PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeboy

mikeboy
Kérlek segítsetek egy kábel megtalálásában!Egy usb kábel kellene, aminek a másik vége ez az 5 pontos fass*g, nemtom hogy hívják, itt egy kép.

Már mindenhol kerestem ilyet, állítólag elég ritka.Ha vkinek van egy ilyen, vagy tud egy helyet, ahonnan beszerezhetõ, kérem minél elõbb jelezze!Köszönöm

Al Age
Pusztán magánvélemény: ha bármiféle fennakadást keltene, nem hiszem, hogy hivatalos kiegészítõként valaha piacra dobta volna a Sony.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Ezzel a megoldással viszont változatlanul kompozit jelet kap a tv-d - aminél nagyságrendekkel szebb az RGB.

Sland:
Álatlában olyan tv-ken amin egy scart van, az teljes bekötésû, ergo tényleg rgb jelet fog kapni. Olyanról viszont már hallottam, hogy egy tévén kettõ scart is volt, és az egyik teljes bekötésû volt, a másik pedig nem, utóbbin kompozit jelet kapott a tv, mivel az rgb kábelen ez is megvan.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

szerintetek érdemes MULTIPORT-ot venni a PS-hez? nem lesz tõle kavarodás a játékokban? mármint h annyian játszanak....

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

mikeboy
😄

cool

Sland
én is így gondoltam. csak amekkora loser szoktam lenni inkább megkérdeztem még 2szer :F

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

figy. nekem simán az RGB-kábel bele van dugva egy scart-átalakítóba (amit eredetileg adnak a ps-hez) az meg a tv-be simán be van dugva. a tv-t AV-re teszed és jó lesz....

Sland
1000 bocs h itt tudatlankodok. de van ez az RGB kábel.

nekem egy Stahlman TV-m van ami kb 3-4 éves. a hátulján 1 kib*aszott SCART izé van más nincs. ( + csak az antenna)
nah most ez az RGB kábel tuti jó lesz? jah és nekem a tv-n csak a "sima adás" + az AV van. RGB nincs. Vagy ez nem baj. Légyszi segítsetek mert holnap mennék a MM-ba ha tényleg jó ez a kábel

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mikeboy
hehe😊
Van egy hely, konzolszervíz, ahol sztem érdemes chipeltetni.Teljesen megbízható, korrekt,a chip 12e ft, autobootos, és ami a legfontosabb: fél év gari a chipre!!!(és nem is akármilyen)

megegyeztem a sráccal, hogy nem chipelem ki amíg él a személyes gari 😊.
De nem gond, addig osztálytársaktól kérek kölcsön <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mikeboy
Mér ne akarnál?😊 Vki mondja már el, h miért jó, ha nincs benne chip.

Én már lassan egy fél éve játszom másolt játékkal online, chippel és nem tiltottak ki...
Jah és szerencsére nem chipelt, tehát még mindig eldönthetem, hogy akarok-e bele.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Na helosztok! 😊

Végre valahára megvettem áhított PS2-met. Gyönyörû: 50004-es és ezüst. Teljesen a varázsa alatt vagyok, holnap megyek és meg is veszem hozzá a Budokai 3-at 😊.

Kaplan
Nem lehet, ha megpróbálod egybõl kitiltanak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mikeboy
Sztem ennek a lényeg a pcrõl a psre.Tehát h a rajta lévõ mentéseket használja a ps.De nem biztos, én gondolom igy.

Sland
ez a cucc jó ahhoz is hogy pl a gt4bõl mentesek ki képeket? vagy csak a mentéseket lehet tárolni?

mikeboy
tényleg,tényleg igaz.amikor beregeled a pst, küldenek egy network access cdt, ezzel lehet online nyomni, de ha chippes, lehet nem mûxik.

én ugytudom nem, mer amikor fellépsz ellenõrzi a rendszer hogy módosítva van-e a rendzser...
mikeboy
Szerintem simán

Azlenne a kérdésem, hogy csippelt PS2vel lehet játszani onlineba?másolt játékokkal?
dinomano
atlatszo LOL!:-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

mikeboy
huhh..

mikeboy

mikeboy
Azt hiszem, veszek egy ilyen matricát.Sztem nagyon fasza😊

http://www.konzone.hu/images/Hardware/chromepstwo.jpg

mikeboy
Igen nehezebben olvassa.Kézeld, tegnap este jól nekiestünk, és addigaddig pucoltuk, amig el nem indult a GT!!Elindult!juhu!Valóban, a fej volt a hibás.Kicsit furcsa, h ennyit kellet tisztitgatni,de megérte😊
Remélem a továbbiakban is mûködni fog.

