PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mad mind
Memokártyámról eltünt az összes mentésem, de nem szabadult fel üres hely.
Mit lehet tenni vele?

Ps2-re Gunfighter 2 játék pisztolyal eladó 5e-ft, Ps2 SSX 3 3eFt,Ps2 Driver 3 5eFt,Ps2 Hitman:Contracts 5eFt,Ps2 GranTurismo-Prologue 5eFt,Psx Rayman2 2eFt,Psx Toca 2 2eFt
Borsod megye 20-2209411
Türelem, jön az, csak nagyon tudják, hogy meddíg lehet húzni az ember idegeit...<#szomoru2>

[HUN]Kami*, kiskami*

sziasztok!

Durván két hónapja regisztráltattam magam a ps2online-on, elektornikusan (azaz nem postai úton) megrendeltem a network diszket, de semmi. Várhatóan még hány hónapot kell várni arra hogy onlione játszhassak? Vagy esetleg a Sony karácsonyi ajándéknak szánja a lemezt?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

es ez hogy megy akkor aruld mar el ... ? 😊
BBadapter ez mire kell ? mennyibe kerul ?
HDloader ---=---- ?
thx

Adi
Kell egy vinyó+BBadapter+HDloader progi!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hogyan mukodik ez a vinyorol ps2es jatek inditas ???

Sir Quno Jedi
Ha nem tudja az NTSC-t, akkor nem tudja az NTSC-t, azon nem segít egy kábel !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Adi
RGB kábel megoldja ezt a gondot.. ha nem mondok hülyeséget!
Unreg?? te mit mondasz?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

UNREG
NTSC-sek a játékaid, az otthoni TV-d tudja az NTSC-t, a koleszos nem.

Hi all ! LENNE 1 kis bibim ...
Szoval en most pesten vagyok 'koleszos' . Felhoztam a ps2 two gepemet es van egy par jatek ami fekete-feheren fut ... De ezek a jatekok otthon elindulnak SZINESEN . Most akkor a Tv a hibas vagy mi ? HOgy van ez h otthon megy rendesen itt meg mas tvn mar fekete feher ? ?!?!?!?!?!!??!

CrucifX
Sracok, Woodoo chiprol hallott mar valaki? Neten nem talaltam rola semmit, fontos lenne 😞

Adi
😊 ez jó volt!
Forasztotak!!

balumaci
<örül, nagyon örül>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

gizmoplayer
a bratyómnak beleraktak + 1 valamilyen chip-et 2000Ft-ért és már nem fekete-fehér az ntsc sem. megéri. király. hidd el.

Bogyi007
http://www.xbox365.hu/report.php?reportid=98143

Az RPG király Hironobu Sakaguchi csatlakozott a Microsoft Game Studioshoz, és a következõ generációs X konzolra rpg-ket fog teremteni.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Banyapapa
Sony-t

A playstation edition-t😛

Adi
Emberek milyen dvd írót érdemes venni?!

Wask
Szia! Nincs valami olyan CD PS2 re mint anno 1 re? Boot CD? Igaz én ki vagyok Chipelve! De szivok állandóan! Nincs olyan CD amit átalakitja PAL ra a játékokat? Mert fekete fehér szinte minden😞 Köszi!

Tatyla
Nokia 6600-át Ps2-re cserélnék!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nah megmondtam, majd holnap msnen elmagyarazom...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Adi
HI!
Nem tudjátok, hogy vinyóra hálozaton keresztül, h lehet játékokat küldeni ps2-re?!
Mert Lammer beszélt vmi FAPlink-rõl de leszedtem azt a ps2 ip-jét se tudom 100%-ra és azt se tom, hogy nézzem meg a ps2 ip-jét!
A Ps2 össze van kötve a pc-vel egy cross kábel segítségével! Amint bekapcsolom a ps2-õt rögtön felugrik a netre!😊

balumaci
hm, az korrekt, mondjuk a socom annyira nem hat meg...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Kaplan
XIII!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

torrente
A Mammut2-ben lévõ Saturn áruházban 3 régebbi ps2 játékot 9999Ft-ért adnak. (Ha jól emlékszem Socom1, POP1, 3.nem jut eszembe)

vagy cheapboy.hu , vagy mondjuk half.com ha tudsz amcsiból rendelni.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

És meg tudod mondani hol keressek ilyen használt játékokat? Lehet rendelni valahonnan? Vagy piacokat kell járni hozz? (Teljesen newbie vagyok, bocsesz <#circling>)
télleg nem túl fényesek 😞
lehet vissza kell ülni a PC elé fresspace2zni 😉

Valami ilyesmire gondolsz? Vagy?
Vagy?
Nem túl fényes felhozatal, és mind SW.

