PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már mindenhol kerestem ilyet, állítólag elég ritka.Ha vkinek van egy ilyen, vagy tud egy helyet, ahonnan beszerezhetõ, kérem minél elõbb jelezze!Köszönöm
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Sland:
Álatlában olyan tv-ken amin egy scart van, az teljes bekötésû, ergo tényleg rgb jelet fog kapni. Olyanról viszont már hallottam, hogy egy tévén kettõ scart is volt, és az egyik teljes bekötésû volt, a másik pedig nem, utóbbin kompozit jelet kapott a tv, mivel az rgb kábelen ez is megvan.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nekem egy Stahlman TV-m van ami kb 3-4 éves. a hátulján 1 kib*aszott SCART izé van más nincs. ( + csak az antenna)
nah most ez az RGB kábel tuti jó lesz? jah és nekem a tv-n csak a "sima adás" + az AV van. RGB nincs. Vagy ez nem baj. Légyszi segítsetek mert holnap mennék a MM-ba ha tényleg jó ez a kábel
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Van egy hely, konzolszervíz, ahol sztem érdemes chipeltetni.Teljesen megbízható, korrekt,a chip 12e ft, autobootos, és ami a legfontosabb: fél év gari a chipre!!!(és nem is akármilyen)
De nem gond, addig osztálytársaktól kérek kölcsön <#nevetes1>#nevetes1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Végre valahára megvettem áhított PS2-met. Gyönyörû: 50004-es és ezüst. Teljesen a varázsa alatt vagyok, holnap megyek és meg is veszem hozzá a Budokai 3-at 😊.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.konzone.hu/images/Hardware/chromepstwo.jpg
Remélem a továbbiakban is mûködni fog.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
azt szerretném meg kérdezni hogy menyibe kerül az uj ps2-höz a winchester
elöreis köszi
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Alkohollal meg ne próbáld!!A fej igen kényes anyagokból álló mûanyag, és az alkohol leold egy-két dolgot róla, amit nem kéne😄 Nekem ezt mondta egy szervízes, és inkább hiszek neki...
Amugy nekem is hasonló gondom van.--> #5565 (lefele😊)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero