PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
Nem, valami olyasmit említett, hogy a warez gamekat, amiket egyébként senki nem használ, mert törvényellenes, a PS2 le tudja majd játszani chip nélkül...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

barret
Biztos leviszi az árait 1000ft/game-ra! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Bérbe vehet? reklámfelület...

balumaci
Jah, már engem is nagyon kezd érdekelni.

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Köszönjük a szót. És most átadjuk Cheapboynak, aki elmeséli, hogy mire célzott #3812-ben, különben lincselés lesz 😄

balumaci
ok 😊

Anubys
😊 Okés, akkor majd jövõre hívlak, aztán leboltoljuk a joy-t...
Na, visszaadom a topicot az eredeti témának... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

balumaci
jah, él, persze, lehet hogy hívtál csak én meg néha olyan vagyok mint a faszom, össze-vissza rakom a telcsim, nem hallom, baszom felvenni, ilyenek 😊

Anubys
Okés... 😊
A telefonszámod él még? Párszor próbáltalak hívni...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

balumaci
Hello Fõnök!
Volt pár elintéznivaló dolgom.
De most újra it vagyok, ragyogok, élek, hurrá, satöbbi.
A Joy-t megboltoljuk 😉)

SOFTMMODING, csak hogy okosodj... 😉
AKIK chippel rendelkeznek: a lényeg: *A modchip that can be flashed via EvolutionX. Only Xodus/Matrix and X-ecuter2 can be flashed via xbox software. All other LPC mods (X-ecuter , OpenXbox/PC-BioXX , Pandora2) can NOT be flashed directly via evox.
*EvolutionX v1.8.2812 or later installed on your xbox HD
bár lehet azóta a modernebb chippek vágják a dolgot(mert elég régi a cikk)
hmmm érdekes...

moncca nekem nincs modchippem, simán flashelve lett a gép(DE AHHOZ IS szét kellet kapni a gépet, egy forrasztás erejéig, amíg kikerültük az M$ default védelmét)... Ejectfixes M7bios van most bennt(pont az a subrelease ami nem vágja a 137esnél nagyobb vinyókat :/ )

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Fefe
Én is ott vettem és mingyárt chippeltettem is.

petyka2
Lehet szebb a megoldás,de ez is"csak"chip...,forrasztás nélkül-az árára már nem is merek gondolni...a chip nélküli kalozkodáshoz kéne ismerni a ps2"védelmét".Talán lesz olyan genie aki 1az egyben tudja másolni a lemezeket...-ez lenne a legtisztább megoldás...<#rinya>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Anubys
"(Aby mar latom roszul van lassan😄)..."

Miért is? xbox topic #931... <#ravasz1>

Sephi
Aszem en tudom.

Mostanaban nagy divat az X-Box -oknal hogy nem is chipeltetik oket hanem siman beraknak egy FLASH-t (na most itt azt nem tudom hogy azt a FLASH-t hova rakjak mert az ujjab X-eknek nincs BIOS-uk szal szerintem maga a gyari hard-ra rakjak) es az mar visz mindent ami masolt. Azaz majdnem mindent. 10 masolt DVD-bol 5-ot bisztos visz. De ennek az az elonye hogy nem kell a gepet kibontani is oszevissza szerelni. Igaz igy megmarad neki a garancia de ez megint baromsag mert akkor azzal a szerencetlen 8 gigas hardal maradunk benne (itt a Ps2-nek van elonye mert ahoz hogy hardot rakjal bele nem kell a gepet kibontani).

De sajnos az a FLASH ami egyenlore van az X-Box-okhoz egy nagy adag szar mert nagyon korlatozott a mukodeskepeseg benne. Ezert meg mindig jobb ha chipeltetjuk a gepunket (Aby mar latom roszul van lassan😄)...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Anubys
Ember, te aztán eltûntél... Mi van veled? Még mindig érdekelne az a Dreamcast joy, ha még megvan... 😊

Nem ott csak chippeltetni lehet énis ott csináltam anno!
zaki
skacok, a konzolstúdióban lehet venni chippelt ps2t is?

balumaci
De mégis mi? 😊

Erre gondolsz?

Afe
Én is szeretném tudni!!
Naa karácsonyi ajándékként áruld el léci mit tudsz, igérem nem árulom el senkinek 😊)

torrente
Megosztanád velünk vagy magadba tartod még egy darabig? Ez utóbbit nem ajánlom, mert súlyos gyomorpanaszokhoz vezethet!

CHEAPBOY
jol tudod😊

De minek a chip kerdem en? Nemsokara lesz sokkal szebb/jobb megoldas.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

balumaci
ez csúnya, rossz dolog, ilyet nem szabad csinálni!
De amúgy DC-n megosztva biztos találsz jópár embernél, illetve különbözõ gonosz FTP-ken, de semmiképp se töltsd le õket, csak akkor, ha az eredeti is megvan! 😄

Monitorra nem akarod kötni, mert szarul fog kinézni. A PS2 csak 640es felbontásban adja a képet, TVre van kitalálva nem monitorra.

Nem, PSTwohoz úgy tudom nem lehet winchestert csatlakoztatni.

DVD filmeket visz chip nélkül is.

Ronaldo07
Hy!!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy honnan tudok ps2-es gameket leszedni a netrõl,mert most kaptam dvd írót és mostmár ki tudom írni õket!!
Elõre is köszi a segítséget!!

