PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petyka2
Na akkor rajta...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

mila69en
hát azt még nem próbáltam

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

petyka2
A kérdésem 50004-es tulajoknak szól:Mennyire viszi a gépetek a 12x-en,vagy annál gyorsabban megírt CDRW-t?

mila69en
oh télleg hamán itt járok<#idiota>
PS2 eladó (SCPH50004) MtrixMx4 chip joy RGB kabel játékok
40k
ha kell privizz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ehhe nem is igaz... nem áruló!!!!te disznyóó,<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

/kiall kozepre es jo hangosan elrikkantja magat
MILA69EN ARULO!!!!! <#idiota>
ehhh dekicsi a vilag... aproneten foladtam hirdetest meg regebben egy videokartyara, erre o jelentkezett ra, ps2ojet cserelni akarta...
LINCSELJUK MEG!!!! <#idiota><#idiota><#hehe><#buck>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

JGTC
<#smile>
ötletes az uccsó kép...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

sys
Hi! PS2,GT fann vagyok.Véleményeket várok a sys galériában lévõ képekrõl, nyivánosság elõtt még soha nem debütáltak!<#vigyor2>

http://www.syskovics.atw.hu/ frissítve 10-04-12

Sziasztok!Egy kérdésem lenne,ha valaki tud segítsen.Elõre is köszönöm.Van egy SCPH 30002C PS2 gépem és szeretném chippeltetni.Lehetséges-e és ha igen akkor hol?( Borsod-Abaúj-Zemplén)KÖSZÖNÖM!!!<#help>
Lammer: csak nem te vagy a kepen? <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
Lammer
LOÁL!!!
allat nagyon

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
<#nevetes1><#duma><#buck><#vigyor3><#vigyor><#nyes>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JGTC
Az a szép

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Lammer megoldas:

Al Age
Szebb lesz a kép. Élesebb lesz sokkal, plusz a színek is élénkebbek lesznek.

vagy ez is csak egy lehetõség?
köszi
és ezzel jobb minõséget tudok elérni?
Al Age
RGB Pro kábel.
Ezen scart-on megy a jel a tv-be és van rajta egy kis dobozka 3 RCA csatival, innen be tudod kötni a hangot a hifibe.

hello all!
lenne egy kérdésem:
ps2-m van lapos, úgy használom hogy video rca tv-be, másik kettõ hifibe megy
nem tud vki olyan megoldásról amivel szebb képet tudnék kicsikarni?
olvastam már egy kábelrõl de homályos a dolog

windrunner
Meg ha félbevágjuk a Tv-t meg a ps2-õt...😄

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Sephi
Meg sok tevenek van az az opcio hogy vizszintes vagy fuggoleges ZOOM 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Olyan lehetoseg van hogy:

-beallitod a 2 jatekos osztott kepernyot
-elosztod a ps2 (vagy akarmelyik konzol) kimeno videojelet ket tevere
-az egyik teven letakarod a felso jatekteret, a masik teven meg az also jatekteret valami fenyt nem atereszto anyaggal pl: kartonpapir

igy meg lehet oldani hogy egy konzollal is lehessen olyan jatekot jatszani egymas ellen elvezetesen, ahol szamit az hogy ne lasd az ellenfel mit csinal
köszi! pedig pont erre gondoltam, de nem tudom miért nem oldható ez meg, biztos nehezen kivitelezhetõ.

Al Age
Osztott képernyõ helyett biztos nem, tehát ha a kettõ fél képernyõt akarod kettõ tv-re küldeni, úgy hogy kettõ teljes képet kapj - egyik játékos képe egyik tv-n másik játékosé másikon - nem.

hali!
meg tudná valaki mondani, hogy 1 ps2 gépet lehet-e 2 tv-n nézni? osztott képernyõ helyett...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hello !

Eladó egy még garanciális (2 hónapos) playstation 2 - es játékgép, 1 db kontrollerrel + memóriakártya + eredeti Mortal Kombat Deception játék + eredeti Terminátor 3 The Redemption játék.

