PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azlenne a kérdésem hogy Memóriakártyáról hogylehet törölni olyan mentést ami már nemkell róla?
a vinyó rekeszének ajtaját szimplán le kell hajtani?
Nem akarom letörni, nem is feszegetem 😊.
*megvan 😛
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezer éve van PS2-m... természetesen nem a slim verzió.
Olvasgattam is a HSZ-eket a vinyókról.
Láma kérdés következne: Ha veszek egy vinyót -chippelt a PS2- ilyen HD-kittel beinsertálom a masinába akkor az miért jó nekem?
Megtehetem azt, hogy vinyóról nyomatom a játékokat ha megvan iso-ba vagy kibontva?
Netezni nem akarok, filmet nézni tudok vele Divx-et is, de arra inkább Yamada-t használom.
Szóval, kérlek válaszoljatok... hogy mûködik ez? Nem szeretném ha ilyen lencsehibák miatt kukába kéne küldeni a masinát -egyelõre semmi baja, de már öreg szegény- ezért inkább egy vinyót áldoznék fel abbók úgyis van egy raklappal :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PS4 PSN: angyisz
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Be se kapcsolom sose, csak nézem. 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Slimek szerintem szintén tartósnak mondhatóak, kivétel a 70004-es v12, ami fejvédelem nélkül hamarabb megmurdelhet. De az sem törvényszerû, a lehetõség áll fenn csupán. Sok múlik az useren. Én már szedtem ki háztartási kekszet nagy PS2-bõl, illetve hipóztam nikotinos házat, fejcsere után, mer' ölég undorító volt. Ja, és lemezmosás is volt 1-2, az ártatlan játékos emkberke az abáltszalonnáját a Resident Evil dvd tükrözõ felületérõl fogyaszthatta el.....
Egyszóval sok múlik az user mentalitásán. A ps2 kényesebb konzol, mint az átlag.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Haverom 70004-es (v12) pstwo-jába beépítettem 4 hónapja a hd-kitet, és Seagate barracuda 7002.7-et használ, megelégedéssel eddig (dms4 pro chip, toxic os)
És, mivel a Samsungot is szeretik általában a pc-sek, gondolom az sem lehet rossz. Néhol olvastam panaszt a Samsungok egyes modelljeinek alacsony komponensû vibrációiról. Ergo kicsit bebúgathatja a konzolt némelyik modell.
Mégegy szubjektív vélemény: nagy ps2 garantáltan szépen kezeli a Maxtort is, hiszen elég jól megoldották a winchester start-stop jeleket, a gépet nem lehet ökör módjára nyomkodni (nemúgy mint az X-Boxokat, ami felettébb furcsa), szóval nem veszélyeztetik a ps-ek az érzékeny elektronikát.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Maxtor?Samsung?Seagate?
Tapasztalatokat várok.
Én még azt hittem hogy a késõbbi Ps2-k a jobbak.
Tudom, hogy nem nagy. De dial-up-om és mire megtalálom, kösziszépen!
Fákjúal!
Fákjúal!
Fákjúal!
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Nem ad hülyébb hangokat néha, vagy nem hosszabb a töltési-felismerési idõ mint volt?
Az USB portokra miket lehet kötni? Írjatok le légyszives pár dolgot!
Köszi!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Bár láttam már olyat is sokat, hogy szórakozottságból lemeztokban vagy egymáson forgatta valaki a lemezt, és szépen összecsikarta ugyanúgy😊 (ezt nem rosszból mondom).
De olvasási bizonytalanságnál képes annyira kidobni a fej a lencsét, hogy a lemezfelülethez hozzáér. És a lencse sem élvezi ezt annyira, hiába peremes....