PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
exdee3
http://www.agumi.hu/
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Eladó Playstation2 Új állapotban: kicsippelve, 8MGpixeles, + 2db joystic, + 4db játék.
Ezzel a ps2-vel már elég jó minõségû képeket lehet készíteni (8MGpixel)!!!
Én meg a Virtua Tennist nem ismerem, de majd megszerzem, mert a teniszt nagyon szeretem <#nyes>#nyes>
Alakul ez... <#nyes>#nyes>
[HUN]Kami*, kiskami*
de én még nem találkoztam vele Magyarországon
van valakinek Swap magic-je?
rendelnék egyet csak nem tudom mûködik e a dolog az új ps2-n
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az emulátorokat nem szeressem, no persze egy gameboy-t nyilván csak mazochisták nyomnak egy kényelmes moncsi helyett ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hanem az, hogy ez csak egy átirat. ha eleve PS2-re kezték volna
fejleszteni, vmivel szebb végeredményt értek volna el..
de még úgy is messze lenne a GCverzsöntõl 😞
XBOX > GC > PS2
A japán CG World magazin vaskos cikket közöl a Resident Evil 4 Playstation 2-es verziójáról, pontosabban inkább a problémákról, melyekkel a konverziót készítõ csapat szembesül. A lap értesülései szerint elsõsorban a textúrák minõségéében kell majd kompromisszumokat kötni: a Cubeos verzió 24 bites textúrákat használt, a PS2 változatban ezt butítani fogják, 8 bitesre. A poligonszám is csökken valamelyest (a Kockán Leon karaktere pl. 10 ezer poligonból, egy átlagos ellenfél pedig 3-4000 poligonból épül fel), plusz a kisebb videomemóriának köszönhetõen a fejlesztõknek komoly nehézségeik lesznek a stabil frame / secundum értékek fenttartásában. Pozitívum: a PS2 igen gyors direkt memória-elérése miatt az eredeti verziónál több (igaz, kisebb felbontású) textúrát használhat majd a Pléjstációs Resident 4.
http://www.576.hu
Azt hittem, hogy sokkal erõsebb a PS2 vasa. <#merges2>#merges2>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Egyébként hallottam 1-2 dolgot a ps3-ról. Ha a 80%-a meg is lesz valósítva (és olyan játékok jönnek ki, mint amihez mutatsz képet), akkor iszonyatosan durva lesz. Újra kb. 2-3 éves elõnyben lesz a ps3 a pc-vel (mint volt az 2000 körül).
Mind a design, mind a techológia csodás. <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hát ecsém, ha akár a low budget ultragagyi kategóriában ilyen lesz PS3-on, a Sony lehúzhatja a rolót.
tehát mire piacra dobják már elavult lesz..
szegény sony 😊