PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Jah, hogy ezek AR mentések, az már más. Az AR un ".max" file-okba "tömöríti" a mentéseket, ezeket az AR-en belül ki lehet "csomagolni". Azért nem látják a játékok, mert ".max" formátumban vannak a mentések. Ez arra jó, hogy tömörítve van és könnyebb szállítani (pl. internet, pendrive), de használathoz ki kell csomagolni õket.
Egy kis segítségre lenne szükségem a modchippes kártyával kapcsolatban.
Tényleg nem mind1 milyen betûjelû a kártya? Ezt hallottam,és sajnos amire rátettük
a programot nem indítja el a játékokat.A jelenlegi kártya hátulján egy F betû van.
Esetleg valakinek ötlete?

üdv:junior1972

Nekem sajnos ezek a save file-ok nincsennek mappában meg nem úgy kezdõdnek hogy "BESLES,BESCES"hanem számokkal pl 53202_13652_TEKKEN_5.max formátumban van e pendrive-on gondolom az ARMAX átkonvertálja mikor a kártyáról a pendrive-ra átmásolom.Amit meg leszedtem az meg pl tekken.eu.max.Ezt nem látja a kártya ha átmásolom ARMAX-al,próbáltam hogy az eredeti mentést felülírtam de nem nagyon mûködik.1hónapja van ps2-m és nincs aki segítsen csak innen tanulok.
köszönöm a választ majd meglátom mi sül ki
PoisonChihuahua
Ha a memóriakártyára ráteszed a FreeMCBoot-ot akkor indíthatsz programokat közvetlenül a PS2 menüböl is. A FMCB-nek épp az a lényege, hogy nagyban megkönnyíti az ".elf"-ek (PS2-es programok) indítását. Viszont ahhoz, hogy rátegyed a FMCB-t a memórikártyádra egy modchipes vagy egy szintén FMCB-s PS2 kell.
A FMCB-vel már könnyen indíthatod az MCkiller nevû PS2-es programot ami teljesen leformázza a memóriakártyádat, így eltûnik majd a "Corrupted Data", mert ez volt a fõ gondod, ha jól emlékszem. Azokat a mentéseket amikre meg szükséged van formázás elõtt lementheted UlaunchElf-el (PS2-es fájlkezelõ).
akkor hogy kéne?
PoisonChihuahua
Csak át kell írni a mappa és a savefile neveit. A gép régiója nem számít.

A mentés mappájának a neve ezekkel kezdõdhet:
PAL játéknál: BESLES, BESCES
NTSC játéknál: BASLUS, BASCUS

Minden mentés mappájában megtalálható egy, a mappa nevével azonos savefile. Értelemszerûen ezeket kell átíni (mappa és savefile) a játék régiójának megfelelõen.

pal game - pal save
még rímelt is 😄
Letöltöttem egy pár ps2 játékmentést és átmásoltam pendrive-ról memokártyára de nem akarja olvasni pedig rajta van a kártyán csak a játék nem látja.Pedig PAL-os mentések a gép is az.Kérdéseim a következõk a játékoknak is pal-osnak kell lennie?Elõször kell a játékban mentést csinálni és azt kell felülírni a letöltött mentéssel és átkell-e nevezni mert amit letöltök az elõtt nincsennek számok a saját elött meg igen azthiszem 6jegyû.Lényeg hogy nem megy a dolog vmit biztos nem jól csinálok.Ntsc játékokra van valami megoldás?
nem kell ki chipelni.
PoisonChihuahua
Annak érdekében, hogy az IC ne melegedjen túl a Modbo760-ban un. Auto Sleep Mode van, azaz boot után automatikusan kikapcsol a chip. Ez a te esetedben hátrány, mert így a chip nem támogatja a lemezcserét. Mivel, gondolom kalózmásolatokkal próbálkozol, így amikor berakod a játékot azért nem olvassa be, mert másolt a lemez, ez a chip pedig mûködés közben "alszik". Magyarul csak eredetivel tudsz csalni vagy beraksz egy lemezcserét is támogató chipet (pl. Duo3Ultra ).
Olyan problémám lenne hogy nemrég megszereztem az ActionReplayMax és a Codebreaker nevû csalóprogramokatt de sajnos nem tudom a csalásokat használni mert mikor a csalások beállítása után kéri a játéklemezt azt nem akarja beolvasni vmi "can't read this disc"üzenetet ír ki.Minden játéknál ezt csinálja mind a két program.A gép Modbo 760 chippes slim ps2,lehet hogy ez a baj,vagy valamit nem jó csinálok?A filmeket,zenét azt viszi pendrive-ról mind a két program.
magyarán chippeltesem ki?azt nem akarom anélkül kéne megoldani
akkor keress valakit aki megcsinálja neked a softmodot
mi az az ulaunch? nincs kichippelve a gép melesleg
Csabesz6
Pendrávjra húzd át a corrupt cuccot ulaunchal.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