dinomano
a "ciccegesektöl" nem kell annyira félni+nem kell mindjárt beijedni egy kis hangtol... Sok minden függ az adott gémtöl (milyen minösegben szedtek le a gémet ISOba; milyen minösegü alapanyagra lett csinalva; hanyszoros sebesseggel lett kiirva a cucc...szoval sok minden meghatarozo... :-/) Adott gémeket nem szerethet a ps; egy csomo okbol..ha vmi nem megy, nem jelenti azt h. behalt a fej; a masolt gémeknek nem mindig uyganaz a minösegük...ez nem is varhato el mint original gémeknél...amugy megnyugtatas vegett; lehetnek problemak mentesekkel is, nekem 1-2masolt gémnél "elromlott" a mentes... Masik dolog: ha sok gém volt egymas utan (pl. jatek-mutogatas...)a gépben, akkor besokalhat a fej; és picit pihentetni kell...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

nekemis most ezvolt hogy egy játékkal szarakodott, megtisztitottam afejet és jólet, szóval afej volt aludas, bár csk aztaz egy lemezt nemvitte, mondjuk lehet azis kétrétegû, most a metal gear solid2:substance-rõl beszélek ami a kiegészített változata és rengeteg extra van rajta... kétrétegût nehezebben olvassa a ps2? tehát lehet nekedis a fej koszos lett vagy valami... amugy én mokusszór ecsettel tisztítottam meg😄 és sokkal jobblet, mivel ilyen töklágy volt nemkarcolta meg a fejet
Cukros
mert én ma vettem egy vadonat uj ps2 hogy meg érné még garisan ki chipeltettni van inkáb még winchesterröl nyomatni a gamet

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
helo
azt szerretném meg kérdezni hogy menyibe kerül az uj ps2-höz a winchester
elöreis köszi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

mikeboy
Perszepersze, de bocsi, rosszul fejeztem ki magam, mert az a kalandjáték alatt én olyasmit értettem, hogy "kalandos", nem pedig a kalandjátékra, mint mûfajra vagy stilusra gondoltam.Igen, ez elég félreérthetõ volt.Szóval "kalandos" játék alatt értek pl stratit és pl RPG-t is.😄De látom ismered a játékokat, igy mondhatnál egyet😄Egy jobb példának mondanám a Shadow of the Colossust.(ez nem tudom hova tartozik, láttam "akció"ként is megjelölve)

Lammer
nem, a Heroes az strategia... az eredeti Might&Magic az RPG... 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mikeboy
Ajánlanátok nekem egy tényleg fasza kalandjátékot?Ne mangát, sõt semmi köze ne legyen a japánokhoz😊Szóval olyan eredetire gondolok.Szép grafikával, orkokkal, elfekkel, olyan klasszikus styleban, ilyen volt régen a Heroes of Might and Magic sorozat, csak persze modernebb változatban kéne.

mikeboy
Nemnem, át sem irtam, duplarétegû, olyat nem ir sajna az iróm, de elintéztem volna, ha mûködött volna.Tehát a haveré a játék, ami régebben ment, most nem.Közben áthozta a gépét, és neki elindult rendesen..

Seth
nálam csak írott cd-nél csinálta ezt , azóta azokat kerülöm

PSN ID.: Beegabor

Lammer
ez nagy tevhit... koze sincs a chipnek hozza... inkabb a dohanyzas... gagyi media hasznalata stb...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

deep
Ettõl függrtlenül tökéletesen mûködik. Remélem nem fejgáz.
mikeboy, és a haverod gran turismo4-e sem ment utána már, vagy csak az amit átírtál?
ezért nemischippeltettem ki az enyémet
sztem nemlátja a fej a cd-t mert kezd tönkremenni de remléem nem, én szivrohamot kapnék...
deep
Van egy chipelt slim ps2-m (scph-70004). Alig pár órát volt használva és újabban elkezdett ciripelni. Olyasmi hangja van, mintha a lemez folyamatosan hozzáérne valamihez. Tehát nem a fej mozgásakor "zakatol" hanem szinte folyamatosan. Valakinek volt hasonló gáz a gépével? Mi lehet?
Keresek fejhibás, mûködõ alaplapú, nem hd7 Sanyo fejes, rossz ps2-t nagyot, baráti áron.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

mikeboy
Ja, nem tudtam h slim vagy nem,én csak ebben gondolkodom😊
Alkohollal meg ne próbáld!!A fej igen kényes anyagokból álló mûanyag, és az alkohol leold egy-két dolgot róla, amit nem kéne😄 Nekem ezt mondta egy szervízes, és inkább hiszek neki...
Amugy nekem is hasonló gondom van.--> #5565 (lefele😊)

kzalaba
ahaa.. sajna akkor meg varom kell vele. koszi a segitseget.

guardian hero
Bekonfigurálja neked a PS2 online elérést, csinál egy central station accountot, ami a Sony netes játékaihoz mindenképp kell, másokhoz nem feltétlen.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kzalaba
egyebkent az mire kell? (csak azert, mert mire elkuldik addigra megszulok) 😊

guardian hero
Vannak olyan játékok, amikhez nem kell.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kzalaba
Sziasztok! Ahhoz hogy online tudjak ps2-vel jatszani, mindenkepppen meg kell hogy varjam a network access disc-et?