PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
LOL!
'ecsém rád csak ennyit lehet mondani bazd meg <#nevetes1><#nyes><#eplus2>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

PlayStation 3??? Áhhh PC csak fejlõdik és fejlõdik.... már PS3 szintû játék van PC-n. Everquest 2 és Morrowind 4 hamarosan megjelenik amit ugy PlayStation 3 grafikáját reklámozzák.

Tudtok nekem olyan oldalt mondani,ahonann játékok zenéjét lehet leszedni?Különösen a Metal Gear zenék érdekelnének meg a Tenchu:WoH zenéi.Mellesleg én bebootolásnál(vagy hosszúrestelésnek hívják?😊 a Dead or Alive 2-t használom,van más játék is amivel belehet bootolni?
Petyus_
Különösképp eddig sem voltam zaklatott. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

torrente
Bocs a rossz kifejezésért. Lövöldözõst akartam írni. Most már megnyugodtál?

UNREG
Na igen, FPSre még mindig a PC a legjobb...
...de nem sokáig. 😊)

UNREG
Szándékosan egy régi játékkal példálóztam, az ICO tökéletes annak illusztrálására, hogy az "öreg" grafika is fel tudja venni a versenyt a mai csúcs grafokkal, ha nem csak szigorúan a textúrákat nézzük.
De ha annyira akarod, mondhattam volna MGS3-at, R&C3-at, GT4-et.

Petyus_
Az EoN mikor volt FPS? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Neme.
Ha szereted az fps-eket, akkor érthetõ.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

torrente
A Siren-t kihagytad (az azért iszonyúan durván meg van csinálva; miért nem csinálnak több ilyen színvonalú játékot?)! Persze, azt nem mondtam, hogy nincs szép és jó játék. Én szeretem az fps-eket, de a James Bond:EoN-on kívül egy sem tetszett kezelhetõség szempontjából. A platformjátékok sokkal élvezhetõbbek ps2-õn, de nekem ez már kevésnek tûnik.

Neme.
Ha már a lényegnél tartunk, át is mehetnénk a 'pc-s játékoknak leáldozott' topicba vitázni.. 😊 Nem mintha sok értelme lenne leírni huszadszorra is, ami ott már elhangzott.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Al Age
csak a kedvedért néhány mai példa ott figyel az aláírásomban😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

torrente
Látod a lényeg felé vetted az irányt: egy 3,5 éves játékot hoztál fel példának.

UNREG
"És gondolod, hogy a pc-s játkoknál rossz a játékélmény, megvalósítás, összhatás?"

Akkor kezdjük elõröl:

Te azt mondtad, hogy "a pc-s játékok mögött most már nagyon messze kullog a ps2."
Mire én azt válaszoltam, hogy CSAK a felbontásban és a textúrák (minõségében) lehet lemaradás, a többiben nem.
Tehát nem azt állítottam, hogy a többi dologban a PC rosszabb, CSUPÁN ott már nincs "lemaradás", ha úgy tetszik: egyenlõek.

u.i. Az, hogy "egyenlõek" az már szubjektív, mert amíg a felbontás és a textúra mérhetõ, addig a játékélmény és a mûvészi megvalósítás már nem, az izlés kérdése.
Vagyis egy gyenge textúrás ICO több mûvészi élménnyel bírhat, mint egy effektekkel és csodás textúrákkal telezsúfolt Far Cry mondjuk.

KillYou
Valaki azt állitja magáról hogy az új pstwo ra rá aplikált egy winyot.
http://www.maxconsole.com/?mode=comments&newsid=3292

http://www.agumi.hu/

torrente
Én ezt nem vitattam sohasem, hogy a pc drágább mulatság. Ez tény.

Én a Rome:Total Warral játszom, amióta megjelent. Ebben az évben viszont mással nem nagyon játszottam sokat pc-n. Nem rajongok a rókabõrért.

huh? <#fejvakaras>

Al Age
bármilyen platformon lehetnek - vannak jó játékok.
pc-n is.
de ahhoz hogy egy játék minden gond nélkül menjen, mennyi kell a ps2 esetében (vagy akármelyik konzolnál) és mennyi a pc esetében?

torrente
És gondolod, hogy a pc-s játkoknál rossz a játékélmény, megvalósítás, összhatás? Én nem tudom. Lehet hogy én vagyok túl igénytelen, de én nekem nagyon tetszenek a mai pc-s játékok. 1 évig nem játszottam pc-n és mostanában folyamatosan leesik az állam a játékoktól! Ilyen érzésem nem volt mostanában ps2 játékkal kapcsolatban.

UNREG
Olyan nincs, hogy gyárilag chippelve, szép is lenne... 😊)

UNREG
Játékélmény, mûvészi megvalósítás, összhatás, stabil framerate... Soroljam még?

nem tudjátok, hogy Németországban kb mennyiért lehet kapni egy PS2-t?Meg olvastam 1-2 helyen hogy "gyárilag van csippelve".(mennek a másolt játékok)Vagy ez kamu?Egyébként mennyi egy ilyen chip a PS2-be?

torrente
Még miben lehet?

Fefe
Én pont ezért vettem konzolt mert már anyagilag nem bírtam a pc állandó fejlesztését. Így most,hogy van konzolom a pc maradt netezésre,munkára stb....

UNREG
Miben, felbontásban, textúrákban? Mert ezzel ki is merült az elõny.

Al Age
jah.
azok mögött persze, amelyeknek minimum 300ezres konfig kell

torrente
Én is így gondolkoztam. De aztán be kellett látnom, hogy a pc-s játékok mögött most már nagyon messze kullog a ps2.

és vajon megéri egy konzoltl venni, ha a PC-t csak zene hallgatásra, film nézésre, netezésre, szövegszerkesztésre... használnám.Ez persze nem lenne egy egy csúcs kategóriás gép,hanem egy középosztályú.És a PC mellett lenne egy PS2 vagy majd egy PS3 (mikor is jelenik meg?) amin meg játszanék.Mert már kezdem megunni hogy fél évenként minimum 30ezret kell költeni a gépre hogy jól fusson az összes játék.
PS-hez lehet venni egeret és bill.-t?

balumaci
igen, a PS1-es játékok futnak PS2-õn, és valszeg a PS3-mon is fognak futni a korábbi generációs stuffok.

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy: a sima Play Station játékok kompatibilisek a Play Station 2-vel, azaz futnak a PS2-n a a PS1-s játékok is?Ha igen akkor így lesz a PS3-s hogy mennnek majd rajta a PS1-s és PS2-s játékok?

vki
Valaki nem tud egy csávókát, aki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, lehetõleg Nyíregyen, vagy Debreceneben tud PS2õt javítani? Nem olvas semmit. A DVD-t csak pörgeti, de semmi. A CD-t meg majdnem kib****a. Azt mondták, hogy IC vezérlõ vagy olvasófejhiba.

ACER Aspire 5738ZG

Hali!

Megerösítést szertenék kérni pár sejtésemre:
Ha a PS2 nem olvassa a DVD-et és a CD-k is csak nehezen indulnak és lefagynak játék közben(PS1-PS2 is, fölörög a lemez mint örült a fej kattok) akkor ez a fej hibája.
Multokor még a CD-k egész jól mentek de már így is kb. 1600 ohm körül van a potméter (V7-es gép) nem kellene följebb állítani.
Remélem csak a fej a rossz mert már megrendeltem az USA-bol és nem örülnék neki ha még valami mást is cserélni kellene.
andrewsan
Nem tudja valaki hol lehet venni PS2-höz komponens kábelt? A Kstúdióban árulnak, de 4990ft, kissé drága.

Én is óvom a kicsikét, amíg nem találok megbízható embert, aki a fixeket kivitelezné.

wow ql naon <#hawaii>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

A fix nélkül nem használom, csak annyi idõre kapcsoltam be, hogy a csipre tudjam tölteni a Toxic Biost, bekonfiguráltam, meg megnéztem egy másolt játék introját. Egy haver csinálta baráti alapon (ingyen<#nyes>), meg itt a környéken nem is tudok csippelõ kisiparost...

[HUN]Kami*, kiskami*

Mindenképpen írd meg, hogy mennyit segítet a summonefix! Egyébként magad csinálod?

Feltettem egy-két képet a SPTwo-m csippelésérõl ide (DMS4 Lite). summOne fix még ezután kerül majd bele.<#hawaii>

[HUN]Kami*, kiskami*

jahnapersze...ehhh tobb bemenet... namosthirtelennincskedvemolyatvenni($) <#buck>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Kösz! Megkönnyebültem!
balumaci
persze, lehet!

Hali!
Kellene egy kis segítség!
Tudja valaki hogy az eye toy játékhoz kell-e memoria kártya? Ugy értem lehet-e vele játszani kártya nélkül?
Kösz elõre is!
aabyssx
Lehet kapni külön ilyen RGB switch box-okat is.

De az az igazi, hogy ha a tévének van több RGB bemenete, mert a gagyi kapcsoló el is cseszheti.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
VAN nemegy TV amin van 3SCART bemnet, de csak kevésben van mindre bekötve az RGB is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

balumaci
jaja, evvel kapcs sajnos nem tudok tanácsot adni...

Lammer
hatezaz, akkor meg mindig nincs megoldva a problemam, ha szeretnem hasznalni az rgb-t.....

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

balumaci
dugdosom õket 😄
ennyi 😄
de most per pill a dc-m össze van pakolva, mert úgy volt, hogy megveszi egy gyökér, de a kurva anyját, ki van kapcsolva a telcsije, mailra meg baszik válaszolni, PS meg egy havernál figyel kölcsönbe, úgyhogy per pill csak az X van itthon, így nincs mit cserélgetni 😄

Lammer
es te hogy oldod meg? mert nekem a 3 kis aranyoa egy franko kis elosztoba megy, ahol egy valtokapcsoloval atallithatod a kivant konzolra a jelet, igy nem gyengitik le, illetve nem zavarjak egymast a masinak jelei...
de ahogy neztem a madzagot elgondolkoztam: 3 RGB kabelt, hogy hozol ossze egy 1 TVre?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

balumaci
tudom 😄
nekem is az van minden konzolomhoz 😄