erre pls
MaSzKa
XboxKlub/PS3/Wii/PSP/PS2 Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

Ez nem reklám/ nem warez/nem flame!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Yamauchi bácsi hangoztatta már vmikor a motoros dolgot, szóval a fizikai része meglesz, de hogy TT2 lesz külön játékként vagy egy DLC, azt még nem tudni. Én szívesen áldoznék rá, ha esetleg megjelenne.
TitaniumRR
Lesz Tourist Trophy 2?

Captain Sonar 2024 Remake

A PS3 viszont tényleg jó LCD-n. 😄 És a GT5 után a TT2-t várom leginkább. 😉
TitaniumRR
Kössz. Akkor a HD TV-nek meghagyjuk az X360-at és majd a PS3-at (ha lejjebb megy az ára és több értékelhetõ játék lesz rá.)

Említetted a GT4-et. 😊 Poliphony ez is - Tourist Trophy. Emiatt kérdeztem.

Borzalmas árkád stílusú motoros játékok vannak más platformokon és "véletlenül" belebotlottam a TT-be.

Nagyon jó, minõségi utcai motor szimulátor (persze nem 100%-os valósághûséggel). A mûfaj kedvelõinek "kötelezõ olvasmány".

Viszont így marad a PS2 a KCS TV-n.

Van komponens kábelem és próbáltam a GT4-et 1080i-ben és 1-2 játékot az Xploder HDTV playerrel is 720p-ben. Az rgb kábelnél jobb képet ad így, de a textúrák recésebbek lesznek. A progresive scan (480p) - amit a kerszt+háromszõg kombóval hozhatsz elõ egyes játékoknál - is jobb, mint a natív KCS-s 576i, de én úgy vagyok vele, hogy ami a KCS-s TV-n brutáljól néz ki, az LCD-n elmegy. Ez fennál a sima tv adásnál és dvd filmeknél is. Szóval LCD sucks! De, ha már LCD-re van pénz, akkor már belefér 2000 Ft-ért egy komponens kábel.
TitaniumRR
Van rengeteg mende-monda szóbeszéd a témakörben:

PS2 + komponens AV kábel. - Full HD TV

Ha a PS2-t a gyári Scart-jával összekötjük a HD TV-vel még 4:3-ban is a képminõség kritikán aluli. Nyilván nem véletlenül nincs HDMI kimenet a PS2-n.

De:

Állítólag, ha komponens AV kábellel kötjük össze õket ÉS indításkor a "háromszög" és "kereszt" gombot egyszerre nyomva tartjuk, akkor...

És itt jön a kérdés - kérem, csak az válaszoljon, aki már próbálta

Melyik az igaz?

a) Számottevõen jobb lesz a képminõség. Jobb mint a katódcsöves TV-n volt.
b) Néhány játéknál jobb lesz a képminõség, mint a katódcsövesen volt. A többségnél meg hozza ugyanazt a képminõséget, amit a KCS-en láttunk.
c) Minden játék megjelenítése azonos lesz, mint a KCS-en volt.
d) A PS2-t KCS TV-kre találták ki. A komponens kábel minimálisan javít a képen, de nem éri el a KCS TV-n való megjelenítést.

