PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekelne a tapasztalata azoknak akik chipel használják a 70004-est-mennyire bírja a strapkót.<#worship>#worship>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
3 dolgon ne spóroljál:
1.,a chip - már ha nem eredti játékot használsz...
2.,joy
3.,memória kártya
<#felkialtas>#felkialtas>
keress fel egy agyturkászt.... biztos a gyerek korhoz vezethetõ vissza <#hehe>#hehe>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szeretném megkérdezni h a ps2-höz az internetet bevezetni h kell?
bekötöm a modemet és kész persze + internetszolgáltató már van?
melyik a jobb Champions of Norrath v BG Dark Alliance?
Ha viszont mégsem erre gondoltál volna, hanem egy ÚJ kontrollerre akkor más a helyzet. Nem hinném, hogy a javítással sokan foglalkoznának, mert kb 4 ezer Ft egy Logitech és a javítás se lenne olcsóbb. Mellesleg fogalmam nincs mit mûvelsz vele, hogy 3 havonta kinyírod, valószínû benned van a hiba.
tud valaki segiteni hogy tudnám megjavitani az iranyitomat mert kb 3 havonta veszek ujjat és nemtudom hol kaphatnék hozzá kart amit átforrasztanék bele és igy nem kell másikat venni
elöre is köszi
üdv
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
most tervezek konzolt venni és nem tudom h ps2-t,xbox-ot vagy gc-t vegyek
szerintetek melyiket érdemes?és miért pont azt?
az igaz h a 3 közül csak a ps2-vel lehet dvd-t nézni?
válaszokat elõre is köszönöm<#circling>#circling>
Gladius (angol)
Wild Arms 3 (angol)
Final Fantasy X (német feliratos, angol voice)
Final Fantasy X-2 (bontatlan! német feliratos, angol voice)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Midnight Club 3 : DUB edition (füzet nélküli, hibátlan állapot)
Star Wars Episode III (promo , borító és dvd tok van hozzá)
Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty (duplalemezes változat, füzet , tok minden megvan hozzá)
Medal Of Honor : Frontline (platinum, minden megvan hozzá)
Gran Turismo 3 A-Spec (minden megvan hozzá) 3500ft-ért bárki viheti
Hala Madrid!
Killzone 8500ft
Jak3 8500ft (meg az ajandek demo lemezzel!)
King of route 66 5000ft
LOtr: Király viszatér 5000ft
Metal Slug 3 5000ft
Gradius V 5000ft
Ez nem folias: Haunting Ground (az uj Capcom Resi szeru game) 10000ft.
Privátba Sgn vagy emailben erdeklodjetek: [email protected]
Thx a figyelmet😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez a bootlemezes megoldás létezik PSTwo-hoz
Magyarországon tudtommal nem lehet kapni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ez ügyben szertném kikérni tapasztalatotokat, véleményeteket, hogy melyik jobb,melyikre könnyeb gamet irni 😛 stb...
Kösz
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
Vagy hogyan? Mert ha simán ugy nem akar menni... thx.
Vki proszalta a Monster Hunter PAL ripelt verziot?!
Nekem lefagy a 12-es teruletnel 😞
DVD releaset meg nem talaltam belole...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
Tutti az oldal szedtem le pár ps2 játékot, viszont ami a legjobban érdekel a WRC4 nem müködik. Kicsomagolás után nem iso, vagy bin stb. nem képfile hanem egy csomó file. Próbéltam kiirni adatdvd ként de nem megy. Segítsetek ha tudtok légyszives. Köszi Firci
PS2 alap Audio/Video kábelén a három RCA csati közül a pirosat és a fehéret bedugod egy olyan elosztóba, ami kettõ RCA-ból csinál egy stereo 3,5-es jack dugót és azt rákötöd a hangkártya vonalbemenetére. Értelemszerûen bármi olyan kábellel megoldható, amelyiken van kettõ RCA dugasz a hangnak.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ps2/progressive scant csak komponent kábelel tud ugye?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Tudtommal.
Régi Ps2 + MagicV chip + BBadapter + HDD a konfig.
Lehet valamivel memcard-ról usb pendrive-ra menteni? Vagy pendrive-ról progit indítani pl HDloader?
SzerK: jah te vagy az Petyka???, nem neztem, mert tok hulye logod van, aszittem valami nyuuubi 😛PPPPPPPPPPPP
szerk2: pediglen erosen megrongalod a cdrwvel, en parszor tettem bele, akkor is hulye kattogast adott neha, najo mondom ennek fel sem trefa(meg 3bol 2x fogadta el) azota inkabb kiirom egy cdre.. vagy konvert dvdre... 😛 de inkabb kiveszem a vinyojat es pcn ramasolom, ha nem kell eroltetni a bootot, es megmozdul hdloader alol, vagy nagyon max halozaton atmasolom(rulez 300K/sec broaf)
Másodszor:Tán én vagyok az eggyike annak aki kivesézte a témát-magam chippeltem a gépem/Kb.kéthetente kapok mailt,hogy csináljam meg a chipelést a gépekben-hülye lennék,amit az imént leírtam/
Sajna az én gépem max a 4x-en írt újraírhatónál gyorsabban megírt cdrw-t nem olvassa-tudod néha frissiteni kell a toxic bios-t ezért van rá szükségem...
Jó tanács:ezeket idönként méricskéljed,ha jóval 4,5 ohm alatt van,ideje pick up-ot cserélni...
És ha az 50004-esben a rómeó mód megvan,az LA IC 12volt helyett 5-öt kap,max a pick up ég el,az meg nem egy pillanat alatt történik meg-föként nem egy lemeztõl...
szetb@szas oka: nem szabad cdrwvel etetni szegeny masinat, az a legnagyobb elensege a fejnek...