PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
Nem ártana egy vinyó is hozzá. 😊)
Vagy van?

torrente
Most töltöttem le egy 133 Mb-os HdLoader nevû progit. Meg tudnátok mondani, hogy pontosan hogyan kell használni? Nem baj, ha cd-re lesz kiírva? Ennyit kibír a gép, nem? Vagy elég csak egyszer használni és utána már lemez nélkül is menni fog?

balumaci
forget it!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Nincs mûködõ ps2 emulátor.

pcsx2 07 :ez müködö emulator????? ha igen akkor h kell használni mert nekem a biost nem találja az hol van???
a www.modchipman.com most ugy nez ki lenyegesen olcsobb.
en toluk rendeltem, 2nap a szallitas.
CrucifX
Nope - nekem és régi vágyam egy effajta RPG.

hiba
Letezik olyasmi RPG ps2re mint a Gothic, Gothic 2 ?

Köszi<#nyes>. Hát elég szomorú lennék ha 51 éves koromra mindig félhaton állna a nagymutató<#eplus2>

PS4 PSN: angyisz

Mért legálisan szerinted nem lehet sokat keresni? Néz szét minisztérium.

torrente
Én a sajátomat féltem, úgyhogy inkább a te töködet szurkálnám. Bár lehet hogy akkor már hasznavehetetlen jószág lesz, sunyin meglapulva a nacimban.

Apám, azthiszem ha úgy 2 percre betekintést nyerhetnénk a 2027-es konzol felhozatalba, sírva tépnénk egymás haját miközben a tökünkbe szurkálnánk a kést. <#rinya>

zaki
uhh, mire becsengeted a lakást teljesen 2027-re, már milyen konzolok lesznek? <#zavart1> bele sem merek gondolni <#zavart1>

petyka2
BOCSI!!!akkor még sajna nem a tiéd...A fabia király kis autó,én is azt vennék...<#eljen><#worship>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Bogyi007
Sziasztok! Látom kissé elferdült a topic. 😄 Nehezen hittem el, de máris van konkrét jelentkezõ a ps1-re. Úgyhogy villámgyorsan le kell még nyomnom a héten még a Resident Evil 1-t.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Az tuti 😄

torrente
Jobb lett volna ha a Fabia Bankot választod egy Porsche miatt!

Hátréb a bemutatós szmájlival, kicsit beavatlak:

KÉRÓ = OTP forráshitel 25 ÉV!!! (vágod huszonöt év, hitel vége 2027)
VERDA = Porsche Bank még 3 év a hitelbõl (ja szaros Fabia 1.2i)

Gondolod ha drogdealer lennék akkor a kp. helyett a fenti konstrukciókat választottam volna.
Ja meg van egy kutyánk is az kp.-s volt.<#ravasz1>

petyka2
Na na na 28 évesen verda,kéró szûlõi segitség nélkül...egy lakás most kb.8-10 milla mi vagy te drogkereskedõ?Az ilyen rizsáktól kapok hányingert<#mf2>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Mortel
köszke a tippet még át gondolom

A slide tool+swap magic készlet az, ami neked kell. A slide tool egy kis mûanyag kártya, amivel ki lehet húzni a ps2 tálcáját.

Én már 2x rendeltem egy cégtõl, szóval kipróbált és korrekt
ha érdekel: http://www.mod-chip.com

torrente
Sok a rizsa partizán! Kérd meg Al Age-t hogy segítsen Neked! Ha jól sejtem õ már rendelt is onnan, úgyhogy tuti nem átverés!

Hát én meg netrõl biztos, hogy nem fogom megrendelni!<#szomoru2>
1.Nem tudom, pontosan hogy kell
2.Átbaszhatnak<#hamm>
Al Age
ez valóban komoly.
én sem tudok itthon egy helyet se, ahol lehet kapni😞

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Ez most komoly????????<#guluszem1>
Es tenyleg kizárólag külföldrõl lehet behozni??<#sir>
Al Age
nem ,ennek pont az a lényege, hogy megmarad a gari, mivel nem kell szétszedni a gépet😊

amelyik fórumban azt mondták, hogy nincs modchip nélküli megoldás, ott egy kicsit valszeg le vannak maradva

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Köszi, Devla!
De ugye kell ehhez is + modchip a gépbe??<#help>
EGY SZÓT SEM SZÓLTAM, VEGYÉTEK ÚGY!
Ugyanis találtam az sg-n egy ezzel foglalkozó fórumot:
És ezekszerint nincs olyan boot megoldás, amelyhez nem kell csip!
Én csipet nem akarok belerakni az olvasófej silány minõsége miatt!
Nem szeretek kockáztatni 10000-esekkel!
Egyszóval megbaszhatom az eget, akkor sem fogja "szûz" ps2 vinni boot-lemezes megoldással a másolt anyagokat, igaz!?<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Komplikált köcsög japánok!<#mf3>
Kamu. a játékok 95%ánál 1 csere kell, van pár játék, fõleg az elgányolt-modosítgatott szarok pld. DVD9 játék rippelése DVD4.7re, ahol két csere kell, de ez ritka. Itthon nem kapható, ha van hitelkártyád lehet rendelni egy (megbízható) osztrák cégtõl, 3 eurós postaköltséggel.

