PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a te kedvedért... 😛PPPPPPPPP
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Tutira mûködik, én fél éve azzal nyomom. A játékok kb 5%a nem indul el a SM DVDvel, de a CDvel szinte mindig meg lehet oldani(az is benne van a csomagban).
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
thx
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én swapmagicet használok jelenleg, és napokon belül áttérek hdloaderre.
Neked chip-es??
A SwapMagicet hiába töltöd le, ha kiírod cdre nem érsz vele semmit, ugyanúgy felismeri hogy nem erdeti mint játéknál.
Le volt már írva, rendelni kell Ausztriából, innen. Sajnos nem lehet letölteni, ugyanazon okból kifolyólag, amiért a másolt játékok se indulnak el a gépen.
Elöre is köszi!!!
A chip nélküli program érdekelne PS2
Valaki biztos tudja...
Valaki tudja hogy olvassa-e a ps2 cd-rw-t ha nics lezárva
JAh igen át tudom tenni, jah iylen egykétszáz Kilóbájtperszek az kafa!!! <#zavart2>#zavart2> inkább kiszedem...
Haverok nem járnak fel hozzám, hugi nincs, szoval ilyesmi nem fordulhat elõ.
Miért kéne kiszerelni a HDDt? PS2 is rá tudja rakni a dvdket, nem?
S varjal a chippel szvsz meg par napot, nem hal bele senki se ha nem azonnal ugrik a warezba esztelenul.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu