PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a dvd biztos nem rossz, mert egy szál karc vagy maszat sincs rajta és az utobbi egy évben nemcsinált ilyet, kb 1 hete van ennél a gamenél...multkor ment jol mosmeg ez... illetve mostis megy csak 3szor több idõ még beolvassa..
na mostmár teljesen szétkaptam, azér nemtudtam eddig mer gumitalpak alatt is csavar volt... nemvész semmi nemér a boritóhoz szal nálam nemvolt rizikó...meg gari sincs rá mer lassan 2 éves... és ha alkoholt raknék a fülpiszkára? az tönkrevágná? amugyis csak ugyutodom megtisztitani ha ök szészedem mer ez még a vastag ps2 nema silm
mikeboy
dvd, na

mikeboy
Én nem szedném szét a helyedben.Próbáld megtisztitani a fejet.Fogsz egy fülpiszkálót, és óvatosan elkezded a fejen körbekörbe mozgatni.Mindenképp legyen száraz.És ne nyomdd rá.Ez a szakszerû tisztitása.Lehet, hogy a cd-vel van amugy probléma.

na azóta kicsavaroztam de csak az egyik oldalon tudom kb 2 centire felszedni a boritot, de ottis megfogja a reset meg a cd táûlca kiadó gomb, és emiat feljebb nemlehet emelni, a másik oldalt ahol az usb bemenet van, ottmeg felse lehet emelni, eléggé ragaszkodik ott az aljához
Lenne egy kis gondom a ps2-mel, és jóljönne egy kis segítség. Szét akarom szedni mert már isszonyat koszos és mgs2:substance-t eléggé lassan fura hangokat kiadva olvassa be, pedig eredeti és semmi karc nincs rajta vagy por, kéthete még tök jol ment, mondjuk pl resi4-et azt meg normálisan beolvassa. Namindegy, a lényeg hogy megtaláltam a ps2-õn(50004)a csavarokat, és szétszedésnél mire figyeljek, mit tisztitsak meg és mivel, mer pl van pc-re fejtisztitom az jó ide is? thx a segitségeket
Seth
gondolom a netrõl leszedett mentésekre gondol. Wincesteres ps2-nél gondolom ez egyszerûbb, de anélkülinél kell szvsz egy speckó memkártya olvasó,amirõl ráviszi a mentést.Amúgy én sem tom

PSN ID.: Beegabor

Csiaki
Alapból odament!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

mikeboy
?

nightsucker
Hi nem tudja nekem valaki megmondani hogy hogy kell lementést a memoria kártyára ra rárakni.Elöre is köszi

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Mindenképpen vidd vissza. Szólj hogy elment a rezgõ. Ha nem bénák/piszkok, akkor akár fél óra alatt meg lehet keresni és javítani a hibát. Amúgy elmehet a rezgés ritkán magától is. Illetve ha bekacsolt gépre dugdosod a joy-t.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Akkor a csippelt gépek is rezegnek? elvileg nem azért nem rezeg a joy mert átalakított? Visszavigyem oda ahol csinálták szerintetek?
Ma2ska
Nekem is volt ilyen problémám, valami port probléma volt a gépben aztán hogy biztositék vagy cseréltek vmit benn azt nem tudom. Mert garral megcsinálták, igaz régebbi nagy gép, silver.

Kicsi, a slim fajta! Tudsz segítani, hogy oldjam meg?
Kinyomódott szerintem egy panelbiztosíték vagy az alaplapon, vagy a joyporton. Nagy vagy kis gép?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok!

Elvittem az új PS2-met csippeltetni, és az a bajom hogya játékoknál nem rezeg a joypadom! ez a csippelés miatt van? On-ra van állítva a játékokba de nem rezeg egyik joy sem pedig rezgõ funkciós mindegyik! mitpl van ez? Aki tud segítsen hogylehetne emgoldani ezt a problámám!!!Köszi!
Afe
de van! de van! de van !!

Rossz fejjel keresek ps2 nagy gépet, amelybe khs-410c fej való. V3-V4 gépek azok általában olyanok. Plíz PÜ

mikeboy
Hogy hogy még nincs PS3 topic?

mikeboy
Dejo, én is ebben reménykedtem.Hogy milyen a chip, azt nemtudom(😄), de garisan csinálták, igy gondolom, nem lehet szar.Vagyis nem is az.A dvd hát igen, az traxdata.Valóban, az az 1gbos védelem megteszi hatását😊Ez esetben akkor lehet lemondok errõl a játékról, mert nem szeretném megvenni😄.

Én úgy tudom, hogy ha 4en akartok játszani, az 2 ps+2tv, de kell hozzá egy kábel, amivel összekötöd a pst, nemtom hirtelen, mi a neve, de azt igen, h 10e ft fölött van.Egyébként mi nyárra tervezzük a 4es ps partykat😄

ffxi
Sziasztok! KillZone-nal multiznánk szeretnénk 4-en, és tudni szeretnék, hogy két PS2 + két TV + két gém kívül kell-e még vmi kellék(ek)? És mennyi lenne az a kellék(ek)? Utána hogyan kell összekapcsolni? És a legfontosabb, hogy 4-en lehet, avagy 4 kell mindenbõl? Mert úgy gondoltuk, hogy egy-egy TV-n ketten. Köszi elõre az infót.

Fákjúal!

Solidus
Nem a gépeddel van a baj!Chip tipusa?A lemez márkája amin a GT4 van?Egyébként én még nem találkoztam olyan GT4-el amit sikerült 100%-an átírni(dupla réteg miatt).Hallottam már ugyanezt a problémát,de ott vagy a chip nem volt jó,vagy a lemez...Szal ne aggódj,a géped tökéletes(fõleg ha minden mást elfogad,csak ezt az egy lemezt nem).Ha annyira kell a GT4 érdemesebb eredetit venni.

.:SOLIDUS:.

mikeboy
Sziasztok! Akadt egy kis problémám,és örülnék ha vki segítene.(Elõre is kösz)
Szóval van egy pár hónapos chippelt ps2öm. Mikor megvettem, haver áthozta a játékait, és köztük volt a Gran Torismo 4, ami akkor, mivel itt hagyta, pár napig tökéletesen mûködött, vagyis probléma nélkül lejátszotta a gép.Most a napokban ismét kölcsönkértem, hogy átírjam, de vmiért nem akarja beolvasni.Tulképpen beolvassa, csak mégsem.A legelsõ logo még simán bejön, meg még egy oldal, ahol a minden jog fenntartva szöveg van írva, és utána az intro következne, amit a kb 50 próbálkozásból csak egyszer sikerült betöltenie, és azt is 5 perc kõkemény és fáradtságos küszködés árán.Ráadásul ez alkalommal még egy gyors mentést is sikerült kicsikarnom belõle, de a következõ töltésnél szintén kifagyott.Vagyis nem fagy ki, hanem egyszerûen megáll, nem csinál semmit, pedig a töltésjelzõ ugyanugy mozog tovább,vagyis jelzi a töltést,ami nincs is,vagy csak iszonyatosan lassú.Megpróbáltam egy újabb fejtísztitást, hátha segít, de nem.Namost azt hozzá kell tennem, h a GT4 dupla rétû dvd-n van.Lehet, h ez maga a próbléma?Ugyértem itt azt mondták, h elképzelhetõ, h vmi ok folytán adatvesztés történt a dvdrõl és ezért nem olvassa be.Igazából ez lenne a legjobb megoldás, hisz akkor tutti nincs baja a psemnek.De azért félek, h nem ez.Az összes többi dvdt hibátlanul beolvassa, másoltat is, eredetit is(nyilván).Lehet,h vmiért a fej "legyengült" és már szenvedés neki a dupla rétegû disc?(ez az egy duplarétegû volt eddig a psben).Csak pár hónapos, karikor vettem.Esetleg a chip nincs jól beállítva?Mondjuk régebben olvasta rendesen.Nemtudom.De ha vki igen, pliz help!Ja, és bocs, h ilyen sokat irtam.

Solidus
<#hehe>

Solidus
😄DDDD
Két részes.Mint a grandia 3,vagy mint a devil may cry 2,és igen 2dvd kell hozzá...
De kösz,jót röhögtem...

Állítólag igen és egy 5gigás gépen már elfogadható sebességgel mennek a játékok.
kzalaba
Sziasztok!
Tegnap regisztraltam be a ps2-met, hogy megkapjam a Network Access Disc-et. Kb. mennyi ido mire elkuldik(kb.1 honap)?

Kaplan
Nem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Létezik PS2 mûködõ emulátor PC-re?

nem tudjátok mit jelent az ha egy játék mellé oda van irva hogy 2 dvd ez azt jelenti hogy két dvd re kell irni a játékot?
Afe
Verbatimot is hamisítják, TDK-t is, de Verbából jobb esélyel vehetsz jót perpillanat...sajna.

ffxi
PLS!!

