PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Elvittem az új PS2-met csippeltetni, és az a bajom hogya játékoknál nem rezeg a joypadom! ez a csippelés miatt van? On-ra van állítva a játékokba de nem rezeg egyik joy sem pedig rezgõ funkciós mindegyik! mitpl van ez? Aki tud segítsen hogylehetne emgoldani ezt a problámám!!!Köszi!
Én úgy tudom, hogy ha 4en akartok játszani, az 2 ps+2tv, de kell hozzá egy kábel, amivel összekötöd a pst, nemtom hirtelen, mi a neve, de azt igen, h 10e ft fölött van.Egyébként mi nyárra tervezzük a 4es ps partykat😄
Fákjúal!
.:SOLIDUS:.
Szóval van egy pár hónapos chippelt ps2öm. Mikor megvettem, haver áthozta a játékait, és köztük volt a Gran Torismo 4, ami akkor, mivel itt hagyta, pár napig tökéletesen mûködött, vagyis probléma nélkül lejátszotta a gép.Most a napokban ismét kölcsönkértem, hogy átírjam, de vmiért nem akarja beolvasni.Tulképpen beolvassa, csak mégsem.A legelsõ logo még simán bejön, meg még egy oldal, ahol a minden jog fenntartva szöveg van írva, és utána az intro következne, amit a kb 50 próbálkozásból csak egyszer sikerült betöltenie, és azt is 5 perc kõkemény és fáradtságos küszködés árán.Ráadásul ez alkalommal még egy gyors mentést is sikerült kicsikarnom belõle, de a következõ töltésnél szintén kifagyott.Vagyis nem fagy ki, hanem egyszerûen megáll, nem csinál semmit, pedig a töltésjelzõ ugyanugy mozog tovább,vagyis jelzi a töltést,ami nincs is,vagy csak iszonyatosan lassú.Megpróbáltam egy újabb fejtísztitást, hátha segít, de nem.Namost azt hozzá kell tennem, h a GT4 dupla rétû dvd-n van.Lehet, h ez maga a próbléma?Ugyértem itt azt mondták, h elképzelhetõ, h vmi ok folytán adatvesztés történt a dvdrõl és ezért nem olvassa be.Igazából ez lenne a legjobb megoldás, hisz akkor tutti nincs baja a psemnek.De azért félek, h nem ez.Az összes többi dvdt hibátlanul beolvassa, másoltat is, eredetit is(nyilván).Lehet,h vmiért a fej "legyengült" és már szenvedés neki a dupla rétegû disc?(ez az egy duplarétegû volt eddig a psben).Csak pár hónapos, karikor vettem.Esetleg a chip nincs jól beállítva?Mondjuk régebben olvasta rendesen.Nemtudom.De ha vki igen, pliz help!Ja, és bocs, h ilyen sokat irtam.
Két részes.Mint a grandia 3,vagy mint a devil may cry 2,és igen 2dvd kell hozzá...
De kösz,jót röhögtem...
Tegnap regisztraltam be a ps2-met, hogy megkapjam a Network Access Disc-et. Kb. mennyi ido mire elkuldik(kb.1 honap)?
Szeretném megkérdezni, hogy vettem egy PS2-õt, ki is chippeltettem de a fej védelme miatt szeretném winchesterrõl futtatni a játékokat.
Természetessen a másoltakat.
Winchesterem van, azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e valamilyen átalakító amivel ezt ráköthetném a PS-re, esetleg valami progi a játékok futtatásához?
Az is jó lenne, ha magát a PC-t tudnám rákötni mintegy hálozatot kiépítve ezzel, de erre kissebb esélyt látok mint az elõzõ megoldásra.
Másik dolog meg, hogy ha létezik ilyen átalakító, azt hol tudnám megvenn? Elsõsorban online boltra gondoltam.
Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!
Üdvözlet!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Elõre is köszi szépen az infókat.
Fákjúal!
gondolom ps2-memok (8M😎már 4-5e körül is vannak(noname-ek...)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Még1 kérdés szerintetek melyik cd-t kedveli jobban a ps2 ? TDK vagy verbatin?
még van kb.1-2MB!
Tudom amatõr a kérdés, de én új PS2 tulajdonos vagyok és azt szeretném ha megírnátok, hogy a memóriakártya az nmiért kell a gépbe? Csak ígytudok menteni ha van benne? Van még más funkciója is? 4 és 8 mb-osokat láttam a neten hirdetve ezekbõl a 4 mbos az milyen arra is sok adat megy fel? vannak ennél nagyobbak is?
Légyszi írjatok!!!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy én úgy tudom van 400 mhz-es meg 900 mhz-es playstation is, na most a 400-on akadna valmelyik játék?
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME