PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windrunner
R.I.P.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

petyka2
Szal a gépem beadta a kulcsot-élt másfél évet...<#rinya>
Érdekelne a tapasztalata azoknak akik chipel használják a 70004-est-mennyire bírja a strapkót.<#worship>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

mindketto jo, de a norrath neten is jatszhato (a masodik resz)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

petyka2
Milyet veszel?fogadok,hogy noname xart...Áldozzál rá,vegyél eredeti sony-t azért az nem megy szét olyan könnyen...
3 dolgon ne spóroljál:
1.,a chip - már ha nem eredti játékot használsz...
2.,joy
3.,memória kártya
<#felkialtas>

mila69en
wow 3 havonta új joy-t veszel wow.....

keress fel egy agyturkászt.... biztos a gyerek korhoz vezethetõ vissza <#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fr0sty
hi
szeretném megkérdezni h a ps2-höz az internetet bevezetni h kell?
bekötöm a modemet és kész persze + internetszolgáltató már van?
melyik a jobb Champions of Norrath v BG Dark Alliance?

DanielT
Figyelj, szerintem neked sebészre van szükséged. Õk tudnak szakszerûen ujjat operálni, és ha van raktáron egy új kart is kérhetsz.

Ha viszont mégsem erre gondoltál volna, hanem egy ÚJ kontrollerre akkor más a helyzet. Nem hinném, hogy a javítással sokan foglalkoznának, mert kb 4 ezer Ft egy Logitech és a javítás se lenne olcsóbb. Mellesleg fogalmam nincs mit mûvelsz vele, hogy 3 havonta kinyírod, valószínû benned van a hiba.
sziasztok
tud valaki segiteni hogy tudnám megjavitani az iranyitomat mert kb 3 havonta veszek ujjat és nemtudom hol kaphatnék hozzá kart amit átforrasztanék bele és igy nem kell másikat venni
elöre is köszi
üdv
CHEAPBOY
jah, hat persze😊 Kb 1 vagy 2 sor volt a GCrol a tobbi mint a PS2 Xboxrol ment le😊 De mindeegy😊 Az hogy nekem ok a kedvenc masnak meg nem biztos hogy az s en az izlesemet nem eroltetem ra senkire sem, plane hogy nem is az en penzemet kolti ra hanem a sajatjat😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

DanielT
Nemér! Vallj színt nyíltan! Halljuk csak, hogy a Nincsendó az isten 😄DDDD
CHEAPBOY
Ihrtam privat uzenetet😊

fr0sty
hi
most tervezek konzolt venni és nem tudom h ps2-t,xbox-ot vagy gc-t vegyek
szerintetek melyiket érdemes?és miért pont azt?
az igaz h a 3 közül csak a ps2-vel lehet dvd-t nézni?
válaszokat elõre is köszönöm<#circling>

NeoMaN
Az alábbiakat mennyiért vennétek meg tõlem, vagy csere is érdekelne:
Gladius (angol)
Wild Arms 3 (angol)
Final Fantasy X (német feliratos, angol voice)
Final Fantasy X-2 (bontatlan! német feliratos, angol voice)

Kaplan
Akarom mondani DVD-vel 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Azt éppen elfelejtettem írni , hogy a gt3 elsõ kiadású nem platinum szép cd-vel stb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Eladó Ps2-s játékok:

Midnight Club 3 : DUB edition (füzet nélküli, hibátlan állapot)
Star Wars Episode III (promo , borító és dvd tok van hozzá)
Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty (duplalemezes változat, füzet , tok minden megvan hozzá)
Medal Of Honor : Frontline (platinum, minden megvan hozzá)
Gran Turismo 3 A-Spec (minden megvan hozzá) 3500ft-ért bárki viheti

szoltan
Létezik-e, és ha igen, hol lehet olyan kábelt venni, ami lehetõvé teszi, hogy ps2es kontrolleremmel számítógépen is tudjak játszani?

Hala Madrid!

CHEAPBOY
Fóliás PS2es cimek:

Killzone 8500ft
Jak3 8500ft (meg az ajandek demo lemezzel!)
King of route 66 5000ft
LOtr: Király viszatér 5000ft
Metal Slug 3 5000ft
Gradius V 5000ft

Ez nem folias: Haunting Ground (az uj Capcom Resi szeru game) 10000ft.

