PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
+ lézervédelmet is raknak bele...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nekem is van ps2-m , ki is van chippelve!
Csak egy gondom van vele.. Az átok nem akarja vinni a Gran Turismo 4-et, mivel nem igazán birkózik a Dual Layerrel.
Ilyenkor mit kéne csináli , vagy mit kellene belerakni?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ami na DVD-t illeti ott igaz hogy minnél márkásabb( minõségi legyen ) annál kímélõbb a Ps2-nek.. Ja amúgy Resi 4 és Pop WWW fórumot merre találhatok vagy hová írhatok ezzel kapcsolatban
a chippeléssel a garancia elszáll
de lehet a chipedre van csak kizárólag 2 év gar.
azért ez így más
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
viszont hetvegen tapastaltam h ps2 nagyon valogatos irt jatekoknal dvd teren!en is porul jartam..minimum verbatim vagy hasonlot erdemes eroltetni..szoval erdemes lesz vigyaznod vele...
(emu ugyben nem tud vki segiteni!?5214 hsz ??!)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ezalapjan lecci!!
meg lenne meg egy kerdesem kozben..!kiokositattlan kb fel elves gepert 15 k az rohatt jo ar?!vagy megeri boltban 40 k ert 2 jatekkal csip nelkul!?haha ha!??
.:SOLIDUS:.
Mert ugye a vadiuj 35rugo + 15 a chip=50 már tul sok😞
Ez pedig akkor 27böl meglenne
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Amugy van vmi különbésg az elsö geenrácios ps2 és a mostani között?
Ugy értem grafika v vmi effektek v vmi?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egy olyan kérdésem lenne hogy egyik ismerösöm eladja a ps2-jét.
Szoval ez egy 2 éves gép de szar a lejáttszo feje mert vmi rossz chip kisütötte.
Vadi uj lejáttszo fejjel adná 35ezerért - leszálmolná a ps1-esem 8000ért szal 27 lenne nekem uj fejjel,azt mondja van hozzá olyan cucc hogy lehet rá vinyot csatlakoztatni,mondjuk én nem nagyon értek hozzá..
Szal azt kérdezném hogy szerintetek megérni?és hogy tudom rárakni a winchestert?
Elöre is köszi!!!!
Nincs valakinek olcsón egy AR max-a? 😊
AR2 kódokat már nem találsz sehol az újabb gémekhez
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tudtok olyan jatekokat ajanlani PS2re amit ket szemelyes cooperativ es egy egy ellen lehet jatszani? Jah es lehetloleg a noi egyedek is elvezzek. 😊
Elore is koszonom 😊
x360 gamertag: v1ctor777hun
Illetve nincs a neten valahol olyan egybe kódgyûjtemény, ami pl. ftp-vel vagy az XPORT cuccossal áttolható az AR kártyámra? Köszi
Kérdezd meg õket: http://www.rutynos.hu
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Fákjúal!