[HUN]Kami*, kiskami*

vagy olamn mint a SW:Rogue Squadron volt?

van vmi Conflict Freespace féle ûrszim PS2re? olyannal lett kedvem játszani. 😊

hiba
Platinumok.

hiba
tudsz eredeto jatekot venni olcson is: hasznaltan fele annyi se szokott lenni mint az ujak meg pl a platinumom.

Akkor mondd el légyszi hol csippeltetted a géped!<#vigyor2>
A játékokat én is simán megvenném eredetiben max 6-7 K ért. De többért nem. Ennyit megér, de ennyiért csak régi platinumokat kapni szinte. A géphez megvettem a FFX-et, mert az számít, és megért nekem 6K-t, de 15 K ért soha nem venném meg. Ez van...
A DC++-t meg ne is említsétek, tudom hogy bármi beszerezhetõ róla, nagy függõje vagyok 😉
balumaci
hi
nincs titkom 😊 valszeg inkább mákom van 😊
De mondom, nekem még (lekopogom) soha nem volltak ilyen problémáim...

CHEAPBOY
Eppenseggel arrol volt vita, hogy PS2 eseteben a modositott gep, nem tul nyero dolog, mert a gep onmagaban is szerencsejatek, amilyen okosan van osszerakva.

S szerintem senki se olyan hulye hogy ne tudja az alterntiv jatekszerzesi utvonalakat, de engem pl nem vonz, s soha nem is vonzott, pedig nerm vagyok az a kipottyantott azt jovan milliomos.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

szerintem az egy jó nagy pali madár aki gyári játékokat megveszi amikor a DC++ ról pikk pakk le lehet töltemni INGYEN

CHEAPBOY
en pedig melysegesen egyetertek.

Ezt mondom én is...
CHEAPBOY
Hat ha kulturalt jatekarak lennenek itthon is, szavam se lenne valoban.. de nincsenek:/

Igen, igen... Nem csippelnék én, vennék én eredeti játékoktat, ha korrekt áron lennének. Mondjuk olyan áron, mint a mûsoros dvd-ket, a játékokat is simán megvenném. Nade 15K-t kiadni egy játékért? Azt már nem.
Szal Balu, nem adod ki a titkodat?
CHEAPBOY
Magyarul, jobban teszi a jonep ha nem chippezted, hiaba barmilyen vedelem, meg okossag. Alapbol tre a gep, csak igy legalabb gari is marad ra, ha nem utod at...

Garancia sehol sincs, de az "átlag" csippelõk mit sem foglalkoznak a fejed élettartamával, ha másnap beszarik akkor csak sóhajtoznak jobb esetben. A fej tönkremenetele a silány tervezés, a silány minõségû és nagy sebességgel írt lemezek összességének köszönhetõ. Amelyen lehet segíteni. A V9-10 esetében elég a Romeo mod. A V12 esetében 8db dióda, vagy 4db zener. Plusz a Matrix fix, amely ugye nem mûködik, de van olyan ami igen 😊. Ha ezeket beszereled, akkor tovább marad egészséges a masinád... Egyéb esetben lehet, hogy csak 1hét.... A Sony jóvoltából.

A Chip csak 3 vezetéken csatlakozik a laser vezérlõhöz, amit szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért jó.

Amúgy nem csak a chippelt gépeknek égett le az fej tekercse, hanem a gyári lemezekkel használtaknak is... Csak úgy még volt gari. Sony Rulez....

A pstwo architektúrájában van hiba, könnyen túlmelegszik, ami megolvaszthatja a fejet. Köze sok nincs a csipphez.

A lézerfej védelem engem is érdekel, melyik fixet használjátok? Vandrunen? Summone? Matrix? Pupazzo?

És tudsz ajánlani ilyen "jó helyet"?<#finom>
balumaci
nem igaz, nekem eddig az összes gépem amihez létezett chip, ki volt chippelve, és soha nem volt problémám, évekig futott a PS-em is, meg a PS2-m is, de mondjuk azokta azóta már eladtam...
DC-mmel sincs semmi baj, meg X-szel se
'szal nekem csak pozitív XP-m van ezzel kapcs.-ban
de vannak, akik rábasztak, és pár hónap alatt vihettál fejcserére a gépüket...
jó helyre kell vinni a gépet okosítani

Hi!
Teljesen új vagyok a PS2 bizniszben. Le tudnátok írni nekem röviden, hogy tényleg rejt-e magában veszélyt a gép csippeltetése? Azt hallottam ilyenkor egy éven belül tutkó tönre megy. Igaz ez? És mi a pálya a boot lemezzel?
CHEAPBOY
na erre a laserfej vedelemre befizetek. gari van a bulira?

Psx,Ps-one,Ps2 chipek eladók V1- V12 verzióig. Csak 3 vezeték csatlakozik a laser vezérlõre (hosszabb fej élettartam). Action Replay, Media Player, RGB javítás, könnyû beépítés, kicsi méret. Laser fej védelem!

http://consolechip.atw.hu/