17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Kazuma92
    Framerate problémák a játék "programozásában" vannak (a PS2-nek is van egy korlátja, mintha öregebb géped lenne) nemlehet ellene semmit se tenni. Fps-t kurvaszar irányítani rossz frame-vel. SOk játékot úgy adtak ki hogy elrontották a Frame-jét, pl Path of Neo baromi lassú. És ez nem grafikától függ, ottvan pl a Black, ami szvsz az egyik legszebb játék PS2-n, és soha nem lassul be.
    Ha véletlen hülyeséget mondtam javíjjatok :D
  • Seth
    SOTC esetében ürölj neki, hogy ennyit ki bírtak hozni a gépből. Túl sok már neki
  • donoki
    nekem is be szokott néha, pl autós játékoknál.. meg elég homályos a kép, szóval elég nehéz játszani ilyenekkel..
  • Buhala
    hello mindenkinek!
    A képlassulás, framerate csökkenés az mi miatt van? Mit lehet tenni ellene? Shadow of the colossus-nál vettem észre idáig egyedül.
  • donoki
    pcsx2 simán futott a régi gépemen is, ezen mégszebben :) ezen tesztelem először a játékokat :D amikor még nem jött ki az ultimate ninja5, akkor japán fajtáját gépen toltam, full mentéssel szórakoztam, bár max erősségen se vmi bonyolult a játék... :(

amúgy a ps2 emut se nagyítom fel telejsen fullscreen-re, psp emut se nagyítanám, nekem megfelel kisképernyőben is, ha tudnák az accel3-mal tolni :(

szerintetek lesz accel4?
  • kazuma89
    Nálam sajnos még a Nintendo Ds emu is akad :D
  • Uchiha Obito
    És nem iszonyat ronda a grafika pl. 1280x1024-re kibővítve? Amúgy meg van egy olyan sejtésem, hogy ehhez is bika gép kell, mivel nekem a PS2 emu se futott normálisan, ezért inkább vettem egyet.
  • donoki
    hát de majd 1-2év múlva talán vinni fogja a játékot a jpcsp emulátor, elég jól fejlődik, elég sok játékot elvisz, de sajna naruto accel3mat nem
  • jaszy
    Azt nem is fogsz :)
  • donoki
    psp emulatort meg nem találtam ami elvinné a játékot :(
  • Uchiha Obito
    Igazatok van, én is egyet értek, mivel most csak ezért nem fogok PSP-t venni... meg nekem sokkal élvezetesebb lenne úgy játszani (ráadásul ketten!), hogy nagy képernyőn, nem pedig egy kis kézikonzol felett görnyedve. Ebben meg végre benne lenne a sok Akatsukis, Pain, Konan, Zetsu, Tobi, kíváncsi lennék rájuk. Na de majd ha egyszer veszek XBOX 360-at, akkor majd ott kipróbálom az Ultimate Ninja Heroes 2-t (azt hiszem arra megjelent)
  • Seth
    A Final Fantasy 11 már lassan 8 éve éli világát ps2-n, ezek csupán kiegészítők lesznek hozzá. Igen,megéri, többmilliós játékosbázis tartozik hozzá
  • kazuma89
    Ezek ps2n télleg online játékok lesznek?Megéri most kiadni?

-Final Fantasy XI: Vision of Abyssea
    -Final Fantasy XI: Heroes of Abyssea
    -Final Fantasy XI: Scars of Abyssea

LINK
  • benőmenő
    ez szerintem is kicseszés, mivel az új psp-s Jak részt is kidobták ps2-re
  • kazuma89
    jaj, meg a videó is :D

Szerintem nem fog kijönni sajna PS2re.Pedig nem lenne rossz...Ultimate Ninja 5 már kicsit uncsi nekem..Accel 3/UN6 ban már csomó akatsukis benne lenne..Amúgy nem értem ha psp-re kijött akkor ps2re mért nem..Grafikára ugyanaz a 2 nem hinném hogy 1 portot nehéz lett volna összehozni belőle..
    Mint pl most a Syphon Filter..
  • donoki
    nem hinném :( pedig én is nagyon szeretném.. eléggé elcseszték az egészet.. az eddigi összes naruto accel-ultimate ninja sorozat megjelent ps2-re, most meg a legjobb részt nem adták ki ps2-re, csak psp-re... szánalmas :/
  • Uchiha Obito
    Az utolsó link félrement :D

Amúgy esetleg várható, hogy a Naruto Ultimate Ninja 6 megjelenik PS2-re? (Japánban ACCEL 3)
  • kazuma89
  • kazuma89
    Ti ezekről tudtok valamit?

