PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa nem rosszindulatból írt ilyeneket 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tekken5
A családban szerencsére senki sem dohányzik.

Tekken5
Megsértettél!

Tekken5
Tudod, mióta vágyom PS1-re?! Az unokatestvérem PS1 birtokosa és néha azzal játszottam. Tavaly karácsonykor kaptam PS2-t, mivel 1-et már nem lehetett kapni abban az áruházban játékokat is alig vagy egyáltalán, és féltem volna, h. megszûnik! Nagyon örültem az ajándéknak! Pontosan tudom mi az! Ne mondd nekem, hogy képrõl láttam!
Magadból indulsz ki? Minek is írtam le ezeket, MERT ÚGY SEM FOGOD FEL!!! <#gonosz2>

öregharcsa
már 3 éves a gép!! semmi baj vele....az elsõ gépem még ma is üzemel(ez a második) egy jóbarátomnál aki egy állat mert ami szabadideje van azt mindig játékkal üti el...tehát nem keveset megy, és az a gép az elsõ szériából való!
amióta megjelent a ps2 azóta én már nagyon sokat eladtam belõle, de ma már nem foglalkozom vele....
amikor beindulsz egy gt4-el nem számolod az idõt a 3-4 óra úgy elrepül hogy még nem is csináltás jóformán semmit, évekkel ezelõtt amikor még volt idõm játszani egész éjszakákat nappalokat nyomtunk végig a haverokkal...hidd el nem attól lesz baja ha sokat megy hanem attól ha nem tartod karban-nem pucolod és levegõtlen szar helyen tartod amikor játszol....(na meg a dohányzás káros az egészségére!!)

http://pspfilez.extra.hu/

Banyapapa
hogyne kénne

Tekken5
24 óránál többet?!
Komolyan kell neki a szünet, ha ez rendszeresen így megy még valami baja lesz, hidd el. Maximum 2 óra az ajánlatos, na jó még a 3 is belefér.
Egyszer 8 órát játszottam, nem lett semmi baja, de jobb az elõvigyázatosság!

Tekken5
Van PS2-m.
És nincs haverom!

öregharcsa
te tudod mirõl beszélsz??
volt hogy több mint 24 órát ment a "vastag" ps2-õm és semmi probléma nem volt vele..yo kis party volt 😊))
a slim ps2-es gépek sokkal jobban melegednek a helyszûke miatt!!!
van egyáltalán géped???
vagy te olyan ember vagy aki hallotta a haverjától az meg látta egy fényképen egy olyan embernél aki nem is tudja mijaza ps2...

Én meg tapasztalatból írtam.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tekken5
De én ezt hallottam.

Ez hülyeség, hogy a slim többet bír, már ne is haragudj.

Prince of Máté
Uhh<#wow1>
Hogyan kötötted rá a házimozira??Kellett hozzá erõsítõ??

Tekken5
Azért még én is válaszolok:

Újat vegyél, arra van garancia. 😄
Sztem ne chippeltesd.
Ha vastagabb PS2-t veszel egy huzamban 2 órát játsz vele utána pihentesd.
Ha a vékonyabbat választod 4 órát is játszhatsz vele. <#eljen><#bee1>

öregharcsa
voltak vele problémák mint a hogy turho is írta(mocskosmód melegedtek de asszem ezt már javították)
a mûanyag ház olyan kis gagyi konstrukció pláne a lemezegység fedél részénél...(ez szigorúan a saját véleményem)viszont egyszerûbben pucolható ami nem egy hátrány...
nem mûködési problémáim vannak vele(voltak!!) hanem tervezési....igaz hogy jobban néz ki, de mint említettem ûbergagyi a fejegység takaró/nyitó lemez.(ahol berakod a dvd-t na.)

csak sikerült hülyén fogalamznom..<#hehe><#hehe>

Utolsó mondat kiegészítés helyesen: -üzletet szívesen-
laggol a billentyûzetem 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Köszi, jólesett, de sajnos meg is elõzték 😊
Amúgy az én hitvallásom, amióta pár slim megfordulta kezemben, hogyha nem kell a vinyóhely, nagyon maszív és strapabíró fejegységû gépek azok is. Talán jobban, mint 1-2 nagytesó volt...A slim a v12 szériánál volt kicsit meginogva, egyébként korrekt kis ketyere, megszerettem.
Igen, a chip hátránya annyi, hogy 3-4 grammal nehezebb lesz a gép mint elõtte 😄 cserében a szolgáltatások "megnõnek" 😊
Priviben ajánlok korrekt a szerelés, ismerem õket (Bp-en).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Shortstop
köszi a válaszokat mindhármotoknak.

