PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Netes játék passz. Az új gépekben bent van a hálózati vezérlõ, ezért gondolom a játékban kell megadnod a felhasználónevet meg a jelszót.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A véleményeteket szeretném kérni PS2 vásárlással kapcsolatban! Nekem eddig semmi közöm nem volt konzolokhoz,de most már egyre jobban elkezdtek érdekelni, mert úgy gondolom, hogy a konzolos játékok között (az utóbbi években fõleg) már nagyobb a választék mint a PC-s játékok között!
Az elsõ,és legfontosabb kérdésem az, hogy a számítógép képernyõjére rá lehet csatlakoztatni a PS2-t?
Ha rá lehet, akkor még annyit szeretnék tudni, hogy szerintetek mikor fog lejjebb menni az ára? Én idén nyár végén gondoltam rá, hogy beszerzek egyet,de nem szeretnék 20-25ezernél többet költeni rá! Tehát van rá esély, h PS3 megjelenésével mégjobban lecsökken?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Azt szeretném megkérdezni,hogy mintha vki mondta volna hogy az uj PS2 gépeket nem lehet chippelni??
Most tervezek 1et és még kiváncsi lennék hogy müködik ezeken a net-játék szal nekem axelero adsl-em van akkor én hogy tudok ezzel neten játtszani?
Elöre is köszi
Sok sikert!
Lehet, hogy veszek 1-et én is. :o)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ezen az oldalon van egy érdekes alkalmazás, a lenscharger. Az iso-változatát kiírtam cd-re de nem indult el a chipelt jó gépemen. Az a helyzet, azért csillant fel a szemem, mert van egy másik nagy 30004-es ps2-m amit kéz alól vettem, berhelni próbálták. Nos, abban khs400C fej van. A dolog érdekessége az hogy felpörög a gép, rászinkronoz a dvd elejére, majd furcsán kezd el keresni a fej és nincs hibaüzenet sem, egyszerûen eldobja a töltést. Kiderítettem, hogy 30004-es gépet sohasem szereltek 400C fejjel, csak 400B-vel.
Ezért érdekelne ezen programhármas (dev1, iso és elf verzió) futtatása valahogy azon a gépen. Ugyanis az a sanda gyanúm, hogy hátha felismertethetõ lenne vele korrektül a fejtípus, és beindulna az a gép is rendesen.
A jó gépemen a cd-re kiírt iso nem indult el, beadta a memóriakártyás töltõképernyõt.
Van esélyem hogy valahogy a csak cd-módban jól mûködõ és chippeletlen rossz ps2.mön valahogy futtassam az elf vagy a dev1 változatot?
Szóval cd-t olvas a gép, de nincs benne chip.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.
A legolcsóbb amit mostanában láttam új, nem chipelt 38 ezer volt, de ha más látott olcsóbban engem is érdekelne 😊))
Nem tudja valaki, hogy vehetnék legolcsóban egy Playstation 2-õt?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Én is innen töltöttem le és tökéletesen mûködik.
Valami más hálózatot nem kell beállítani?
Kiszolgáló neve: 192.168.0.10:21
felhasználkó és jelszó: amit akarsz
Bejött a menü a ps-en. kiirta az adatokat de nem tok vele mit kezdeni mert nem tudom hogy hogy kell megoldani a totalba a kapcsolatot. összedugom és azt írja ki, hogy korlátozott kapcsolat. Nem tudnál segíteni? Van msn-ed?
be kell regisztrálni. Ott van jópár segédfile...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egyetlen file-t kellett átneveznem, mivel az eredetiben volt ">" karakter és a Total Commander -meg gondolom a pécé úgy összességében- ezt mindenképpen meghajtónak értelmezte volna, ezért muszáj volt átnevezni. Mindenesetre a Total Commanderrel az ilyen file-okkal nem lesz probléma, amíg nem mondasz neki valamit a probléma orvoslására, addig nem lép tovább.
Ja és ez a problémás file is csak egy Enthusia visszajátszás volt.
Kéne valaki... Aki segít ez ügyben.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van nékem egy fekete - vastag ps2m.
A kérdés annyi, hogy tudom fehérre átvarázsolni? Azonkívûl, hogy szétszedem és lefestem Trilakkal 😛
Van ilyen hely valahol Pesten ahol ezzel foglalkoznak?
név-jelszó mindegy, csak írj valamit 😊
Bebootol ps2, crosslink kábel meg bedug elõtte pc-ps2 közé. Hálózati beállítást a ps2 képén látod....de hogy így korrektül ment-e le mentést, azt ne kérdezd, nekem elf másolásához kellett...
vagy
Maxdrive
www.codejunkies.com
Datel termék
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Iro: Pioneer 108 (a leguccso bitsettinges Fwel) legjobb PI-PO hibaval keni (nekem 110esem van, de...)
Lemez: AR/Minoseg kategoria absz. gyoztese -> MCC03RG20 MID(es nem marka!!! AAAAA) Verbatim -Res 16X irhato lemez(10,25,50 csomag 1arant), a 8X lemezek kozott sok a fake... (ne legyen made in India, hanem Taiwan)
Program: Imgburn 1.1.0.0 (Dvddecrypter irojat megpasztak jogilag, igy ebben a programban folytatja a srac, csak irni tud, de az eleg boven)
igy okes? 😄 ha valaki bemer kerdezni, leholapatolom(kopirajt Abby mester 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Utána kiválasztod az image file-t és már írhatod is, bár konkrétan ilyen formátummal még én sem találkoztam, .mds meg .mdf szokott párban lenni, mint a .cue meg a .bin.
-file
-ifo
-iso:-read
-write
itt kell kiírnom az mds. filet?
Az .mds fájlon kívûl a másik 2 fájl az gondolom hogy IFO fájl.
az mds kiterjesztést kell majd behúzni mert ez ahhogy nézem 2gigás fileokból áll akkor van így szétdarabolva, de eddig csak a "gi" kiterjesztésnél láttam ilyet..
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
-suikoden3.mds
-suikoden3.IO0
-suikoden3.IO1
Elõre is köszi a segítséget.
a kicsomagolt file-t egyszerûen a dvddecrypterrel kiírod...nem egy bonyolult dolog...ja 4x-nél gyorsabban neírd ki és ha lehet TDK vagy VERBATIM lemezre ha azt akarod hogy sokáig éljen a géped....
http://pspfilez.extra.hu/