17159

WAREZ = azonnali BAN!

• vg
    Én se játszom PC-n, szar gépem van játékra, csak mondom, hogy ez spec megy PC-n.
  • MikX
    És mien gépen sikerült is ez? :D
    Annak biztos jó, aki PC-n nyomul, spec én nem játszom PC-n, érthető okokból :D
  • vg
    Őőőő, kisablak? Mosott kép?? Keress rá youtube-on... de megteszem neked, ime. HD-ben nézd, apuci.
  • donoki
    Hogyne.. jobb hűtés, halkabb, beépített wifi és kisebb is.. meg sokkal normálisabban vannak megoldva a belső cuccok (hdd, stb elhelyezkedés)
    Aki most vesz x360at, annak már egy ilyen alap.. vagy veszel egy arcade-ot azt mehetsz hűtó moddingoltatni meg stb.. meg ehhez lesz már Kinect, igaz a régebbiekhez is, de kell hozzá vmi átalakító.. szal elég sok előnye van, hátrányát pedig nem nagyon látok, max még nem kiforrott a flash hozzá..
  • MikX
    Meg azt is, h szívjon a tököm emuval, plusz egyszer láttam emuval futni egy játékot, kisablakban, mosott képpel... kösz nem.
  • vg
    Jó, hát azért tegyük hozzá, hogy a Shadow of the Colossus-hoz már pont nem kell PS2, mert emulátorral 100%-on működik PC-n...
  • Laza
    Ez igaz ... hiába van a X360 évek óta a piacon, egy kaptafa a játék kínálata ... de sajnos a PS3-é is az.
    Soha egy gép sem fogja már elérni azt a játék sínvonalat, amit a PS2 képvisel.

A PS2-m megvan a gép EU megjelenése óta, és hibátlanul működik, kedvenc játékaim mai napig azon vannak.
    Nemrég vittem végig megint a Shadow of the Colossust :)
  • shenmuedc #16312
    Kétszer is volt x360-am. PS2-n nagyságrendekkel több jó játék van (persze csak ha nem vagy graf buzi) Az új generációs gépeken eszméletlen egysíkú a játékkínálat (puska,sport,autó) már a szerepjáték is akció, platform nincs, kalandjáték nincs stb...
  • jaszy
    A slim semmiben sem jobb.
  • donoki
    30e egy xbox360?:o
    Bár gondolom az nem slim, én majd olyat akarok :)
  • vg
    Belvárosban van egy műszaki bizományi, ott 30e egy használt flashelt xbox360, jobban megéri. Persze sok nagyon jó játék van PS2-re, mondjuk a shadow of the colossuss, ami a mai napig verhetetlenen.
  • donoki
    hi, én inkább a helyedben egy xbox360at vennék, én is arra gyűjtök most :)
    gta4 meg nem fog soha megjelenni ps2-re.. már alig jelenik meg valami rá..
  • Ricsi234
    Szevazstok!!Azon gondolkodok hogy szerinetek megéri hogy vegyek egy PS2-őt???50 méterre van egy fullos PS bolt:)És ott 19.990FT-ért adják!!!nem tudom hogy mi legyen.....
    Ja és még vmi a GTA IV valaha is megfog jellenni PS2-őre???

KÖSZI A választ
  • jaszy
    Fejcsere. Cseréltesd ki, úgy tuti jó lesz!
  • Seth
    De!Ez a felhozatalnak is alig nevezhető pár cím már csak vergődés sajnos
  • kazuma89
    Szeptember:

Cabela's North American Adventures -September 14, 2010
    FIFA Soccer 11 -September 28, 2010
    Rapala Pro Bass Fishing -September 28, 2010
    Lord of the Rings: Aragorn's Quest, The
    Scooby-Doo! and the Spooky Swamp

Azért nem lessz rossz...
  • ricsa008
    fiuk betöltésnél kattog kerreg szinte az összes lemez ilyenkor ha szétszednem min kell állítani mivel lehet gond?
  • Seth
    Már csak nagyon hébe hóba. Nagy címeket már ne várj. Visszamenőleg keresgélj, rengeteg jó játék van
  • Roland3
    Sziasztok!

Ps2 meddig gyártanak játékot ?
  • zaki
    üdv, van pár eladó eredeti ntsc-s játékom:

Resident Evil Outbreak File #2 kézikönyvvel 2000ft
    FIFA World Cup Germany 2006 1000ft
    Driv3r (Driver 3) kézikönyvvel 1000ft

bpi személyes átvétel, vagy posta is jó.
  • Laza
    Keresek egy PS2 LEGO Star Wars játékhoz a tokjába való manualt.
  • Laza
    ÁRCSÖKKENÉS!
    Az iá: 25-30.000 Ft

Eladó a lenti linken is látható, teljesen újszerű állapotban lévő ezüst színű PS2 Slim (Playstation2) megkímélt állapotban (egy 8 éves fiúé volt, nagyon vigyázott rá).
    Csere is lehetséges Nintendo DSi-re (értékegyeztetéssel).

