PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petyka2
Mit értesz agyonbaszogatáson?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

sephi itt vagy
CrucifX
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Sephi
En ismerek egy arcot aki-nek meg ma este is van chipelni valoja es holnap is. Ezek barmit megtesznek a penzert es igen van csaldja nem is kicsi 😄

Lamak ezek na...Egy Ps2 chip-eles kb 4-5 ora (ha rendes chip-et rak bele es nem sieti el a dolgot) es egy X-Box chip pe'g 2-3 ora.

Erdekesen a X sokkalta stabilabb ebbol a szempontbol mint a Ps2. Az X-be bele rakol egy hardot meg egy chipet oszt jovan nem kell agyon baszogatni mint a Ps2-ot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

petyka2
Devlánál az igazság-#3777

mohus
"vmi tuti helyet tudnátok ajánlani csippeltetésre? hívtam egy madarat az elõbb, de csak 2 hét múlva "ér rá", nekem meg jó lenne már a jövõ héten elintézni a dolgot. ha tudtok segíteni, privizzetek légyszi, köszi.
"

két ünnep között??😊
LOL

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sokkal fontosabb az, hogy némely olcsóbb chipnek nincs rendesen megoldva az áramellátása, olyan helyekrõl szívja el ahonnan nem kéne, és gyilkolja a fejet. Legalábbis ezt hallottam.

torrente
nem érted? olcsó chip lehet hogy 50-bõl csak 47 játékot olvas be és lehet hogy az a 3 nagyon fájna hogy nem indul. a chipen nem érdemes spórolni!

Hentes Bill
van zsém. nekem nem kell ilyen csoda faszom csip, csak vigye a dvd-s gémeket. filmeket házimozin nézek, zenét is azon hallgatom, pc ki van kötve a tv-re, szal tényleg scak dvd-s játékok mennek majd a gépben

Boldog Karácsonyt!

petyka2
Hogy a faxomba tudom memóriakártyáról indítani a reality media player 1.50-et?egyáltalán hogy kell"rámenteni"a kártyára???

petyka2
Na az olyan is lesz,ne rágd a szart-inkább várjál amig lesz pénzed...<#ejnye1><#ravasz1>

Hentes Bill
azért kérdeztem, hgoy tud-e vki vmi tuti helyet, ahol lehet csippeltetni, mert akkor megveszem a gépet a mediamarkt-ban, vagy vmelyik boltban, és olyan 10-12 rongy körül meg kicsippeltetem.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
tudom. arra is megvan a zsé, meg a játékokra is. a gépre + a chipre 50ezret tok szánni.

Boldog Karácsonyt!

torrente
Kell hozzá memókártya is!

torrente
részlet az egyik netes oldalról:
"az új designes ps2 chipje pedig nem a legjobb még!!! a beszerelt chippes gépek 75% tönkre ment! Én legalábbis ha lehet azt ajánlom mindenkinek hogy régebbi gépet szerezzen be ha tud,mert stabilabbnak tünik."

Hentes Bill
vmi tuti helyet tudnátok ajánlani csippeltetésre? hívtam egy madarat az elõbb, de csak 2 hét múlva "ér rá", nekem meg jó lenne már a jövõ héten elintézni a dolgot. ha tudtok segíteni, privizzetek légyszi, köszi.

ja, PS Two + Matrix Infinity chip párosról mi a véleményetek? Platinum Shopban 50 ezerél kínálják újonnan, fél év garival. összesen 50k-t tudok költeni a gépre, ebbõl szeretnék venni egy új masinát, csippel (lényeg az legyen, hogy vigye a dvd-s játékokat, és ne kelljen bootlemez, meg ilyesmi). köszi elõre is a segítséget, boldog karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!

torrente
Jó nagy baromság!

ó elnézést 😊))
akkor mi a _csuda_ az a VIP? 😄DD

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

petyka2
Ha igy beszélsz kapsz büntipontot-én má'csak tudom...<#idiota>

kaptam karira VIP regisztrációt a sgtõl, az mi a pina?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Lammer
minima 8Géééés viynót akartam írni... <#zavart2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
a "minimum vinyó 40Gb" ki is törölhetitek... nyugodtan... úgy mondom, mint az Sg-s HDD õrület kirobbantója... gondolhatod már anno szénnéteszteltem a cuccot... Persze 8Gb vinyó állt a rendelkezésemre annál nagyobbakat, nekem simán mentek a következõk: 8,10,15,17,20,40,80,120,most 160* (quantum, Seagate, Maxtor, WD-k vegyesen) (*persze 5verzás HDL-el)
<#awink>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CrucifX
Lassan be kéne linkelni a FAQ-ot a bannerbe.

http://junker.uw.hu/ps2faq/index.html

Nem teljes 1 oldalt kéne visszaolvasni...

hm talaltam egy magyar oldalt .
es megs egy kerdes +os vagy -os dvd erdemesebb p2es gamet kiirni?

