PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Nem jobb a -R,nekem +R DL lemezen van az összes játék(ami méretben akkora),és simán viszi.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Slig
De onnan csak bankkártyával lehet vásárolni, nem?

スラッグ

A dual layeres játékokhoz milyen dvd-t ajánlotok?
Nekem most nem olvassa a frissen kiirt verbatim DVD-R/DL-t,
de egy fujifilm DVD+R/DL már régebbrõl jó nekem.
Nem a -R-es a jobb elvileg?
szinten ebay-t ajanlom 😊

Slig
A network adapterért mit kérsz? 😄

Amúgy nincs valakinek eladó network adapter? Már csomó ideje keresem, és sehol nem volt, vagy csak irreális árért (15.000 - hát az egész gép ér annyit)

スラッグ

A [email protected] -n eltudsz érni.
Heló nekem van 1 fölösbe,amit a network adapterhez adtak. teljesen karcmentes még használva sem volt. 30 buckup ps2 játékért a tied.
Szia!

Köszi a segítséget!

Üdv: Kiss Roland
ebay-t javaslom. a .co.uk-m pofatlanul dragan lattam (15 font szallitassal), az .com-on viszont van normalis aron

uj 15 dollarert szallitassal

hasznalt 9 dollarert szallitassal

Sziasztok!

Hol lehet beszerezni a ps2 hálozati lemezt?

Ha valakinek van eladó megvenném.

Üdv: Kiss Roland
Hali, vkinek nincs eladó WRC 3 játéka???

Legfeljebb annyit érhetnék el vele (ha mûködne, de az csak a fõmenüre vonatkozik), hogy 16:9-be vált az összes játék és megszûnne a torzulás. De ezt a TV is tudja. Nem problémaként jegyeztem meg ezt a dolgot, csak furcsa, hogy a generáció elején még a widescreen se létezett, most meg alapbeállítás.
PS2 "fomenujeben" (System configuration) probaltad mar? ott is lehet keparanyt allitani, hatha hatassal van a jatek keparanyara (csak tipp)

PoisonChihuahua
Nem, dehogy akartalak megsérteni, nem próbáltam, csak általában az options-ban szokott álítható lenni a widescreen mód. Lehet, hogy ez is olyan, hogy gombkombinációval van elrejtve, de nem valószínû. Guglizz utána, sajna más ötletem nincs.
Ez benne az érdekes, hogy alapból 16:9-ben van és még állítani sem lehet rajta. Mint ahogy már képernyõ pozicionálás sincs a menükben. Amúgy azért kérdezed, mert neked sikerült átállítani, vagy mert láma lennék? Utóbbi esetben megsértõdök. <#crazya>
PoisonChihuahua
Egyébként:

i = interlaced = váltottsoros képmegjelenítés, a képernyõre küldött félképek (elõször a páratlan, majd a páros sorok) váltakozva jelennek meg. (Innen a TV-k jellegzetes vibrálása) A TV "õskorától" kezdve ezt használja minden TV.

p = progressive = progresszív képmegjelenítés. A képernyõre küldött képek egy egész képként jelennek meg, így nem vibrál a TV, a képernyõn így tényleg csak az mozog aminek mozognia kell. Ilyet használnak pl. a PC-s monitorok. Nem minden CRT TV támogatja, viszont az LCD TV-k igen.
PoisonChihuahua
Menü, Options?
PoisonChihuahua
Minden játék 480-ban megy bármelyik kábellel, de a progressive scan ill. a magasabb felbontások (1080i pl) csak komponens kábellel elérhetõek.
Itt nem is a felbontás a lényeg, hisz itt felbontás esetében nem olyanra kell gondolni, mint PC esetében, mert a PS2-nek csak analóg videokimenete van, úgyhogy ebben az esetben inkább a képminõség számít, ami meg komponens kábellel a legszebb.
Amúgy meg fölösleges ezen tipródni, 1500Ft egy komponens kábel, minõségben egyértelmûen az a legjobb, külön S-Video kábelt meg nem is láttam. (RGB mellé szokott lenni, extra érként.)
Nézegettem már ezt a listát, de inkább az érdekelne, hogy felbontásban mennyit vesztek egy s-videoval a komponenshez képest.
Az i és p jelölések nemtudtam hgy ezt takarják, jó tudni, köszi!
Belefutottam a Motorstorm: Artctic Edge-be és meg kell mondjam, hogy korrekt iparosmunka. Viszont az érdekelne, hogy alapból miért 16:9-es képarányú és miért nem lehet átállítani 4:3-ra? Ezen kívül elégedett vagyok vele, néhol még le is tud nyûgözni, akár grafika terén is.
PoisonChihuahua
Komponens a legjobb amit PS2-n használhatsz.
A játékok 480-as sorfelbontásban mennek, a progressive scan-nek ehhez nincs köze, az csak a képalkotás módját határozza meg (prog. = p, interlaced = i)
Itt egy lista, hogy melyik játék milyen felbontáson megy és milyen "extrákat" támogat (ps, 16:9, stb).
S-video és komponens kábel közt mekkora különbség van?
Valaki próbálta már mindkettõt? Milyen felbontást produkálnak (prog. scan nélkül)
9C-n nem megy az FMCB. Marad a chip.
jaszy
Akkor nem tudom, de nem minden fej jó....sajna. Amit utoljára rendeltem 30db ból 10 hibás volt.

Sziasztok!

Van arra mód, hogy egy 9004 9c jelû PS2-õt softmódra bírjak?
8b-t már sikerült. A kártyát megformázom, felteszem az FMCB-t, a 8b-n elindul, viszont a 9c úgy bootól mintha nem is lenne benne kártya. Talán a bootolási prioritáson változtathattak? A játék is úgy indul, hogy nem rögtön betölti a játékot, hanem bejön a browse ablak és választhatsz az MC és a lemez között. Rámegyek a lemezre és elindul a játék.
Hogy lehetne megoldani, hogy mûködjön írott játékkal is?

Köszi a segítséget!
Mit lehet ebben elcseszni? A fej vadonat új még a kontakt forrasztást is én távolítottam el.
jaszy
Az a fej is rossz, vagy valamit elcsesztél.

75004 ps2-be fejet cseréltem és ugyan azt csinálja mint a másik fejjel. A CD lemezt olvassa, de a DVD-t egyáltalán nem. Mi lehet a gond?
Dehogynem ki esik a csipp a fejböl ...<#crazya>

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

jaszy
Nem😊

Prince of Máté
Nem tudom, hogy ez mennyire warez téma, de van egy chippelts PS2-m, ami olvasófej cserére szorul. Ha szervizben kicserélik az olvasófejet, akkor újra chippeltetni kell?

Sziasztok!

Eladó egy ps2 gép+extrákkal.

Akit éredekel itt tud megkeresni.
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Slig
Köszi, megy. Jól néz ki nagyon, feldobja! Kár, hogy csak kevés játék támogatja...

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Seth
Már bekapcsoláskor nyomhatod.

PSN ID.: Beegabor

Slig
A progressive scanhoz a háromszög + x-et kell nyomni akkor, amikor kiírja, hogy "playstation 2"? Vagy elõbb? Burnout 3 NTSC-vel szeretném kipróbálni, az elvileg támogatja...

sambauer
én már 10ért keresek de csak 15ért találtam 😄

Turn Me On Dead Man

jaszy
28-30 körül ér, de nem hiszem hogy annyiért könnyû eladni.

Sziasztok!

Ezt mennyiért tudom eladni?
ViniSoundz
nálam is így van msot, mert így nem kella tunert bekapcsolni, ha csak a pc kell
Attól függ, hogy venni vagy eladni akarod. <#vigyor> Ha be akarnád szerezni (és pont 90004-est), akkor sztem cirka 38-40-bõl ki lehetne hozni, ha szemfüles vagy.
Nem tudom, hogy normális-e, de nálam is csak az az 1 játék aminek meghajtása közben a ps2-m hangoskodik. Megakadni, meg lefagyni nem szokott, de nem merek kockáztatni és nem szoktam vele játszani, pedig nagyon jó játék.

Sziasztok!

Szerintetek ez mennyit ér?gép:90004 júniusba vásárolt,2db controler abból az egyik még most fog megjönni,2db memóriakártya egy 8mb és 64mb ami szintén most fog érkezni,kábelek,doboz,útmutató.játékok:God of war 2,Tony Hawk proving ground,trorist trohpy,killzone,lego indiana jones.Ez szerintetek ez mennyit ér? elõre is kösz!
Slig
Hát, végigpróbáltam mindent, amit csak lehetett (a full scan a tv csatornákat kereste csak meg), de végül azt tettem, hogy a monitor dvi bemenetére kötöttem a pc-t, az analóg d-subra pedig a tunert, és így a monitoron belül tudom váltani.

sambauer
lol, pedig az egyik legjobb bunyós anyag ps2re.. a folytatás az Icon viszont tényleg hulladék lett 😄

Turn Me On Dead Man

de ahhoz kell valami hogy hozzá kapcsoljam géphez vagy azt a ps2-n kéne (mert nekem nem chippes)
Smithie
Hulladék az egész játék.Még egy verbát sem ér meg...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jaszy
Normális....

Hello mindenkinek!
Az normális ha a Def jam NY folyamatosan mozgatja az olvasófejet? (kivéve a menükbe) Játék közben hallani, hogy megállás nélkül jár a fej. (amúgy tökéletesen fut az egész)
jaszy
Nem 😊

Sziasztok!

Amikor a gépet chipelik akkor a fejet chipelik ki?