PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Fifa 2005 es NFS:UnderGround elado vagy cserelheto!!

CS@
Köszönöm a válaszokat.
Most már még jobban hajlok afelé ,hogy szerezzek egyet kipróbálásra ,mert ha nagyon gázul néz ki ,akkor ennyi pénzt nem áldoznék be. Úgyhogy ha kölcsönzõt tud valaki az egyre jobban érdekel.

Csak azt nem értem,hogy miért 100 000 000 eladott PS2 utánjöttek rá.

hiba
Ha csak RCA (kompozit) videobemenet van akkor nagyon fos kepe lesz, a leheto legrosszabb ami letezik...😊
Egy fokkal jobb ha van rajta svideo bemenet.
A 3 RCA egy scartba pedig dztem egy kompozit jel + left audio + right szokott menni. Alapbol azzem kompozitkabellel adjak.
En probaltam mindent.
Kompozit, SVIDEO, Komponens(RG😎 kabelt is.
Gyakorlatilag olyan tunert csak egyet ismerek ami Y-s RGB bementtel rendelkezik (avermedia tvbox9 kulso) a legtobbon svideo bemenet szokottt lenni. Az svideo es kompozit kozott nagy kulonbseg van, sokkal "tisztabb" az svideos kep. Az RGB es svideo kozt mar nem olyan feltuno. Bar ha Y-s rendszered van az a legjobb egy megfelelo kabellel.
Ha TFT-n nezed iszonyat ocsmany kepe lesz. CRT jobb egy fokkal.
De eg es fold ez meg egy TV kepe.

Sir Quno Jedi
Alapban olyan csatit kapsz a PS2-höz, ami pont olyan, csak más színû, mint a PS1-é, sõt én még az RGB kábeleket is cserélgettem a két gép között, abszolúte ugyanaz.

Az más kérdés, hogy pl. 19" TFT-n okádék képe van svideo bemeneten, de talán CRT-n elfogadhatóbb (az többet ront ugyanis rajta).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CS@
Üdv !
Szeretnék egy PS2t ezzel kapcsolatban kéne nekem egy kis infó :
Mivel TV-m nincs az elsõdleges az lenne ,hogy hogyan lehet (ha lehet) összehozni egy Tvtunner –el amin csak antenna és RCA video bemenet van ? PS1 em volt régebben azon kijött(ha jól emlékszem) 3RCA és belement egy euroscart átalakítóban ez a 2esnél is így van ?
Esetleg valakinek konkrét tapasztalata ezzel kapcsolatban ? Normális képminõséget kapok ?

Vagy nem tud valaki Budapesten olyan helyet ,ahol kölcsönözni lehetne PS2 –t ?
Köszönöm !

DanielT
Nem vagyok xbox fanboy, csak érdekes ilyenkor nem jönnek a vérpisikék.
Mert nem igaz. Ha tovább olvasod a hírt, benne van, hogy mégis árulhatja, csak elõleget kellett fizetnie. Ennyire ne legyél xbox fanboy 😊

.hzx

DanielT
"Amerikában betiltották a PlayStationt
Index
2005. március 29., kedd 15:55

Az Egyesült Államokban szabadalombitorlás miatt nem engedélyezik a PlayStation 2 árusítását."

Version: Ilyenkor miért nem jössz vihogni, meg flémelni?
Luiprima
Nem

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

JGTC
Hi everybody.
Létezik normális Ps2 emulátor?
Ha igen hogy lehet hozzá jutni?<#nemtudom>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Bogyi007
90 millió dollárt fizet a Sony szabadalomsértés miatt
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36220

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

ffxi
Bocsi ez a vmi mire jó<#nemtudom> Köszi

Fákjúal!

eléggé elkanyarodtunk, de ez elég LOL<#bee1>

Petyus_
Nyíregyházán csak ilyen arcok élnek. <#zavart1> <#mf2>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

torrente
Nyíregyházán él egy jó traktorszerelõ! Akkora bunkó hogy nemhogy nem kérdez, de nem is válaszol.

vki
Valaki tud egy szerelõt, aki nem kérdez semmit, olcsó, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakik? (priviben vállaszoljon aki tud)

ACER Aspire 5738ZG

nekem a network acces disket még nem, de vmi demó lemezt (rajta pop ww-vel, jak3-al wrc4-el, stb) az már jött😊 meg jött egy levél amibe benne van a PIN kódom😊 kérdés hogy addig azt mire használjam😛

Nekünk a madárdalos Angliából jön, a németnek meg a saját országából. Picik vagyunk. <#szomoru1>

[HUN]Kami*, kiskami*

ahoj mindenkinek!

Cirka 4 hónap várakozás után ma bedobta a postás a ládába a Network Acces Disc-emet. (hurrá-hurrá!)

Csak azt ne mondja nekem valaki, hogy pl. egy német felhasználó is ennyit vár rá 😞

Hiába, most már mi is Európában vagyunk...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Ismerem, nincsen nekem, de igen csak szemezek vele. Még kicsit várok, hogy milyen tapasztalatok lesznek vele kint, bár nem hiszem, hogy nagyon mellényúltak vele a készítõi. <#eljen>

[HUN]Kami*, kiskami*

torrente
Fefe
Attól mert decemberben rakták bele attól még lehet,hogy öreg a chipped

Öreg???? Decemberi

Lehet,h a chip öreg, és nem kompatibilis már néhány mai címmel. Nekem a régi ar2esem nem vitte már pl a star ocean 3mat.
Vitesd el egy állapotfelmérésre.

Janey
az egyik haveromnak is ez a baja, szerzett vhonnan egy õsöreg PS2-est amiben asszem a legelsõ csiptunning volt,kicserélték újabb fajtára de a régi szar annyira kinyírta fejet (gondolom tré CD-rippeket nyomattak rajat) hogy csak Ridata és Traxdata DVD-kel hajlandó menni 1-2x-es írási sebesség mellett. Én mondjuk fejcserét is javasoltam neki...

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Megcsínáltam TDK-ra 1* es en és nem jó!Én azért gyanakszok inkább hogy a CHIP ment tönkre mert eredetit elindít, másoltat meg 1ik et igen másikat nem, és ha a fej ment volna tönkre akkor egyátalán nem mûködne!szerintem...

Mármint a játékot és nem a fejet! <#idiota>

Valszeg fej. Próbáld 1*es sebességgel újraírni tdk-ra vagy philipsre.

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! Az Olvasófej szar vagy a Chip!Tünetek: A Másolt játékoknál: 1-ik játék elindúl másik nem! Eredeti játékoknál: Nem próbáltam! Amelyik játék nem indult el elvittem haverhoz és ott mûködött (nem a CD ill. DVD nek van baja!Tehát mi lehet a rossz?
A gépem SCPH-50004 ebbe melyik típusú chip a legjobb, legajánlatossab és ami legjobban kíméli a fejet!?

Gyors választ várok!!!

OK thx (elég meleg volt tegnap két óra után...)

\"my love for you is like a truck\"

Hûtõ + venti na.<#wow3>

[HUN]Kami*, kiskami*

A procin van hûtõ, csak nagyon halk (ha erre gondolsz). Nekem bírja egész nap. 😊 Karácsony elõtt vettem.

[HUN]Kami*, kiskami*

Hali srácok! Most vettem egy pstwot,de úgy látom nincs aktív hûtés a gépben..kérdés-kibír ez így egy reggeltõl-estig mûsort? Van már valakinek tapasztalata?

\"my love for you is like a truck\"

a gameshark mediaplayert használja valaki? letöltöttem, crack, pc-n fut 1 java progi, accepting connections. De mit kell bootolni a ps2-n, olyat nem találtam.
balcooo
Uraim, körülszimatoltam a neten, a sokat emlegetett matrix mx4 tünik a legpalyabb chipnek - csak hát elcseszett draga.

A masik jelentkezö egy PRODIGY markaju. arrol hallottatok egysmást? Még senki nem emlitette itt a forumon.

Azt hallottam tovabba hoyg a MAGIC és a DUO az gagyi.

Al Age
nem tudok sajna, nem budapesti vagyok...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

B@dsector
Tudsz ilyen helyet, ahol ezt beteszik? (priviben küld meg)

THX
Al Age
DMS4 pro vagy lite
ez minõségi

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

B@dsector
Még csak pár hetes a gépem és nincs ki chipelve, melyik típusút chipet teszik mostanában a 70004-es gépekbe?
DanielT
A csippelés nem törvénytelen. A saját gépeddel azt csiálsz amit akarsz, akár ikreket is szülhetsz bele.

Másolt játékokat használni, az viszont mindegyiknél törvénytelen.
balcooo
Ahazta, ... nem gondoltam volna ilyen kihivás chipet szerezni basszus.. Azt olvastam valahol, hogy ps2-höz a chippelés nem törvénytelen<#ijedt> (viszont ikszbokszhoz igen).. akkor miarossebér dugdossák?... Mindegy, aki tud helyet pesten plz irja meg itt , privatban, füstjelekkel , akarmi.

ffxi
Az, hogy kéremszépen a chipem nem olvas be a másoltDL-t!!!<#falbav> Originált az simán<#pardon1>

Fákjúal!

petyka2
Mi van???

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

PS3
Eredetit se?

ffxi
<#nemtudom> Mert a baj ott kezdõdik, hogy dulpalemezt nem olvas be a chipem, sajnos<#rinya>

Fákjúal!

de, prologue. de nem is tudom mi az 😊
KillYou
egykettõháromnégy
Hogy ez mi ne kérdezd de hasonlit a név leírás szerint meg az.

http://www.agumi.hu/

krisztike
Állitólag lesz 1 lemezes változat...Nem a Prologue-t töltõd?

én valami 2.66 GB-ost töltök. A lényeg, hogy fel van törve 😊))