PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Azlenne a kérdésem hogy Memóriakártyáról hogylehet törölni olyan mentést ami már nemkell róla?
plíz help 😄

a vinyó rekeszének ajtaját szimplán le kell hajtani?
Nem akarom letörni, nem is feszegetem 😊.

*megvan 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

deep
Hehe, nem. Ott csak szezámmagos zsömlét és karalábét vehetsz😄
Sir Quno Jedi
Gondolom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
Számtechboltban lehet venni vinyót??

Fákjúal!

Sir Quno Jedi
Igen, mennek az ISO-k, többé nem kell DVD-zgetni. PS1 gámák nem mennek így. PS2 gámáknak is egy része nem megy így. DE amúgy egész használható és villámgyors.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Sziasztok!

Ezer éve van PS2-m... természetesen nem a slim verzió.
Olvasgattam is a HSZ-eket a vinyókról.
Láma kérdés következne: Ha veszek egy vinyót -chippelt a PS2- ilyen HD-kittel beinsertálom a masinába akkor az miért jó nekem?
Megtehetem azt, hogy vinyóról nyomatom a játékokat ha megvan iso-ba vagy kibontva?
Netezni nem akarok, filmet nézni tudok vele Divx-et is, de arra inkább Yamada-t használom.

Szóval, kérlek válaszoljatok... hogy mûködik ez? Nem szeretném ha ilyen lencsehibák miatt kukába kéne küldeni a masinát -egyelõre semmi baja, de már öreg szegény- ezért inkább egy vinyót áldoznék fel abbók úgyis van egy raklappal :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
Az enyémen már lehet rántottát sütni, annyira melegszik, bocs forrósodik.

Fákjúal!

Cukros
figyu ne legyél az irodalom tanár ok mert nem erröl szol a forum

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

kötözködni 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én 1.5 éve egy Maxtor 80Gb-os HD-vel csapatom, maximálisan meg vagyok elégedve pedig az elején azzal ijesztgettek, hogy melegszik a Maxtor vinyó. Én nem tapasztaltam.

PS4 PSN: angyisz

Cukros
akkor minek van? (nem akarok kötöszködni)

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

deep
Én pont ezt teszem😄
nincs is hozzá játékom😄
Én majd vigyázok PS2-re.

Be se kapcsolom sose, csak nézem. 😊
dinomano
Leirom ezt a kis sztorit; ami tényleg megtörtent és nem kamu...1ik "betegebb" haver meselte...van otthon ps2+ps1-ese is; egyik éjszaka félalomban felkelt az arc; és (volt mellette 1 pohar viz) fogta a vizet és beleöntötte a PS1 "talkajaba" (kinyitott fedél)+PS2-esere is locsolt; majd visszafeküdt aludni... Reggel meg takarithatta/szarithatta a gépet; de egyiknek sem lett semmi baja... :-) Hogy mi lelte ejszaka...dolgozott a gém-ellenes tudatalattija, vagy mi...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ez mé egy marha szubjektív dolog. Nincs 2 felhasználó, aki egyformán bánik a gépével, egyformán tiszta közegben használja, egyforma lemezekkel. Abban van valami, hogy a Sanyo fejes gépek kicsit kevesebb átlagos élettartammal rendelkeznek, mint a Sony fejesek. (nagy ps2-rõl beszélek).
Slimek szerintem szintén tartósnak mondhatóak, kivétel a 70004-es v12, ami fejvédelem nélkül hamarabb megmurdelhet. De az sem törvényszerû, a lehetõség áll fenn csupán. Sok múlik az useren. Én már szedtem ki háztartási kekszet nagy PS2-bõl, illetve hipóztam nikotinos házat, fejcsere után, mer' ölég undorító volt. Ja, és lemezmosás is volt 1-2, az ártatlan játékos emkberke az abáltszalonnáját a Resident Evil dvd tükrözõ felületérõl fogyaszthatta el.....
Egyszóval sok múlik az user mentalitásán. A ps2 kényesebb konzol, mint az átlag.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ez ugyanúgy egzakt dolog, mint pc esetében, hiszen a vas ugyanaz....szubjektív tapasztalat: fél éve 80-as Maxtort használok 30004-es nagy ps2-ben Sony network adapterrel H2O chippel, maximális megelégedéssel.
Haverom 70004-es (v12) pstwo-jába beépítettem 4 hónapja a hd-kitet, és Seagate barracuda 7002.7-et használ, megelégedéssel eddig (dms4 pro chip, toxic os)
És, mivel a Samsungot is szeretik általában a pc-sek, gondolom az sem lehet rossz. Néhol olvastam panaszt a Samsungok egyes modelljeinek alacsony komponensû vibrációiról. Ergo kicsit bebúgathatja a konzolt némelyik modell.
Mégegy szubjektív vélemény: nagy ps2 garantáltan szépen kezeli a Maxtort is, hiszen elég jól megoldották a winchester start-stop jeleket, a gépet nem lehet ökör módjára nyomkodni (nemúgy mint az X-Boxokat, ami felettébb furcsa), szóval nem veszélyeztetik a ps-ek az érzékeny elektronikát.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb vinyó ps2-höz csatlakoztatva?
Maxtor?Samsung?Seagate?
Tapasztalatokat várok.
Régebbi gépek jobb anyagból?

