PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem mind1 milyen betûjelû a kártya? Ezt hallottam,és sajnos amire rátettük
a programot nem indítja el a játékokat.A jelenlegi kártya hátulján egy F betû van.
Esetleg valakinek ötlete?
üdv:junior1972
A FMCB-vel már könnyen indíthatod az MCkiller nevû PS2-es programot ami teljesen leformázza a memóriakártyádat, így eltûnik majd a "Corrupted Data", mert ez volt a fõ gondod, ha jól emlékszem. Azokat a mentéseket amikre meg szükséged van formázás elõtt lementheted UlaunchElf-el (PS2-es fájlkezelõ).
A mentés mappájának a neve ezekkel kezdõdhet:
PAL játéknál: BESLES, BESCES
NTSC játéknál: BASLUS, BASCUS
Minden mentés mappájában megtalálható egy, a mappa nevével azonos savefile. Értelemszerûen ezeket kell átíni (mappa és savefile) a játék régiójának megfelelõen.
még rímelt is 😄

).\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul
100Ft is segítség!
Ez nem reklám/ nem warez/nem flame!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Említetted a GT4-et. 😊 Poliphony ez is - Tourist Trophy. Emiatt kérdeztem.
Borzalmas árkád stílusú motoros játékok vannak más platformokon és "véletlenül" belebotlottam a TT-be.
Nagyon jó, minõségi utcai motor szimulátor (persze nem 100%-os valósághûséggel). A mûfaj kedvelõinek "kötelezõ olvasmány".
Viszont így marad a PS2 a KCS TV-n.
Captain Sonar 2024 Remake
PS2 + komponens AV kábel. - Full HD TV
Ha a PS2-t a gyári Scart-jával összekötjük a HD TV-vel még 4:3-ban is a képminõség kritikán aluli. Nyilván nem véletlenül nincs HDMI kimenet a PS2-n.
De:
Állítólag, ha komponens AV kábellel kötjük össze õket ÉS indításkor a "háromszög" és "kereszt" gombot egyszerre nyomva tartjuk, akkor...
És itt jön a kérdés - kérem, csak az válaszoljon, aki már próbálta
Melyik az igaz?
a) Számottevõen jobb lesz a képminõség. Jobb mint a katódcsöves TV-n volt.
b) Néhány játéknál jobb lesz a képminõség, mint a katódcsövesen volt. A többségnél meg hozza ugyanazt a képminõséget, amit a KCS-en láttunk.
c) Minden játék megjelenítése azonos lesz, mint a KCS-en volt.
d) A PS2-t KCS TV-kre találták ki. A komponens kábel minimálisan javít a képen, de nem éri el a KCS TV-n való megjelenítést.
Captain Sonar 2024 Remake
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
van a memcardomon 1 corruptdata nevezetû fájl méret ismeretlen. na igen ám de emiatt a burnout 3 nem indul el (pontosabban elindul de nem lehet menteni).
és 1 kérdés: van pendrivom és hogyha arra tennék fel gammát akk azzal tudnék játszani? másik:hogy oldhatom meg hogy felismerje a pendriveot
Van egy Kingston Datatraveller 4GB pandrive-om, nemrég vásároltuk.Az a problémám vele, hogy az Ulaunch nem akarja felismerni.Érdekes módon a GT4 fotó módban felismeri.Haverom kis foci dizájnos noname adathordozóját bezzeg zokszó nélkül befogadja az ulaunch.Mondjuk egy formázás segítene, szerintetek?Esetleg más variáció?
Köszi elõre is.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Szerintem amugy inkább játsz Esr-essen..Ugy szerintem nagyobb valószínûség hogy elindul a játék....
I met God. She's black
Eladó Final Fantasy 12 official strategy guide-t keresek (nyomtatott formában)!
FF 12 fórumon is irtam, de itt nagyobb az aktivitás 😄
Szerintem annyira nincs benne nagy rizikó.
Persze, mikor személyesen odanyomják a kezedbe a boltban, az a biztos 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Itt találtam 9600Ft-ért is.
így tehát nem tudom hogy milyen.A másik ha nem veszem meg akk mitcsináljak?
Rip: én csak boltban vásárolok rendelni nemszoktam.
akkor ezekkel a válaszaimmal válaszoljatok pls
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szegény Edge<#szomoru1>#szomoru1>Ja es Randy Orton k*vára irritáll... 😄
Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.