PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
a chip meg a net együtt nem biztos hogy összejön...alapból módosítatlan gép és eredeti gém kell a netes játékhoz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Olyan nincs, hogy nem lehet csipelni. :-)
Netes játék passz. Az új gépekben bent van a hálózati vezérlõ, ezért gondolom a játékban kell megadnod a felhasználónevet meg a jelszót.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Közvetlenül nem lehet monitorra csatlakoztatni, nagyon nem is érdemes mert a PS2 programok TV képernyõre vannak kitalálva és azon mutatnak jól. A PS3 megjelenésekor valószínûleg lejjebb megy majd az ára, de mire az itthon kapható lesz az még jóval odébb van.
edios
Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni PS2 vásárlással kapcsolatban! Nekem eddig semmi közöm nem volt konzolokhoz,de most már egyre jobban elkezdtek érdekelni, mert úgy gondolom, hogy a konzolos játékok között (az utóbbi években fõleg) már nagyobb a választék mint a PC-s játékok között!

Az elsõ,és legfontosabb kérdésem az, hogy a számítógép képernyõjére rá lehet csatlakoztatni a PS2-t?
Ha rá lehet, akkor még annyit szeretnék tudni, hogy szerintetek mikor fog lejjebb menni az ára? Én idén nyár végén gondoltam rá, hogy beszerzek egyet,de nem szeretnék 20-25ezernél többet költeni rá! Tehát van rá esély, h PS3 megjelenésével mégjobban lecsökken?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hi all!!!!!

Azt szeretném megkérdezni,hogy mintha vki mondta volna hogy az uj PS2 gépeket nem lehet chippelni??
Most tervezek 1et és még kiváncsi lennék hogy müködik ezeken a net-játék szal nekem axelero adsl-em van akkor én hogy tudok ezzel neten játtszani?

Elöre is köszi
AZ sms programot szeretném felrakni A PS2 MEM CARD RA. Van rajta már dev mod,de csak elf kiterjesztésû az sms hogyan lehet isoként feltenni cd re és onnan a dev -be?
Ez tûnik a legkedvezõbbnek.

Sok sikert!

Lehet, hogy veszek 1-et én is. :o)

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

John Cena
Ugy tom valameik PS2 olvasó fej hibás nem tom pontosan a számát nekem is olyan van😄 szerintem hülyeség ez nem igaz!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=45&min=200&orderby=titleA&show=50
Ezen az oldalon van egy érdekes alkalmazás, a lenscharger. Az iso-változatát kiírtam cd-re de nem indult el a chipelt jó gépemen. Az a helyzet, azért csillant fel a szemem, mert van egy másik nagy 30004-es ps2-m amit kéz alól vettem, berhelni próbálták. Nos, abban khs400C fej van. A dolog érdekessége az hogy felpörög a gép, rászinkronoz a dvd elejére, majd furcsán kezd el keresni a fej és nincs hibaüzenet sem, egyszerûen eldobja a töltést. Kiderítettem, hogy 30004-es gépet sohasem szereltek 400C fejjel, csak 400B-vel.
Ezért érdekelne ezen programhármas (dev1, iso és elf verzió) futtatása valahogy azon a gépen. Ugyanis az a sanda gyanúm, hogy hátha felismertethetõ lenne vele korrektül a fejtípus, és beindulna az a gép is rendesen.
A jó gépemen a cd-re kiírt iso nem indult el, beadta a memóriakártyás töltõképernyõt.
Van esélyem hogy valahogy a csak cd-módban jól mûködõ és chippeletlen rossz ps2.mön valahogy futtassam az elf vagy a dev1 változatot?
Szóval cd-t olvas a gép, de nincs benne chip.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
<#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

John Cena
Hello! Valaki de jó 2 napja vok Regelve és Most beszélhettem csak áááá tök jóó!!<#love11>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Al Age
#5149 és annál frissebb hozzászólások.

Sziasztok!
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.

Újat - hasznátat? Chipelve - chip nélkül? Nem mindegy.
A legolcsóbb amit mostanában láttam új, nem chipelt 38 ezer volt, de ha más látott olcsóbban engem is érdekelne 😊))
SD456
Szevasztok!

