PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden hardcore warezelõ így kezdi. <#vigyor0>

zaki
fenébe, shol sem kapok ps2-t, mindenhonnan elfogyott, Media Markt, 576, teszkó, sehol sem kaptam 😞

ps twot tudnék venni 55 ezerért csippelve, de én inkább egy 50004-est vennék, de azt nem kapok sehol, várni meg nincs kedvem heteket <#zavart2>

Bogyi007
Mindenesetre, ha tényleg nem kell semmilyen chipelés, akkor ez a lemez(ek) kellenek nekem, nem feltétlenül akarok én warezolni, inkább origit venni, de néha jobb kipróbálni egy játékot és utánna megvenni az origit, mint befürödni egy drága játékkal, de azért sok lenne rizikózni egy chippelést, ez azért még humánusabb megoldás, sõt az online game is megmaradhat így. Mert az új Ps2-t akarok venni...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Én nem gondolok semmire, ezért kérdeztem 😊 Tehát akkor ez csak eredeti játékokat visz másik régiókból.

Banyapapa
Freeloader az a régiomentesitö GC-re.
Amire te gondolsz az nem a VIPER akármi? <#ravasz1>

Hmm, mi is ez a Freeloader? Swappel lehet játszani GC játékokat? DVDre kell kiirni a játékot és be tudja olvasni a GC, vagy itt is kábelekkel kell trükközni?

UNREG
Jaj, ez a GT4 topikba akart menni!

UNREG
Nem vagyok benne biztos, hogy jó dolog lenne, az xboxosok borzasztó sokat szívnak a kétlemezes warez Rallysport Ch. 2-vel.

Al Age
az viszont határozottan jó dolog lenne, ha csak egy szimpla lemezcsere kéne

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

CHEAPBOY
NEm vagyok biztos benne hogy ez az a bizonyos Swapmagic, ami mar valoban joregota kinn van, elvegre ahhoz az a slide tool kellett hogy baszkurald a talcajat a PS2nek. Amirol nekem csiripeltek, allitolag mostanaban jelent meg, illetve jott ki,s a regi PS2knel sem igenyel semmifele szivoszalat. S igen ha minden igaz ugy mukodik mint a Freeloader a GCn.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Al Age
figyu, egy picit jobban nézz körül plíz

petyka2
És ezen te mit forrasztottál?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Sephi
Ja 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Persze azzal télleg könnyû legyilkolni a gépet. Eddig a legkomolyabban akkor nyúltam bele, mikor nem akart olvasni pár lemezt és állítottam picit a fej magasságán, azóta visz mindent.

Al Age
#3868 - jaja

Sephi: mi errõl beszélünk😊

Itt nem kell forrasztani 😊

Sephi
Ja ezt mondtuk mi is 5 oras kinlodas utan majd hirtelen elvettek az aramot egy percre kikapcsolt a gep es valahogy meghalt a windows az osszes adattal es meg lett volna ket forrasztas 😄 Aztan amit neten taltunk nem voltunk benne bisztosak hogy azaz es penzel dontottuk el hogy akkor hova forraszuk (meg a V9-es szerianal). Kicsit elbaxtunk egy gepet 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
annyira nekem sem tûnik veszélyesnek...

Nem, ez nem annyira gáz. Csak le kell takarni egy szenzort és egy szívószállal kiakasztani a fedlapnyitó pöcköt, vagy valami hasonló. Nem hinném, hogy el lehetne rontani vele a gépet.

Sephi
Ps2-nel nagyon konyen 😄

STLRR
Ez elegge barkacsolos dolog!Konnyen el lehet rontani mindent nem?

Igen, már megoldották PSTwonál is, igaz picit házibarkács szaga van, de biztonságos és asszem gari marad. Itt van a hivatalos how-to. Ha PSTwohoz rendeltek, akkor NE a slide tool szettet rendeljétek, csak a két swap magic lemezt, mert a slide toolt nem lehet használni PSTwoval, emiatt kell picit átalakítani.

STLRR
Tudnatok nekem segiteni?Nekem a PS Two-m van(ami nem talcas hanem felnyitos)!Szeretnek rendelni ettol az osztrak cegtol de nem chipet hanem ami nem vagja haza a gepet!Ahhoz mit kell rendelnem?Ez a slide card set ez jo?Elore is koszi a segitsegeteket!

u.i.:Kezdo PStwos vagyok!Nezzetek el nekem!

guardian hero
A PS Two-nak felnyitós, nem tálcás a meghajtója, ha jól értelmezem, akkor ahhoz egyáltalán nem szükséges ez a slide card, úgy mûködik a dolog, mint a Cube-os Freeloader, igaz?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ja, még annyit, hogy megspórolhatsz 10 eurot, ha nem slide card szettet rendelsz, hanem csak a swap magicet, és csinálsz magadnak slide cardot. Régi diákigazolványból, hitelkártyából, elsõválasztómûanyagkártyából vagy hasonló vastagságú és keménységû mûanyagból lehet kivágni, ha van egy éles késed és pontosan tudsz vágni vele.

Innen lehet rendelni, elég korrekt osztrák cég, 3 euros postaköltséggel pár nap alatt ajtóhoz jön.

Én valszeg majd a PSX lemezes exploit triggert használom, akkor nem kell semmilyen chip a memkártya exploithoz.

Bogyi007
Na végre valami jó hír! Hol lehet ezt a lemezt beszerezni? Egyébként mintha valahol egy szó erejéig már hallottam róla. Akkor már csak el kellene adnom a kicsi szürkét.....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

jól teszed <#awink>
nálam sosem fogja pótolni softos hack azt azélményt, hogy EGYÁLTALÁN nem használok lemezt!!!
Hdloader is memóból töltõdik be(push triangle at start, ripper chip ownz) <#buck>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

marsu
Nincs másik cím??
Sajna volt már játék amit nem vitt, na meg kényelmességi okok miatt, valszeg lassan áttérek a hdloaderes megoldásra. Csak network adaptert nem találtam még :/

Én kb ennyiért vettem nyáron SwapMagicet.

balumaci
ok, majd megtárgyaljuk, mondjuk elõbb kéne egy ps2, mondjuk majd az is tõled 😄

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CHEAPBOY
Az ara egyebkent 6-8000ft kozott lesz (tehat olcsobb mint a diriduri).

CHEAPBOY
Hát pl:

1. penz van a chippelebol (s magabol a chip kereskedelembol is)
2. penz van a no gari javitasokbol (ami ugyebar nem keves gepet jelent)

Ergo ezek miatt nem terjedt el kishazankban a dolog, mert szepen eltussoljak a dolgot -bar abban egyet ertek veluk, hogy aki warezol s bedoglik a masina fizessen, igy jart (bezzeg a javitasra telik
?), ha eredeti vesz lehet olcsobban meguszna(hatja) elmelet-. Meg ugy altalaban.

Mivel en nem nagyon foglalkozom a dologgal (chip+warez+egyeb megoldasok), en is csak a hetekben tudtam meg hogy van kenyelmesebb megoldas is, mint a chip, ha mar semmikeppen sem telik az embernek eredeti jatekokra.

balumaci
nah, fasza, én is ilyet fogok venni, ha megveszem a ps2-t 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Al Age
azé me' kb fél éve jelent meg. egyébként van egy pajtim aki már ezt használja, ha most vennék ps2-t én is ezt venném meg hozzá

petyka2
Ha ez ilyen"király"mé'nem ezt használják?<#nemtudom><#conf>

Al Age
akkor sztem egyrõl beszélünk, a swapmagic egy ilyen boot-disc szerûség

CHEAPBOY
Igaz, s mar teljesen tokeletesen hasznalhato mindenre a funkciok kore mar teljes (mintha csak chippelted volna) csupan a szoftvert kellett felturbinazni (igaz ezt sem en, hanem a szaki, ha en ehhez ertenek....:/)

CHEAPBOY
Nem ismerem a nevet, szamomra csak az a lenyeg, hogyha nem kell bontani a gepet s egy sima lemezcsere akkor kiralysag. Igy mindenki egyszeruen eldontheti mit szeretne, anelkul hogy parazna azon hogy na bakker vajh bedoglik e a masina. Illetve a boltosok hataba se allitanak kest😄+kuddik oket a jok*vvaanyjukba (noemiatt nem adok en mar el Durrantott Ps2ot pl, csak ha mar terden alva konyorognek erte max😄), ha a PS2 meghal 1 het utan, mert szetszedte a mod😊

Sephi
En olyan X-et fogtam a kezemben ami nem volt kibontva es alitolag csak FLASH-elve es ment rajta a masolt cucc. (sajnos komplikaciok miatt nem lattam a sajat szemmemel de sokan alitjak hogy igaz)

behalt ja asvanak egyik csavo beugatott h illegealis meg minden undormanyt...

Al Age
sztem ez simán a swapmagic lehet...

Azért ez nem ilyen egyszerû...

Hardveresen sokkal könnyebb szétbaltázni a védelmet, mint szoftveresen szépen kijásztani.

petyka2
Ha eddig lett volna ilyen megoldás,nem hiszem,hogy a chipeléssel"tököltek"volna...de reménykedjünk...<#wow2>

CHEAPBOY
"egyebkent megbizhato emberkek szerint mukodik. "

Vagyis mar lattak mukodes kozben , kiprobaltak (asszem PStwon).

CHEAPBOY
Nem ez nem chip lesz (abban mi a szep?), de en nem hirdetem az iget, leven az erem masik oldalan allok😄

petyka2

CHEAPBOY
Jah ekkora felhajtas lett belole?😊 Jovore mondhatok biztosat, ha mar a kezemben lesz a dolog, s ki is porbaltam, egyebkent megbizhato emberkek szerint mukodik. (egy lemezkerol van szo btw, ami nem is draga). De Meg varjunk vele, csak ugy nez ki lesz ilyesmi. Ha lesz szolok, igaz en nem fogok vele nagyon foglalkozni, csak legalabb nem lesz hangos a net az en PS2om is bedoglott hozzaszolasoktol😊