PS2 csomag

A gép nincs átalakítva (típusa: SCPH 79003)!

A géphez jár a gyári csomag (kábelek, kontroller) +
    - Eredeti Sony 8MB-os memória kártya
    - 8db eredeti gyerek barát játék
    LEGO Star Wars
    LEGO Star Wars II.
    LEGO Indiana Jones
    Rachet and Clank
    Rachet and Clank 3
    Rachet Gladiátor
    Open Season
    Speed Machines

A játékok mind karcmentesek, megkímélt, újszerű állapotban.
    Megfelelő ajánlat esetén külön is eladóak.
  • El Peti
    Ja,a másik.A Def Jam Fight For New York játéknak van további része?Tud valaki róla?
  • El Peti
    Sziasztok! Egy kis segitség kellene.PS2-n játszom a Die Hard Vendetta játékkal és kb. a 7-es pályánál járok,ahol 1 börtönböl kell megszökni,de valahogy a lift leszakadása után sehogysem tudok az őrült dokitól tovább menni.Ha valaki játszotta már vagy tudja, kérem segitsen.Előre is köszi
  • szabszo96
    Üdv. ... http://hardverapro.hu/apro/ujszeru_ps2_slim_elado_4_jatekkal/hsz_1-50.html
    Akit érdekel az írjon rám, ott van az elérhetőségeknél.
  • Laza
    Hali!

Eladó a lenti linken is látható, teljesen újszerű állapotban lévő ezüst színű PS2 Slim (Playstation2) megkímélt állapotban (egy 8 éves fiúé volt, nagyon vigyázott rá).
    Csere is lehetséges Nintendo DSi-re (értékegyeztetéssel).

PS2 csomag

A gép nincs átalakítva (típusa: SCPH 79003)!

A géphez jár a gyári csomag (kábelek, kontroller) +
    - Eredeti Sony 8MB-os memória kártya
    - 8db eredeti gyerek barát játék
    LEGO Star Wars
    LEGO Star Wars II.
    LEGO Indiana Jones
    Rachet and Clank
    Rachet and Clank 3
    Rachet Gladiátor
    Open Season
    Speed Machines

A játékok mind karcmentesek, megkímélt, újszerű állapotban.
    Megfelelő ajánlat mellett külön is eladóak.

Akár postázom is előreutalás esetén.

iár: 35.000 Ft
  • RobertK
    Helló!
    Következő PS2 játékokat keresném.
    Resident evil: Code Veronica X
    Rygar:The Legendary Adventure
    Rise to Honor
    Devil May Cry 1-2-3
    Akinek van jelezze ide vagy privátban árakkal együtt.
  • kazuma89
    Minek rendelni?Nem ér meg 10ezret, főleg a PS2es :D

Majd máshogy megszerezzük :D
  • Rini97
    Valaki előrendelte a fifa11-et ps2-re?
  • donoki
    hát azért a fullhd sem utolsó, akinek van hozzá megfelelő tv-je :)
  • shenmuedc #16289
    Egy xbox360 fannak aztán magyarázhatod miért jó egy ds. Majd ha full hd-ba lehet rajta lőni meg autózni akkor talán érdekli (kb erről szól az egész xbox felhozatal)
  • Tomek83
    Mert mi a probléma a DS-sel? Nagyon jó kis gép az.
  • donoki
    jah, vagy tamagocsi.. esetleg a régi tv játék, amihez sárga kis kazetták voltak :D
  • kazuma89
    DS Legyen, az a legjobb :D
  • donoki
    alap, hogy xbox... bár ha egésznap otthon akarsz lenni nyáron, ki sem akarsz mozdulni, akkor wii :D legalább megmozgat :D bár én tutira legkésőbb jövő nyáron beszerzek egy 360at!
  • Kazuma92
    Én most Dragon Ball Z Budokai 3-at, akarok :)
  • jaszy
    ps3 :)
  • Uchiha Obito
    Jaja, dolphinnal próbálgattam, futott is egész szépen, de hamar meguntam... Még nekem sincs x360-am... de majd fogok valamikor a nyár végén új konzolt venni (persze megmarad a jó öreg PS2 is). Szerinted x360 vagy wii legyen?
  • donoki
    ami szeptemberben jön naruto játék 360-ra, az nagyon brutál lesz :o kár hogy nincs xbox360am.. még.. amúgy a clash of ninja rev3 a legújabb wii-re, azt Dolphinnal tudod nyomatni.. az is egész jó.. bár uncsi
  • Uchiha Obito
    Lehet ez is, vagy ha írt, akkor rossz minőségű lemezen van.

Amúgy szerintem sajna nem lesz Accel 4, most az Ultimate Ninja Storm-ot erőltetik, persze ps3/xbox360-on. A wii-s clash of ninja ex sorozat nagyon jó, csak az angol feliratosból kihagyták a japán szinkront, ami élvezhetetlenné teszi. Ugyanez a gondom az xbox360-as naruto játékokkal is.