PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doubleW
ja igen, ezt én is akartam kérdezni, h miért karcolja a ps az eredeti játékokat?tekken 5-öt adtak hozzá, és olyan szinten össze van karcolva,nem olvassa már a ps,át kellett másolnom, h tudjunk vele játszani...(csoda h a pc megküzdött vele)

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

doubleW
igazad van.Amugyis a legtöbb profit a játékokból ered..És elképzelhetõnek tartom, h egy ps3 game lesz vagy 22-24 e ft, hiszen egy új megjelenésü ps2 game is 15-17e ft.Kiváncsi leszek..

Joke 33
hello,az mitõl van,hogy karcolja a ps-em a cd-t
a pop3-at két hete szereztem meg,és már elég karcos...

És ezt mondom jelenleg az x360-ra is. Kiskapu-hiány van nagyon 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Jaja, és a lélektani határ ami alá nem fog menni egészen kihalásáig, kb. 22-25 ezer HUF. Ez tuti.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ehm... Azért a PS3 magyarországi ára enyhén szólva nem fogja úgy igazán csökkenteni a 2 árát... Nem lesz az olyan jó árban még egy magyar embernek, hidd el 😊. Sõt, én a szoftverenkénti 18-20ezres árat is elképzelhetõnek tartom. Nem érdemes szerintem addig beruházni egy PS3ba, amíg nem lesz rá akármilyen kiskapu...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Cukros, nem akarok kötekedni, de az, hogy te X teszkóban megvettél egy utolsó akciós PS2-t, attól még lehet máshol <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Seth
A ps2 a mai napig jól fogy világszerte, úgyhogy annyira drasztikus árcsökkenés nem lesz, 25-30 alá nemhiném hogy menni fog a ps3 megjelenéséig

PSN ID.: Beegabor

doubleW
Elég gyorsan esik az ára, pár hónap múlva fizetni fognak ,csak vidd el..😄Fõleg ha kijön a 3, mindenki meghülyül,a 2t meg fillérekért fogják dobálni.😊

Tudtommal márc.15-ig tartott az akció.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Cukros
de má el fogyott merrt én vettem meg az utolsot de az nincs ki zárva hogy hozat e többet

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Van még 30 ezerért PS2 vagy már vége az akciónak?
Csiaki
Éppen most láttam a Tescoban 44rugóért fifa 06-al!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

lesz, vittem, fogyott, tescoban 😛

Egyébként egyáltalán nem kell parázni, tutira mindig lehet kapni PS2-t.

Nem baj... Õszre biztos lessz még...
Cukros
de má el fogyot mert én vitem el az utolsot

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
jaja én a mult héten vetem egyet a tescoba

Csiaki
Most volt 30rugóért a Tecsóban akcióban!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Most menyi egy PS2? Õszre tervezek veni egyet addigra már jó olcsó lessz az biztos. 😊
Joke 33
köszönöm,na végre valaki(k) érthetõen elmagyarázta

Fejtisztítás: vagyszert tényleg ne, mert megsérti, leoldja a mûanyaglencse védõ-és polárszûrõ bevonatát.
Enyhén vizes végû fültisztító pálca óvatosan finoman, alig hozzáérve is elégséges. Nem mindig a lencse szennyezett ha gond van, ne olyan könnyen koszolódik az be. Dohányos közegben meg a fejtubusban, a prizmán, a féligáteresztõ tükrön, a vevõic-n is lerakódik a kosz, akkor már nem elég a lencsét törölgetni úgy sem.

Solidus
Megfordítod a gépet,leszeded a 4 gumirozott talpat azon kívül még 4 mûanyag talp van,ha ezeket eltávolítottad kioperálod a csavarokat,gépet óvatosan megfordít alapállásba,tetõt leszed (de úgy hogy a memokártya és a joy kihúzott állapotban legyen),egy kicsit billentsd meg magad felé majd emeld le a fedelet,és már csak néhány kis csavar tanúsít ellenálást a dvd olvasó tetõjén.Óvatosan tisztitsd nehogy megkarcold,van aki mókusszõrecsettel csinálta,a lényeg hogy ne legyen durva és ne használj alcoholt.

.:SOLIDUS:.

Seth
a talpak alatt

Joke 33
ahha,és hol vannak a csavarok?
meg írtad,hogy levettem a talpakat,azzal mire gondoltál?

ffxi
pirosX!!

