17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Prince of Máté
    Nem tudom, hogy ez mennyire warez téma, de van egy chippelts PS2-m, ami olvasófej cserére szorul. Ha szervizben kicserélik az olvasófejet, akkor újra chippeltetni kell?
  • Roland3
    Sziasztok!

Eladó egy ps2 gép+extrákkal.

Akit éredekel itt tud megkeresni.
    E-mail:[email protected]
    MSN:[email protected]
  • Slig
    Köszi, megy. Jól néz ki nagyon, feldobja! Kár, hogy csak kevés játék támogatja...
  • Seth
    Már bekapcsoláskor nyomhatod.
  • Slig
    A progressive scanhoz a háromszög + x-et kell nyomni akkor, amikor kiírja, hogy "playstation 2"? Vagy előbb? Burnout 3 NTSC-vel szeretném kipróbálni, az elvileg támogatja...
  • sambauer
    én már 10ért keresek de csak 15ért találtam :D
  • jaszy
    28-30 körül ér, de nem hiszem hogy annyiért könnyű eladni.
  • Roland3
    Sziasztok!

Ezt mennyiért tudom eladni?
  • ViniSoundz
    nálam is így van msot, mert így nem kella tunert bekapcsolni, ha csak a pc kell
  • Akey
    Attól függ, hogy venni vagy eladni akarod. Ha be akarnád szerezni (és pont 90004-est), akkor sztem cirka 38-40-ből ki lehetne hozni, ha szemfüles vagy.
  • knightbali
    Nem tudom, hogy normális-e, de nálam is csak az az 1 játék aminek meghajtása közben a ps2-m hangoskodik. Megakadni, meg lefagyni nem szokott, de nem merek kockáztatni és nem szoktam vele játszani, pedig nagyon jó játék.
  • Roland3
    Sziasztok!

Szerintetek ez mennyit ér?gép:90004 júniusba vásárolt,2db controler abból az egyik még most fog megjönni,2db memóriakártya egy 8mb és 64mb ami szintén most fog érkezni,kábelek,doboz,útmutató.játékok:God of war 2,Tony Hawk proving ground,trorist trohpy,killzone,lego indiana jones.Ez szerintetek ez mennyit ér? előre is kösz!
  • Slig
    Hát, végigpróbáltam mindent, amit csak lehetett (a full scan a tv csatornákat kereste csak meg), de végül azt tettem, hogy a monitor dvi bemenetére kötöttem a pc-t, az analóg d-subra pedig a tunert, és így a monitoron belül tudom váltani.
  • sambauer
    lol, pedig az egyik legjobb bunyós anyag ps2re.. a folytatás az Icon viszont tényleg hulladék lett :D
  • bigbigle
    de ahhoz kell valami hogy hozzá kapcsoljam géphez vagy azt a ps2-n kéne (mert nekem nem chippes)
  • Smithie
    Hulladék az egész játék.Még egy verbát sem ér meg...
  • jaszy
    Normális....
  • Buhala
    Hello mindenkinek!
    Az normális ha a Def jam NY folyamatosan mozgatja az olvasófejet? (kivéve a menükbe) Játék közben hallani, hogy megállás nélkül jár a fej. (amúgy tökéletesen fut az egész)
  • jaszy
    Nem :)
  • Roland3
    Sziasztok!

Amikor a gépet chipelik akkor a fejet chipelik ki?
  • ViniSoundz
    Hát ez rejtély. Nemtudom mi lehet ot a gond nálad. Felbontás esetleg? A max amit tud az 1920*1200. De gondolom már ezt is próbáltad. Vagy kapcsolj be mindent amit rákötöttél és nyomj egy full scan-t. Leírásban ez van. Én is azzal kezdtem.

A győri rendelést meg csak azért kérdeztem, mert valaki nálunk számtech boltban ahol dolgozom pont most rendelt egy ilyen tunert :) Tegnap érkezett meg Pestről.
  • Slig
    Én pesten vettem. És ami a furcsaság, hogy kipróbáltam még más gépeken, és ment... csak az enyémen szar. Kipróbálom még, hogy másik vga kábelt alkalmazok... és még a gyártó se válaszolt az emailemre.
  • ViniSoundz
    Rendelt itt valaki Győrből x3m tunert? :)
  • Slig
    Hát, próbáltam ott is, meg a source gombbal váltogatni, minden megy (av, ypbpr, svideo, tv) csak a pc nem. Próbáltam a sima vga portra, meg átalakítóval a dvi portra is, de sehogy sem adott képet... De nem hiszem, hogy a box lenne a rossz, mert a laptopom vga portjára kötve meg van kép. Kipróbálom még 1-2 asztalin azért... de ez elég furcsa, írtam a gyártónak is egy mailt. Legrosszabb esetben bekötök még egy kábelt a monitorból a gépbe.
  • ViniSoundz
    progressive scan-ban a legjobb, de a gran turismo 1080i-s felbontása a legtutibb.

nem vágom miért nem ad képet, nekem működik. próbáld meg menüből, "video" (2es menü) ott válts source-t.

Analóg vagy dvi kimenetre kötötted? Gondolom analógra és nem alakítottad át dvi-vga fordítóval.
  • Slig
    A tunerhez adtak egy vga kábelt, aminek az egyik részét (9 tűs DIN) a tuner vga-in részébe dugtam, a másik végét meg ugye a gép videokártyájára. És csak no signalt kapok =( pedig ha a laptop vga kimenetére kötöm, akkor ad képet... hihetetlen, hogy pont az én vga-m nem támogatott (nvidia 8500 gt). Hogy pozitívat is mondjak, komponens kábellel a ps2 rákötve szép képet ad, nem zajos. Eddig még nem próbáltam a progressive scan-t, de majd arra is sor kerül, nekem az 576i felbontású játékok képe is szép volt, pláne a crt tévéhez képest.
  • ViniSoundz
    A tuneren keresztül kötötted be a pc-t vagy közvetlen dugta be a monitorba. Ha közvetlen, akkor a monitor menüjében kell átváltani analógból digitális bemenetre és lesz kép.
  • Slig
    Megvan a tuner.... minden ok, csak nem megy a pc... no signal ha átkapcsolom pc módba. Bezzeg ha a laptopot kötöm rá, úgy megy... nem értem, miért nem? Azt írták, nincs kompatibilitási probléma
  • szimszonos
    Valaki nemrég azt írta ezen a fórumon hogy megoldható modbo chipnél is a lemezcsere ARMAX-nál csak valami z-pontot kell leforrasztani.Gondolom akkor nem kapcsol ki de lehet hogy akkor meg túlmelegszik az IC.Ezt nem tudom biztosan.
  • lupi86
    akkor nem piszkálom
    amugy köszönöm mindenkinek a segitséget
    üdv lupi
  • PoisonChihuahua
    A Modbo 760-as egyik "feature"-je a Sleep-Mode, azaz a chip kikapcsol bootolás után (hogy az IC ne melegedjen túl). Ez a funkció nem állítható át.
  • lupi86
    köszön szépen csakmár az a kérdésem hogy mit kel átálitani
    ?????
  • Slig
    A modbo tényleg kikapcsol utána... De ha belépsz a beállításaiba (asszem amikor kiírja, hogy modbo chip akkor kell kocka + háromszöget nyomni), akkor ott be lehet állítani
  • Akey
    Olvastam egy olyat, hogy bizonyos chipek kikapcsolnak, miután a játék betöltődött. A te esetedben ez az AR Max volt és a cserélt lemez már azért nem indul, mert a chip már kikapcsolt. De lehet, hogy ez csak egy baromság. Cáfoljon meg valaki.
  • lupi86
    helló sziasztok
    írtam már az action repla max részre de nem válaszoltsenki igy itt is meg kérdezem
    azt szeretném tudni hogy lesetem az action replay maxot ki istudtam irni el is indul de azt nem tudom hogy miért nem akkar el indulnirajta az irott dvd játék
    amugy vastag csipelt ps2 van remélem tudtok segiteni elöre is kösz mindenkinek
    üdv lupi
  • Akey
    Köszönöm. Akkor neki is állok.
  • Buhala
    Eredeti sony kompozit kábel beszerzésére tudna valaki boltot ajánlani Budapesten belül?
    Több utángyártottat is találtam, ezek ugyanazt a minőséget hozzák mint a sony márkájú?
    Előre is köszi a választ!
  • jaszy
    Sikló!
  • Akey
    Azt meg tudná mondani vki, hogy a FAT PS2 ventije az sikló vagy golyócsapágyas? Meg szeretném olajozni, mert nagyon hangos. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata vkinek?
  • Akey
    Nem lesz belőle semmi gond. A PS2-nek van belső memóriája is. Az alap beállításokat ott tárolja.