PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ennyi....
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ha az Xbox-ot kapcsolom be, akkor 4:3 marad.
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tud nekem valaki segíteni? Ps2-t RBG kábellel csatlakoztattam a tv-hez és a kép ilyenkor összeugrik, minth a 16:9 lenne. Ez normális vagy valami gáz van?
Kösz elõre is!
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]

Fáradt vok.
Valszeg nem jött ki a teszteléseik során, vagy többféle beszállítótól is építettek be ugyanolyannak tûnõ alkatrészeket, és mondjuk az egyiknél elõjönnek gondok, a másiknál nem.
Nekem személy szerint semmi bajom a PSTwo-mal, és tudok még egypár fickóról, aki egyfolytában nyúzza gond nélkül. Szerintem inkább azok vannak kevesebben, akiknek gondja van vele, és kipurcan, mert már rég "visszahívták" volna a gépeket, vagy tömegesen kellene õket szervízelni.
<#eljen>#eljen>
[HUN]Kami*, kiskami*
Miért adták ki? A japók imádják a miniatürizálást. Ezen kívül lehet, hogy ktghatékonyabb az elõállítása, de ezt nem tudom megmondani, nem láttam még a ktg-táblázataikat 😊
PS Two (chipmentes) gépemben cseréltem lemezt úgy, hogy nem reseteltem a gépet, ( San Andreas DVD-t kikaptam, majd rögtön be a Vice City-ét. ) Ez után a gép egy eléggé hangos, és baromi éles sípoló hangot hallatott magából addig amíg nem nyomtam resetet.
Kérdeném hogy mi lehet az oka?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
ha igen akkor szerintem ott a multitappal nem lesz gond, mert az pont arra való, hogy egy gameportra több kontroller is rámenjen
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Bebootol errol elmeezrol feluton kozli hogy tedd be azt amit akarsz.
Es mukodik...csak nalunk nem kaphato.
Arat nemtom www.mod-chip.com ?
ha fél a csipeléstõl akkor vegyen SwapMagicet
a honlap, hát... ebbõl nagyon sok van de szerintem a http://www.cheapboy.hu/-ra gondolsz
Egyik barátomnak PS2-je van és nem meri kicsippelni.Az a kérdés hogy:ps2-t lehet-e flashelni.Ja és mi is az a honlap ahol boxokat és ps-eket is árulnak?
kösz
mert akkor Neked pl egyjátékos üzemmódhoz kell több kontroller?
nalam meg alapesetben a dualshock melle tett joy vagy egyeb eszkozzel torteno parhuzamos hasznalat miatt kellene
(pl egy joyt es egy dualshock-ot egy portra) ?
Na meg a dms4lite is kell 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
[HUN]Kami*, kiskami*
amíg a belevaló képet kinyomtatjuk na. legyen az igénytelenségben egy kis igényesség 😊..a pócon is szebben mutat.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
De Xboxon is ugyanugy megvannak a nagy címek:
Fable,Crimson Sea,Halo 2,Cronicles of Riddick,Ninja Gaiden,Otogi,Panzer Dragoon Orta,Phantasy Star Online, és egy csomó PC-s game. De a verekedõs játékok miatt a PS2-õt választanám.