Devla, vagy valaki!
Ez a swap magic-es módszer mennyire irritáló!
Ugyanis azt olvastam, hogy nagyon idõigényes, mert néha 3-4 szer kell bebootolni a ps2-t vele!
Csak kamu, vagy tényleg így van?<#falbav>
Ja és más:
Ezt itthoni konzolboltban be lehet szerezni?<#dumcsi><#conf>
Elöre is kösz!!!!!
Lammer
jah tök ritkaság manapság az ilyen játék... <#idiota> btw már kezdek <#vomit>-ni a háborús fpsektõl, mert olyan döping van, hogy az már undorító... <#szomoru1> (jah igen Vietnámosok grrrrrr)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

HI!

Mennyiért mennek most a PSTwo-k chippelve? Pontosabban mennyiért tudnám eladni? (anyagi okok)
Killzone nagyon rulez, nálam az elsõszámú PS2 FPS. A stílusa "háború közepébe csöppent katona henteli a soksok ellenséges katonát". Nem tudom mihez hasonlítani, talán a háborús FPSek mint MOH, COD, stb.

Az uajjamt tartom a poweren nem a gombot 😊
Tudnátok mondani oldalakat ahonnan PS2 játékokat lehet leszedni?Bittorentet ismerem,nem is rossz,de kicsit lassú.Fõleg a régi játékoknál.Ja és elég régóta van Ps2-m.Azt hiszem Neo2modchip van benne.Ahhoz,h elindítsak 1 dvd-s játékot,bekell raknom action replayt,meg poweren rajta tartom a gombot,dead or alive 2 be,aztán elengedem,tálca kijön,beteszem aztán megy is(gondolom ezzel nem mondtam túl nagy újdonsgáot).De a kérdésem az lenne,h egyszerûbben nem lehetne megoldani ezt?Visszaolvastam itt a swapmagicrõl volt szó.Nem hangzott rosszul,más megoldás van esetleg,h egyszerûbben tudjam elindítani?Mondjuk elég régóta alkalmazom ezt,szal végülis ezzel is 100%-osan megvok elégedve,de ha már lehetne egyszerûbben 😊 Mellesleg San Andreas elég jó játék.A Killzone megvan vkinek?Melyik FPS-hez "hasonlít" leginkább?
Nem akartam flémet, csak szubjektív véleményem közöltem, miszerint akkor se játszanék boxal, ha kifizetnék a bolti árát.

torrente
Én a helyedben megvenném az Xbox-ot, amit kinéztél .

Bogyi007
Sajnos mennem kell, holnap délelõtt folytathatjuk majd... Sziasztok!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Szerintem tényleg dobjuk a témát, az anyagi helyzet tényleg sok esetben döntõ, még ha az ember tudja is hogy nem a legjobb megoldást választotta, erre mondják EZ VAN SRÁCOK...

Bogyi007
De van ilyen esetre példa nem? ;D

UNREG
"de gondolok rád mikor a Burnout 3-al játszok és szakadozásmentesen futtatom a gamát, míg esetleg nálad berángatózik a hardver miatt"

Hehe, a B3 pont rossz példa, az úgy fut PS2-n ahogy kell. 😊)

Bogyi007
a régi ps2-t meg már nehéz találni, meg így is drágábban jönnék ki belõle. Mindenesetre az a lényeg hogy a végére rendeztük a kérdést. Tehát WorldPeace!

Fefe
mármint a bb adater miatt 😊 Hát szó ami szó én elég kínszenvedések árán jutottam bb adapterhez.

Bogyi007
😄, látod itt a gondom, szép lenne ha vennék Ps2-t vinyóval meg mindennel, de nincs rá keret, ezt a gépet meg láttam megnéztem, kipróbáltam és mindent összevetve, úgy döntöttem ezt éri meg megvennem. Ha ugyanezt összelapátolnám a sony gépébõl akkor nagyon szép kis összeg lenne belõle. Meg hát az új ps2-be nehéz a vinyót hozzátenni, a hdloader hiánya miatt...

YES OK. Peace and Love<#integet2>

Na figyu amióta bent figyel a winyó (de elõtte se) még egy szikrányit se szaggat semmi. De tudod mit had szagasson, de legalább ebben lesz ami szaggat ember. Nem az M$-nek a szarjait nyomom.
Egyébként nincs az X-el bajom csak ahogy elõadtad a döntésed mintha valami egetrengetõ hír lett volna.

Bogyi007
Bocs, de csak felhúztam magamat , a gépet 20 dvd-s játékkal kapom meg, plusz a winyó is tele van játékokkal, úgyhogy ez miatt nem aggódom.... Hitman C. Medal of Honor Rising Sun, ilyenek vannak rá...

Öreg én az életemben nem kértem a szüleimtõl semmit (ha már itt tartunk)minden a magam erejébõl hoztam össze és igy 28 éves koromra összehoztam a kérót meg a verdát van egy kis rálátásom.Egyébként nem gúnyolódni akartam, csak ráébreszteni arra hogy nem a körítés a lényeg meg a sok xar amit adnak mellé, HA NINCS RÁ EGY ÉBKÉZLÁB JÁTÉKOD (illetve van csak rohadtul kevés)<#eljen>

Bogyi007
Az meg hogy éppen X-boxra futja, ami történetesen ennyibe kerül, az meg hadd legyen már az én dolgom, de gondolok rád mikor a Burnout 3-al játszok és szakadozásmentesen futtatom a gamát, míg esetleg nálad berángatózik a hardver miatt....