Nem tudja valaki, hogy vehetnék legolcsóban egy Playstation 2-õt?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

a netwrom access disc letöltési helye:www.torrents.to
Én is innen töltöttem le és tökéletesen mûködik.
tud valaki fizetös letöltö oldalt!lehetöleg sms fajta legyen a kod igénylés!elöre is köszönöm

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a -rendelésen kívül- honnan lehetne network access disk-et szerezni? Demoprogik és egyebek nélkül, csak a hálózatot akarom beüzemelni ezen a nyomorult slim gépen. Már bánom, hogy újat vettem, inkább lett volna régi, használt, mint ez a slim, ezzel csak gond van. (tudom, hogy arra is kell a disk, most a vinyós megoldás miatt anyázok :-)
Köszi ez volt a megoldás! Megy jol.
Al Age
A hálókártyának állítsd be a saját ip-jét 192.168.0.1-re, a maszkot meg 255.255.255.0-ra.

Mindent ugy csináltam de akkor se jo. Azt írja ki, hogy Kapcsolathívási hiba.
Valami más hálózatot nem kell beállítani?
Al Age
Kapcsolat neve: amit akarsz
Kiszolgáló neve: 192.168.0.10:21
felhasználkó és jelszó: amit akarsz

Köszi csak van még 1 baj.
Bejött a menü a ps-en. kiirta az adatokat de nem tok vele mit kezdeni mert nem tudom hogy hogy kell megoldani a totalba a kapcsolatot. összedugom és azt írja ki, hogy korlátozott kapcsolat. Nem tudnál segíteni? Van msn-ed?
www.eurasia.nu
be kell regisztrálni. Ott van jópár segédfile...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Köszi a segítséget. csak nem tudna valaki belinkelni 1 oldalt ahonnan le lehet ezt tölteni?
Al Age
Mûködik persze, nekem simán lehozta az összes mentést a pöcére.
Egyetlen file-t kellett átneveznem, mivel az eredetiben volt ">" karakter és a Total Commander -meg gondolom a pécé úgy összességében- ezt mindenképpen meghajtónak értelmezte volna, ezért muszáj volt átnevezni. Mindenesetre a Total Commanderrel az ilyen file-okkal nem lesz probléma, amíg nem mondasz neki valamit a probléma orvoslására, addig nem lép tovább.
Ja és ez a problémás file is csak egy Enthusia visszajátszás volt.

mateus33
Vmi fényezõt keress fel😄

Kaplan
Ooo, akkor veled nem csináltathatom meg 😄
Kéne valaki... Aki segít ez ügyben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én? 😊 Sajna/hálistennek nem. Szolnok megye.

Kaplan
S te esetleg Pesti vagy? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én most végeztem festékszóróval próbafestést elég jó nitrofestékkel, egy rossz nagy ps2 házon...citromsárgára😄DD Ahol dolgozom van ilyen festõs izé. Nagyon jó lett, karc-és körömálló. De spray-ben még nem láttam ilyen tartósat.

Kaplan
Lenne egy kérdésem!
Van nékem egy fekete - vastag ps2m.
A kérdés annyi, hogy tudom fehérre átvarázsolni? Azonkívûl, hogy szétszedem és lefestem Trilakkal 😛
Van ilyen hely valahol Pesten ahol ezzel foglalkoznak?

emule, bittorrent is segíthet...psszt!

valaki tud mondani egy warez oldalt!iylen smsset

Jaja, értelemszerûen a pc-n meg valami FTP-progi, total commander pl.
név-jelszó mindegy, csak írj valamit 😊

execftp a ps2-be, pl. totalcommander a pcbe.
ExecFTP progi megcsinál cd-re kiírva mode2 joliet.
Bebootol ps2, crosslink kábel meg bedug elõtte pc-ps2 közé. Hálózati beállítást a ps2 képén látod....de hogy így korrektül ment-e le mentést, azt ne kérdezd, nekem elf másolásához kellett...