Elvileg PS2re 3 Final Fantasy jön az évben.

-Final Fantasy XI: Vision of Abyssea
    -Final Fantasy XI: Heroes of Abyssea
    -Final Fantasy XI: Scars of Abyssea

Elvileg online.Megtaláltam a hivatalos oldalát is.LINK
    PC,PS2,XBOX 360ra jelenik meg.

IGN-PS2 megjelenések-

Októberben még az elmaradt Toy Story hármat is megkapjuk :D
  • jaszy
    Volt olyan játék:) Már rég nem mennek a szerverek....
    Legalább is sokról tudok amit kikapcsoltak.

Már hallottam olyan ps3 játékról aminek megszűnt az online módja.
    Kár vele vesződni, volt már itt ez a téma felvetve régebben.
  • Uchiha Obito
    Routerbe kell bekötni. És a játékoknál pedig elvileg külön opció van a net bekonfigolására. De ezt még sose próbáltam, csak annyit, hogy HDLDump programmal pc-ről ps2-re átmásolni a játékokat, azaz a vinyójára. Ezt úgy csináltam, hogy összekötöttem a ps2-t a routerrel, az ulaunchelf konfigjában beállítottam a router ip címét, alhálózati maszkot, és a ps2 ip címét. Így a gépen elindított program már látta a ps2-t. (fat, network adapterrel)
  • zoliii
    Mert vannak olyan játékok, amivel neten is lehet játszani, online módban.
    Meg a Youtube oldalon láttam, hogy elvileg PS2 is megy a net.
    A konzol hátulján van LAN port is :D
  • jaszy
    Mért akarsz netet kötni rá?
  • zoliii
    Sziasztok!

Nekem egy PS2 Slim gépem van.
    Free Mc Boot mem. kártyám is van. Hogy lehet a netet beállítani a gépen?
  • Uchiha Obito
    Igen, nos a Free Mc Boot-ot ki kell írni, telepíteni, de a csomagban ott az SMS is. Itt egy jó leírás:

http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.53.196
  • jaszy
    A kártyára kell installálni...
  • donoki
    memkártyám van hozzá 2db 8mb-s, vagy nem tudom milyen memkártyára gondolsz.. és ezt az sms playert rá kell másolni a dvd-re, vagy ez csak a külső vinyón mükődik?
  • Uchiha Obito
    SMS Player kell hozzá. Ahhoz pedig softmoddolt, Free McBoot-os memkártya (chipelt gépen tudsz ilyet csinálni).
  • donoki
    PS2 csak DVD filmeket tud beolvasni? Mert próbáltam avi-s fájlokat, de olyan dvd-ket nem olvas be... külső vinyót fel sem ismeri :o mit lehetne kezdeni vele?
  • Twinseen
    Üdv! Akit érdekel egy PS2 (+ pár dolog) az írjon PÜ-t :)
  • jaszy
    nono, nem így van hivatalosan....
  • MikX
    Amúgy a chipelés nem illegális, ha megvetted a géped, azt csinálsz vele amit akarsz, ha úgytetszik virágcserépnek is használhatod. Ami illegális, az a szoftver másolása.
  • jaszy
    A chipnek semmi köze a fejhez, még csak nem is látják a mókot...
  • Prince of Máté
    Ja csak az a konzolbolt nem vállal ilyet csak javítást. De akkor elviszem hozzájuk.
  • Rip
    Hahh, ők szokták beszerelni :)
  • Prince of Máté
    Az, hogy egy "illegális" gépet javítanak.
  • jaszy
    Mért ne lehetne? Mi az akadálya? A chip az biztosan nem!
  • öregharcsa
    igen...
  • Prince of Máté
    Szóval igen v nem?
  • Tomek83
    25környékén van esélyed,ilyen pakkot kormány nélkül 20ért szokták árulni.