PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Ott már megint elfogyott az adapter.😊

Hm,hm.. ez must have 😄 Sajna konzolstudioban elfogyott a network adapter, továbbra is nyomozok utána.

Lammer

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bogyi007
Köszönöm pontosan úgy van ahogy mondod, Ps1-rõl van szó amit el akarok adni, méghozzá a SCPH-9002 a szürkének az utolsó kiadása volt, utánna már a PsOne jött ki. Azaz ami a Ps1-nél a SCPH-9002 az a Ps2 esetében a SCPH-50004-es.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Ja 😄 Sose volt PS1em, nem ismerem az ottani modelszámokat. Sorry.

ps1, psxrõl beszél 9xxx-es sorszámmal.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Itt vagyok

Hm? Még mindig nem értem 😊

sziasztok itt vagy devla
Anubys
Devla-Devla... Szerintem olvasd el mégegyszer mit akar a srác.... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Erm. 9xxxx verziószámú PS2 nem is létezik. a PSTwo 7xxxx, gondolom azt akarod eladni hogy vegyél egy 5xxxx "nagy" PS2t, nem? 😄

Tutira mûködik, én fél éve azzal nyomom. A játékok kb 5%a nem indul el a SM DVDvel, de a CDvel szinte mindig meg lehet oldani(az is benne van a csomagban).

Bogyi007
Tudom én ezt jól, de most kaptam rá szabad utat...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

torrente
Karácsony után nehéz lesz rá vevõt szerezni. Mindenki kiköltekezte magát.

Bogyi007
Na akkor ez a téma megoldva. Teszem föl az aprónetre a SCPH-9002-es playstation-t és utánna megyek megvenni a PsTwo-t. Akkor ez a SwapMagic dolog tutira mûködik? Vagy van ennél jobb dolog is, itt Cheapboy üzenetére gondolok.

Memkártyát külön kell venni, de szerintem rádsózótt egyet az eladó mikor vetted a gépet, hiszen minden játékhoz kell, legyen az eredeti vagy másolt.

Amire a játékot mented
Törölt felhasználó
Apronet kazalszám van, nem csak használt.
Miféle memória?

JohnnySmith
HDLoader engem is érdekel. Majd írjál minél részeletesebben hogy mit honnan hova stb 😄DD
thx

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

És a memoria benne van
Berakod swap magicet, betöltõdik, majd slide toolal(cd mellé adják, ha megrendeled a slide tool szettet) kihúzod a tálcát, kicseréled a lemezt visszatolod tálcát és elindul a játék.

És hogy csak simán beteszed és beolvassa és mást nem kelcsinálnod???
Igen, így mûködik.

És neked gyári a lemez az jó a 30004-es hez
Miféle pleket?
Én swapmagicet használok jelenleg, és napokon belül áttérek hdloaderre.

Ahonlapon az irja hogy visszi de az a pleket mirevalo? mert nem tudom tisztán kivenni
Neked chip-es??
A Breaker Pro csak PS1 játékokhoz van, és szerintem az se fog bootolni, ha másolt. Utóbbiban nem vagyok biztos, de abban igen, hogy PS2 játékokat nem fog vinni.

Akkor sem ha clon progival irták de én a breakerprot töltöm
Minél lassabban, én 1-2xesen szoktam.
A SwapMagicet hiába töltöd le, ha kiírod cdre nem érsz vele semmit, ugyanúgy felismeri hogy nem erdeti mint játéknál.

Hány szorosan kell irni a lemezt szerinted?? azt hiszem meg találtam azt a progit és már töltömis
Köszi a segitséget!!
Ha elfogadsz egy jótanácsot, ne rakj cdrwt a PS2be, mert hosszú távon legyilkolja a lézerfejet. Igy tárgytalan a kérdés. Maradj a DVD-R lemezeknél, ha nagyon muszáj akkor CD-R de semmiképp se RW.

Le volt már írva, rendelni kell Ausztriából, innen. Sajnos nem lehet letölteni, ugyanazon okból kifolyólag, amiért a másolt játékok se indulnak el a gépen.

