PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
a pop3-at két hete szereztem meg,és már elég karcos...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PSN ID.: Beegabor
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Egyébként egyáltalán nem kell parázni, tutira mindig lehet kapni PS2-t.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Enyhén vizes végû fültisztító pálca óvatosan finoman, alig hozzáérve is elégséges. Nem mindig a lencse szennyezett ha gond van, ne olyan könnyen koszolódik az be. Dohányos közegben meg a fejtubusban, a prizmán, a féligáteresztõ tükrön, a vevõic-n is lerakódik a kosz, akkor már nem elég a lencsét törölgetni úgy sem.
.:SOLIDUS:.
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Ha kikapcsolom a PS2õt akkorc sak simán kinyomom? ez nemteszi tönkre hogy játék közbe kinyomom a gombbal?
Nemlehet sehogyse kilépni a játékokból?
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Azlenne a kérdésem hogylehet játszani PS2vel neten? mi kell hozzá és hogy mûkszik ez az egész?
van egy kérdésem hol lehet chippeltetni jász-nagykun-szolnok megyében belül?
elöreis köszi
ja,és hogy kell szétszedni?
Szóval csak teljesen tiszta és száraz fültisztitóval körbekörbe😊
még nemrég van ps2-m,és az egyik haveromtól vettem,(sztem õ sose tisztította meg a fejet),és én most szeretném,mert sztem amiatt szenvedek olyan sokat egy játék elindításánál...na,a gondom az,hogy még sose tisztítottam ilyen fejet,és nemtom,hogy kezdjek neki,és félek,hogy valamit elcseszek(ne röhögjetek ki,de télleg nem tudom,hogy kell)a másik haveromnak meg az apja csinálja,és nemtudja õ se,hogy hogy kell<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul