PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
jaja 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

KillYou
Az NeoGeo Stick 2 nagyon komoly.
exdee3

http://www.agumi.hu/

balumaci
LOÁL!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

LOL :-)

torrente
Egy komoly hirdetés az aproneten:
Eladó Playstation2 Új állapotban: kicsippelve, 8MGpixeles, + 2db joystic, + 4db játék.

Ezzel a ps2-vel már elég jó minõségû képeket lehet készíteni (8MGpixel)!!!

PS3
Akkor honnan tudod, hogy mindent üt? <#vigyor>

Én meg a Virtua Tennist nem ismerem, de majd megszerzem, mert a teniszt nagyon szeretem <#nyes>

balumaci
nein, miért szted az jobb???

PS3
Igen? Próbáltad a Smash Court Tennis 2-t?

balumaci
virtua tennis 2 mindent üt!

zaki
tudna vki ajánlani zsír teniszjátékot ps2-re?

Izé. Elsõ fecske a PSTwo és IDE vincsi házasságról.
Alakul ez... <#nyes>

[HUN]Kami*, kiskami*

egyet keresünk Zoli82
de én még nem találkoztam vele Magyarországon
Boot lemezt és azt a tálcanyitó bizbaszt keresek. Lehet ilyet valahol Bp-n kapni?
Izé. Bele a CELLa az arcodba.<#eljen><#nezze>

[HUN]Kami*, kiskami*

Hello all!
van valakinek Swap magic-je?
rendelnék egyet csak nem tudom mûködik e a dolog az új ps2-n
Inferno
Bekerült a kedvencekhez !!!<#vigyor3>

PS3/X360 user: Infernohun

Lammer
ehhhh akkor nem en vagyok egyedul perverz, valahogy tokre allat a GBA emu jonagy moncsin fullosba... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sigmavirus1
Gameboyt én is PC-n nyomom, full képernyõn, nekem bejön a pixeles grafika!😊

Viva La Virus1!!!

Sir Quno Jedi
Nicns GC-m, dehamár ananyira szeretnék valamivel játszani, akkor szerzek hozzá gépet. Ez alól kivétel olykor a fixbox, mert ami PC-re is kijön az PC-n is jó.

Az emulátorokat nem szeressem, no persze egy gameboy-t nyilván csak mazochisták nyomnak egy kényelmes moncsi helyett ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

márminthogy azér nem játszol vele mert átírt vagy mer van GCd és nyomod az eredetit?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

sigmavirus1
Eleve baromság átírni, most mér rondítják el, maradjon GC-n!

Viva La Virus1!!!

Sir Quno Jedi
mernem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mer?

Sir Quno Jedi
Faxom sem játszik átiratokkal.

Afe
sztem nem a PS2 vassal van a fõproblema (persze az is 1 tényezõ),

hanem az, hogy ez csak egy átirat. ha eleve PS2-re kezték volna

fejleszteni, vmivel szebb végeredményt értek volna el..

de még úgy is messze lenne a GCverzsöntõl 😞

egy olyan srác aki elment a www.bsa.hu/xbox címre hogy játékot töltsön le és csodálkozott hogy 404... 😉

Kb igy jon sorba (persze azert ez nem minden esetben van igy):

XBOX > GC > PS2
torrente
Sajnos nem tudom, nincs asztali dvd-lejátszóm és még ps2 gépbe sem tettem. Szóval akkor ps2 és asztali is lejátsza?

Ha már Resident Evil ...

A japán CG World magazin vaskos cikket közöl a Resident Evil 4 Playstation 2-es verziójáról, pontosabban inkább a problémákról, melyekkel a konverziót készítõ csapat szembesül. A lap értesülései szerint elsõsorban a textúrák minõségéében kell majd kompromisszumokat kötni: a Cubeos verzió 24 bites textúrákat használt, a PS2 változatban ezt butítani fogják, 8 bitesre. A poligonszám is csökken valamelyest (a Kockán Leon karaktere pl. 10 ezer poligonból, egy átlagos ellenfél pedig 3-4000 poligonból épül fel), plusz a kisebb videomemóriának köszönhetõen a fejlesztõknek komoly nehézségeik lesznek a stabil frame / secundum értékek fenttartásában. Pozitívum: a PS2 igen gyors direkt memória-elérése miatt az eredeti verziónál több (igaz, kisebb felbontású) textúrát használhat majd a Pléjstációs Resident 4.

http://www.576.hu
Azt hittem, hogy sokkal erõsebb a PS2 vasa. <#merges2>

Mivel a filmek nagyobb része olyanon van ... muszály neki.

balumaci
korrekt! 😊

Kaplan
Értesíteni szeretnék mindenkit megnyílt az elsõ magyar Resident evil fan oldal , amely már megtekinthetõ

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Afe
miért, van olyan DVDlejátszó amelyik ne tudná?

PS3
GC-re vannak bunyós játékok? <#nyes><#boxer><#nyes>

UNREG
Miért, ki õ? A DL lemezek mindentudó mágusa?

UNREG
...és Champions of Norrath-ozni.

Petyus_
Kérdezd meg Geroka16-ot Xbox topicból. <#eplus2>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

PS3
Ha nem tudná, akkor nem lehetne Gran Turismo 4-ezni <#vigyor>

UNREG
"2-3 év".

Vagy több... 😊)

torrente
vagy Gamecube 2. Egyébként a ps2 le tudja játszani a kétrétegû dvd-t?

PS3
Ja, amúgy ez nem biztos, hogy Ps3.. lehet XBOX2 <#vigyor>

PS3
Bizony.. a PC-sek meg jönnek rinyálni PS3 emuért.. amikor még PS2 emu sem lesz normális <#mf2>

torrente
Játsz a Riddickkel!
Egyébként hallottam 1-2 dolgot a ps3-ról. Ha a 80%-a meg is lesz valósítva (és olyan játékok jönnek ki, mint amihez mutatsz képet), akkor iszonyatosan durva lesz. Újra kb. 2-3 éves elõnyben lesz a ps3 a pc-vel (mint volt az 2000 körül).

UNREG
Pedig jobb, ha felkészülsz erre.. 😊)

Petyus_
Mondjuk ez is vakítás szerintem.. ez jobb, mint a prerenderelt Blizzard filmekben. =)

Petyus_

Mind a design, mind a techológia csodás. <#mf1><#mf1>

Hát ecsém, ha akár a low budget ultragagyi kategóriában ilyen lesz PS3-on, a Sony lehúzhatja a rolót.

balumaci
<#eljen>

PS3

Ilyen grafikát szeretnék én látni PC-n

Afe
ühm.. már most van olyan pcgame mint a PS3?..

tehát mire piacra dobják már elavult lesz..

szegény sony 😊

UNREG
Még azt sem tudjuk, hogy a maga gép hogy fog kinézni, a specifikációkról már nem is beszélek, de te már tudod, hogy PC-n van PS3 szintü játék. Kölcsönadhatnád az idõgépedet.