PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök király haverom PS2 chipje elromlott...
Nem olvas be semmit se 😄
Ennyit a kalózkodásról.

hát azértez tényleg elég vicces..Mert a PSTwo dobozában ugye már nem volt egyszerûen hely egy PIN kódot tartalmazó papírlapnak... 😞

Az azért számomra rejtély, hogy miért nehezíti meg a saját dolgát a Sony +kiadásokkal.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Sziasztok! Milyen (warez/fizetõs/SMS-es) magyar site-ról lehet letölteni PS2-s stuffokat?
guardian hero
Érdekes, nekem a PIN-t küldték elõbb... Demólemezt én is kaptam, meg persze a Hardware (vagy mi) nevû tankos online játékot, amivel ki tudtam próbálni a PS2 online-t.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

torrente
Clone cd-vel milyen fajta formátumokat lehet kiírni? (cue, iso, gi)?
És ezzel a progival arra a dvd-re is lehet 2-szeresen írni, amelyet másik íróprogival csak minimum 4-szeresen lehet (Nero, Alcohol)? Bár én még 8-szorosan írható lemezeket nem vettem, de lassan megszûntetik a max. 4x sebességgel írható dvd-ket.

Nekem most jött meg,2 honapja regisztraltam. Adtak egy demolemezt is. A pin kodot ezutan kuldik, nelkule is muxik 45 napig.
guardian hero
1-2 hónap. Elõször a PIN jön majd meg, az úgy 2 hét.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kaplan
zapasztalatom nincs de a barátomnak igen és sajnos 2 hét min. de lehet egy hónap 😞 vagy több....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

neten regisztráltam a PS2-met, várom a Network Discet.

Van valakinek tapasztalata az online regisztrációval kapcsolatban? mennyi idõ alatt érkezik meg a Cd?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

nem tudjátok miér van ha NTSC játékkal játszok, akkor tul élénkek a szinek? ezt ugy értem hogy olyan pirosas az egész, egyáltalán nem olyna szép mintha palos gém lenne. ezzel mit lehet tenni?
thx

hiba
SmartJoy Frag-et nemtudjatok hol lehet nalunk beszerezni?

petyka2
4x-en ne probáld,8x-an pláne-hacsak nem kell söralátét-Clone cd-t használd,az engedi 2x-en írni!<#felkialtas>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Írd meg 8x-osan akkor tutti menni fog 😄

petyka2
Aza svejci szutyi???felejtsd el,osanba a fuji 249 ft...<#levele>

Mi a véleményetek a DIAMOND nevû DVD-rõl???
torrente
Ezért jó max. 4-szeresen írható lemezt venni.

hiba
Pcs joy nem fog vele menni.
De ra lehet kotni 😊
Meg a kormany se ha nem ps2re valo.

En mindent 1xen irok ugy tuti de lehet fog menni...

windrunner
Lehet rá kormányt,eyetoy,pisztolyt,singstart,táncszönyeget csatlakoztatni.
A pc-s kormányt szerintem nem nagyon fog egy ps2 játékot sem elterelgetni.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Hi

Lattam a PS2 n USB csatlakozotkat.
Ide milyen eszközt fogad el?

Pl PC-s USB s joystickot is ra lehet kapcsolni?
Barmilyen tipust? Foleg kormany erdekelne, mert van
egy PC-s USB kormany, hogy kezeli -e PS2.

MÁS:
Vettem Philips 8x DVD-R lemezeket, de erre a minimum
sebesség 4x. Nem sok ez PS2 jatekhoz?
Nero val probaltam ott vagy 4x vagy 8x sevesseg van.

Köszi

petyka2
Ha rendelsz chipet,és te teszed be!Vagy a Devla féle bootlemez.<#eplus2>

windrunner
de abbol cd-s játék ami ps2-re készült, és még játszik is vele az ember az max. aza Tekken Tag.

Lényeg hogy uj legyen és vigyázz rá😊

Ja és még annyi hogy sztetek melyik a jobb???1.ha veszek egy olyan gépet ami már chippelt..... 2.ha veszek egy olyat ami nem chippelt és utána chippeltetem?
petyka2
Is,meg a gagyin-MEGIRT-dvd miatt/riteket is lehet szarul írni,a 4x-es írás már gáz/meg a cd-bár ugy tudom,ami játék eredetileg cd-n van/nem rippelt!!!/az nem okozhat problémát<#felkialtas><#heureka>

jó...mind1.Azért kösz
windrunner
Sajnos arrol nem tok semmit.

És az X-Box??Állitolag az jobban tûri!(ezt nekem egy barátom mondta akinek ps2-je van)
windrunner
Nem a cd márka a problem, hanem maga a cd-t nem nagyon szereti a ps2-õ.. legalábbis a cd-s játékokat.

torrente
Olcsó árkategóriában azok.

aha.......mik a jók?Ritek,Ridata????
windrunner
A szar CD Rip-ek miatt megy tönkre az olvaso fej.

de ugyebár a chip miatt szokott tönkremenni az olvasófej...vagy tévedek?
petyka2
A chipre adnak garanciát,de CSAK a chipre...99%,hogy a chip nem megy tönkre...<#hehe>

Szerintem nicsen

Garancia ez vicc akart leni szerintem😊

oké.-..kösz....mennyi egy jóóó csipeltetés????mert nekem 6.000ért megcsinálják 1éves garanciával...de azt hallottam hogy 15.000ért van az ami jó..ti hogy vagytok ezzel
kösz
Ha becsipeled a gépet egy konzolboltban, akkor akármilyen játék menni fog, függetlenül attól, hogy az eredeti vagy másolt és milyen a régiókódja!
Ja és ha amcsiból veszed, azt vágod hogy kell hozzá adapter, mert kint az áramkörök 100-110 voltosak, itt meg 220!
Hi!
Bocs hogy ide irom a problémámat de igaz az hogy ha nekem amerikából hozzák az X-Boxomat akkor nem mennek rajta az európai játékok??????
Ez életbevágó...kösz
spongya
Létezik playstation 2 játékokhoz magyarosítás?

koszi
7th

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

7th
A Resi 4-ért én most veszek egy kockát! Szerintem megéri, nem fogok várni egy évet, hogy kijöjjön PS2-re is csúnyábban! Egy kocka még ha használt is, egy játék árában megvan és nem töltöget órákat!

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

Playstation 2-õn lesz rosszabb grafikával.
PC-re is tervezik 2006 második felében :-)

budapesten tudtok vmi jo konzolos boltot??
konzolstudion kivul 😊
guardian hero
PS2-n lesz, de majd csak késõbb, Box verziót nem terveznek.

Bogyi007
Hmm, marad csak Gamecube vagy X-boxon is lesz?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

ezt a témát már nagyon kiveséztük itt nézd meg, de Én azt hittem Te már régen winyóról nyomod ?! (de miért?)<#idiota>

PS4 PSN: angyisz

UNREG
Én csak eddig tudom. 😊)
De van lejjeb egy topik, "PS2 játékok vinchesterrõl" cimmel, ott oda vissza ki van tárgyalva a téma.

torrente
Na ha van vinyó, akkor hogyan tovább...?

Nesztek PlayStation 2-õn nem lesz ilyen a Resident Evi l4 😊
http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1816/bio4lake.zip