PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 van rajta egy kis ragasztó szalag, az ha fel van tépve, akkor ugrik a gar! Azt meg hogy be tudják rakni a csippet, szét kell buherálni

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sland
ha bekrepál a gép a srácok kiveszik a chipet meg megcsinálják ugy hogy mint ha semmi nem lett volna benne. és így a 2év garancia.
+ lézervédelmet is raknak bele...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

MacForce
..És , hogyha valamit beleraknák vagy állítanák a ps2-n

van belõle DVD5-ös változat is, persze abból valamit kiszedtek és nem full (de talán megy)

torrente
Nekem mintha úgy rémlene, hogy a dual-layeres változat nem mûködõképes. De lehet, hogy le vagyok maradva...

MacForce
Szasztok!
Nekem is van ps2-m , ki is van chippelve!
Csak egy gondom van vele.. Az átok nem akarja vinni a Gran Turismo 4-et, mivel nem igazán birkózik a Dual Layerrel.
Ilyenkor mit kéne csináli , vagy mit kellene belerakni?

Lammer
es mivan ha en olaszorszagban vagy spanyolorszagban chippeltetem a gepemet(teljesen legalis)??? nah? jopofasag mi? 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hoppá még jó hogy elszáll agri mivel egy illegális dolog történik a gépeddel a chpet kap😊 de a chip nem megy tönkre egyhamar 😊
Hella a chip nem annyira fontos hiszen mindegyik ugyanazt a funkciót látja el esetleg annyival jobb hogy nem kell hosszan nyomni meg egy éb apróság.
Ami na DVD-t illeti ott igaz hogy minnél márkásabb( minõségi legyen ) annál kímélõbb a Ps2-nek.. Ja amúgy Resi 4 és Pop WWW fórumot merre találhatok vagy hová írhatok ezzel kapcsolatban
ez érdekes
a chippeléssel a garancia elszáll
de lehet a chipedre van csak kizárólag 2 év gar.
azért ez így más

Turho:nekem Titanium chippem van a gépben.Mit jelent az a ps1 mód???Mi az a hosszannyomás?Titanium chippes gép memóriakártyájára rá lehet tölteni a HDLoadert?
Milyen chiped van Ha titan sx2 vagy klón, akkor ps1 módban kell a filmet is indítani, hosszannyomással.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

nekem is van ps2-m, és ki is van chippelve. ha tudjátok, bizony minél "márkásabb", jobb minõségû dvd-re írjátok a játékokat. a névtelenek bizony kifoghatnak mindenkin. jah, és a chip is sokat számít! az enyém nem tudja lejátszani a dvd filmeket, hála a nem olyan jó chipnek. köszönöm!

15-20 k korul..asszem..
ja!az!

viszont hetvegen tapastaltam h ps2 nagyon valogatos irt jatekoknal dvd teren!en is porul jartam..minimum verbatim vagy hasonlot erdemes eroltetni..szoval erdemes lesz vigyaznod vele...

(emu ugyben nem tud vki segiteni!?5214 hsz ??!)
Sland
szereztem egy vadonat új chipelt ps2-t 2 év garanciával 45 ezerért. Jó vétel volt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

spidey
Senki nem tud PS2 boltot?

Melyik a legjobb HD LOADER PROGI?
spidey
Sziasztok! Tud valaki Miskolcon használt PS2-t? 50004 vagy slim kéne. Jó állapotban. Boltot tudtok, ahol árulnak használt PS2-t? A chippelés mibe kerül mostanság?

lehet egyebkent h ugy feleves h lopott!(esetleg utalhat erre meg az is,h a srac aki ajanlotta aztmonta "hogy ha nem veszek most,szokott meg lenni maskor is!!"😄 )az megjobb!mert ugyan nincs gar,de tok ocso!akkor veszek kettot!
Féléves gépért 15 ezer ha jó, akkor nagyon jó ár.
a kephez a jo link
ez utan sajnos semmi van..😞 ha van 5let akkor koszi
na mostmar van mukodo ps2 emu vagy nincs?!csak mert nekem majdnem mukodik elindult,sajnos csak "[url=]eddig" jutottam..😞 de a forumokon azt irjak h frankon ...en ezzel probalkoztam..ha vki tud jol angolul es van kedve trukkozni es osszejott neki akkor vhogy irja mar le a hejes beallitasokat lecci!!

ezalapjan lecci!!

meg lenne meg egy kerdesem kozben..!kiokositattlan kb fel elves gepert 15 k az rohatt jo ar?!vagy megeri boltban 40 k ert 2 jatekkal csip nelkul!?haha ha!??
Solidus
Jól nézd meg a kábelt amit veszel!!RGB kábel ha lehet aranyozott(szinérõl rájössz).Én is vettem egyett a tescoban de mint késõbb kiderült nem az volt csak úgy nézett ki.A blokkot tartsd meg hogyha nem lesz szines hátha visszacserélik...

.:SOLIDUS:.

Solidus
Szerintem ne kockáztass...Na meg ne add el a ps1-esed.40000ért tudsz chippelve újonnan gépet venni.Az jobban megéri.A fejcsere már alapból gyanús...

Szoval szerintetek megvegyem?nem szarhat be rajta semmi?ha uj a fej?

