PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spongya
Helló mindenkinek! Tudja valaki hogy hogyan mûködik a Playstation 2-höz való powerboard? Fontos lenne!!!

torrente
Régi gépek nem játsszák le az RW-t.

petyka2
Namost:mercanaries-letöltöttem retek dvd-re nyomom-2x-en clone cd-vel-már az elején elakad.../Pio 106-ossal írtam./Lg-vel kiíróm fuji rw-re-clone cd-vel király.Alcohollal ugyan ez a helyzet...Nem vagyok benne biztos,hogy a dvdrw tönkrevágja az olvasófejet.

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Ha vki próbálta jelezze mit tapasztalt.

Van megoldás a v12-es pstwo fejleégésre.
http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=laserv12

1x speedel írt márkás DVDR, de olvasd el inkább a "Ps2 dvdírás hogyan?" topicot.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Extraboy
Akkor mit ajanlasz?

a CDRW azért überelni.

És ez volt már? (Cell Acrhitecure Explained)<#wave>

[HUN]Kami*, kiskami*

Az "álmoskönyvem szerint" a dvdrw lemezek használata a legolvasófejtönkölöbb dolog, amit a gépeddel tenni tudsz...<#felkialtas>

[HUN]Kami*, kiskami*

Extraboy
Beszoptad az armageddonoddal egyutt mert olvassa, csak a progival volt baj! <#mf1><#mf1><#mf1>

Vki nem tud egy jo avi lejatszo progit PS2-re? a reality playeren kivul.

CHEAPBOY
maybe a chip amit beletettek nem tamogatjha ezt a mokat. a gep egyebkent tud ilyen lemezt enni, persze eredeti alapotaban, s filmekre szakosodva. Mily szonyru dolog nem olvas egyfajta warezlemezt.... a vilag vege kozeleg , az armageddont latom magam elott <#mf2>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Extraboy
PS2 olvassa a DVD-RW ill DVD+RW cdket?
mert nekem akarmit csinalok nem olvassa (chipelt), amugy a DVD+R-t olvassa.

latom ez mindenkit letaglozott

mintha itt mar irtak volna ilyenrol, azert kerdezem

ja, akkor az nemtom mit jelent.

konkretan, ps2, dobozan, hatuljan 50004 van irva, de a kek felhonel "console version:30003" erre varrjal gombot

attól hogy a régi verzió még lehet új.
most ugyis mindeki régips2t keres a HDloader maitt, szóval jó lenne 😉

Mintha hallottam volna valami olyanrol, hogy a sony kelet europaban direkt arulja a regebbi verzioju konzolokat ujkent.Ez ha igaz, valami linknek orulnek a dologrol

szerintetek mitõl van az hogy az origi NTSC psx game ps2n nagyon eltolja a képet balra meg fel? sajna ezekben még nem lehet srceent adjustolni, ugyhoyg kicsit zavaró 😞

A smooth&fastra még mindíg senkinek semmi ötlet?

Lammer
bazzeg ezt mindenhova beirod??? LÁÁÁÁÁÁL <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

windrunner
SZVSZ a csippelt olvassa.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Extraboy
Hali all! Csak annyit szeretnek megkerdezni, hogy a PS2 olvassa-e az ujrairhato DVD-t (minuszos) mert nekem nem olvasta, csak szeretnem tudni, hogy en rontottam el vagy nem is olvassa!
Elore is thx!

Sir Quno Jedi
LAMMER ! Te szoktál találkozni Cheap-pel ?!! Mert akkor 1xûvé tehetnénk a sör hozzád jutását !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

van vkinek ötlete hogy csippelt gépen, ami csak hosszu reset után játszik psx játékot, hogy lehetne fast&smooth ps1 driver beállításokkal elindítani egy játékot?
MGS1-et kezdtem el, gyári NTSC, de nem vmi szép így, fõlega közelképek. vagy két órát mászkáltam az elsõ pályán, mert nem lehet így észrevenni hogy a B2szinten felrobbnatható a fal... vagy már én voltam fáradt a végén. vagy béna vagyok... 😉

Janey
Xian,imhol egy pár játék 4 kids off korsz:

Barbie Horse Adventures: Wild Horse Rescue
Disney's The Incredibles
Shrek 2: The Game
Tak 2: The Staff of Dreams
Disney/Pixar's Monsters, Inc
Looney Tunes: Back In Action
Polar Express
Treasure Planet

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

? szerintem nem lehet gyorsabb mint szamitogep, de egy haverom most cserélte le le a régit pstwo-ra és azt monja, hogy gyorsabban töltöget.
hiba
Az jo lehet mert nalam vinyorol is akad.
Lehet hogy a 70x szeria gyorsabb is?

a pstwo -ban is van venti, ha lemez nelkül bekapcsolod és ráteszed a füled, akkor hallani. jó meleg a teteje de nem forró. viszont rosszul van beforrasztva a csatija, ha ezrét nem megy akkor melegebb de müxik.
Egyébként nem rossz a pstwo, jól olvassa az írott lemezeket. A fej leégés talán az egyetlen baja, de arra már van bevált egyszerû megoldás.
A GTA san andreas-t 130 ft.os ritek lemezrõl gyönyörûen olvassa, pedig azzal sokan küzdenek, hogy szaggat a másolat. Nekem 2 honapja van pstwo, 1 hete raktam bele dms4lite-ot, szuper. egyszer zuhant 1.5 métert, semmi baja. Szerintem aki nem akar vinyot belerakni, az pstwot vegyen.
szerintem a Jak&Daxter nem való kisgyereknek, ,me relég komplexen bonyolult ugrálós. én legalábbis elakadtam benne már az elején... 😊)))

UNREG
De vannak még a mostanában futó animációs filmekbõl: Shrek, Nemo, Shark's Tale stb. készült játékok, ha a filmeket szereti a gyerek akkor a játékokban sem fog nagyot csalódni.

Manhunt egy nagy pocsék game ilyen szar játék köülbelül a Fighting Fury :-)

UNREG
A Rachet & Clank összes része,
Jak & Daxter elsõ része,
Sly Cooper 1-2,
Tak & Power of Juju,
Kya the dark Lineage,
Manhunt. ...ja ez nem! 😊

Hi

Itt a forumon ajánlotta valaki kislánynak a Dogs Life progi.
Ez 100% siker lett. Van valami amit még érdemes megszerezni?

Köszi
Szerintem ne csipeltesd, hanem rendelj valahogy swap magic-et!
Ez ha jól tudom egy boot cd-s megoldás, amihez egyáltalán nem kell megbontani a gépet!
Hátránya, hogy Mo-n azt hallottam, hogy nincs!
www.konzolium.hu
www.konzol-doktor.hu
Ezeknél érdeklõdj!
Tatyla
hol vehetek olcson a legjobb chippel PS2-ét?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

THX
guardian hero
Nem csippelt.
Régim nem volt, de ez eléggé felmelegszik (de attól függetlenül jól mûködik).
Nincs benne venti szerintem.
Nem tudom.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Electroworldben sincs 50004-es gép???
Most mi a retek van ezzel a régebbi géppel??
A Sony abbahagyta a gyártását, vagy mi a szent szar???<#guluszem1>
Ha igen, akkor<#mf3>-ák be!
Sziasztok!
Lennének kérdéseim a swap magiccel kapcsolatban:
-Mik a verziók közti külömbségek?
-Ha megveszem, az utána kiadott játékok(másolt) is fognak menni?
-Hogy kell ezt megrendelni a neten?
-Mennyi idõ, míg kiszállítják?
-Egyik konzolboltban sincs Mo.-n?

<#help><#help>
Guardian hero!
Neked csipelt a géped?
Mennyire melegszik a régiekhez képest az új gép?
Ventillátor van benne, vagy hûtõbordák?<#fejvakaras>
Nem tudod, lehet-e kapni még 50004-est?<#conf>
guardian hero
Ha belegondolsz elég nehéz egy gép strapabíróságát megítélni úgy, hogy fél éve sincs a piacon... Nem hallottam róla, hogy tömegesen mennének tönkre, az enyémmel sincs semmi baj. Az, hogy a szarul csippelt példányok bedöglenek, más lapra tartozik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ja és ha nem haragszotok, még egy kérdés:
Lehet még valahol újonnan 50004-es szériát kapni?
Van egy olyan érzésem, hogy már sehol, ugye????<#szomoru2><#sir>
Ugyanis a Pstwo közel nem olyan strapabíró, legalábbis ezt hallottam.<#sir>
Sziasztok!
Lennének kérdéseim a swap magiccel kapcsolatban:
-Mik a verziók közti külömbségek?
-Ha megveszem, az utána kiadott játékok(másolt) is fognak menni?
-Hogy kell ezt megrendelni a neten?
-Mennyi idõ, míg kiszállítják?
-Egyik konzolboltban sincs Mo.-n?

<#help>
item
Szia! Europai 😊 Postai úton eltudom küldeni,amúgy zsir új, csak kipróbáltam! <#kacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Halot jatszottam, nem a jatekban lottek le hanem irl haltam bele az unalomba fel nap jatek utan.

Bogyi007
eltergo is írt egy párat, de én még írnám a Rare játékokat a Star Wars játékokat, amiket azért szerintem egy pár Ps fan is szívesen játszana...., nehezen hiszem, hogy egy Fable, vagy halo 1-2 nem jönne be nektek is, mint ahogy azért egy GT4-et én is elismerek mint autószim királyt.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Okés ezek nagy címek de csak Ps2-n vannak, de én is összetudnék rakni hasonlót ami meg csak nekünk van...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

hiba
hja😄 ez nekem kinai volt 😊

UNREG
Óriáskockák..