PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubi07
Jó de honnan lehet ilyet venni ezt árulja el valaki???

Al Age
Swap Magicnek pont az a lényege, hogy egy gépet sem kell szétszedni hozzá, ergo megmarad a garancia és másolt játékot is tudsz futtatni. Ami kis pöcköket bele kell tenni, azokat mind kívülrõl elérhetõ helyekre kell tenni. Netrõl letöltött állapotban viszont egyáltalán nem fog mûködni, pont az a lényege, hogy az eredeti Swap Magic-et elindítja a módosítás nélküli PS2 - a másoltat (írt verziót) azonban miért indítaná el? Miben különbözik az egy írt játéktól? Semmiben.
A pöckök pedig azért kellenek, hogy a Swap Magic betöltõdése után úgy lehessen lemezt cserélni, hogy a gép ne tudjon róla - ergo ne ellenõrizzen rá mégegyszer az eredetiségre. Vannak játékok, amelyek ezt többször is megteszik - azok nem fognak menni Swap Magic-kel.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

bubi07
De aztmontad hogy neked adtak hozzá, nem???

Sziasztok mindenkinek, aki a swap magic 3.6-al kapcsolatosan megkeresett privátban! Bocs, de nincs kedvem egyenkint válaszolgatni. Nekem még nem sikerült letöltenem magát a programot. Két lemezt kell majd írni, egyet a dvd-khez egyet a cd-khez. Ez még kevés a boldogsághoz, kellenek a mûanyag kütyük, amiket bele kell installálni fizikálisan a gép házába (a 7-es szériát nem kell szétszedni, de különbözõ szériákhoz különbözõ installációra van szükség) már többször írtam, keressetek rá google-val a hivatalos honlapra, mert ott le van írva minden (nem annyira, hogy magad megcsinálhassad, hiszen õk árulják, viszont leleményes magyar a mechanikai részeit simán meg tudja fabrikálni)

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Figy, a nagygépen digitálisan jut el a jel a rom-nak, hogy kijöjjön, míg a slimnél úgy mûködik, mint mondjuk egy discmannél.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince of Máté
Oké ennyierõvel a DVD távirányító is felesleges mert a sima controlleren is meg tudod csinálni,minden DVD lejátszónak a távirányítóján van ilyen gomb nem véletlenül csinálták...

Mivel az mechanikusan záródik, szerintem nem, de amúgyis tök felesleges.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Bocs, ha kötekedõnek tûnök, de miért akarod távirányítóval kinyitni a lemezfedelet? Ha nem mész oda a géphez, akkor a lemez hogy jön ki belõle? Kirepül? Viszont ha odamész, akkor meg manulálisan is ki tudod nyitni.

Csak én nem értem a problémát? <#confused>

Papesz

Ha ráerõsítesz egy seprûnyelet 😄 Amúgy, ha megnézed alaposan a limet, azon egy kis mechanikus retesz tartja a fedelet, ergo megnyomós.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

keress rá google-val, én a géppel együtt kaptam (itt a fórumon hirdették) sajna nem tudom hol lehet kapni. Amúgy mén nem tuti, de folyamatban van egy házi gyártás nálam.

Prince of Máté
A DVD távirányítóval a Slimnek a lemezfedelét nem lehet kinyitni😞Meg lehet ezt oldani hogy ki lehessen vele nyitni?

bubi07
És hol lehet ilyet venni/rendelni mert engem is érdekelne.

Nekem Swap Magic 3.6 van, azzal el tudsz Te is. Nem elég a boot lemez, kell 3 müanyag apróság, amivel kiegészítve a konzolt, az nem veszi észre, ha kinyitod az ajtót, és lemezt cserélsz. keress rá googleval, megtalálod. ezzel nem vész el a gari. Nekem eddig tökéletesen mükszik.

