PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Gúnyolódj csak, te akinek biztosan apuci veszi meg a konzolját. Hála az égnek én inkább gürizek érte, és olyat veszek magamnak amire futja.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Kell a kutyának tartsd meg, Ja van egy PS1-em adok hozzá két üveg szilva befõttet, egy bontott trabi blokkot, egy teremcipõt, egy sportkormányt (ehte zsiguli), ja meg egy sokol radio + junoszt TV kombót ja meg van egy skoda kasztnim (only 120) és ezt egy huszasért megkapod O.K. És ha ezt összepakolod (a befõtt nem kell az gratis) és beülsz jobban el tudod majd viselni a GT4 hiányát amikor Én (Mi) vigyorogva nyomom(juk) a PS-en. De nyugi másnak ezt nem mondom el mert elhappolná elõled valaki.<#eplus2><#felkialtas>

PS4 PSN: angyisz

szerintem teljesen mindegy milyen konzolod van, nemtom mit szekálnak.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Bogyi007
Tudtam, kár volt írnom azt amit írtam, mindkét gépnek vannak kizárólagos címei, de annyi mindent megkapok most a géphez, hogy ha ugyenezt a Ps2-n akarnám összehozni, akkor akár ennek az árnak a dubláját is kifizethetném, de annyi pénzem azért nincs. Pláne most az év elején. Ha akartok kövezzetek meg hogy elhagyom a Sony táborát, de például az is sokat nyom a latban többek között hogy így visszakapom voltaképpen az Amigámat is. Aki nem tudná, 9 évig Amigás voltam és arról áltam át a Ps-re, egyébként az Amigéához Sony Cd-Romom volt....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

A swap magicet egyszer kell megvenni. Utána tetszõleges mennyiségû játékod lehet nyers dvd áron.

UNREG
"de a fontosabb címek multiplatformok úgyis"

Ahogy nézzük, pont a fontos címek nem multiplatformok. Bár ha neked a 17. James Bond az EA-tól a fontos, akkor nem szóltam...

Bogyi007
Van játék ami miatt sajog a szívem majd, de tény nekem az rpg játékok nem nagyon jönnek be, a Resident Evil játékok miatt vérzik már most a szívem, de a fontosabb címek multiplatformok úgyis, az FPS-eket szeretem és a Halo tényleg nagyon tetszett példának okáért, de nincs veszve minden lesz még playstation-öm csak nem most

Mortel
kösz az infót. csak 10 valány rugót egy játékra sajnálok. de ha felébõl kijönne annak is örülnék. A mókás hogy az iso fájlt ingyen megszerzem,de nem sokat érek vele.😞

de ne! 😄

De igen 😄

biztos vannak a boxra olyanok amiket õ szeret. nem ciki az ha vki nem jRPGs! ne kezd itt a wart 😉

Tehát inkább boxot szerzel mert olcsóbban és egyszerûbben tudsz szerezni egyet? És a blokkot fogod nézni az elkövetkezenndõ 1-2 évben? Mert nálam inkább a játékok szokták eldönteni, hogy milyen gépet vegyek...

Nem ez volt a szándékom. Én swap magicet használok, postakoltséggel 8-9E Ftért rendelhetsz egyet egy megbízható külföldi cégtõl, megérkezik 2-3 nap alatt és viszi a játékok 96-97%át. Annyi a hátránya, hogy nem berakod a lemezt és megy, hanem kb. fél perccel tovább tart egy játékot betölteni. Az egész csomag fele annyiba kerül mint egy eredeti, vadiúj játék.

Bogyi007
Én meg közlöm mindenkivel, hogy ugrott a Ps2 lehetõsége... X-Boxra ruházok be, sorry to all. 50000-be kerül van benne 80 giga winchester 20 dvd lemez hozzá, távirányító, s-video és sima hozzávaló kábelek, 2 kontroller, és a Hdloader progi rajta ami full magyar, visz minden emulátor progit /Amiga Rulez!!!/ Ja és nem mondom meg hol veszem mert elhappolná elõlem esetleg valaki. Még1x sorry minden Sony fan felé, de nekem ez jobban bejött, minden tekintetben.

Mortel
magyarul: nem olyan egyszeû. Negatív hír. Köszi szépen az infókat. Meggyõztél , hogy amíg nincsen 200e-s fizum addig PC-s játékoknál maradjak.

Még1szer köszi és hála.. <#worship>

Chippelés azt jelenti, hogy beleforrasztanak egy chipet a gépbe, ami kiiktatja a másolásvédelmet. Érdemes minõségi chipet használni, 15-30 körül lehet szerelési díjjal. Van még a swap magices megoldás, ahol egy lemezzel bootolod a gépet és kicseréled a másolt játékra, ez 10E alatt van, de macerásabb, viszont megmarad a gari. Lehet még winchestert rakni a gépbe, és arról fognak futni a játékok, elõnye, hogy gyorsabban töltenek be a játékok mint az erdetik, hátránya, hogy bonyolult megvalósítani(szinte mindenhol kifogyott a network adapter, amivel csatlakzotatni lehet a vincsit), és drága, csak az adapter 12-15 között van+winchester, ráadásul kell még pluszba a fent említett megoldásokbol az egyik, mikor installálod a programot(hdloader), ami winchesterrõl indítja a játékokat..

Mortel
thx...

chippelni? vagy más megoldás? eddig csak PC-s játékaim voltak ott megoldottam , e ez most nekem új...<#nemtudom>

DVDre írod ki, és mezei PS2 nem viszi a másolt jétékot, chippelni kell vagy más megoldást használni.

Mortel
Bocs skacok,de kérnék egy kis segítséget.Ha letöltök egy iso játékot ps2-re azt egyszerûen kíírom egy cd-re és tudom használni a játékot?vagy ez bonyeszabb?

elõre is kösz a <#help>et <#worship><#worship>

CHEAPBOY
Mert nem tajekozodsz jobban😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

marsu
kösz
marsu
Hol van ez a program, kell nekem is.
Ez egy program neve. Egy NÉV, ok? Tud DVDt is, csak nem változtatták meg a jól bejáratott nevet.

marsu
Mi a cloncd??? Nem clone dvd????
petyka2
A világ eggyetlen programja,ami a 4.85-ös DVD-t"leteszi"egy normál 4.7-es lemezre!<#mf3><#mf2><#mf1><#idiota>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

UNREG
NE a KS-be vidd!

Ja közben megtaláltam.Sajna nem segített,de azért köszi.Azt hiszem KS lesz 😊
Afe
Gép bekapcs, 3szög a menüben, majd a console-n is 3szög és ott "on".
Csak kisebb problémáknál segithet, ha komoly a baj akkor szerviz.

KS-en kívûl hova lehet még vinni Pesten?Én eddig csak KS-ról hallottam.Diagnosis-t h kell csinálni?
Afe
Nekem is volt kb fél éve hasonló prob, néhány régebbi DVD nem indult el. Aztán egy fórumos tanácsra nyomtam egy diagnosist, ami állitolag helyére állitja a fejet, és mûködött.

UNREG
"Nincs vmi más megoldás?"

De van, nem a KS-ba kell menni! 15ezer egy fejcsere, nem egy beállítás, az 2-3ezer egy normális helyen.

Hi,az lenne a problémám,h a ps2 nem tudja lejátszani az újab EA játékokat.Pl:fifa2005,nba live2005 stb.Vki azt mondta,h vigyem el a KS-be és beállítják,neki is ez volt,de 15e HUF-jába került.Nincs vmi más megoldás?😞
marsu
nem bizony!!!!
petyka2
Szernted a Ps2 játékok milyen hordozon vannak???<#eplus2>

helo a cloncd az nemtud irni dvd gamet ugyi?
petyka2
Ps2 játékokokat:clone cd-vel 2X-en,Filmeket:alcohollal-hadd szóljon-Neroval csak audiot...Ajánlott lemez retek,és nem lesz problemátok<#eplus2><#eljen>

Jah magamra gondoltam, de majd erõt veszek magamon és maradok 1xesnél, hosszútávon biztos megéri.

s73
Láttam már 8x írt Ps2 játékot is, a nagyobb gond nem az, hogy esetleg nem indul, hanem a fej úgy kattog a gyorsabban írt lemezeknél, mint valami rossz varrógép. Ezt még meg lehet fejelni Princo, Gigamaster, Fibra és egyébb fantasztikus minõségû lemezekkel, utána pedig lehet sírni, hogy tönkre ment a fej. Úgyhogy szerintem min. Ritek alapanyag, és lassabb írás. Én magamnak csak egyszeresen, havernak ha nagyon sürgõs
2x. Szerintem...

Al Age
sztem magára gondolt<#kacsint>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

temost akkor qvvván félreértettél, írdatlan sok (gyüjteményemnek kb 80% a 1Xesen van írva, többit 2X) ... miért türelmetlenség? <#conf>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

A lustaság és türelmetlenség nagy úr... 😄

én le nem merem írni mennyit írtam már 1Xesen(nemcsakmagamnak)
/elcsukló hangon suttogva: több100
és eddig egy deka hiba nem volt... 2X,4X már voltak gigszik azért...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Volt már játék, ami nem ment 1xesen kiírva, csak 2xesen, ugyabból a dobozbol volt a két lemez, PC símán felismerte 😄 Eddig semmi bajom nem volt 2xes írással, bár csak 5-6 lemezt írtam így, azelõtt 1xesen írtam.

s73
Ez így igaz, az a tuti!

én meg PS2nél az 1Xesnél... <#bee1>

No majd azzal égetem meg Killzonet, azt meglássuk. Azért én maradok 2xes sebességnél, biztos ami biztos.

pont ez mondtam én is,csak DVDdecryptert helyetesítsd be Alcohollal vagy Neroval... 😊
amúgy filmeknél észrevettem, hogy a DVDdecrypternél tényleg nincs jobb... sógoromnak szoktam karcolni filmeket és amit neroval 2X(!!!!!)esen pláne 4X!!! en megírok az ugrál a lejáccójában, amit Decrypterrel karcolok az 4X!!!! is tökéletesen viszi... tehát nekem(azért nem írok általánosságot, mert lehet másnak megy) magyar XPsp2(eddig ugye SP1 de tökmind1) Nforce 2 ultra400 chipset(most 5.10es driver), Pio107D 1.20-as Gradius hackelt firmware(hoppá most néztem lemaradtam, mert van 1.21, na majd otthon felrakom), Etalon Ritek G04(a lila), Traxdata G04, Ridata g04, és most Ridata G05(ezüst olyan, mint a tajvani Verbatim) ezekre írtam, illetve PRÓBÁLTUK meg a 4Xes teszteket... és érdekes csak a Decrypter-rel nem ugrál... hmmm

Hát, szerintem a chippeltnek illene vinnie bármilyen progival készített backupot.

omg. õ szerintem nem arra gondolt... hát az logic, hogy a másolt lemezt a nemokosított gép nem viszi, de a chippelt egy sima Dvddecrypt-el készített eredeti backupját viszi...