PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lamak ezek na...Egy Ps2 chip-eles kb 4-5 ora (ha rendes chip-et rak bele es nem sieti el a dolgot) es egy X-Box chip pe'g 2-3 ora.
Erdekesen a X sokkalta stabilabb ebbol a szempontbol mint a Ps2. Az X-be bele rakol egy hardot meg egy chipet oszt jovan nem kell agyon baszogatni mint a Ps2-ot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"
két ünnep között??😊
LOL
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Boldog Karácsonyt!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
"az új designes ps2 chipje pedig nem a legjobb még!!! a beszerelt chippes gépek 75% tönkre ment! Én legalábbis ha lehet azt ajánlom mindenkinek hogy régebbi gépet szerezzen be ha tud,mert stabilabbnak tünik."
ja, PS Two + Matrix Infinity chip párosról mi a véleményetek? Platinum Shopban 50 ezerél kínálják újonnan, fél év garival. összesen 50k-t tudok költeni a gépre, ebbõl szeretnék venni egy új masinát, csippel (lényeg az legyen, hogy vigye a dvd-s játékokat, és ne kelljen bootlemez, meg ilyesmi). köszi elõre is a segítséget, boldog karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
akkor mi a _csuda_ az a VIP? 😄DD
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
<#awink>#awink>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
es megs egy kerdes +os vagy -os dvd erdemesebb p2es gamet kiirni?
na mindegy majd csak vhonnan meg tom szerezni az onim 3at ...
PS4 PSN: angyisz
Mindenesetre köszi nagyon sokat segítettél.
egyik az 24h
a msáinál hogy mik vannak blokkolva ott a felso és az also kivételével mindet pipáld be
Sorry, you're not qualified to become a member of this site
Na ezt az üzenetet kapom amikor regelni akarom magam az Elite Torrents-en<#falbav>#falbav>
TorrentReactor
UK-Torrents
ezek talán jobbak
sok ps játék nicns fenn sajna
regelni kell, a torrentreactornál nem
letoltod a *.torrent kiterjesztésû fájlt, vagy elég csak meg nyitni, mert azureus (ezt elõtte letotlotted és felraktad) kliens ugy is betolti
ingyenes a torrent
a General Site az tudom ,hogy telefonos.
PS2 games
fenn van a metal gear solid 3 is.
csak most 1napos karbantartás van uwnél és nem ehet toleni cserébe kaptam +3napot <#vigyor2>#vigyor2>
én ezt használom torrent kliensnek
innen kiválaszotd mi kellene suprnova.org (valamiért most nem megy)
letölt egy kb 10kbyte-os fájlt amit a kliensel megnyitsz és akkor elkezdi tölteni elején még lassú de aztán majd gyrosabb, érdemes olyat szedni torrentrõl ami friss, régebbiek ngyon alsan jonnek
Egyébként honnét töltesz játékot ???
van egy itthon vásárolt palos ps2 + chip benne
amiket netrol letoltok NTSC-s játékok azok futni fognak?<#nemtudom>#nemtudom>
vagy a TV-nek kezelni kell az NTSC-t? VAGy csak egy kábellel megoldható?
ha igen pls irjátok le milyen kábel és hol kaphato budapesten.<#help>#help>
1000hála
thx
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....