PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jobb a -R,nekem +R DL lemezen van az összes játék(ami méretben akkora),és simán viszi.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A dual layeres játékokhoz milyen dvd-t ajánlotok?
Nekem most nem olvassa a frissen kiirt verbatim DVD-R/DL-t,
de egy fujifilm DVD+R/DL már régebbrõl jó nekem.
Nem a -R-es a jobb elvileg?
Nekem most nem olvassa a frissen kiirt verbatim DVD-R/DL-t,
de egy fujifilm DVD+R/DL már régebbrõl jó nekem.
Nem a -R-es a jobb elvileg?
szinten ebay-t ajanlom 😊
A network adapterért mit kérsz? 😄
Amúgy nincs valakinek eladó network adapter? Már csomó ideje keresem, és sehol nem volt, vagy csak irreális árért (15.000 - hát az egész gép ér annyit)
Amúgy nincs valakinek eladó network adapter? Már csomó ideje keresem, és sehol nem volt, vagy csak irreális árért (15.000 - hát az egész gép ér annyit)
スラッグ
A [email protected] -n eltudsz érni.
Heló nekem van 1 fölösbe,amit a network adapterhez adtak. teljesen karcmentes még használva sem volt. 30 buckup ps2 játékért a tied.
Szia!
Köszi a segítséget!
Üdv: Kiss Roland
Köszi a segítséget!
ebay-t javaslom. a .co.uk-m pofatlanul dragan lattam (15 font szallitassal), az .com-on viszont van normalis aron
uj 15 dollarert szallitassal
hasznalt 9 dollarert szallitassal
uj 15 dollarert szallitassal
hasznalt 9 dollarert szallitassal
Sziasztok!
Hol lehet beszerezni a ps2 hálozati lemezt?
Ha valakinek van eladó megvenném.
Hol lehet beszerezni a ps2 hálozati lemezt?
Ha valakinek van eladó megvenném.
Hali, vkinek nincs eladó WRC 3 játéka???
Legfeljebb annyit érhetnék el vele (ha mûködne, de az csak a fõmenüre vonatkozik), hogy 16:9-be vált az összes játék és megszûnne a torzulás. De ezt a TV is tudja. Nem problémaként jegyeztem meg ezt a dolgot, csak furcsa, hogy a generáció elején még a widescreen se létezett, most meg alapbeállítás.
PS2 "fomenujeben" (System configuration) probaltad mar? ott is lehet keparanyt allitani, hatha hatassal van a jatek keparanyara (csak tipp)
Nem, dehogy akartalak megsérteni, nem próbáltam, csak általában az options-ban szokott álítható lenni a widescreen mód. Lehet, hogy ez is olyan, hogy gombkombinációval van elrejtve, de nem valószínû. Guglizz utána, sajna más ötletem nincs.
Ez benne az érdekes, hogy alapból 16:9-ben van és még állítani sem lehet rajta. Mint ahogy már képernyõ pozicionálás sincs a menükben. Amúgy azért kérdezed, mert neked sikerült átállítani, vagy mert láma lennék? Utóbbi esetben megsértõdök. <#crazya>#crazya>
Egyébként:
i = interlaced = váltottsoros képmegjelenítés, a képernyõre küldött félképek (elõször a páratlan, majd a páros sorok) váltakozva jelennek meg. (Innen a TV-k jellegzetes vibrálása) A TV "õskorától" kezdve ezt használja minden TV.
p = progressive = progresszív képmegjelenítés. A képernyõre küldött képek egy egész képként jelennek meg, így nem vibrál a TV, a képernyõn így tényleg csak az mozog aminek mozognia kell. Ilyet használnak pl. a PC-s monitorok. Nem minden CRT TV támogatja, viszont az LCD TV-k igen.
i = interlaced = váltottsoros képmegjelenítés, a képernyõre küldött félképek (elõször a páratlan, majd a páros sorok) váltakozva jelennek meg. (Innen a TV-k jellegzetes vibrálása) A TV "õskorától" kezdve ezt használja minden TV.
p = progressive = progresszív képmegjelenítés. A képernyõre küldött képek egy egész képként jelennek meg, így nem vibrál a TV, a képernyõn így tényleg csak az mozog aminek mozognia kell. Ilyet használnak pl. a PC-s monitorok. Nem minden CRT TV támogatja, viszont az LCD TV-k igen.