2-cdnyi anyagot letöltötem már de egyikelsem csinál semit vagy azt irja hogy nics formázva a disc ha tud valaki segitsen

Elöre is köszi!!!
Az ujrairható lemez
A chip nélküli program érdekelne PS2
Ha még nem jöttél volna rá, elõbb tedd fel rendesen a kérdést. Még azt se írtad le, hogy milyen programot keresel... A második kérdésben pedig mi nincs lezárva? A PS2 tálca? A lemez?

Köszi devla
Internetrõl.

Valaki biztos tudja...

PS2-höz Honnan lehet beszerezni hozzá azt aprogit

Valaki tudja hogy olvassa-e a ps2 cd-rw-t ha nics lezárva
zaki
hogy mi a gond a ps twoval? hát az, hogy ki akarom csippeltetni is, sok jót arról meg nem olvasok... mind1, szerdán veszek egyet a platinum shopban 55 ezerért (Matrix Infinity a csip neve), van rá fél év gari, csak nem zsákbamacska.

zaki
ha lenne még sem tudnék a metróban vásárolni, mert nincsen olyan nem tudom milyen kártyám, ami nélkül nem lehet vásárolni...

Lammer
khhhmmm Cheapboy csináltatta (14,5K Ripper2) azóta is áldom a sorsot(kivételesen) <#idiota>, hogy õvele csináltattam, mert máshol nem volt, és szerintem sokkal drágábban csinálnák meg...
JAh igen át tudom tenni, jah iylen egykétszáz Kilóbájtperszek az kafa!!! <#zavart2> inkább kiszedem...

Egyébként meg nem fog behalni attól, hogy használom a lézert, eddig se volt semmi baja.

Örüjjé, én meg nem baxtam el tízezreket chippelésre <#mf2>
Haverok nem járnak fel hozzám, hugi nincs, szoval ilyesmi nem fordulhat elõ.
Miért kéne kiszerelni a HDDt? PS2 is rá tudja rakni a dvdket, nem?

Lammer
nadenekemmégbesemkellraknisemmit... <#idiota><#idiota> még az a pici használat is számít!!! nade a dédelgetett kártyavár akkor dõl össze, amikor (haver,hugi,akárki) rámutat a polcra, hogy õ msot avval akar játszani(OFKORSZHOGY nincs fönn HDn) és kész vagyok <#idiota> kiszerelni nincs kedvem a HDt, marad a lemez...

Áh semmi... csak az, hogy módszeresen meghalnak.

Jah, de elvileg nem kell kivenni és cserélni a lemezt, akkor meg nem mindegy?

Lammer
nadeannálishasználszlemezt... <#idiota>

CHEAPBOY
hat 50004esre varhatsz... Mar csak 70004esek lesznek (mier azzal meg mi a baj kerdhetnem..?) Nalunk vona Pstwo, csak januarig most pihenozok😛

S varjal a chippel szvsz meg par napot, nem hal bele senki se ha nem azonnal ugrik a warezba esztelenul.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bogyi007
Próbáld meg a Metróban... http://www.metro.co.hu/cgi-bin/cikknagy.cgi?id=27153&kat=56&idoszak=2004-12-02&idoszak2=2004-12-24 ez a cucc most 43000 forint ott és két játék is van hozzá...

Bogyi007
Nem értek egyett. Inkább azt mondanám megtértem, a Ps1-emen tény, hogy nem sok origi progom volt, de rájöttem, hogy örülhetek annak hogy a gépemnek a mai napig nincs baja és az 52X-es!!! sebeséggel megírt lemezeket is olvassa. Hasonlót nem akarok csinálni a Ps2-vel, meg hát nem akarok Cinivel /bár személy szerint nincs vele bajom/ egy lakosztályban pihizni a warez játékok miatt. Inkább csak egy-két játék ami minõségi és megfizethetõ és max dvd filmek lejátszéása.