Én még azt hittem hogy a késõbbi Ps2-k a jobbak.
ffxi
Sõt nem csak emulátorhoz, megpróbálok komának fríssíteni a BIOS-sát :-)

Fákjúal!

ffxi
Hali! kéne nekem PS2 emulátorhoz BIOS!! Ilyen típusú kéne: scph-30004

Tudom, hogy nem nagy. De dial-up-om és mire megtalálom, kösziszépen!

Fákjúal!

Ma2ska
<#eljen>Igy már értem. Szal, csipfüggõ is ez a fejrongálódás, ált a drágább chipek jobb fejvédelemmel rendelkeznek, vagy a régebi gépek még jobb alapanyagból készültek, ezért fordulhat elõ, hogy még ma is sok fut elsõ kiadású gépböl, mindenféle fejvédelem nélkül, chippelve, cd-r el is etetve, és müködik, az pedig jó pár év.

ffxi
Teljesen igazad van, én csak kivácsi voltam. Hiszen a komáé a gép nem az enyém.

Fákjúal!

Ma2ska
Persze igy se sok értelme van, mert aki okositani akarja a gépét, ezen a morális problémán már valószinüleg tultette magát, és csak a lézerfej épsége foglalkoztatja. Aki pedig nem, annak teljesen mindegy, hogy a chip milyen hatással van a gépére.

Ma2ska
Na igen, de a beszélgetés elment abba az irányba hogy ezt a müveletet hogy birja a ps2 lézerfeje. Amire én reagáltam. A szegény játékfejlesztõk elmaradt jutaléka egy teljesen uj szempont nekem. /kétségkivül igaz, abból a szempontból-és most visszatérek a hozzászólásokhoz- miszerint, lehet hogy esetleg mégse minden ps2 fej megy tönkre, de akkor még ott van a morális probléma, az elmaradt jutalék és annak káros hatásai. Igy sikeresen kibõvitettük a kérdést a technikai problémáról, morális szintre, egy laza témaváltással, ami nem baj, csak esetleg nem mindig tudja követni az ember, fõleg ha igy átkötés nélkül történik.

ffxi
Én nem azt kérdeztem, hanem ezt: #5703

Fákjúal!

Ma2ska
Na ja de ha emiatt aggódsz, miért kérdezed a chippelést? Ez nekem valahogy nem jön össze sehogy a kis agyamban.

ffxi
Bocs!
"...akkor NEM.."

Fákjúal!

ffxi
Dehogy nem, hiszen akkor sem kapják meg a játékkészítõk a részüket, ha te nem veszed a játékukat.

Fákjúal!

Ma2ska
Ez nem törvényszerü. Volt egy 4 éves chppelt gépem , semmi problémája nem volt. Ma meg normális fejvédelemmel kiküszöbölhetõ ez. Amugy egy fejcsere 1-2 origi játék ára, ugyhogy ez nem egy warez ellenes érv azt hiszem.

ffxi
Ez a hátul ütõje.

Fákjúal!

Igen de a chippelt gépek nagyobb gyakorisággal mennek tönkre mint a nem chippeltek.
ffxi
Szal ez chip függõ??

Fákjúal!

deep
A másolásvédelem a gépben van, ami a chippeléssel deaktivizálódik.
ffxi
A PS2 gémeknél van védelem mint a PC-nél? Mert múlkor haver kölcsönt tudott kérni original gémet(FinalX) és egy az egybõl lemásolta Alcohol-lal (chipelt gépére). Csak néztem, h berakta és simán futott. Ezekszerint nincs másolás védelem a PS2-n????

Fákjúal!

Joke 33
én ilyen cipzáros tokban tarto,,szal ez nem lehet gond,de a fejet megtisztítom,megnézem,az e a baj

doubleW
Jaja, rendszeresen szoktam tisztitgatni..És az felettébb különös, h csak ez a 2 lemez van összekarcolva, ugyanis végignéztem az összeset, és a többin max egy-egy hajszálkarc található.Ez fura.Amugy igen, slim.És semmi töltésiidõ lassulást nem tapasztaltam, tekkennél ugy volt, h egyszercsak nem olvasta be.

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

meg még az ilyen extra játékokhoz való dolgok - gondolom Guitar Heronál gitár, vagy snowboard, stb.

semmi, nem azért mondtam 😊

doublew a lemezekért ne aggódj, pár száz forintért megcsiszolják, oylan lesz mint régen, bár ameddig karcolja tovább addig nejácc, ha jol tom neke slim ps2 van, annak szabadon takarithatod afejét nemkõ szétszedned, azt ajánlom tisztísd meg a fejet fülpucolóval vagy egy olyan ecsettel amivel esetleg nem festettél, vagy nagyon kimostad, és jó lágy szõre van... ha ezekután is karistol akko szerviz, inkább fizess minthogy tönkremennyenek a game-k
Nagy gép, kicsi, régi, új?
Nem ad hülyébb hangokat néha, vagy nem hosszabb a töltési-felismerési idõ mint volt?

Cukros
jaj az igaz hogy más tescoban vannak én ezt nem is tagadom de én meg elnézést kérek az elöbbi mondataimért

doubleW
pl winyót, de azt mondják, azt nem érdemes, kamerát (eye toy), headset, Network Adaptor, kormány, pisztoly..meg bizti van még, ennyi jutott eszembe

doubleW
Hát ez remek!Megnéztem a POP3 discet is, ugyanis azzal játszom a legtöbbet, és az is hasonlóképp karcos...Ez most nem tetszik..Ki lehet vhogy küszöbölni ezt a dolgot?

Sziasztok!
Az USB portokra miket lehet kötni? Írjatok le légyszives pár dolgot!

Köszi!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Mivel forgás közben semmi nem ér a lemezhet, csak a lencse érhet ha koszos vagy gyenge a lézer, vagy szennyezett a lemez, ezért arra gyanakszom.
Bár láttam már olyat is sokat, hogy szórakozottságból lemeztokban vagy egymáson forgatta valaki a lemezt, és szépen összecsikarta ugyanúgy😊 (ezt nem rosszból mondom).
De olvasási bizonytalanságnál képes annyira kidobni a fej a lencsét, hogy a lemezfelülethez hozzáér. És a lencse sem élvezi ezt annyira, hiába peremes....

Yep, egyébként nemrég /pénteken 😊/ megvettem a Mercenaries-t, atomjó kis játék!

Az én vastag PS2mnél nincs ilyen. A kis platinum Tekken5öm szép tükörsima 😊.

doubleW
Nekem kb fél centinként van egy köröcske😊ami majdnem teljes karika.van vagy 6-7

Koncentrikus körökben karcolja? Sok sáv egymáshoz közel?