Minden játék 480-ban megy bármelyik kábellel, de a progressive scan ill. a magasabb felbontások (1080i pl) csak komponens kábellel elérhetõek.
Itt nem is a felbontás a lényeg, hisz itt felbontás esetében nem olyanra kell gondolni, mint PC esetében, mert a PS2-nek csak analóg videokimenete van, úgyhogy ebben az esetben inkább a képminõség számít, ami meg komponens kábellel a legszebb.
Amúgy meg fölösleges ezen tipródni, 1500Ft egy komponens kábel, minõségben egyértelmûen az a legjobb, külön S-Video kábelt meg nem is láttam. (RGB mellé szokott lenni, extra érként.)
Itt nem is a felbontás a lényeg, hisz itt felbontás esetében nem olyanra kell gondolni, mint PC esetében, mert a PS2-nek csak analóg videokimenete van, úgyhogy ebben az esetben inkább a képminõség számít, ami meg komponens kábellel a legszebb.
Amúgy meg fölösleges ezen tipródni, 1500Ft egy komponens kábel, minõségben egyértelmûen az a legjobb, külön S-Video kábelt meg nem is láttam. (RGB mellé szokott lenni, extra érként.)
Nézegettem már ezt a listát, de inkább az érdekelne, hogy felbontásban mennyit vesztek egy s-videoval a komponenshez képest.
Az i és p jelölések nemtudtam hgy ezt takarják, jó tudni, köszi!
Az i és p jelölések nemtudtam hgy ezt takarják, jó tudni, köszi!
Belefutottam a Motorstorm: Artctic Edge-be és meg kell mondjam, hogy korrekt iparosmunka. Viszont az érdekelne, hogy alapból miért 16:9-es képarányú és miért nem lehet átállítani 4:3-ra? Ezen kívül elégedett vagyok vele, néhol még le is tud nyûgözni, akár grafika terén is.
Komponens a legjobb amit PS2-n használhatsz.
A játékok 480-as sorfelbontásban mennek, a progressive scan-nek ehhez nincs köze, az csak a képalkotás módját határozza meg (prog. = p, interlaced = i)
Itt egy lista, hogy melyik játék milyen felbontáson megy és milyen "extrákat" támogat (ps, 16:9, stb).
A játékok 480-as sorfelbontásban mennek, a progressive scan-nek ehhez nincs köze, az csak a képalkotás módját határozza meg (prog. = p, interlaced = i)
Itt egy lista, hogy melyik játék milyen felbontáson megy és milyen "extrákat" támogat (ps, 16:9, stb).
S-video és komponens kábel közt mekkora különbség van?
Valaki próbálta már mindkettõt? Milyen felbontást produkálnak (prog. scan nélkül)
Valaki próbálta már mindkettõt? Milyen felbontást produkálnak (prog. scan nélkül)
Akkor nem tudom, de nem minden fej jó....sajna. Amit utoljára rendeltem 30db ból 10 hibás volt.
Sziasztok!
Van arra mód, hogy egy 9004 9c jelû PS2-õt softmódra bírjak?
8b-t már sikerült. A kártyát megformázom, felteszem az FMCB-t, a 8b-n elindul, viszont a 9c úgy bootól mintha nem is lenne benne kártya. Talán a bootolási prioritáson változtathattak? A játék is úgy indul, hogy nem rögtön betölti a játékot, hanem bejön a browse ablak és választhatsz az MC és a lemez között. Rámegyek a lemezre és elindul a játék.
Hogy lehetne megoldani, hogy mûködjön írott játékkal is?
Köszi a segítséget!
Van arra mód, hogy egy 9004 9c jelû PS2-õt softmódra bírjak?
8b-t már sikerült. A kártyát megformázom, felteszem az FMCB-t, a 8b-n elindul, viszont a 9c úgy bootól mintha nem is lenne benne kártya. Talán a bootolási prioritáson változtathattak? A játék is úgy indul, hogy nem rögtön betölti a játékot, hanem bejön a browse ablak és választhatsz az MC és a lemez között. Rámegyek a lemezre és elindul a játék.
