PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Magadból indulsz ki? Minek is írtam le ezeket, MERT ÚGY SEM FOGOD FEL!!! <#gonosz2>#gonosz2>
amióta megjelent a ps2 azóta én már nagyon sokat eladtam belõle, de ma már nem foglalkozom vele....
amikor beindulsz egy gt4-el nem számolod az idõt a 3-4 óra úgy elrepül hogy még nem is csináltás jóformán semmit, évekkel ezelõtt amikor még volt idõm játszani egész éjszakákat nappalokat nyomtunk végig a haverokkal...hidd el nem attól lesz baja ha sokat megy hanem attól ha nem tartod karban-nem pucolod és levegõtlen szar helyen tartod amikor játszol....(na meg a dohányzás káros az egészségére!!)
http://pspfilez.extra.hu/
Komolyan kell neki a szünet, ha ez rendszeresen így megy még valami baja lesz, hidd el. Maximum 2 óra az ajánlatos, na jó még a 3 is belefér.
Egyszer 8 órát játszottam, nem lett semmi baja, de jobb az elõvigyázatosság!
volt hogy több mint 24 órát ment a "vastag" ps2-õm és semmi probléma nem volt vele..yo kis party volt 😊))
a slim ps2-es gépek sokkal jobban melegednek a helyszûke miatt!!!
van egyáltalán géped???
vagy te olyan ember vagy aki hallotta a haverjától az meg látta egy fényképen egy olyan embernél aki nem is tudja mijaza ps2...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Újat vegyél, arra van garancia. 😄
Sztem ne chippeltesd.
Ha vastagabb PS2-t veszel egy huzamban 2 órát játsz vele utána pihentesd.
Ha a vékonyabbat választod 4 órát is játszhatsz vele. <#eljen>#eljen><#bee1>#bee1>
a mûanyag ház olyan kis gagyi konstrukció pláne a lemezegység fedél részénél...(ez szigorúan a saját véleményem)viszont egyszerûbben pucolható ami nem egy hátrány...
nem mûködési problémáim vannak vele(voltak!!) hanem tervezési....igaz hogy jobban néz ki, de mint említettem ûbergagyi a fejegység takaró/nyitó lemez.(ahol berakod a dvd-t na.)
csak sikerült hülyén fogalamznom..<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
laggol a billentyûzetem 😄
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Amúgy az én hitvallásom, amióta pár slim megfordulta kezemben, hogyha nem kell a vinyóhely, nagyon maszív és strapabíró fejegységû gépek azok is. Talán jobban, mint 1-2 nagytesó volt...A slim a v12 szériánál volt kicsit meginogva, egyébként korrekt kis ketyere, megszerettem.
Igen, a chip hátránya annyi, hogy 3-4 grammal nehezebb lesz a gép mint elõtte 😄 cserében a szolgáltatások "megnõnek" 😊
Priviben ajánlok korrekt a szerelés, ismerem õket (Bp-en).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
1.mindíg új gépet vegyél kivéve ha valami "jó" haverod adja el neked a gépet és utoltudod érni ha esetleg átbaszna...<#vigyor1>#vigyor1>
2.nekem az van és nem cserélném el egy slimesre az biztos...
3.43e ft beokosítva(én ennyiért hallottam)
4.nincs hátránya max a garanciádat veszíted el....
5.fog mûködni, de inkább a dvddecryptert(v imageburn) használd az a tuti
néha vannak szar release-k is de ez nem sürûn fordul elõ...
mindíg jó minõségû lemezt használj akkor nem fog elromlani a géped egyhamar(TDK-VERBATIM)
4x-es írás a tuti, de kinek mi tetszik errõl megoszlanak a vélemények..én a 4x-est favorizálom...
Most tervezem hogy beruházok egy PS2-re a GT4 meg a Tekken miatt. Érdemes újat venni vagy jó a használt. Azt hallottam egyik ismerõsömtõl aki olvasta vmilyen fórumon hogy a régi vastagabb verzió sokkal strapabíróbb volt és az olvasófeje is jobban bírta mint a slimeknek. Ez igaz vagy csak rosszmájúságból írták? Nektek mik a tapasztalataitok?
Ha újonan vegyek akkor mennyiért érdemes? Mert hallottam már 50-et is de körberöhögtem az illetõt.
Ja meg hogy a chipeltetésnek van-e valami hátránya, ill. hogy ha torrentrõl leszedek egy játékot és Nero-val simán kiírom az fog nekem mûködni vagy kell hozzá valami extra progi?
Elõre is köszi a válaszokat
Medal Of Honor: European Assault
Prince Of Persia: The Two Thrones
Ugyanazon az oldalon megtalálod a Killzone, a Black, a Fahrenheit, a Hitman: Blood Money és a Resident Evil 4 játéktesztjeit is.
Papesz
Ezekért sajnálnám a pénzt kiadni... XD
Eddig a BLACK-et, GT4-et, F1 2006 ot próbáltam ki, de ezek is nagyon jól szóltak. Mondjuk az F1 csak 2.1-ben szólt, de az is jobb volt mint TV-n, de a másik kettõ brutális...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
- Beat Down: Fists of Vengeance
- Killzone
- Max Payne 2
- Medal of Honor: European Assault
- Prince of Persia: The Two Thrones
- Prince of Persia 2
- Black
- Fahrenheit
- Hitman: Blood Money
- Resident Evil 4
stb...........................................................................
és ami megvan: Tekken 5; Silent Hill Collection 😊)))
Papesz
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
úgyis csütörtökön kapom meg a gépet...
nekem a régi ps2höz volt ilyen, de nem pöckökel,hanem egy "kampoval",az joval eccerübb eset (talán).
Annak használatárol asszem ott egy videonak is kell lennie (de annak is origi swap magicnek kell lennie)
basszus, ez csak slim gépekhez jó? :S
vááááá akkor bukta az egész... :S én sima tálcásat kapok kölcsönbe :S
És Gabor970, bocs. :$
Nem akartam bunkó lenni, csak rossz napom van, ne haragudj,hogy rajtad vezettm le.
És kössz az eddigi segítséget.
Mert abba akármilyen másolt lemezt berakhacc csak nem fog menni, a swap magic sem.
ide les el
pdf-ben megvan mutatva mit hova kell rakni
Amúgy ott keress rá ahol mondtam,mert én onnan szedtem le...
maximum ebayról veszel vagy nemtom, kutakodsz hátha magánszemély árul ilyet... :S