Öregharcsa miért írtad hogy nem cserélnéd el egy slimesre?

Al Age
Kicsit ha visszaolvasol találsz egy jó ajánlatot turho-tól, én ha most vennék PS2-t, mindenképpen elgondolkodnék rajta.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

öregharcsa
üdv

1.mindíg új gépet vegyél kivéve ha valami "jó" haverod adja el neked a gépet és utoltudod érni ha esetleg átbaszna...<#vigyor1>

2.nekem az van és nem cserélném el egy slimesre az biztos...

3.43e ft beokosítva(én ennyiért hallottam)

4.nincs hátránya max a garanciádat veszíted el....

5.fog mûködni, de inkább a dvddecryptert(v imageburn) használd az a tuti

néha vannak szar release-k is de ez nem sürûn fordul elõ...
mindíg jó minõségû lemezt használj akkor nem fog elromlani a géped egyhamar(TDK-VERBATIM)
4x-es írás a tuti, de kinek mi tetszik errõl megoszlanak a vélemények..én a 4x-est favorizálom...

sztem ha veszel érdemes újat venni... ki tudja hogy a használt gépnek mi gyíkja lehet és arra viszont nincs gari... (bár ha kicsippelteted akkor asszem aki csippekli vállal rá garit de nem biztos)

Shortstop
Sziasztok!

Most tervezem hogy beruházok egy PS2-re a GT4 meg a Tekken miatt. Érdemes újat venni vagy jó a használt. Azt hallottam egyik ismerõsömtõl aki olvasta vmilyen fórumon hogy a régi vastagabb verzió sokkal strapabíróbb volt és az olvasófeje is jobban bírta mint a slimeknek. Ez igaz vagy csak rosszmájúságból írták? Nektek mik a tapasztalataitok?
Ha újonan vegyek akkor mennyiért érdemes? Mert hallottam már 50-et is de körberöhögtem az illetõt.
Ja meg hogy a chipeltetésnek van-e valami hátránya, ill. hogy ha torrentrõl leszedek egy játékot és Nero-val simán kiírom az fog nekem mûködni vagy kell hozzá valami extra progi?

Elõre is köszi a válaszokat

Tekken5
Köszönöm és tényleg érdekel 😊)

Ha tényleg érdekel, a Medal Of Honor: European Assaultról és a Prince Of Persia: The Two Thronesról írtam cikket.

Medal Of Honor: European Assault

Prince Of Persia: The Two Thrones

Ugyanazon az oldalon megtalálod a Killzone, a Black, a Fahrenheit, a Hitman: Blood Money és a Resident Evil 4 játéktesztjeit is.

Papesz

Tekken5
Végülis ízlések és pofonok 😛

Tekken5
Amilyen játékokat nem szeretek, azok a sporttal vagy az autókkal foglalkoznak: autóversenyek, FIFA, NBA, hoki 😛, sí, golf stb. stb...
Ezekért sajnálnám a pénzt kiadni... XD

Sland
Nah ma unatkoztam, azt összekötöttem a PS2-t az 5.1-es házimozival. Na bakker olyan brutálisan szól...
Eddig a BLACK-et, GT4-et, F1 2006 ot próbáltam ki, de ezek is nagyon jól szóltak. Mondjuk az F1 csak 2.1-ben szólt, de az is jobb volt mint TV-n, de a másik kettõ brutális...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tekken5
Engem sok játék foglalkoztat, ami van PS2-n 😊 Pl.:
- Beat Down: Fists of Vengeance
- Killzone
- Max Payne 2
- Medal of Honor: European Assault
- Prince of Persia: The Two Thrones
- Prince of Persia 2
- Black
- Fahrenheit
- Hitman: Blood Money
- Resident Evil 4
stb...........................................................................
és ami megvan: Tekken 5; Silent Hill Collection 😊)))

Al Age
Ott a pont. Nincs olyan PS2-es szoftver, ami elindulna egy módosítás nélküli gépen. A media playerhez is kell a chip.

Bárhonnan. Csak nem mûködõképes egyik sem, úgyhogy ezt ebben a topicban fejezzük is be.