Fákjúal!

doubleW

😄

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Seth
a gépnek nem lesz tõle az égvilágon semmi baja, így van megcsinálva, úgyhogy nyugi

ok így csináltam eddig csak gonoltam megkérdezem..Köszi!
Seth
tartsd nyomva a reset gombot,akkor standby-ba kerül. Ez nem pc, itt nincs quit;D

Hi!

Ha kikapcsolom a PS2õt akkorc sak simán kinyomom? ez nemteszi tönkre hogy játék közbe kinyomom a gombbal?
Nemlehet sehogyse kilépni a játékokból?
ügyesen. csavarhúzó és elkezded kicsavarozni a csavarokat(miután levetted a talpakat). leveszed a borítóját aztán ess neki a lejátszó doboz szétszedéséhez. és ott a fej....

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Joke 33
csá,vastag ps2-t hogy lehet szétszedni,ha a fejet akarom tisztítani???

Ismerem a lehetõséget 😊 de mondom biztosra megyek. Fõleg hogy chip nélkül nem megy az a progi... nekem meg van egy mocskosdrága Sony-tól bugázott új fejem, erre bexart a V3-as alaplapom 😞

Bármelyik nagy ps2-be beteheted azt a fejet. Van 1 progi amivel át lehet állítani az alaplapot (ps2 lenschanger asszem). A más kérdés, hogy hogyan indítod el ezt a progit. Ha van benne chip, akkor memóriakártyáról, ha nincs, akkor kölcsön drive-val cd-rõl.
HI!
Azlenne a kérdésem hogylehet játszani PS2vel neten? mi kell hozzá és hogy mûkszik ez az egész?
Cukros
hali
van egy kérdésem hol lehet chippeltetni jász-nagykun-szolnok megyében belül?
elöreis köszi

Joke 33
köszi.már csak egy kérdésem lenne...ugye ezt nem lehet elrontani?nem vok amúgy béna,csak még nem régóta van meg a gép,és ha valamit elrontanék,idegbajt kapnék...
ja,és hogy kell szétszedni?

mikeboy
Fogj egy fültisztitót, helyezd a fejre, és mozgasd körbekörbe.

Joke 33
aham...és hogy kezdjek neki?

Sõt, van rajta egy polárszûrõ réteg is.

És még mindig keresek fejhibás nagy ps2-t 30004, 30003 szériájút, illetve bármilyen nagyot amibe khs400C fej való. Baráti áron.

Hello! Most vettem PS2-t,és azt szeretném megtudni Keszthely környékén vagy Zalamegyében hol lehet Kichippeltetni a gépet? Ha lehet megbízható szervízeket mondjatok! Elõre is köszönöm a válaszokat!

mikeboy
És mindenekelött jó alaposan fújdd le, ho ne legyen rajta porszem, mert az megkarcolja!

mikeboy
Az a baj, hogy úgy szokták, hiszen azon a rohadt érzékeny mûanyagon van egy csomó mégérzékenyebb réteg, mint pl a felületkeményítõ,ami azért van, hogy ugye ne olvadjon szét a hõtõl.Namost az alkohol ezeket leoldja...És az komolyabb problémákhoz vezethet.😊Ez olyan, mint pl a szemüvegeken az antireflex.Sõt, valszeg ezen is van.
Szóval csak teljesen tiszta és száraz fültisztitóval körbekörbe😊

deep
Igazából vegytiszta alkoholba mártott fültisztítóval "szokták" csinálni, de elég rizikós. Ha megkarcolódik, akkor heló van😊
Joke 33
tudna valaki segíteni???
még nemrég van ps2-m,és az egyik haveromtól vettem,(sztem õ sose tisztította meg a fejet),és én most szeretném,mert sztem amiatt szenvedek olyan sokat egy játék elindításánál...na,a gondom az,hogy még sose tisztítottam ilyen fejet,és nemtom,hogy kezdjek neki,és félek,hogy valamit elcseszek(ne röhögjetek ki,de télleg nem tudom,hogy kell)a másik haveromnak meg az apja csinálja,és nemtudja õ se,hogy hogy kell<#help><#help><#help>

John Cena
Szélessávú minden féleképpen! az tuti a Matrica és az át láccó PS2 teccett😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ffxi
Milyen net kell hogy onlájnon tudjak jáccani? Gáz ha warez a gém?

Fákjúal!

Sland
köszi 😊 így már okés

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!