PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bezony, sokkal-sokkal élesebb kép lesz.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sir Quno Jedi
valamivel=SOKKAL, ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL SZEBBET AD (persze csak jó TV-n !)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

balumaci
valamivel szebb képet ad...
ennyi....

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Nem várok semmit, csak a funkcióját szertném megtudni.
Sir Quno Jedi
Ronda, Borzalmas, Groteszk, mit vársz tõle ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor mi értelme az RBG kábelnek?
aabyssx
Az én RGB kábeles Xbox-om marad 4:3-ban.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Akkor valt at a PS2 16:9be bekapcsolaskor ha rgb kabelt hasznalunk. Gyari kabellal 4:3ban marad. X is atvalt 16:9re ha RGB kabellel startoljatok a mokat. 1 masina van akinek okos az RGB kabele s 4:3ban hagyja ugy is a mokat, de hiszen mar tudjatok: a Gamecube😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bogyi007
Talán mert a Sony gépek kompatibilisek egymással nem?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

aabyssx
A 4:3-as Sony tévém is átkapcsol 16:9-be és távirányítóval kell visszaváltanom 4:3-ba, ha a PS2-t bekapcsolom.
Ha az Xbox-ot kapcsolom be, akkor 4:3 marad.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Az én Thomson TV-m is átkapcsol 16:9-be attól függetlenül mit állítok be a PS2-n, de utána a TV menüjében lehet állítani, hogy 4:3, 16:9 vagy AUTO, ha ott 4:3-ra állítom, akkor minden oké (term. ezt mindig meg kell tenni bekapcsolás után).

Sephi
Probald meg a Ps2 alitasoknal cserelni a dolgokat. RGB opciot meg Screen-t is alitgasad es meglatod menni fog. (remelem)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali!
Tud nekem valaki segíteni? Ps2-t RBG kábellel csatlakoztattam a tv-hez és a kép ilyenkor összeugrik, minth a 16:9 lenne. Ez normális vagy valami gáz van?
Kösz elõre is!
Üdv Konzolosok!
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!

Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
Ja tényleg kár.. <#rinya>
CrucifX
A 3DO tavaly megszûnt, az fhota pedig nem kellett senkinek, így sajnos dugába dõlt a project - kár érte, pokolian stílusos volt.

Kb. 1 éve láttam 1 játékot amit úgy tom PS2-re akartak kiadni.A címe: Four horsemen of the apocalypse.Azóta se hallottam róla,lehet nem is lesz?<#nemtudom>
ilyesztgettek=ijesztgettek
Fáradt vok.

Nos engem ilyesztgettek azzal,h a gép gyorsan megadja magát intenzív használat mellett, így inkább óvatosan bánok vele, ill majd a neten talált "fixeket" alkalmaztatom rajta.

Azért ez nem ilyen egyszerû...<#shakehead>
Valszeg nem jött ki a teszteléseik során, vagy többféle beszállítótól is építettek be ugyanolyannak tûnõ alkatrészeket, és mondjuk az egyiknél elõjönnek gondok, a másiknál nem.

Nekem személy szerint semmi bajom a PSTwo-mal, és tudok még egypár fickóról, aki egyfolytában nyúzza gond nélkül. Szerintem inkább azok vannak kevesebben, akiknek gondja van vele, és kipurcan, mert már rég "visszahívták" volna a gépeket, vagy tömegesen kellene õket szervízelni.
<#eljen>

[HUN]Kami*, kiskami*

Nyugodj meg, nem a 7-es az elsõ széria, aminek voltak ilyen problémái. Rákerestem, és azt tudtam mag, hogy egy másik szériánál (talán az ötösnél) is volt ilyen probléma.
Miért adták ki? A japók imádják a miniatürizálást. Ezen kívül lehet, hogy ktghatékonyabb az elõállítása, de ezt nem tudom megmondani, nem láttam még a ktg-táblázataikat 😊

Arról!Akkor minek adták ki a sonynál ha nem is olyan jó?Nem látom benne a logikát.
hiba
Visitott hogy rossz lemez 😊

Van egy kis problémám:

PS Two (chipmentes) gépemben cseréltem lemezt úgy, hogy nem reseteltem a gépet, ( San Andreas DVD-t kikaptam, majd rögtön be a Vice City-ét. ) Ez után a gép egy eléggé hangos, és baromi éles sípoló hangot hallatott magából addig amíg nem nyomtam resetet.

