17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Pesta76
    Szerintem maximum 40.000 ft-ot érhet. Én is megpróbáltam eladni de nem kellett a kutyának sem így most van egy ps2 25 db eredeti játékkal meg egy ps3 is. De próbáld meg hátha neked sikerül elpasszolni.
  • jaszy
    És ha ügyesek cukrot kapnak
  • Prince of Máté
    A konzolboltok/szervízek cserélhetnek fejet egy chippelt Slimnek?
  • zola2000
    Ez az anime nekem sem tetszett, meguntam 5 rész után, de a játék nagyon bejött (mondjuk wiire van meg, de ugyanaz).
  • donoki
    Én meg lassan gondolkodom xbox beszerésében
  • ricsa008
    lassan gondolkodom hogy eladom a masinát
    mennyibe lehetne elpaszolni gép+8mb memk.+joy+([egyrakatírottjáték])+medal of honor eredeti+egy pchez is használható kormány
  • donoki
    Működik valakinek a hdd-s megoldás ps2 slimhez?
  • kazuma89
    Nekem mega az anime nem tetszett, elkezdtem szinkronosan nézni csak a játék miatt, de nem bírtam 2 résznél többet...
  • zola2000
    Nem tudom miért van ez a játék hanyagolva, de szerintem ez az eddigi legjobb játék az évben

A játék egy stratégiai RPG, és egy nagyon hangulatos visual novel keveréke ez úgy néz ki ha jól teljesítünk a VN rész alatt, akkor a NewYork Combar Revue tagjai szorosabb kapcsolatban állnak, és jobban együttműködnek harc alatt, szerintem érdemes megvenni, mert nagyon jó, kár lenne, ha az ilyen játékok érdeklődés hiányában nem nagyon jutnának ki japánból...
  • vegytek
    splinter cell double agent 2.2K a (budaörsi) MM-ben.
  • Seth
    At the title screen, push the following button combinations to activate the codes listed:

Alternate costumes: Left, right, right, up, down, left
    Run faster: Left, right, up, down, down, right
    Super charged attacks: Left, left, left, up, down, right, left
    Unlimited energy: Up, up, left, down, left, right

A címképernyőn kell beütni a kódokat. Az irányokat remélem nem kell lefordítanom.
  • szimszonos
    Conan The Dark Axe játékot viszem és kiakarom próbálni a csalásokat rá amit a "at the title screen"-ben kellene bepötyögni amit nem tudom mit jelent. és hogy kell.Ha valaki tudja vagy játszott a játékkal segítsen.
  • Roland3
    Sziasztok!

Köszi a választ.
  • jaszy
    Egyik sem.....az ajtónyitó mikrókapcsoló szokott ilyet produkálni.
  • Kazuma92
    Attól függ hogy hogyan szaggat. Ha csak a Framerate szarakszik ( lassul a kép ) akkor az nem gáz, de ha konkrétan nagyokat akad, tölti a pályát akkor az olvasófejjel van gond, esetleg a lemezzel.
  • mate555
    Üdv

Van egy rossz PS2 gépem(SCPH-77004): Nem olvasta a lemezeket, szerintem fel sem pörgette őket, az olvasófej sem mozgott, csak a menüig jutott el, nem olvasott semmilyen lemezt akárhogy próbáltam.Aztán mivel nem akartam már rá költeni szétszedtem, kifújkáltam a port, lezuhanyoztam a gépházat, aztán sebbenzinnel (ezt találtam itthon :D) megtisztítottam az olvasófejet, és azóta tökéletesen működik, de tényleg, bármilyen szar lemezzel egyből elindul, tökéletesen megy már vagy 2 hete. Most akkor ennek mi baja volt szerintetek? Koszos volt a fej vagy beakadt a mechanika? Mert szinte biztos boltam benne hogy meghalt a fej de akkor mégse...
  • Roland3
    Sziasztok!

Az normális ps2 nél hogy a gta vice story szaggatt?
    Pedig a gép még garancia jegyes,900004 szériás 8c
  • kazuma89
    Syphon Filter Logan's shadow

4. epizód 1 pályát túl tudta valaki vinni?Zuhanyzóba kell lövöldözni, mer t eszméletlen bugos, próbáltam 1 csomószor de ne sikerül, becélzom az embert, folyamatosan lövök rá, de nem hal meg :D
  • getro2
    Ezt speciel nem ismerem, de nem tűnik rossznak!
  • kazuma89
    Syphon Filter: Logan's Shadow

Vélemények? 2010.Június 2.-án jelent meg.

