PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olvas be semmit se 😄
Ennyit a kalózkodásról.
Az azért számomra rejtély, hogy miért nehezíti meg a saját dolgát a Sony +kiadásokkal.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És ezzel a progival arra a dvd-re is lehet 2-szeresen írni, amelyet másik íróprogival csak minimum 4-szeresen lehet (Nero, Alcohol)? Bár én még 8-szorosan írható lemezeket nem vettem, de lassan megszûntetik a max. 4x sebességgel írható dvd-ket.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van valakinek tapasztalata az online regisztrációval kapcsolatban? mennyi idõ alatt érkezik meg a Cd?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
thx
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
De ra lehet kotni 😊
Meg a kormany se ha nem ps2re valo.
En mindent 1xen irok ugy tuti de lehet fog menni...
A pc-s kormányt szerintem nem nagyon fog egy ps2 játékot sem elterelgetni.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Lattam a PS2 n USB csatlakozotkat.
Ide milyen eszközt fogad el?
Pl PC-s USB s joystickot is ra lehet kapcsolni?
Barmilyen tipust? Foleg kormany erdekelne, mert van
egy PC-s USB kormany, hogy kezeli -e PS2.
MÁS:
Vettem Philips 8x DVD-R lemezeket, de erre a minimum
sebesség 4x. Nem sok ez PS2 jatekhoz?
Nero val probaltam ott vagy 4x vagy 8x sevesseg van.
Köszi
kösz
Ja és ha amcsiból veszed, azt vágod hogy kell hozzá adapter, mert kint az áramkörök 100-110 voltosak, itt meg 220!
Bocs hogy ide irom a problémámat de igaz az hogy ha nekem amerikából hozzák az X-Boxomat akkor nem mennek rajta az európai játékok??????
Ez életbevágó...kösz
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
PC-re is tervezik 2006 második felében :-)
konzolstudion kivul 😊
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
PS4 PSN: angyisz
De van lejjeb egy topik, "PS2 játékok vinchesterrõl" cimmel, ott oda vissza ki van tárgyalva a téma.
http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1816/bio4lake.zip