Kérdeném hogy mi lehet az oka?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ha az új pstwo-ról beszélsz, akkor ott a gépben gyárilag van kockázat, mert a hõelvezetése messze nem ideális, és néhány fontos helyen nincs elegendõ ellenállás, így gyári lemezek is gyorsan kinyiffantják, ha nem vigyázol. Cheap-nek már küldtem lehetséges házi-barkács megoldásokat, hogy próbálják ki.

Al Age
hát sztem az a kérdés, hogy a játék támogatja-e, hogy egyjátékos módban több kontrollert használj.
ha igen akkor szerintem ott a multitappal nem lesz gond, mert az pont arra való, hogy egy gameportra több kontroller is rámenjen

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

hiba
passz 😊

kösz........de ps-eknél tényleg ilyen kockázatos a chip?
hiba
minden game elott ezt a cdt kell betenned

Tehát akkor ezt lefuttatom és onnantól minden játék megy?Vagy minden játék elõtt le kell futtatni?kösz
hiba
Egy ps2 boot lemez amivel biztonsagi masolatokat is le tudsz futtatni.
Bebootol errol elmeezrol feluton kozli hogy tedd be azt amit akarsz.
Es mukodik...csak nalunk nem kaphato.
Arat nemtom www.mod-chip.com ?

hiba
Igen pontosan 😊
Egyjatekos mod 2 kontroller 😊

Tud ilyet?

mi az a SwapMagic???Ez van vkinek?Mennyi az ára?Megbizható?
Al Age
"lehet-e flashelni" - bocsi de ezt nem értem<#nemtudom>

ha fél a csipeléstõl akkor vegyen SwapMagicet

a honlap, hát... ebbõl nagyon sok van de szerintem a http://www.cheapboy.hu/-ra gondolsz

Csá!
Egyik barátomnak PS2-je van és nem meri kicsippelni.Az a kérdés hogy:ps2-t lehet-e flashelni.Ja és mi is az a honlap ahol boxokat és ps-eket is árulnak?
kösz
Al Age
a négyjátékos üzemmód is párhuzamos használat😊

mert akkor Neked pl egyjátékos üzemmódhoz kell több kontroller?

hiba
aham, en azittem ez csak arra jo hogy a tobbi kontrollert kulon kezelje, mert olyanokat szoktak irni, hogy pl 4 jatekos uzemmod.
nalam meg alapesetben a dualshock melle tett joy vagy egyeb eszkozzel torteno parhuzamos hasznalat miatt kellene

Al Age
igen, úgy hívják, hogy Multitap és egy memóriakártyafoglalatból és egy controller portból csinál ha jól tudom négyet

hiba
van olyan kutyu a ps2hoz amivel a controller pportra tobbet is ra lehet castlakoztatni emiket egyidoben leeht hasznalni ?
(pl egy joyt es egy dualshock-ot egy portra) ?

a summOne fix a jó megoldás, 1 ellenállás, más nem is kell. Lehet, hogy elsõre nem jó, akkor 1 kicsit növelni kell az értékét. Nekem benne van 1 hónapja. De nekem még nem volt 2 hónap alatt egyszer sem mechacon crash.
Na meg a dms4lite is kell 😊
Lammer
en azt teszem, legalabbis a hdloadert, mindig peccselem, es usgyi fel a memkartyara... <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

én nem sajnálnám, de nem is gyártok kopi hegyeket, sõt a fölöslegessé váltaktól is megszabadulnék.

CHEAPBOY
en ugyan nem szoptam be. Szenvedjen az kinek erre all a lelke😄 De nem en. Patcheljetek , frissitsetek a PS2ot... mint egy PCt, ezert konzol nem? 😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

hát még az eredeti 😄D

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Én a summOne fixet próbálom most hétvégén... Ennél egyszerûbb nincsen.

[HUN]Kami*, kiskami*

Sir Quno Jedi
A BSA is jobban értékeli...

Afe
ó. nesajnáljunk már 40ft-t egy DVDtokra + arra a 2percre,
amíg a belevaló képet kinyomtatjuk na. legyen az igénytelenségben egy kis igényesség 😊..a pócon is szebben mutat.

és mit kellene nézni a sok papaírtokosDVDRW-n? 😉

windrunner
Ha már az általános eszmecsrében van Hogy néz ki az asztalod? akkor kéne egy olyan topic ahol mindenki berakja a konzolairól,játékairól készült foto-kat!?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

ezek is nagy címek...
De Xboxon is ugyanugy megvannak a nagy címek:
Fable,Crimson Sea,Halo 2,Cronicles of Riddick,Ninja Gaiden,Otogi,Panzer Dragoon Orta,Phantasy Star Online, és egy csomó PC-s game. De a verekedõs játékok miatt a PS2-õt választanám.