Nekem eléggé bejön nemrég próbáltam ki 2.1es epizódnál vagyok...
  • getro2
    Jatekaim.hu. Sajnos elég borsós áron adják (10k), de idővel talán lesz rá pénzem. Abban biztos vagyok, hogy még egy ideig nem adják el
  • vegytek
    utóbbi kérdésre mi volt nálad a megoldás?
  • getro2
    Mostmár szerencsére mindkét kérdés tárgytalan :)
  • getro2
    Sziasztok! Elakadtam egy játékban, címe: Gyűrűk Ura: A két torony. A (asszem...) hatodik pálya elején, mikor kimegyek abból a hatalmas fatörzsből, jön egy videó, ahol két ork nekicsapodik egy fának. Utána jön egy hatalmas troll, egyáltalán nem sebződik ha ütőm, és más merre sem tudok menni. Tudom, hogy nem ide kéne írnom, de nem találok olyan fórumot, amely ezzel a játékkal foglalkozik. Előre is thx!

Hogy ne csak offoljak: Tudja valaki honnan szerezhetnék be EREDETI Shadow of The Colossust? Szinte minden értékelés 95% százalék fölött van, és ismerősőktől is csak jót hallottam.
  • fejes004
    Szia!
    A Media-ban dolgozom nálunk van Logitech 50000-ért(teljesen fa hatású),illetve Activision 30000-ért.Szerintem neten van olcsóbban is.
  • Sheltem
    Sziasztok!

Ismerősöm szeretne a kisfiának venni valamilyen dobot ps2höz(ha gitárral együtt van az se baj).
    Nem kell komoly cucc, olcsó kéne és jó.
    Tudtok valamit ajánlani?
    Helósztok ma játszottam a ps2-vel és észrevettem hogy valami nem okés.
    A hang késik.
    Úgy értem ha lövök 1-et akkor 1-2 másodperc múlva hallom meg nem azonnal.
    Próbáld más játékkal is,és mindegyiknél fenn áll a probléma:S
    Mi lehet a baja??slim gép 3 éves.
    Válaszokat köszi.
  • Kiko33
    Hello

nekem sima PSX em van vagyis a kisfiamnak. a gép chippelt, ha letöltök egy játékot és az imig ecm fajl azt nem tudom rendessen Clone CD képpé alakítani a Daemon sem segít nem indúl a program mert a bejövő kép nem Ps motívumos(ha valakinek volt ilyen tudja miről beszélek) a sima ISO bin fajl tudom írni.
    Mi lehet a hiba?

• kocka61
    sziasztok keresek egy Mc Killer nevű programot. Memória kártya formázáshoz tud valaki segíteni. Előre is köszi
  • ViniSoundz
    talán a menüben van egy olyan hogy autostart kikapcsolás vagy vmi hasonló és akkor nem indul el soha,csak ha rányomsz egy X-et. De lehet csak psp-n van iylen, nem emlékszem. Fél éve nem kapcsoltam már be a PS2őm, pedig várnak a jobbnál jobb stuffok :)
  • Legend Killer
    na, tud valaki jó tv turnert kiválasztani a listából? nem értek hozzá, de kellene.
  • MikX
    felesleges szvsz... hamár bekapcsolod, akkor ott vagy, és egy mozdulattal felnyitod a tálcát... :P
  • Seth
    erre én is kerestem a választ annakidején, nem találtam rá XD. Valszeg nem lehet
  • vegytek
    ha van játék a gépben hogyan lehet behozni a SONY-s menüt a gép indításánál, h ne kelljen kivenni a lemezt és felnyitni a lemeztartót?
  • Laza
    Sziasztok!

Keresnék megvételre LEGO Start Wars II. játékot.

PM-ben plz.

Köszi
  • ViniSoundz
    nah akkor te is vettél x3m-et?! :)

jó cucc sztem is amúgy. Ezt már csak egy digitális bemenet kimenettel lehetne fokozni egy HDMI személyében :)

de egyelőre nem nagyon találtam olyat.
  • Legend Killer
    amúgy itt nézem őket.

Budapesten van1bolt. és van ez a sok cucc nekik. ha tudtok ebből egy jót, szóljatok. van pár, ez sajnos nekem mind kínai :D.
  • Legend Killer
    oké, kösz. akkor még gyűjtök lóvét.
  • Slig
    Olyat próbálj szerezni, aminek van YpBpR bemenete, azaz komponens. Én LCD monitoron használom a PS2-t, és elég szép képe van, hozzá egy X3M külső tv tuner, aminek az az egyetlen hátránya, hogy mivel nem a gépben van, felvételt nem tudok vele készíteni, ezért neked nem is lenne alkalmas. De 13 ezer ft volt.

Ha veszel Tv tuner kártyát, érdemes előbb valahogy kipróbálni, hogy elfogadható-e a képminőség, illetve nem késik-e a kép vagy a hang.
  • Legend Killer
    jó, na. csak úgy találtam. ha mondtok egy jó fajtát, akkor lekopok és megveszem :D.