Bolti ár:
gép : 42000
memória: 7000
Mortal kombat: 15000
T3 :6000
Összesen: 70.000 Ft

Irányár: 60.000

Érd.: [email protected]
PS3
Ha karriert módban akarsz játszani, inkább szerezd be a Smash Court Tennis Pro 2-t, mert ott mindegyik GS torna benne van, itt meg csak egy (nahát). Tkp nem is értem minek adták ezt ki, semmi újdonságot nem véltem felfedezni benne..

Luiprima
Ja vannak benne zavaró tényezõk de alapjába véve nekem tetszik.A SCT 2-õt sajna nem ismerem így nem volt viszonyítási alapom.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

PS3
Ez tök ugyanaz, mint a Smash Court Tennis 2, csak "RG-esítve".. Mondjuk baromira zavaró, ha Dementeivával vagyok, és nyerek egy gémet, akkor ezt mondja a bíró: "Game. kournikova" (Mivel van néhány új játékos is, de nem digizték be az õ nevükre ezeket)

Ombika
Mit adsz erte?
Mailben keress meg ha erdekel!

Al Age
most gyúrhatsz az #5000-re😊
bár ahogy elnézem az nem mostanában lesz<#vigyor3>

basszus en akartam "tékelni"... <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

lentebb írtatok egy DEMO lemezrõl
azt honnan lehet beszerezni? hogy jutottál hozzá?
winnie,windrunner : küldtem pm-et

windrunner
hát az nekem is kéne...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Luiprima
A Roland Garros 2005 most próbáltam ki egész jónak tûnik, az irányítás is jó.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

valami jó ps2-es HUB-ot, vagy torrentoldalt ismer valaki?
mila69en
hi nem tudtok valami zsír teniszes gémet

Davidus
kösz a válaszokat😊

V9ykn8_TZL0

Al Age
ha nem próbálod ki nem is fogod elhinni soha...

petyka2
Pedig hidd el,nem próbáltad még?

DanielT
Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy egy 55cm -s gagyi tvn bármi javulást észlelnék, amikor most is jónak tûnik.
petyka2
Bakter!El is felejtettem,hogy van ilyen is,szerintem neked is el kéne felejteni,ugyanis a kép hagy maga után nemi kivánnivalót...

petyka2
Ha vanRGB kábeled a közepén szokott lenni egy kis"doboz"
kompozit video,audio L/R/elõerõsitett audio kimenet erre a kettõre kéne rávarázsolni a hangfalakon lévõ jack dugot egy ijennel:
Csak a jack dugó helyén aljzat legyen.

DanielT
A péeskettõbõl kijön egy 3 felé ágazó sárga/piros/fehér RCA kábel. Ha a hangszórónak van ilyen bemenete akkor a piros/fehéret kell bedugnod, ha nincs akkor kell egy RCA-jack átalakító.
Davidus
Valaki tudja hogy lehet multimédiás speakert rávarázsolni PS2-re?
Ez áll a dobozon:
If your device has a 3.5 MM headphone jack, a 3,5 MM line out jack, or RCA* left and right outputs, you can simply plug in your Altec Lansing speaker system.

PS2-n van ezek közül valami?

V9ykn8_TZL0

DanielT
1. Fórumon nem kérünk levélbe választ, mert ha másnak is ez a gondja, akkor nem látja a megoldást. Ne legyél lusta visszanézni, ha kérdezel

2. Sima vinyó kell hozzá, a pstwo -hoz nem lehet kötni, hogy mi kell hozzá, azt majd emondják az okosok.
Sziasztok!
Érdekelne hogy hol tudok szerezni magyarországon PS2-be winchestert...
Milyen árban van, és mi kell hozzá...
PS Two-val is megy a winchester vagy csak a PS2 sima verzióval???
Aki tud segiteni kérem irjon levelet!
[email protected]

Kaplan
mennyi a fifa?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!