PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
PS4 PSN: angyisz
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ahogy nézzük, pont a fontos címek nem multiplatformok. Bár ha neked a 17. James Bond az EA-tól a fontos, akkor nem szóltam...
Még1szer köszi és hála.. <#worship>#worship>
chippelni? vagy más megoldás? eddig csak PC-s játékaim voltak ott megoldottam , e ez most nekem új...<#nemtudom>#nemtudom>
elõre is kösz a <#help>#help>et <#worship>#worship><#worship>#worship>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Csak kisebb problémáknál segithet, ha komoly a baj akkor szerviz.
De van, nem a KS-ba kell menni! 15ezer egy fejcsere, nem egy beállítás, az 2-3ezer egy normális helyen.
2x. Szerintem...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
/elcsukló hangon suttogva: több100
és eddig egy deka hiba nem volt... 2X,4X már voltak gigszik azért...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
amúgy filmeknél észrevettem, hogy a DVDdecrypternél tényleg nincs jobb... sógoromnak szoktam karcolni filmeket és amit neroval 2X(!!!!!)esen pláne 4X!!! en megírok az ugrál a lejáccójában, amit Decrypterrel karcolok az 4X!!!! is tökéletesen viszi... tehát nekem(azért nem írok általánosságot, mert lehet másnak megy) magyar XPsp2(eddig ugye SP1 de tökmind1) Nforce 2 ultra400 chipset(most 5.10es driver), Pio107D 1.20-as Gradius hackelt firmware(hoppá most néztem lemaradtam, mert van 1.21, na majd otthon felrakom), Etalon Ritek G04(a lila), Traxdata G04, Ridata g04, és most Ridata G05(ezüst olyan, mint a tajvani Verbatim) ezekre írtam, illetve PRÓBÁLTUK meg a 4Xes teszteket... és érdekes csak a Decrypter-rel nem ugrál... hmmm