Papesz

Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni PS2 emulátort?
Úgy tudom csak a másolt filmeket olvassa.
Logikuis amit írsz, de egyéb programok is elindulnak eredeti chipeletlen gépen is, nem? Pl media playerre gondolok, irt dvd filmek stb. Vagy ezt nem jól tudom. Ilyesmit is csak hekkelt gép tud? Mert akkor felesleges rugatni magam.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Al Age
Ingyen nem létezik olyan megoldás, amivel másolt játékot lehet futtatni PS2-n. ha létezne a tulajok 95%-a azt használná.

Al Age
Azért tette fel, hogy elég legyen a megosztása bizonyos hubokra. Gondolj bele, az általad írt szoftver el fog indulni egy módosítás nélküli ps2-n? Miért indulna? Pont ehhez kell a modchip, vagy egy _eredeti_ SM.

oksi, majd akkor próbálkozok doksit szerezni róla...
úgyis csütörtökön kapom meg a gépet...

Banyapapa
NEM!
nekem a régi ps2höz volt ilyen, de nem pöckökel,hanem egy "kampoval",az joval eccerübb eset (talán).
Annak használatárol asszem ott egy videonak is kell lennie (de annak is origi swap magicnek kell lennie)

origi jah...
basszus, ez csak slim gépekhez jó? :S
vááááá akkor bukta az egész... :S én sima tálcásat kapok kölcsönbe :S

Köszi szépen Banyapapa.

És Gabor970, bocs. :$
Nem akartam bunkó lenni, csak rossz napom van, ne haragudj,hogy rajtad vezettm le.

És kössz az eddigi segítséget.

Banyapapa
na neked amit kapsz egy origi gép lesz?
Mert abba akármilyen másolt lemezt berakhacc csak nem fog menni, a swap magic sem.

ide les el
pdf-ben megvan mutatva mit hova kell rakni

jahh, és nem az érdekel, hogy neked a kölcsöngéphez lesznek-e játékaid, hanem az, hogy az egész ps2-õs társaságnak ki tudunk-e találni egy gyakorlatilag ingyenes megoldást. Most nincs idõm mélyebben foglalkozni vele. Torrentet sosem használtam, amint lejön a cuccos DC-vel máris továbblépek.

nekem aztán kurva mindegy, hogy másnak megy-e. Én csak leírtam, hogy miben fogok tudni segíteni. Nekem klasszul mükszik.

Tudom baszod, ezért írtam pm-et,hogy hogyan kell azokat a vackokat beletenni a gépbe... De ezek szerint akkor fölöslegesen írom ezeket a szarokat, mert te sem tapasztalatodat osztod meg, hanem teis még most próbálod mûködésbe hozni...
Amúgy ott keress rá ahol mondtam,mert én onnan szedtem le...

mindenképp kellenek a mûanyag kütyük is, NEM ELÉG MAGA AZ INNDÍTÓLEMEZ!!!!

Nekem eredeti verzió van. DC-n találtam egy felhasználónál magát a software-t. Gondolom ha használhatatlan, nem tette volna fel, de majd kiderül. Még nem sikerült leszednem.

jó, csak tudod az a helyzet,hogy egy havertól kapom kölcsön a cuccot 2-3 hétre, mert õ megunta, nem használja két éve a gépet, de az egyetlen fasza gamet ami neki volt hozzá a Burnout-ot elkutyulta valahol a házban, és ezért keresek a konzolhoz egy olyan megoldást, a másolt gamek lejátszásához, ami nem kerül pénzbe, mert fölösleges pénzkidobás megvenni bármit is a konzolhoz, ha utánna úgyis vissza kell adnom a konzolt, megvenni pedig nem fogom a sráctól...

Banyapapa
gugli, official page... ...ne reménykedj, megnéztem, magyarországon elvileg nem lehet... :S
maximum ebayról veszel vagy nemtom, kutakodsz hátha magánszemély árul ilyet... :S

Nekem pl. függõlegesen van az 50004-es silverem.

Prince of Máté
oké tudom hogy nem tálcás meg nem "elektromos" de jó lett volna ha olyat tettek volna bele.Mi értelme van hogy a gépet függõleges állításba lehet helyezni?Kinek van úgy?ELvileg úgy jobb a hûtése de a lemezfedél kinyitása kicsit furcsán néz úgyki <#idiota>