Privátba Sgn vagy emailben erdeklodjetek: [email protected]

Thx a figyelmet😊

És hol lehet a Swapmagic-hez hozzájutni és kb. mennyiért? Mert azt írták, hogy nemigen lehet nálunk kapni. Nem akarom a gépet megbontatni, mert ha valami elromlik benne akkor elég drága a szervizelése, szóval csak ez jöhetne szóba. Halottam valami ps1es boot lemezrõl is ami jó ps2höz errõl tud valaki valamit?
Lammer
Sajnos a garivesztest csak Swapmagic es klonjaival lehet elkerulni, kulonben marad a chip... illetve tan meg lehet probalkozni eredeti HDloader, HDadvance-el(slimnel USBadvance), PCn foltoljatok a gamet a vinyora, majd eredeti hdloader/(usb)advance boot, es game... talan!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
..."Én boot lemezre gondoltam"...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Olyan nincs, hogy "Mindenképp kellene bele egy chip, de szeretném ha a a garanciát megmaradna."...
Al Age
Ha jól tudom a PAL-os gépek sorszáma végzõdik 4-esre.
Ez a bootlemezes megoldás létezik PSTwo-hoz
Magyarországon tudtommal nem lehet kapni.

Üdv mindenkinek! Most tervezem az új ps2 megvásárlását és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban. Eddig pc-s voltam, szóval nem nagyon értek hozzá. Elõszöris a nálunk kapható gépnek a jelzése SCPH-70000 vagy SCPH-70004, esetleg a 4-es verzió már javított kiadás? Mindenképp kellene bele egy chip, de szeretném ha a a garanciát megmaradna. Én boot lemezre gondoltam, de nem igazán értek hozzá, tudtommal ez 1 lemez és 1 kártya együttes használata, de hogy pontosan hogy mûködik arról jó lenne egy kis felvilágosítás. Boot lemez használatával minden játék mûködik vagy csak néhány? Nálunk kapható megfelelõ ehez a típushoz? Mert azt olvastam, hogy külföldrõl kell rendelni. Ha igen mi a pontos neve, ára és hol lehetne megvenni? A netrõl letöltött és kiírt játékok úgyanúgy futnak mint az orig, vagy esetleg hiányzik belõllük pár dolog, pl átvezetõ animációk stb.A dvd lejátszó tényleg nagyon gyorsan megadja magát? Nekem csak játékra kellene és jó minõségû dvd-vel meddig élne? Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!
Sziasztok egy olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy most akarok konzolt venni csak még nem tom hogy Ps2-öt vagy Xboxot vegyek
Ez ügyben szertném kikérni tapasztalatotokat, véleményeteket, hogy melyik jobb,melyikre könnyeb gamet irni 😛 stb...

Kösz

Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!

Bispo
Mer csak 1 honap mulva lesz othon netem 😛

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

"PS2 dvd írás, hogyan?" címû topikot ajánlom figyelmedbe!

Hello. Azt szeretném megkérdezni hogy ps2-es játékot mivel lehet átirni?
Vagy hogyan? Mert ha simán ugy nem akar menni... thx.
Laza
Hali

Vki proszalta a Monster Hunter PAL ripelt verziot?!
Nekem lefagy a 12-es teruletnel 😞
DVD releaset meg nem talaltam belole...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

UNREG
Írtam neked, de nem válaszoltál.

Bispo
Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

helló

Tutti az oldal szedtem le pár ps2 játékot, viszont ami a legjobban érdekel a WRC4 nem müködik. Kicsomagolás után nem iso, vagy bin stb. nem képfile hanem egy csomó file. Próbéltam kiirni adatdvd ként de nem megy. Segítsetek ha tudtok légyszives. Köszi Firci
Problémám van! Rosszalkodik a ps2 masinám! bekapcsolom és krákog! néha szaggatottan, de van úgy hogy egyfolytában! a játékok sem akarnak elindulni rajta. eddig csak az volt a baj, hogy sokat töltött. Pl:Fifánál mikor gólt löttem szaladgáltak még a pályán pár mp-ig, meg a San Andreasnal az épületeket nem töltötte be idõben. De most már krágok és el sem indul! szóval szerintetek mi lehet a baja? és hol van normális szervíz? elõre is köszi.
ffxi
Azt hogyan kell beszerezni és rátelepíteni?

Fákjúal!

