PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már még jobban hajlok afelé ,hogy szerezzek egyet kipróbálásra ,mert ha nagyon gázul néz ki ,akkor ennyi pénzt nem áldoznék be. Úgyhogy ha kölcsönzõt tud valaki az egyre jobban érdekel.
Egy fokkal jobb ha van rajta svideo bemenet.
A 3 RCA egy scartba pedig dztem egy kompozit jel + left audio + right szokott menni. Alapbol azzem kompozitkabellel adjak.
En probaltam mindent.
Kompozit, SVIDEO, Komponens(RG😎 kabelt is.
Gyakorlatilag olyan tunert csak egyet ismerek ami Y-s RGB bementtel rendelkezik (avermedia tvbox9 kulso) a legtobbon svideo bemenet szokottt lenni. Az svideo es kompozit kozott nagy kulonbseg van, sokkal "tisztabb" az svideos kep. Az RGB es svideo kozt mar nem olyan feltuno. Bar ha Y-s rendszered van az a legjobb egy megfelelo kabellel.
Ha TFT-n nezed iszonyat ocsmany kepe lesz. CRT jobb egy fokkal.
De eg es fold ez meg egy TV kepe.
Az más kérdés, hogy pl. 19" TFT-n okádék képe van svideo bemeneten, de talán CRT-n elfogadhatóbb (az többet ront ugyanis rajta).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szeretnék egy PS2t ezzel kapcsolatban kéne nekem egy kis infó :
Mivel TV-m nincs az elsõdleges az lenne ,hogy hogyan lehet (ha lehet) összehozni egy Tvtunner –el amin csak antenna és RCA video bemenet van ? PS1 em volt régebben azon kijött(ha jól emlékszem) 3RCA és belement egy euroscart átalakítóban ez a 2esnél is így van ?
Esetleg valakinek konkrét tapasztalata ezzel kapcsolatban ? Normális képminõséget kapok ?
Vagy nem tud valaki Budapesten olyan helyet ,ahol kölcsönözni lehetne PS2 –t ?
Köszönöm !
.hzx
Index
2005. március 29., kedd 15:55
Az Egyesült Államokban szabadalombitorlás miatt nem engedélyezik a PlayStation 2 árusítását."
Version: Ilyenkor miért nem jössz vihogni, meg flémelni?
Létezik normális Ps2 emulátor?
Ha igen hogy lehet hozzá jutni?<#nemtudom>#nemtudom>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36220
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Fákjúal!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ACER Aspire 5738ZG
[HUN]Kami*, kiskami*
Cirka 4 hónap várakozás után ma bedobta a postás a ládába a Network Acces Disc-emet. (hurrá-hurrá!)
Csak azt ne mondja nekem valaki, hogy pl. egy német felhasználó is ennyit vár rá 😞
Hiába, most már mi is Európában vagyunk...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
[HUN]Kami*, kiskami*
Vitesd el egy állapotfelmérésre.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
A gépem SCPH-50004 ebbe melyik típusú chip a legjobb, legajánlatossab és ami legjobban kíméli a fejet!?
Gyors választ várok!!!
\"my love for you is like a truck\"
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
\"my love for you is like a truck\"
A masik jelentkezö egy PRODIGY markaju. arrol hallottatok egysmást? Még senki nem emlitette itt a forumon.
Azt hallottam tovabba hoyg a MAGIC és a DUO az gagyi.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Másolt játékokat használni, az viszont mindegyiknél törvénytelen.
Fákjúal!
Fákjúal!