Köszi a segítséget, de nem lenne valami kevésbé költséges megoldás. Gondolok itt arra pl. hogy cross link kábel meg 1 progi a pc-n. Vagy valami ilyesmi.
mohus
Xport V2
vagy
Maxdrive

www.codejunkies.com

Datel termék

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Szevasztok! Az lenne a problémám, hogy a memóriakártyáról szeretném a mentéseimet pc-re lementeni. Erre van lehetõség? Vagy valami más megoldás? Tudom nem igazán ide passzol a téma de még új vagyok és nem nyithatok ujjat.
Lammer
GY.K.k kedveeret akkor, soxor jonnek a noob kerdesekkel melyik iro? melyik lemez? melyik program? brrr akkor tokre lerovoditve:
Iro: Pioneer 108 (a leguccso bitsettinges Fwel) legjobb PI-PO hibaval keni (nekem 110esem van, de...)
Lemez: AR/Minoseg kategoria absz. gyoztese -> MCC03RG20 MID(es nem marka!!! AAAAA) Verbatim -Res 16X irhato lemez(10,25,50 csomag 1arant), a 8X lemezek kozott sok a fake... (ne legyen made in India, hanem Taiwan)
Program: Imgburn 1.1.0.0 (Dvddecrypter irojat megpasztak jogilag, igy ebben a programban folytatja a srac, csak irni tud, de az eleg boven)

igy okes? 😄 ha valaki bemer kerdezni, leholapatolom(kopirajt Abby mester 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
ISO write.
Utána kiválasztod az image file-t és már írhatod is, bár konkrétan ilyen formátummal még én sem találkoztam, .mds meg .mdf szokott párban lenni, mint a .cue meg a .bin.

okés leszedtem a progit.Mit kell benne csinálnom.Van egy olyan menüpont hogy mode és azon belül három kategória:
-file
-ifo
-iso:-read
-write
itt kell kiírnom az mds. filet?
Az .mds fájlon kívûl a másik 2 fájl az gondolom hogy IFO fájl.
öregharcsa
azzal még nem írtam, de a dvd decrypter ingyen letölthetõ progi ( doom9.org)
az mds kiterjesztést kell majd behúzni mert ez ahhogy nézem 2gigás fileokból áll akkor van így szétdarabolva, de eddig csak a "gi" kiterjesztésnél láttam ilyet..

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

Van egy DVDFABDecrypter29 verziójú progim.Akkor az jó lesz hozzá??Nem akartam én az alcohollal 64Xesen és 32Xesen kiírni de valamiért csak azt engedte választani a program és így nem is tudta elkezdeni ugyanis a dvd-t csak 8xosan lehet megírni.Ez is volt a gondom.Tudsz segíteni hogy a dvdfabdecrypterben melyik menüpontban kell elkezdeni a kiírást? 3db fájlom van:
-suikoden3.mds
-suikoden3.IO0
-suikoden3.IO1
Elõre is köszi a segítséget.
öregharcsa
miért is alakítod át az isobusterrel??
a kicsomagolt file-t egyszerûen a dvddecrypterrel kiírod...nem egy bonyolult dolog...ja 4x-nél gyorsabban neírd ki és ha lehet TDK vagy VERBATIM lemezre ha azt akarod hogy sokáig éljen a géped....

http://pspfilez.extra.hu/

Dvddecrypterrel.

sapkafej
Sztem az mdf-et és ki lehet írni alcohollal.

György

Kérdés:van egy rar-os psx2 játékom.Kicsomagolom.Kapok 3db fájlt ami .mdf es kiterjesztésû.Isobusterrel átalakítom dvd image fájl formátumba(bin) és alcohollal próbálom psx2 dvd formátumban kiírni.Csak itt jön a gond.Az írási sebesség amit választhatok 64X-es és 32X-es.Ez nekem magas.Tud valaki segíteni?Kezdõ vagyok még.Elõre is köszönöm szépen
sapkafej
Na, újabb kérdés:
Mivel tisztítsam a ps2 olvasófejet? ez fontos?

György