Csabesz6
Szerinted ha leformáznám, nekem is mûködne?Csak egy tipp.<#nemtudom>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

lenne 1 problémám:
van a memcardomon 1 corruptdata nevezetû fájl méret ismeretlen. na igen ám de emiatt a burnout 3 nem indul el (pontosabban elindul de nem lehet menteni).

és 1 kérdés: van pendrivom és hogyha arra tennék fel gammát akk azzal tudnék játszani? másik:hogy oldhatom meg hogy felismerje a pendriveot
Nekem mûködik a Kingsonom. Még az USBadvance is felismeri. kép
Banyapapa
nálam se jo kingston datatravellere,igaz az csak 512mb,verbatimot bezzeg csipi.

Csabesz6
Sziasztok!
Van egy Kingston Datatraveller 4GB pandrive-om, nemrég vásároltuk.Az a problémám vele, hogy az Ulaunch nem akarja felismerni.Érdekes módon a GT4 fotó módban felismeri.Haverom kis foci dizájnos noname adathordozóját bezzeg zokszó nélkül befogadja az ulaunch.Mondjuk egy formázás segítene, szerintetek?Esetleg más variáció?
Köszi elõre is.

nemtudom mert nekem nem chipelt 😊
szabii98
Hogy lehet bekapcsolni?

I met God. She's black

Mármint nem az amit mondtál hanem majd amiket ki írsz....

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Be kell dugni a konektorba....<#vigyor2>
Szerintem amugy inkább játsz Esr-essen..Ugy szerintem nagyobb valószínûség hogy elindul a játék....

PoisonChihuahua
Szar a fej. <#idiota>
jaszy
Rosszul van kiírva

lehet ki van kapcsolva a chip
szabii98
Helló!Nem rég vettem egy PS2-t és van hozzá egy másolt DVD-m ami nem megy.Mi lehet az oka?A gép chippelt!

I met God. She's black

Hello mindenkinek!
Eladó Final Fantasy 12 official strategy guide-t keresek (nyomtatott formában)!
FF 12 fórumon is irtam, de itt nagyobb az aktivitás 😄
ebay-en ilyen nincs P
igen.én is rendelném inkább de 1 nem értek hozzá 2 meg ott vannak a szüleim..."mert mivan ha nem az van benne?" stb...
Rip
Több, mint 20 játékot rendeltem már, többnyire Angliából, és kivétel nélkül mind megjött 2-3 munkanapon belül, teljesen hibátlanul.
Szerintem annyira nincs benne nagy rizikó.
Persze, mikor személyesen odanyomják a kezedbe a boltban, az a biztos 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ezt már én is néztem de ezzel az a bajom hogy kecskeméten van.és amint már írtam csak boltban veszek és bp-en csak azt találtam...
Szerintem várj még vele...12k szerintem nagyon sok 1 ps2es játékért..
Itt találtam 9600Ft-ért is.

az a gond hogy tavaly vettem volna meg a 09-et de nem volt...(pedig nagyon szeretem volna)
így tehát nem tudom hogy milyen.A másik ha nem veszem meg akk mitcsináljak?
Rip: én csak boltban vásárolok rendelni nemszoktam.

akkor ezekkel a válaszaimmal válaszoljatok pls
Rip
E-bayen 27 fontért van (kb 8k HUF). Persze a lényegen ez nem változtat (mármint amit kazuma mondott).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Megvenni nem érdemes, fõleg 12k-ér nekem megvan, és semmivel se teccik jobban mint a 9. Szóval pénzt kár kiadni érte.<#wink>
Szegény Edge<#szomoru1>Ja es Randy Orton k*vára irritáll... 😄

üdv újra! régen írtam ide. most egy kérdéssel fordulok hozzátok: a wwe 2010-et érdemes megvenni (12k)?
Az unlaunchelf egyfajta fájlkezekõ és az 1,8b is tartalmazza ezt a kiegészítést meg persze az esr-t is tartalmazza és az sms-t is.
AZ ulanunch mire kell és hogy adjam hozzá?

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

PoisonChihuahua
Programokat telepítés UTÁN is tudsz a FMCB-hoz hozzáadni.