error_1205 OF Final version
-Correct names for all clubs and national teams in lower case
-Correct names for all club, national, hidden, ml youth and old players
-Duplicate players replaced with real players
-All transfers done
-EPL players numbers assigned
-EPL league kits+amblems+logos done
-Spanish La Liga kits+amblems+logos done
-National kits+amblems done
-All Champions league teams added in Other teams and kits+amblems+logos done
(APOEL FC, VfB Stuttgart, FC Bayern Munchen, VfL Wolfsburg, Debreceni VSC,
Maccabi Haifa FC, FC Rubin Kazan)
-Some Bundesliga teams added in Other teams and kits+amblems+logos done
(SV Werder Bremen, Hamburger SV, FC Schalke 04)
-Correct names for all stadiums as: "Wembley Stadium, London (ENG)"
-Arsenal and Bayern U-17 teams replace two pre-career teams in BAL mode with real kits and amblems
-99999 points
-player names, logos and amblems fixed thanx to tolinho
Patch/Options File
Amúgy PS2 már lassan retro konzolnak számít, szal játékokat 1000Ft-tól kapsz rá, igazi klasszikusokat már potom pénzért szerezhetsz, szerintem egyszerûbb, mint szarakodni a moddingolással. De ha annyira "sürgõs" tõlem moddoltathatod is, viszont én az ünnepek alatt/után, sõt szerintem január közepéig nem foglalkozok ilyennel. (Gondolom sokan vannak ezzel így :)
Van egy ps2-m,amitõl megszabadulnék.Tudni kell,hogy rossz!Amikor berakok valami játékot,mindig azt írja ki,hogy disc read error.Egyetlen játék mûkodik benne(Half Life).Van rá mód,hogy el lehessen adni valahol?Biztos van benne valami ami még hasznosítható!
Köszi!!!
A legjobb a "holdraszállásos rész", amikor Strauss Zarathustrája is felcsendül. Az a jelenet nálam nagyot ütött, de az egész játék a helyén van (idegenek fegyói pl).
A Midway becsõdölése óta egyébként PC-re a teljes játék ingyenesen és legálisan letölthetõ volt. Azért csak volt, mert azóta felvásárolták a cég maradékát és vele a jogokat is... >:0
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
I met God. She's black
lehetséges hogy azért nem mennek a dvd-játékok a ps2-mben mert nincs benn memória kártya?
I met God. She's black
.Mondjuk lehet hogy csak azér tûnt fel mert elötte Cod5el játszottam...
Meg elég korrekt grafikája van...
Legjobb szerintem a Zombis pálya..:D
Amúgy végigvittem....Délelött végig ezt toltam....:D
Area 51 meg Brother In Amrs volt volt a kedvenc FPSem ps2re...De ez most nagyon oda tett...<#violent>#violent>
2041, 1924, 1969, 1994, xxxx, yyyy, zzzz.
Szal pont a felénél tartasz. :)
Nem akarok spoiler-ezni, ezért a késõbbi pályák évszámát kiszedtem. :) :)
Egyébként azt szeretem benne, hogy tele van apró "finomságokkal". Pl. minden tárgy megfogható, kipróbálható (zongorák, biztonsági kamerák, stb). A zombis pályán például vannak számítógépek amiket lehet nyomkodni, de hogy mit csinálnak vagy mire vannak hatással azt nem árulom el. ;) ;)
Illetve imádtam még a filmes referenciákat (Aliens, Jurassic Park, stb).
Te hányat találtál/láttál?
Aztán ott vannak az õrült karakterek (a sorozat "védjegye" a majmok<#idiota>#idiota>), meg az egész játék hangulata nagyon el lett találva. Imádom, lehet, hogy én is elõveszem.
Van egy eladó PS2 Top Drive GT+ Logic 3 kormányom,váltóval+pedállal!
Keveset használtam!
Ha valakit érdekel privátba írjon!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Nekem ilyen van 8gigás...
Szóval ilyen 700 megás meg 1,4 gigás filmeket visz rendesen..
(Ncore-ról szedem)
Mindíg pendrive-ról nézem ps2n a filmeket...
Hétvégén pl a Brüno is ment vele rendesen :D
Én eddig csak játékoknál vettem észre hogy szinte mindeggyiknél akad..De fílmnél nem.....
PSN ID.: Beegabor