Al Age
Egy olcsó módot tudok:
PS2 alap Audio/Video kábelén a három RCA csati közül a pirosat és a fehéret bedugod egy olyan elosztóba, ami kettõ RCA-ból csinál egy stereo 3,5-es jack dugót és azt rákötöd a hangkártya vonalbemenetére. Értelemszerûen bármi olyan kábellel megoldható, amelyiken van kettõ RCA dugasz a hangnak.

DoNorBi
Játékok zenéjét vhogyan fellehet rakni pcre?

Haverok, Buli, Fight Club!

A ps2 os0.3-mal ami egy olasz progi lehet a mentéseket vinyóra és pentdrive-ra is rakosgatni.
A ps2-es media playerrel simán tudsz mp3-mat hallgatni.CD-röl és Dvd-röl egyaránt.De van már olyan progi is ami vinyoról is tud lejátszani mp3mat.
ffxi
Elnézést, de hogyan lehet PS2-ön mp3-at hallgatni? Köszi

Fákjúal!

utánanéztem...igen😊
sziasztok,
Ps2/progressive scant csak komponent kábelel tud ugye?
Neme.
LaunchELF-fel is lehet.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

naplink-el lehet

DMS4-es chippel igen, szar magic-kel nem. :-/
Tudtommal.

Hali!

Régi Ps2 + MagicV chip + BBadapter + HDD a konfig.
Lehet valamivel memcard-ról usb pendrive-ra menteni? Vagy pendrive-ról progit indítani pl HDloader?
petyka2
Na azért kérdeztem,mert ha a potin állitok-faxán viszi a 12x-en írt cdrw-t.Csak azért kérdeztem másokat,mert ha másnál viszi-akkor vinnie kéne nálam is-ergo a dzsunkán állitották be xarul-ami ugye nem csoda...<#nemtudom><#conf>

Lammer
hatezvan... en nem mericskelek, mar a tokom telivan agcvel is mennyit teszteltem, poti allit,jatek indit jaccik lefagy, poti allit, bemer, jaccik lefagy... en KOnzolozni szeretnek... 😄DDDD mar rajottem tok pcsedunk el a fenebe... ez nem jo... a buhera maradjon meg a pcs oldalon nem??? (vmod, stb) <#papakacsint> ha elkurodik nem fogok nekiullni meregetni(megtudnam, nem vagyok hulye, szarom le, en jaccani akarok, max rendelek egy uj alkatreszt azt beleheggysztem(vagy tetem mert mar arra is lusta vagyok)
SzerK: jah te vagy az Petyka???, nem neztem, mert tok hulye logod van, aszittem valami nyuuubi 😛PPPPPPPPPPPP
szerk2: pediglen erosen megrongalod a cdrwvel, en parszor tettem bele, akkor is hulye kattogast adott neha, najo mondom ennek fel sem trefa(meg 3bol 2x fogadta el) azota inkabb kiirom egy cdre.. vagy konvert dvdre... 😛 de inkabb kiveszem a vinyojat es pcn ramasolom, ha nem kell eroltetni a bootot, es megmozdul hdloader alol, vagy nagyon max halozaton atmasolom(rulez 300K/sec broaf)

Kaplan
do it! 😄

petyka2
Elõször:Baromság,hogy szétbaszod a gépet-ha sz@r az eredeti lemeztõl is tönkre megy...<#rinya>
Másodszor:Tán én vagyok az eggyike annak aki kivesézte a témát-magam chippeltem a gépem/Kb.kéthetente kapok mailt,hogy csináljam meg a chipelést a gépekben-hülye lennék,amit az imént leírtam/
Sajna az én gépem max a 4x-en írt újraírhatónál gyorsabban megírt cdrw-t nem olvassa-tudod néha frissiteni kell a toxic bios-t ezért van rá szükségem...
Jó tanács:ezeket idönként méricskéljed,ha jóval 4,5 ohm alatt van,ideje pick up-ot cserélni...

És ha az 50004-esben a rómeó mód megvan,az LA IC 12volt helyett 5-öt kap,max a pick up ég el,az meg nem egy pillanat alatt történik meg-föként nem egy lemeztõl...

Lammer
nem szeretne szerintem senki szetb@szni a gepet, csakhogy te infot kapjal, ha mododban all, probald ki... amugy en mindent HDrol nyomok... Jah es mielott visszaflemelsz, olvass is vissza itt a konzolforumon, eleg sokmindent teszteltem elsokent mar... szal... <#awink> lecctráj!
szetb@szas oka: nem szabad cdrwvel etetni szegeny masinat, az a legnagyobb elensege a fejnek...