Hy all!
Egy kérdésem lenne, de mielõtt belekzdenék, szeretnék mindenkit megkérni arra,hogy ha nem tartja a kérdést ide valónak, akkor inkább ne szóljon semmit, elkerülendõ a fölösleges flémelést és vitatkozst.
Szóval a kérdésem: anélkül,hogy kicsipeltetek egy PS2-es konzolt, el tudok rajta valamilyen módon indítani másolt játékokat? Esetleg valamileny boot cdvel? Akármilyen nyûgös megoldás, érdekelne.
Elõre i köszi a helpet!

legjobb a komponens kábel, és egy olyan bemenetes TV

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Prince of Máté
RGB kábellel ilyen éles lesz a kép mint ezen a videón?<#wow1>
http://codenamegta.hu/lcs/downloads.php?file=1&file_id=836

Prince of Máté
akkor jó lesz nekem az alap RGB pro

Al Age
Sõt, a legalsón lehet, hogy van a ps2-nél levõ csatin egy kapcsoló, amivel azt lehet kapcsolni, hogy a scart csatira milyen jel menjen, kompozit, vagy rgb, ez akkor lehet jó, ha nincsen chiped és dvd-t akarsz nézni a ps2-n, mert az csak kompozit módban lesz színes.

Prince of Máté
mármint ezen az oldalon:http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=list&type=w
Sok fajta van melyiket érdemes?

Prince of Máté
és azon az oldalon van a sima RGB kábel és a kompozit RGB, melyiket vegyem?

Prince of Máté
de mire valók?

Al Age
Semmit. Azokat csak akkor használod, amikor akarod.

Milyen géped van és mi a gondja, ha megkérdezhetem? (PÜ-be is akár).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kösz, még várom mire jutnak, azért is nem csaptam már le eddig is az ajánlatodra.
Egy van, de ez profi állapotú, legújabb fekete 75004-es. Garantálom...

Prince of Máté
Hoygan kell bedugni azt az RGB kábelt?Mert a Scart-ot a TV-be a kábel végét a PS-be de cvan 3 színes bemenet azzal mit kell csinálni?

Most van szervízben az enyém, ha nem sikerül lelket lehelniük belé lehet vevõ leszek egyre...
Prince of Máté
fakkomat hát a Tescoban elfogyott...

Pár hete meg többen kerestek nálam használt chippelt ps2-t. Most ubiszezon van? 😊 (Ez kvázi új).

Például itt.
Tekken5
Pl.: itt is megveheted

http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=list&type=w

RGB kábel PS2-höz. Bruttó fogy. ár: 760 Ft ---olcsó😛
<#heureka><#eljen>

öregharcsa
konzolbolt 1
konzolbolt 2

google-ban találsz egy csomót...

http://pspfilez.extra.hu/

Éppen tesztelem, kifogástalan a ketyere. Találtam egy utángyártott RGB kábelt is, azzal együtt 40 k. külön nem eladó sem a memo sem az RGB.

kozollbolt a Tesco? 😄DD
kötve hiszem hog ott lesz.

Prince of Máté
ok holnap elnézek a Tescóba😊 lehetott lesz

régebbi tévéknél is...

Prince of Máté
ha veszek RGB kábelt akkor élesebb lesz a kép de ez csak az LCD meg HDTV-knél érvényes??Vagy a sima régebbi tévéknél is???

Prince of Máté
azok hol vannak?<#vigyor>

öregharcsa
konzol boltokat próbáltad???

http://pspfilez.extra.hu/

Prince of Máté
Bezsarok h nem találok sehol egy rohadt RGB kábelt...Elmentem kedden az árkádban nem volt azt mondták szerdára lesz de ha mégsem akkor csötrötökre biztosan...Nos biztosra akartam menni ezért csütörtökön mentem el...Háát még sem volt.BNem tudjátok h hol lehet még vnni?

Prince of Máté
Kérdezd meg az X-Box 360 topicban!

75004-es pstwo, kb. féléves de alig használt, frissen chippelt (H2O), tartozékaival, dobozában, karcmentesen (kis fólia is rajta van a tetején), fekete: 35 k (6 hó gari a chippelésre)
Gyári memkártyával: 39 k

Elcserélnék egy PS2 component kábelt (lcd-hez jó) sima vagy rgb kábelre!
Esetleg el is adnám!

Háj hagy kérdezzem meg, hogy Kheopsz fáraó piramisa mennyi ideig épült?

- Cukros: helyesírás rulez.

Cukros
hy hadj kérdezem meg hogy nfs carbon ps2 re mikor fog meg jelenei?
ha rosz helyre irtam akor bocsi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

?<#help>

http://racing-events.blogspot.com/

Solidus
Hoppá,új a PS2 és ez az elsõ hogy erre a tévére kötötted?Más tévén próbáltad már.Ugyanaz?

.:SOLIDUS:.

Igaz 😊.

Nemis. ugyhogy még mindig él a kérdés!

http://racing-events.blogspot.com/