Bogyi007
Mostmár én is kavarodok, akkor tehát a filmnézéshez /Dvd/ kell a chip vagy sem? Azt már eldöntöttem, hogy a gép érdekében a játékok miatt nem fogok chipelni, de a filmek miatt sem akarok, ps2 meg asztali dvd lejátszóra együtt meg most nincs pénzem, annyi van hogy a ps2-t megvegyem pl a metróban ahol adnak hozzá két játékot és így 43000 ft /70004-es széria/

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

STLRR
Meg lenne egy kerdesem!Monitorra hogyan tudom felkotni?Kell vmi atalakito?

STLRR
Akkor remenytelen mi?Chipet meg nem akarok mert ahogy olvastam hamar hazavagja a cuccost!Szoval marad az eredeti!😞

Az a winyó miatt kell, de ahhoz is kell chip ha másolt game-t nyomsz.

PS4 PSN: angyisz

STLRR
Es az a HD Loader megoldas?

PsTwo géppel(vékony) másolt PSX játékot csak chippel lehet elindítani.

STLRR
Sziasztok!
Nekem karacsonyra sikerult beszereznem egy Playstation2-t!Meg tegnap irtam a GT4 forumba hogy megvan a Gran Turizmo 2 es azt kerdeztem hogy van e mod valahogy lejatszani a masolt jatekot chipeles nelkul?Erre aztmondtak jojjek ide es olvasgassak!Na hat en megtettem, de csak osszezavarodtam!Itt irtatok hogy van vekony ps2 meg vastag!Most akkor hogy is van ez?Nekem sztem vekonyvan!A talca a tetejen van!az a vekony nem?Na de azt nem talaltam hogyan tudnam lejatszani a masolt PSX jatekot!Remelem kilehet venni amit irtamigy egyszerre kicsit sok..😊De azert elore is koszi!

Afe
Az az igazság, hogy PS2(50004) nem az enyém, hanem egy haver kapta karira. Átalakítás elõtt ment alapból az írott DVD film, de most már nem. Az én ócska PS2(30004-R) úgy indítja, hogy a resetet nyomva tartom egy ideig, de nála ezt állitólag nem lehet, mert kikapcs.
Biztos gagyi a chip.
Már közöltem vele, hogy ne terhelje ilyen baromsággal a lejátszófejet,inkább vegyen egy asztalilejátszót oszt kész.

Kaplan
I. Megnyomod a bekapcs gombot II. Kihozod a tálcát! III. Berakod a cd-t IV. Újra megnyomod a gombot és ezzel újraindítod V. Játszhatsz 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Afe
Nem alapbol játsza, hanem már chippelt a PS2.
Csak azt nem tom, hogyan kell pontosan elindítani az írottDVD filmeket.

petyka2
Sajna mikor milyen kedve van...Ezért kell komoly chip..

Hentes Bill
azt nem kéne alapból lejátszania?

Boldog Karácsonyt!

Afe
Az úgyvan, hogy a gépet kikapcsolom?

petyka2
Az attól függ milyen chip van benne-inditsd a gépet standby-ról.

Afe
Lenne egy gyors kérdésem .Az 50004-es szürke chipelt PS2-nél hogyan kell a másolt DVD filmeket elindítani, mert ha a bekapcs gombot tovább nyomva tartom, akkor kikapcsol?

petyka2
A clone cd engedi a"lassú"írást.<#ravasz1>Magánvélemény:Ha nem szenved a gép vele és rómeózva van,nem lesz baja 2-3 nap alatt...<#heureka> A rómeó mód tömören a pick-up-ot vezérlõ motor 12volt helyett,csak 5 volt-ot kap ugyanis ha szar a lemez sokat fokuszál,illetve cibálja a sínen jobbra-balra az"olvasófejet"megnõ az áramfelvétel/a 12 volt is sok/ergo elfüstõl az ic...Hátránya:A rosszabb lemezek-karcos stb.-nehezebben boldogul,viszont az ic védelme 100%-os<#eplus2>A kurva anyját a SONY-nak...

dvd decrytperrel is meglehet irni az imageket?
nemtom miért alcoholnál kiválaszotm hogy 1x-esen irja és mégis 4x esen irta meg<#nemtudom>
4x is meg princo azt inkább nem rakom be

az mit jelent, hogy nincsen rómeozva?
nem remeg a kép meg jo a hang akkor nincs gáz?

petyka2
Szerintem attól függ-észrevétel-,hogy milyen gyorsan tudja töltögetni a"fájlokat"ergo töredezik a kép,és a hang...Én ma irtam alkohollal egy"gammát"4X-esen-ritek g05-re,és az eredmény egy-hosszú távon-gyilkos lemez lett...Tehát ha érzed,hogy a gép szenved vele-pláne ha nincsen rómeozva/V9,V10/-képes gyilkolni,inkább várjál vele.<#wow1>

Al Age
hát ez elég relatív, nem lehet azt mondani pl hogy a fej 20 %-kal gyengébb lesz ettõl<#vigyor3>
szvsz nyugodtan használd azon a pár napon<#vigyor0>

mod: mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok<#vigyor0>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

2-3 napig használok egy princo dvd-n lévo gammát az mennyire károsítja?
(ui.: zárva vannak a boltok és csak hétfõn tudok dvd-t venni<#falbav> )

Hentes Bill
ja <#zavart1>

Boldog Karácsonyt!

hiba
talan az xet egyszerubben es gyorsabban lehet mondjuk igy funkcionalitasat tekintve "boviteni", eleve a ps2hoz kell a network adapter is ami utan johet csak a hd, xnel nemtom hogy van, de pl ezt a kutyut mar alig lehet beszerezni...nem beszelve az uj pstwokrol amiben ez a lehetoseg mar nincs is meg.