Ha nem tetszik vedd meg. Ne várd, hogy kérésre 100MBites warezzel teli ftpkkel halmozzanak el.

ja aztan imadkozhatok h van e slot nem teulassu a kapcsolat...
na mindegy majd csak vhonnan meg tom szerezni az onim 3at ...

Te ez 4-5-el jön nem lassú ez egy kicsit ?

PS4 PSN: angyisz

AHA állat, erre nem is gondoltam.
Mindenesetre köszi nagyon sokat segítettél.

amit letotottél azt kozbe tolti is fel másokak

OKÉ a letöltés elindult, DE a z Upload rate is megy mi a rákot szed le rólam ???

Na úgy néz ki ez nem fog összejönni, állandóan signup failed !!!!

van két kérdés amire helyesen kell váalszolni
egyik az 24h
a msáinál hogy mik vannak blokkolva ott a felso és az also kivételével mindet pipáld be

Signup failed
Sorry, you're not qualified to become a member of this site
Na ezt az üzenetet kapom amikor regelni akarom magam az Elite Torrents-en<#falbav>

EliteTorrents
TorrentReactor
UK-Torrents
ezek talán jobbak
sok ps játék nicns fenn sajna
regelni kell, a torrentreactornál nem
letoltod a *.torrent kiterjesztésû fájlt, vagy elég csak meg nyitni, mert azureus (ezt elõtte letotlotted és felraktad) kliens ugy is betolti

na ha így van részletesen írd már meg nekem a letöltés menetét, nem igazán vágom ezt a témát. köszi jöhet priviben is

azt hiszem a supernovát megszüntették !

max van egy két torrent oldal ahl eg regisztrácíót megkell ejteni (ingyenes)

nem fizetos
ingyenes a torrent

ezek mind bankkártyás fizetõs oldalak ????
a General Site az tudom ,hogy telefonos.

jah és itt még vannak ps2 játékok
PS2 games
fenn van a metal gear solid 3 is.
csak most 1napos karbantartás van uwnél és nem ehet toleni cserébe kaptam +3napot <#vigyor2>

Azureus
én ezt használom torrent kliensnek
innen kiválaszotd mi kellene suprnova.org (valamiért most nem megy)
letölt egy kb 10kbyte-os fájlt amit a kliensel megnyitsz és akkor elkezdi tölteni elején még lassú de aztán majd gyrosabb, érdemes olyat szedni torrentrõl ami friss, régebbiek ngyon alsan jonnek

Egyébként Te már töltöttél róla ? Ha igen beavathatnál egy kicsit a részletekbe !<#buck><#guluszem1><#idiota>

A torrent az bankkártyás fizetõs ?

http://suprnova.org

torrentrol

figyu a PAL-os gép ha chip-es simán viszi az NTSC-s cuccot, igazábol a TV-nek kell tudnia az NTSC-t de a mai TV-k tudják vagy automatikusan átkapcsol a másik színnormára vagy neked kell manuálisan illetve pár ezer forintért létezik kábel itt találsz címeket boltokról.
Egyébként honnét töltesz játékot ???

hello!
van egy itthon vásárolt palos ps2 + chip benne
amiket netrol letoltok NTSC-s játékok azok futni fognak?<#nemtudom>
vagy a TV-nek kezelni kell az NTSC-t? VAGy csak egy kábellel megoldható?
ha igen pls irjátok le milyen kábel és hol kaphato budapesten.<#help>
1000hála
thx

Bogyi007
Kösz az eddigi infókat, éppen ezért kérdezlek titeket öreg rókákat, mert ti már tapasztaltak vagytok. Találtam egy céget ami ad el használtan is gépeket Pesten mivel nem akarok nevet írni csak annyit mondok hogy "Doktorék" náluk 20000-35000-ig vannak használtak. Az ár csábító, de mi az oka az ekkora árkülönbségnek? És ha venni akarok egyet használtan, mik azok a dolgok amiket mindenféleképpen nézzek meg a gépeken? Egyáltalán melyik szériát érdemes ezekbõl megvenni? Segítsetek légyszíves.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....