PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Na, visszaadom a topicot az eredeti témának... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A telefonszámod él még? Párszor próbáltalak hívni...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Volt pár elintéznivaló dolgom.
De most újra it vagyok, ragyogok, élek, hurrá, satöbbi.
A Joy-t megboltoljuk 😉)
AKIK chippel rendelkeznek: a lényeg: *A modchip that can be flashed via EvolutionX. Only Xodus/Matrix and X-ecuter2 can be flashed via xbox software. All other LPC mods (X-ecuter , OpenXbox/PC-BioXX , Pandora2) can NOT be flashed directly via evox.
*EvolutionX v1.8.2812 or later installed on your xbox HD
bár lehet azóta a modernebb chippek vágják a dolgot(mert elég régi a cikk)
hmmm érdekes...
moncca nekem nincs modchippem, simán flashelve lett a gép(DE AHHOZ IS szét kellet kapni a gépet, egy forrasztás erejéig, amíg kikerültük az M$ default védelmét)... Ejectfixes M7bios van most bennt(pont az a subrelease ami nem vágja a 137esnél nagyobb vinyókat :/ )
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Miért is? xbox topic #931... <#ravasz1>#ravasz1>
Mostanaban nagy divat az X-Box -oknal hogy nem is chipeltetik oket hanem siman beraknak egy FLASH-t (na most itt azt nem tudom hogy azt a FLASH-t hova rakjak mert az ujjab X-eknek nincs BIOS-uk szal szerintem maga a gyari hard-ra rakjak) es az mar visz mindent ami masolt. Azaz majdnem mindent. 10 masolt DVD-bol 5-ot bisztos visz. De ennek az az elonye hogy nem kell a gepet kibontani is oszevissza szerelni. Igaz igy megmarad neki a garancia de ez megint baromsag mert akkor azzal a szerencetlen 8 gigas hardal maradunk benne (itt a Ps2-nek van elonye mert ahoz hogy hardot rakjal bele nem kell a gepet kibontani).
De sajnos az a FLASH ami egyenlore van az X-Box-okhoz egy nagy adag szar mert nagyon korlatozott a mukodeskepeseg benne. Ezert meg mindig jobb ha chipeltetjuk a gepunket (Aby mar latom roszul van lassan😄)...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Naa karácsonyi ajándékként áruld el léci mit tudsz, igérem nem árulom el senkinek 😊)
De minek a chip kerdem en? Nemsokara lesz sokkal szebb/jobb megoldas.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
De amúgy DC-n megosztva biztos találsz jópár embernél, illetve különbözõ gonosz FTP-ken, de semmiképp se töltsd le õket, csak akkor, ha az eredeti is megvan! 😄
Nekem az lenne a kérdésem,hogy honnan tudok ps2-es gameket leszedni a netrõl,mert most kaptam dvd írót és mostmár ki tudom írni õket!!
Elõre is köszi a segítséget!!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
PS4 PSN: angyisz
Nekem karacsonyra sikerult beszereznem egy Playstation2-t!Meg tegnap irtam a GT4 forumba hogy megvan a Gran Turizmo 2 es azt kerdeztem hogy van e mod valahogy lejatszani a masolt jatekot chipeles nelkul?Erre aztmondtak jojjek ide es olvasgassak!Na hat en megtettem, de csak osszezavarodtam!Itt irtatok hogy van vekony ps2 meg vastag!Most akkor hogy is van ez?Nekem sztem vekonyvan!A talca a tetejen van!az a vekony nem?Na de azt nem talaltam hogyan tudnam lejatszani a masolt PSX jatekot!Remelem kilehet venni amit irtamigy egyszerre kicsit sok..😊De azert elore is koszi!
Biztos gagyi a chip.
Már közöltem vele, hogy ne terhelje ilyen baromsággal a lejátszófejet,inkább vegyen egy asztalilejátszót oszt kész.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csak azt nem tom, hogyan kell pontosan elindítani az írottDVD filmeket.
A rómeó mód tömören a pick-up-ot vezérlõ motor 12volt helyett,csak 5 volt-ot kap ugyanis ha szar a lemez sokat fokuszál,illetve cibálja a sínen jobbra-balra az"olvasófejet"megnõ az áramfelvétel/a 12 volt is sok/ergo elfüstõl az ic...Hátránya:A rosszabb lemezek-karcos stb.-nehezebben boldogul,viszont az ic védelme 100%-os<#eplus2>#eplus2>A kurva anyját a SONY-nak...Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
nemtom miért alcoholnál kiválaszotm hogy 1x-esen irja és mégis 4x esen irta meg<#nemtudom>#nemtudom>
4x is meg princo azt inkább nem rakom be
nem remeg a kép meg jo a hang akkor nincs gáz?
szvsz nyugodtan használd azon a pár napon<#vigyor0>#vigyor0>
mod: mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok<#vigyor0>#vigyor0>
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
(ui.: zárva vannak a boltok és csak hétfõn tudok dvd-t venni<#falbav>#falbav> )