Hogy lehetne megoldani, hogy mûködjön írott játékkal is?
Köszi a segítséget!
Mit lehet ebben elcseszni? A fej vadonat új még a kontakt forrasztást is én távolítottam el.
75004 ps2-be fejet cseréltem és ugyan azt csinálja mint a másik fejjel. A CD lemezt olvassa, de a DVD-t egyáltalán nem. Mi lehet a gond?
Dehogynem ki esik a csipp a fejböl ...<#crazya>#crazya>
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Nem tudom, hogy ez mennyire warez téma, de van egy chippelts PS2-m, ami olvasófej cserére szorul. Ha szervizben kicserélik az olvasófejet, akkor újra chippeltetni kell?
Sziasztok!
Eladó egy ps2 gép+extrákkal.
Akit éredekel itt tud megkeresni.
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Eladó egy ps2 gép+extrákkal.
Akit éredekel itt tud megkeresni.
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Köszi, megy. Jól néz ki nagyon, feldobja! Kár, hogy csak kevés játék támogatja...
スラッグ
A progressive scanhoz a háromszög + x-et kell nyomni akkor, amikor kiírja, hogy "playstation 2"? Vagy elõbb? Burnout 3 NTSC-vel szeretném kipróbálni, az elvileg támogatja...
スラッグ
Sziasztok!
Ezt mennyiért tudom eladni?
Ezt mennyiért tudom eladni?
Attól függ, hogy venni vagy eladni akarod. <#vigyor>#vigyor> Ha be akarnád szerezni (és pont 90004-est), akkor sztem cirka 38-40-bõl ki lehetne hozni, ha szemfüles vagy.
Nem tudom, hogy normális-e, de nálam is csak az az 1 játék aminek meghajtása közben a ps2-m hangoskodik. Megakadni, meg lefagyni nem szokott, de nem merek kockáztatni és nem szoktam vele játszani, pedig nagyon jó játék.
Sziasztok!
Szerintetek ez mennyit ér?gép:90004 júniusba vásárolt,2db controler abból az egyik még most fog megjönni,2db memóriakártya egy 8mb és 64mb ami szintén most fog érkezni,kábelek,doboz,útmutató.játékok:God of war 2,Tony Hawk proving ground,trorist trohpy,killzone,lego indiana jones.Ez szerintetek ez mennyit ér? elõre is kösz!
Szerintetek ez mennyit ér?gép:90004 júniusba vásárolt,2db controler abból az egyik még most fog megjönni,2db memóriakártya egy 8mb és 64mb ami szintén most fog érkezni,kábelek,doboz,útmutató.játékok:God of war 2,Tony Hawk proving ground,trorist trohpy,killzone,lego indiana jones.Ez szerintetek ez mennyit ér? elõre is kösz!
Hát, végigpróbáltam mindent, amit csak lehetett (a full scan a tv csatornákat kereste csak meg), de végül azt tettem, hogy a monitor dvi bemenetére kötöttem a pc-t, az analóg d-subra pedig a tunert, és így a monitoron belül tudom váltani.
スラッグ
lol, pedig az egyik legjobb bunyós anyag ps2re.. a folytatás az Icon viszont tényleg hulladék lett 😄
Turn Me On Dead Man
de ahhoz kell valami hogy hozzá kapcsoljam géphez vagy azt a ps2-n kéne (mert nekem nem chippes)
Hulladék az egész játék.Még egy verbát sem ér meg...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Hello mindenkinek!
Az normális ha a Def jam NY folyamatosan mozgatja az olvasófejet? (kivéve a menükbe) Játék közben hallani, hogy megállás nélkül jár a fej. (amúgy tökéletesen fut az egész)
Az normális ha a Def jam NY folyamatosan mozgatja az olvasófejet? (kivéve a menükbe) Játék közben hallani, hogy megállás nélkül jár a fej. (amúgy tökéletesen fut az egész)
Sziasztok!
Amikor a gépet chipelik akkor a fejet chipelik ki?
Amikor a gépet chipelik akkor a fejet chipelik ki?