Mert ugye a vadiuj 35rugo + 15 a chip=50 már tul sok😞

Ez pedig akkor 27böl meglenne
Al Age
A külsõ tulajdonságokon kívül mindössze annyi, hogy a PSTwo-ban van beépített hálózati vezérlõ. A legelsõ régebbi gépeken i.link csati van még, az újabbakon meg beépített infravevõ.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
RGB kábel, tesco és társai kb 1000.-

nah bocsi ha jol tudom nem slim

Amugy van vmi különbésg az elsö geenrácios ps2 és a mostani között?

Ugy értem grafika v vmi effektek v vmi?
sztem
Ez slim gép?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

sziasztok!!!

Egy olyan kérdésem lenne hogy egyik ismerösöm eladja a ps2-jét.

Szoval ez egy 2 éves gép de szar a lejáttszo feje mert vmi rossz chip kisütötte.
Vadi uj lejáttszo fejjel adná 35ezerért - leszálmolná a ps1-esem 8000ért szal 27 lenne nekem uj fejjel,azt mondja van hozzá olyan cucc hogy lehet rá vinyot csatlakoztatni,mondjuk én nem nagyon értek hozzá..

Szal azt kérdezném hogy szerintetek megérni?és hogy tudom rárakni a winchestert?

Elöre is köszi!!!!
Ok😊
Nincs valakinek olcsón egy AR max-a? 😊

szavasztok kéne egy kis segícség milyen kábel kell hogy szinesben lássam a ntsc-s játékokat? hol lehet ezt venni?
mohus
vegyél ARMAXOT

AR2 kódokat már nem találsz sehol az újabb gémekhez

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

sp00n
Hello!
Tudtok olyan jatekokat ajanlani PS2re amit ket szemelyes cooperativ es egy egy ellen lehet jatszani? Jah es lehetloleg a noi egyedek is elvezzek. 😊
Elore is koszonom 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Vagy felejtsem el és vegyek egy ilyet: Action replay max?

XPORT nem mûködik 😞 már nem frissül a netrõl. Így az AR2 sem fog....tud valaki segíteni, friss AR2 kódokkal kapcsolatban?

Ha van egy action replay kártyaszettem (régi ar2) ps2-höz, és a gép csipes, kiírhatok-e frissebb action replay lemezt hogy több és újabb kódjaim legyenek?
Illetve nincs a neten valahol olyan egybe kódgyûjtemény, ami pl. ftp-vel vagy az XPORT cuccossal áttolható az AR kártyámra? Köszi

Solidus
Köszönöm szépen a segítséget!!!Egyébként régifajta gép,és nemcsak a cdrw hanem az összes cd(dvd-r;-rw😉 karcolja.De a tanácsot megfogadom.

Hé arcok lenne egy kis problémám, a ps2 tökéletesen üzemel ám a kép csúszik, tehát nem teljesen középen van és ez zavar, nem tudjátok mitõl van vagy hogy lehetne megcsinálni? Egy kicsit már régi a tévé amúgy, 4-5 éves. 😊
A cdrw régi ps2-ben elég koccos téma, alapban sem szereti. Ez nem a gép hibája. Még a slim sem perfekt vdrw-dvdrw olvasásban.

Régi fajta ps2? ic hibának tûnik. Ha cdrw-t rakok bele, akkor nekicsapkodja a fejet nekem is. Ez szerintem jelentheti azt is, hogy a fej is rossz, nem látja a lemezt és közelebb akar menni 😊
Kérdezd meg õket: http://www.rutynos.hu
Solidus
Van egy olyan problémám hogy a lencse belekarcol a lemezbe.Ráadásul nagyon nehezen pörgeti be a lemezt.Fel le jár a fej de alaphelyzetbõl nem mozdul ki,csak a lencse(az meg mint az õrült fel-le járkál).Láttam már sokféle hibát de ilyet még soha...Ez mitõl van?Meghalt a fej?A mechanika rendben van,és a tekercsek is,nincs szakadás.A tárcsa sincs rossz pozicióban.Nekem már lövésem sincs pedig mindent megpróbáltam.Azzal kezdõdött hogy nem olvasott be minden játékot csak a PAL-ost.Na és persze chippelve van.

ffxi
Vki?

Fákjúal!

Vegyél egy tv-tuner kártyát. Az van kb 5000 Ft-ért, azon van csati, így tudod nyomni a gamét... Bár a képe valóban nem olyan jó, de ha a monitor felbontását átnyomod 640x480-ra, akkor egész normálisan lehet használni.
Al Age
Létezik átalakító, de elég ratyi lesz vele a képminõség ha jól tudom, mivel a monitorok alapból nagyobb felbontáson üzemelnek, picikére összenyomva nem hinném, hogy élmény lenne játszani, teljes képernyõre kitéve pedig pixeles lesz.

edios
És nincsnen semmilyen átalakító kábel monitorhoz? Csak mert TV nagyon távol van a géptõl,egy olyan szobában ahol éjfélkor már alduni akarnak emberek<#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ffxi
Srácok! Hely próblémával és arra gondoltam, hogy a pendrive-ra mencsek, de rájöttem, hogy bíznisz az egész. De van olyan megoldás, hogy számítógépre tudjam rá tenni a mentéseimet?

Fákjúal!

Al Age
Ezt a problémát megoldja a Ghost2 új firmware-je. <#eljen>