Fákjúal!

Üdv konzolosok!

Szeretném megkérdezni, hogy vettem egy PS2-õt, ki is chippeltettem de a fej védelme miatt szeretném winchesterrõl futtatni a játékokat.
Természetessen a másoltakat.
Winchesterem van, azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e valamilyen átalakító amivel ezt ráköthetném a PS-re, esetleg valami progi a játékok futtatásához?
Az is jó lenne, ha magát a PC-t tudnám rákötni mintegy hálozatot kiépítve ezzel, de erre kissebb esélyt látok mint az elõzõ megoldásra.
Másik dolog meg, hogy ha létezik ilyen átalakító, azt hol tudnám megvenn? Elsõsorban online boltra gondoltam.

Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!

Üdvözlet!
John Cena
SZerintem a TDK és szerintem csippeld ki és akkor másolt Gameval DVD-s gameval is tudod tólni!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ffxi
Lehet négyen múltizni az alábbi konfigurációval? Két PS2 + két TV?

Fákjúal!

ffxi
Sziasztok! Multizni szeretnénk a komámmal, és tudni szeretnék, hogy két PS2 + két TV + két gém kívül kell-e még vmi kellék(ek)? És mennyi lenne az a kellék(ek)? Media Markt-ban(az van a legközelebb) kapható? És utána hogyan kell összekapcsolni? KillZone-nal multiznánk, de egyik original, másik warez. Szeretik 1mást?

Elõre is köszi szépen az infókat.

Fákjúal!

dinomano
tudtommal a noname kartyak is jok, noname-böl csak kontrollert nem érdemes venni, a PS1-es dual-shcok koppintas sunflex karom birta 2honapig, oszt utana nem ismerte fel többet ps...a memokartyakkal semmi gond; eddig 1 gém nem ismerte fel 1ik memokartyat; amugy 1 eredetim van (PS1); meg 3 utangyartott (sunflex; vmi total kimondhatatlan nevü (daxter talan...annyira noname, h. picit a meretezest is elszurtak, nehezebben megy be a slotba mint a többi, szorul picit...egy vacak kis karral adták a memokartyat; 800(!)FT-ért!!!)
gondolom ps2-memok (8M😎már 4-5e körül is vannak(noname-ek...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Solidus
Hát azért van olyan game ami kevesebbet foglal(32-110K😎.Kell a memória kártya mindenképp.Az én memóriakártyámon 24 játék mentése van és még rendekólkezésemre áll 2145KB.Amikor beteszed a memóriakártyád legelösször,ne felejtsd el formázni(megkérdezi a gép).Van nagyobb is dupla 16MB-os de az nem gyári és állítólag nem lehet rá minden játékot menteni...Szóval érdemes a gyárit megvenni ami 8MB-os de úgy tudom 4000-ért is belehet szerezni.

Solidus
Inkább a verbatin...

bocs, természetesen DVD-re gondoltam
Köszi az infót!
Még1 kérdés szerintetek melyik cd-t kedveli jobban a ps2 ? TDK vagy verbatin?
kzalaba
egyebkent probalta mar valaki LCD monitoron a ps2-t?

Al Age
Rosszul tudod.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

John Cena
15 db játék elfér rajta az egész biszti! nekem kb. annyi van pillanat mentve és
még van kb.1-2MB!

John Cena
Helló nem nincs benne Memória Külön kell venni! 8 MBosat ajánlom 6000-8000már kapsz 1 eredetit és szentem meg éri és hát 150-500KB ot foglal 1db játék mentés és kb. 15db tuti DE

HI!

Tudom amatõr a kérdés, de én új PS2 tulajdonos vagyok és azt szeretném ha megírnátok, hogy a memóriakártya az nmiért kell a gépbe? Csak ígytudok menteni ha van benne? Van még más funkciója is? 4 és 8 mb-osokat láttam a neten hirdetve ezekbõl a 4 mbos az milyen arra is sok adat megy fel? vannak ennél nagyobbak is?

Légyszi írjatok!!!

csocso14
Helló!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy én úgy tudom van 400 mhz-es meg 900 mhz-es playstation is, na most a 400-on akadna valmelyik játék?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Közvetlebül nem, kell hozzá egy spec. átalakító. De ha nem feltétlenül szükséges ne csináld. A PS2 felbontása tv-re van kitalálva, egy nagyfelbontású monitoron szerintem ritka csúnya képe lesz.
Csiaki
Nem hinném!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB