PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
én annyit tudok hogy attol nem lenne szabad behalnia hogy 6 órát megy😛

V9ykn8_TZL0

peCE ALL
Van egy hatalmas problémám!!!!
Az öcsém bekapcsolva hagyta a ps-t és ment kb olyan 5-6 óráig!!
Tûzforro volt az alja!!
Nem tudtam kikapcsolni mert nem csinálta semmit, hiába nyomtam a powert.
Akkor tápkábel ki pár ora pihenö majd proba.
Az eredmény az hogy nem hajlamdo semmit beolvasni!!!!!!!
Játékot és dvd filmet sem
Na ilyenkor mi a faszom van, elszált benne vmi?
Mondjatok valamit mert igy nem birom sokáig!!!!
elöre is kösz
PeACE
40ezer ft-ért

doubleW
srácok, szerintetek mennyiért lehet elpasszolni egy chippelt slim ps2t két joyal( csak az egyik sony, a másik vmi más😊 memokard nélkül??

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Nagy PS2 lenne eladó, 39004-es, új KHS400C fejjel (Sonytól véve), ez most Titan sx chippel (félautomata, ps1 backuphoz és filmhez hosszan kell nyomni a power-t, ps2-höz reset és kész), Csillivilli állapotban, gyári cuccaival (sajna saját gyári doboza nincs) eladó. 30 k.
Memóriakártya melé gyári Sony 5 k. U.gy. távirányító vevõvel: 3 k.
Egyben 36 k. Posta ok, átutalás ok. Légyszi PÜ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sland
Hello!

Beszereztem a GameShark 2 v.4.1 NTSC CD-t. Talátam neten gameshark cheateket.
Tudja valaki hogy kell a cheateket használni evvel a cd-vel?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

God of War

valakinek ps2-re Pro Evolution Soccer 3(2000ft,karc mentes)
bár nem hiszem hogy valakit érdekelne de ha még is akkor PÜ.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni. Véletlenül nem tudtok valakit aki kiütne egy PS2-est mert csak a gyári lemezeket olvassa be (kb 2-3 éves) már amúgy sem garis. Érdekelne még ehhez való memóriakártya és lehetõleg olcsóbban mint a boltban ja és játék valmi gyereknek való. Elõre is köszi minden hozzászolást és segítséget.
üdv!köszi a segítséget!!!!!!!!!!nagyon király a 24 játék!!!bevallom õszintén azért vettem ps2-õt hogy játszhassak ezzel a game-mel,mivel nagy 24 fan vagyok.mégegyszer nagy köszönet!!!
God of War
azt halottam rola hogy nagyon ütös de nehéz is egyben

doubleW
Aeon Flux jó game??azt tom h ilyen sci-fi téma, ami már önmagában nem túl nyerõ dolog, de itt dicsérik...

Kábelnél más a téma, ott maximum a képminõséggel lehetne baj, de nem szokott. A memkártya viszont szerintem létfontosságú a komforthoz, és sajna az utángyártott ps2 memóriakarik jó része nem nevezhetõ 100 %-osan kompatibilisnek...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Alucard
Nekem is a géphez csak egy utángyártott cumóm van, mégpedig az RGB kábel.(Aszem 8E eredetibe de turho ezt jobban vágja)

Én csak azt tudom, hogy problémásabb mint a gyári, némely cég utángyártott termékénél van adatvesztés, mentéssérülés sajna. Nem sokkal olcsóbb mint a gyári. Utángyártottban akkor ne 8 hanem 16 vagy 32-est lehet értelme venni. A 8-asok régebbi modellek egyébként is.

hello
Ha van köztetek Kecskeméti azokhoz szól a kérdés(de persze más is válaszolhat)
Nem tudtok egy helyet ahol utángyártott 8MB memória kártyát lehet venni?
kösz

Afe
az ISO-t nem neked kell csinálnod, az egybõl ISO lesz ha kicsomagolod a rar-t .
az egyik rar-ban van az .ISO azt csak simán pl totálcommander-ben áthuzod a neked tetszõ helyre és az automatice összecsomiza a képfilet. azt meg bmilyen íróval ami képes képfilet írni kiírod(4x).
a 24-nél meg 2 rarban van .ISO, az 1es és a 2es lemeznek.

Banyapapa
-2.dvd decrypterrel kiírtam iso-ba- ezt hogy?😛
-alcohollal képfájl készítése(az iso-ból)- ezt minek?:o

amugy,ha lejön a (pölö)RAR,kicsomi,ha abbol is lesz vagy 30-40-50 tömöritett file,azt is kicsomagol,addig mig ISO nem lesz a végén (vagy más képfájl).
Utána irod ki dvd decrypter-el,mármint a ISO-t.

( amugyse értettem minek a rar-okbol késziteni ISO-t)

üdv mindenkinek!!!egy nagy kérdésem van lécci válaszoljatok mert nagyon fontos lenne!torrentoldalról letöltöttem a 24-the game címû játékot és egyszerûen nem jön össze a kiírása,már vagy 5 dvd-t írtam de eddig nem jártam sikerrel.ebben kérném a segítségeteket hogy onnantól kezdve hogy lejött a játék lépésrõl lépésre mit kell tennem.amit eddig próbáltam az a következõ volt:1.a kapott rarokat kibontottam egy mappába.2.dvd decrypterrel kiírtam iso-ba.3.alcohollal képfájl készítése(az iso-ból)4.alcohollal képfájl kiírása(próbáltam nero-val is).ennyi.tényleg nagyon fontos lenne mert eddig mindenhol csak olyan leírást találtam ahol a már másolt játékról hogyan kell átmásolni,ezzel nem is volt gondom mert már nagyon sok irott lemezt másoltam és mind jó lett.nem tudom nem-e azzal lehet baj hogy mappába csomagoltam ki a rarokat és abból csináltam iso-t?please segítsetek mert már idegbajt kapok!!!!!!!!!!!!köszi!!!!!!!!
Al Age
Amikor elõször észrevettem szó szerit ijesztõ volt, egyszerre nyúltam a power gombhoz, hátha szükség lesz rá valamiért :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

God of War
vagy ha kell vmi akkor csere

God of War

valakinek cucc

rainbow six3=3000ft újonnan 6000ft
mortal kombat:deception=5000gt újonnan 7220ft
the getaway2:black monday 4000ft újonnan 6000ft
újonnan a három 19220ft
nálam együtt 10000ft
irjatok pü-be.

Banyapapa
fuu köszi mind2töknek😊
Télleg elég furcsa volt elsöre 😛

Jól mondta Al. Csak kicsit fura helyre tették, és elég misztikus tud lenni dögsötétben 😊 ahogy villog a rács.

Al Age
Vinyó aktivitás jelzõ led.

Banyapapa
te mint szerelö,kérdenék 1 hüjét😛

Nagy PS2m van,adapter meg vinyo benne,és ma vettem észre a setétben, az elülsö rácson át valami sárga fény villog néha.
Az micsoda?:o

John Cena
Medal of honor: rising sun az kb. 4990-5990ft kötött van mert az kicsit régebbi rész!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

PS2-re Medal of honor: rising sun (sajna kiskönyve nincs meg), és Batman: Vengeance, illetõleg This is football 2003 játékaim eladóak. Kinek mit ér? A TIF2003 nyilván Platinum, mert ezüst a tokja. A Batman nem, a MoH sem latinum (gondolom rá lenne írva).
576.hu árak: Batman: 3990, MoH: 14.990, TIF2003: 2999 ft.
Tájékoztató árak, de jóval olcsóbban adom, egyben ha lehet. Mind jó szép állapotú, nincsenek agyonkarcolva. Plíz PÜ.
Csere GBA SP-re.

szegény halak <#rinya>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

doubleW
köszi

Szaszura
Hali!Rapala Pro Fihing egész frankó sztem<#vigyor3>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

doubleW
Létezik valami jó kis horgász game ps2re?Gondolom ja, de nem ismerek egyet se, mondjátok légyszi, melyik a legjobb.

Kár, hogy rontja a képet minden modulátor erõsen, és a legtöbb mono-sítja a hangot, mer' olcsóbb....Bár van akinek csak ezzel van kép, ha pl. régi Videoton TV-je van vagy hasonló.

MaSzKa
kösz
néztem tescoba van snap átalakító 2000Ft
atennéra direkt régi tv-re

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

akkor folytatva a témát:

A "leáldozott" topicban felsoroltak, említettek közül én a Cold Fear-nek, Silent 3-4-nek örülnék ha csak úgy elõjönne a térbõl és egy eredeti kiadásban a szobám padlószönyegére pottyanna.
The Thing-et szerintem sem kell erõltetni, e gammok mellet kicsit gyengécske, meg ugye nem is annyira misztikus 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

doubleW
nm.mindig tanul az ember😊

doubleW, köszi!
Eddig úgy próbáltam, hogy az ISO-t bemountoltam Daemoon Tools-al, és Neroban a DVD másolást alkalmaztam... Forrás meghajtó a DT meghajtója volt.

Ahogy mondtad, úgy már rendesen kiírta mindkettõt.

Nagyon szépen köszönöm!!! Úgy látszik van még mit tanulnom! 😊

doubleW
ja megvan.király.

doubleW
hát most odamentem a szekrényhez, de semmi.nyomtam mindent.lehet mert nincs dinamitom?😄

doubleW
nem,egyik sem dvd9.a 24 viszont 2 dvd.ugye neroban a "cd-kép felirást" alkalmazod?

doubleW
köszi!!

Szaszura
Hi!Ja robbantani kell mégpedig dinamittal,szembe állsz a páncélszekrénnyel(Ps2) R1 megnyom tipli onnan és bumm tiéd a szajré!!!!<#wink>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Sziasztok!

Ha már volt korábban akkor bocsánat, elég sokat visszaolvasgattam, de nem találtam választ. 😊
Adott 2 játék:
Fifa.06.PAL.Hungarian.PS2DVD-DiGiTALMAN
24_The_Game_RETAIL_PS2DVD-Mirage

A gépemen, ISO fájlban. Amikor ki szeretném írni DVD lemezre, akkor az író progi (Nero, Alcohol) azt írja, hogy kevés a lemezterület, nagyobb lemezt szeretne.4,7 Gb-os TDK DVD-vel próbálkozom. Ha a figyelmeztetés ellenére túlírom a lemezt, akkor sajnos minden esetben írási hoba lesz a vége... 😞

Semmi öteletem nincs, hacsak nem az, hogy DVD9-re kell írni ezeket a játékokat.
Nincs valakinek valami ötletet? Elõre is köszönöm!!!

doubleW
Aki játszik a Godfather-el: hogy lehet kinyitni a páncélszekrényeket?gondolom robbantani, de mivel?

Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

Al Age
A legtöbb tv-tuneren van sima RCA videobemenet, arra pedig simán rá tudod kötni a gyári (kompozit) kábellel, a hang részére pedig valószínûleg egy olyan átalakítóra lesz szükséged, ami kettõ RCA aljzatból csinál egy sztereo 3,5-es jack-et. Párszáz forintos apróság.

MaSzKa
hello én tv tunerra akarom rákötni a ps2-t milyen kábelek/átalakítók kellenek hozzá
milyen ne vegyek? elöre is kösz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alucard
Sima kompozit kábelt kapsz hozzá! Szal ha jobb minõséget akarsz akkor kell.

Davidus
A slim PS2-höz is kell rgb vagy ahhoz már civilizált kábelt adnak?

V9ykn8_TZL0

Még a másoltat is, ha jól van elkészitve 😊

Csacsi
Van egy chippelt ps2-m. Slim változat. Ezen futnak elméletileg az eredeti ps1-es gamek?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.