PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
en toluk rendeltem, 2nap a szallitas.
PS4 PSN: angyisz
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
KÉRÓ = OTP forráshitel 25 ÉV!!! (vágod huszonöt év, hitel vége 2027)
VERDA = Porsche Bank még 3 év a hitelbõl (ja szaros Fabia 1.2i)
Gondolod ha drogdealer lennék akkor a kp. helyett a fenti konstrukciókat választottam volna.
Ja meg van egy kutyánk is az kp.-s volt.<#ravasz1>#ravasz1>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ha érdekel: http://www.mod-chip.com
1.Nem tudom, pontosan hogy kell
2.Átbaszhatnak<#hamm>#hamm>
én sem tudok itthon egy helyet se, ahol lehet kapni😞
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Es tenyleg kizárólag külföldrõl lehet behozni??<#sir>#sir>
amelyik fórumban azt mondták, hogy nincs modchip nélküli megoldás, ott egy kicsit valszeg le vannak maradva
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
De ugye kell ehhez is + modchip a gépbe??<#help>#help>
Ugyanis találtam az sg-n egy ezzel foglalkozó fórumot:
És ezekszerint nincs olyan boot megoldás, amelyhez nem kell csip!
Én csipet nem akarok belerakni az olvasófej silány minõsége miatt!
Nem szeretek kockáztatni 10000-esekkel!
Egyszóval megbaszhatom az eget, akkor sem fogja "szûz" ps2 vinni boot-lemezes megoldással a másolt anyagokat, igaz!?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Komplikált köcsög japánok!<#mf3>#mf3>
Ez a swap magic-es módszer mennyire irritáló!
Ugyanis azt olvastam, hogy nagyon idõigényes, mert néha 3-4 szer kell bebootolni a ps2-t vele!
Csak kamu, vagy tényleg így van?<#falbav>#falbav>
Ja és más:
Ezt itthoni konzolboltban be lehet szerezni?<#dumcsi>#dumcsi><#conf>#conf>
Elöre is kösz!!!!!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mennyiért mennek most a PSTwo-k chippelve? Pontosabban mennyiért tudnám eladni? (anyagi okok)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Hehe, a B3 pont rossz példa, az úgy fut PS2-n ahogy kell. 😊)
Egyébként nincs az X-el bajom csak ahogy elõadtad a döntésed mintha valami egetrengetõ hír lett volna.