PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Segítségeteket kérném a free mcboot-hoz. Újraírható cd-re írtam ki a fmcb iso fájlt neróval cd kép írása és ha beteszem a gépbe nem indít semmit hanem no data jelenik meg a tv-n. mit ronthattam el a ps2 3-as széria úgyhogy mûködni kellene.
Üdv Mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy van 1 memóriakártyám (Free McBoot) amivel elvileg elindulna az írott játék! Csakhogy a gép 99,9%-ba nem látja a kártyát. Ahogy berakom az írott játékot a gép ezt írja ki:play halted due to malfunction Eredeti játéknál se enged a kártyára menteni, mivel akkor se látja! A gépem típusa 50004-es.Másik gépen mûködik!Mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Smithie
Õ az egyetlen.<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

nagyon rendes tõleg, hogy még az 1000. hsz után is válaszolsz a usb pendrive játékok futtatásával kapcsolatban. Isten tartsa meg ezt a jó szokásod! bigup!
Köszi az infókat!
Azért érdeklõdtem, mert COD 5 legelsõ indításnál a "checking memory cards" képernyõnél 15 percig nem reagált semmire, úgyhogy muszály voltam itt kikapcsolni a gépet, de szerencsére semmi corruptedet nem találtam utána a kártyán (annyit hallottam, hogy ez inkább save alatti resetnél esélyesebb).
PoisonChihuahua
Igen.
PoisonChihuahua
A Corrupted Data nem tud terjedni és nem fertõz. Törölni UlaunchElf-fel vagy MC Killer progikkal tudod.
Corrupted Datát ír akkor is ki, ha ismeretlen file van fenn a memóriakártyán, pl. ha felteszek egy .pdf file-t amit nem ismer a ps2, akkor is CD-t ír ki, pedig a file nem sérült. Ha csak játékmentéseket tárolsz a kártyán, akkor egy játékmentés sérült, így azzal nem tudsz mit kezdeni. Viszont, ha progik is vannak a memóriakártyán, akkor az nem jelenti egyértelmûen azt, hogy hibás egy file. Legtöbbször nincs ikonja a progiknak és a PS2 ezt hiányolja. Ikont UlaunchElf-fel tudsz csinálni.
régebbi ps2-n van valami lehetõség hogy az usb -rõl fussanak a játékok?
hello
corrupted datáról lenne egy-két kérdésem:
1. A browserben ez mindig látszik, vagy van olyan, hogy nem látható?
2. Tud e terjedni? megfertõz-e más file-okat?
3. Ugytudom csak úgy nem törölhetõ, ha ez igaz, akkor miként lehet letörölni?
köszi elõre is minden választ!
jaszy
Pedig más jó megoldás nincsen.Olvastam 1-2 lehetõségrõl régebben de valahogy nem sikerültek senkinek.
CD írd ki, azért nem eszi meg a fejet azonnal......

Hogy kell legegyszerûbben ps2-re cd formátumú játékot dvd formátumba átkonvertálni?Soldier of fortune cd játékot img burn-el kiírtam simán dvd-re de így nem olvassa be.Jó lenne egy kis segítség mert van pár ilyen tipusú játékom(freekstyle,tyson boxing stb) és cd-re nem akarom kiírni mert az hamar tönkreteszi az olvasófejet.
3000 drága újonnan?ITT
datango
Sziasztok!
PS2 höz vennék memóriakártyát. Akinek van az irjon már rám egy emailt. thx

jaszy
Szia!

Mindkét kérdésre NEM a válasz!

Sziasztok seat71 vagyok csak egy illetve kettö kérdésem lenne.Az elsö a Metal Gear Solid 4 nevezetü játék létezik ps2-re?Mert az az igazság hogy eddig seholsem találtam letölthetö verziot csak fizetös oldalakon.A második kérdés vagy kérés-is ide tartozik létezik-e olyan konvertálo progi ami ps3-bol csinál ps2-es játékot.Ha létezik ezt hol tudnám beszerezni mert ps3-ra viszont van MGS4 több helyen is.Elöreis köszi mindenkinek aki tud segiteni.Üdv seat71.
jaszy
Létezik..... Ha megy akkor semmi baja.

Seth
mivel van a tv-re kötve?

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok
Most vettem magamnak egy playstation 2 gépet.Az a gond,hogy a playstation felirat után nem jön be a menü.De ha gémelek akkor jó.Kérlek segitsetek,hogy ez Tv-töl függ vagy valami más?köszönöm

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

öregharcsa
cseréljetek...<#hehe><#hehe><#hehe>

http://pspfilez.extra.hu/

Én Network Adaptorhoz keresek FAT PS2-t. <#circling>
Sziasztok!
Tud valaki vastag ps2höz internet adaptert?

köszi elõre is
üdv

Smithie
Akkor van a másik lehetõség(ha ez nem vált be)...<#nezze>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy feltettem a FMCB-ot, minden rendben ment, mûködik is. De van néhány lemez, ami ideáig rendesen mûködött és most csak akkor indul el, ha kiveszem az MC-t. Ha benne hagyom, akkor nem tölti be a játékot, hanem bejön a FMCB üdvözlõ képernyõ, majd felpörgeti a lemezt és megáll. Sötét a kép és nem pörög a lemez. Kikapcsolni sem lehet, csak áramtalanítani. A fej középen marad, a lézer világít (persze áramtalanítás elõtt). Szeretném fenthagyni a progit, de így nem sok értelme van, mert gyerekek használják és macera így a betöltés. Köszi a segítséget.
jaszy
Save!

Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha egy játék nem menti el a játékot akkor van e rá megoldás? Például Final Fantasy. De még csomó játéknál nem ment.
jaszy
Már semmi sem az aminek látszik!

PoisonChihuahua
"mert a 8mb-es 7000 Ft ujonnan"...

...volt még 6 éve.

Emberek, konzolboltokban vásároljatok, ott értik a dolgukat, nomális árakkal dolgoznak. Autóalkatrészt se élelmiszerboltban veszek.
Hazai Konzol Üzletek

PS2 8MB Memóriakártya, eredeti SONY
PoisonChihuahua
Azért mert ez hamis. :)
sziasztok! Kérnék egy segitséget. Szeretnék venni memóriakártyát és találtam is egyet.Ez lenne. De ez miért ilyen olcsó? Vlami vélemény? mert a 8mb-es 7000 Ft ujonnan.
öregharcsa
most vettem egy csomót a konzoldoktorban...500 és 2000 ft között <#vigyor1>
asszem ez már bõven megéri még a hülyének is....

Smithie
A PS2 lassan már retro konzol,szal NAGYON olcsón lehet venni hozzá játékot,eredetiben,akár újonnan is.Aki ezen spórol...

öregharcsa
nos ezért veszek eredeti játékokat <#integet2><#wink>

PoisonChihuahua
Ezt hívják úgy, hogy esztétikum és a teljesség igénye... <#wave>
öregharcsa
az hogy ki az igényes és miben/hogyan nem neked kéne eldöntened asszem......úgy látszik ha nem verem a f@szom a videókra akkor már nem is vagyok igényes ember ... érdekes hogy ez (mármint az igényesség)ezen múlik néhány ember szemében...

és ez igaz az összes játékra amit eddig megvettem(akár magamnak akár a gyerekeimnek)..pont nem érdekelnek a videok benne..1x megnézem..hû de faszát alkottak és ennyi...ha nem lennének benne az sem érdekelne...a játékélmény a lényeg szerintem....a gyerekek meg majd elbambulnak rajta..

a "ripes szarok" meg (csak) arra jók hogy eldöntse valaki mennyire tetszik neki a játék..utána irány a bolt megvenni eredetiben...(legalább is én így szoktam tenni)

õ (ricska) meg ha szét akarja ripelni a teljes játékot csak hajrá....de minek ha má van egy mûködõ belõle..

PoisonChihuahua
Ne magadból indulj ki. Attól, hogy neked megfelel ez a minõség, az még nem azt jeleni, hogy másnak is. Léteznek igényes emberek is...
Az eredeti nálam meg alap. Ripes szarokkal nem foglalkozom.
öregharcsa
a video hidegen hagy,hangok rendben, játszani szeretnék nem pedig filmet nézegetni és zenét hallgatni..egyébként megvan eredetiben is, mivel tetszett, megvettem....

szóval, ennyit errõl...<#vigyor1>

PoisonChihuahua
Videók és zenék kirippelve vagy szarrá tömörítve, az aztán az igazi Gran Turismo... <#eljen>
PoisonChihuahua
Azt régen használták moddolatlan (modchip nélküli) gépekhez. Berakod a SM-et, az beboot-ol, aztán manuálisan kinyitod a tálcát (a mechanika ezt nem igazán díjazza) és kicseréled a játékra. Cseretrükk, igen régi, még PS1-hez is volt.
Smithie
Vidd el szervizbe,még jobban szétkúrod ha nem értesz hozzá.

S.O.S.! Léci valaki segítsen! Beragadt a ps2õmnek a tálcája. Amibe ugye a dv/cd -t rakom. Az eject gomb világít és kicsit ki is löki de nem jön tovább. A tálca elején lévõ kis darabot már sikeresen leszedtem de hogyan tovább ??? Léci valaki !!!

c115

öregharcsa
backup-ban meg van dvd5-ös mûködõ verzijó <#vigyor1>

jaszy
Nem tudom hogy kell :) Nekem eredetiben van meg, tán 2000ft volt :)

ricska
De elszenvednék vele ha elmondanád hogy kell! <#nyes>

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)

jaszy
Vedd meg eredetiben, nem drága és nem kell vele szenvedned.

ricska
Még egy kérdés, mi a tököm a Swap Magic program, és mire való? :D

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)

ricska
Gran Turismo 4

huh, milyen játékot akarsz megkúrtítani?
ricska
Sziasztok!
Nekem valamilyen program kellene, le tudnák tömöríteni 5,5 GB-ot egy DVD5-re. Vagy valami szerkesztõ amivel kivehetném a játékból a felesleges dolgokat, pl:angol kivételével a többi nyelv, videók, stb. Tudtok nekem ebben segíteni?

Na véget ért a PS2 utolsó "nagy" éve. 99 dodóra csökkentették az árát, el is ment belõle idén cirka 4,5 milla (azért ez is szép eredmény) a tavalyi 8,3-al szemben és végre polcra került Brazíliában is. Japánban még nagy ritkán az XBOX360-at is beelõzte és jöttek ki még rá AAA címek is. Devil Summoner 2, MotorStorm: Arctic Edge, Guilty Gear XX, Wipeout Pulse, Secret Agent Clank, Jak and Daxter: The Lost Frontier, Ar Tonelico 2, Indiana Jones: atSoK. Nálunk már ideinek számít a Persona 4 és a Tomb Raider Underworld is. És özönlöttek a filmfeldolgozások, a sport és ütemjátékok. Ennél jobb már nem igen jöhet, de azt ne feledjük, hogy minden egyes eladott géppel és játékkal rekordok dõlnek meg. Csak így tovább PS2!