PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is elgondolkodtam egy PS2 vételén mert már a PC-t unom, lehet hogy eladom és abból veszek PS-t, vagy 2-õt vagy majd 3-at.(ja a gépem az aláírásomban). Nem csinálnak rá normális játékokat, csak a grafikára és a fizikára gyúrnak sztem. A Crysis is egy agyatlan FPS lesz csak jó lesz a grafikája, ja meg ugye a qurva nagy gépigénye. A Vista is sztem egy nagy fos lesz. Sztetek vegyek PS2-õt vagy inkább várjam meg a PS3-at? Ja és anno PS1-es élményeimet sosem felejtem el, amikor reggel felkeltem és nyomtam a Crash 3-at<#vigyor2>#vigyor2>. Jut eszembe PS2-re megjelent a Crash 4, és ha igen lehet még kapni? Elõre is KÖSZI a válaszokat!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Egy memkártya 4500 Ft és 8000 Ft között mozog. Egy kar kb. 6-7000Ft.
Mindkettõbõl eredeti sonyt érdemes venni.
Van egy weboldalam, ahol le van írva pár alap dolog. Sztem nézd meg. ps2info
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Érdemes-e használtan venni? Van-e ilyen "slim" konzol használtan? Ha használt, akkor gondolom már ki van "chipeltetve" és memory card is van benne, de ha mégsem, ezek a kiegészítõk/patchek mennyibe kerülnének? Mennyibe kerül egy jó "kar", aka. "vezérlõ"... nem tudom hogy hívják.
Ha van itthon projektorom és a falra vetítem a cuccost, élvezhetõ felbontást fog nyújtani?
Köszi, hogy szántok rám idõt és segítetek!😊
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Kiütés alatt a Chipelést lrted ? Nekem 8000 Ft-ba került.
Barney: Gratula a szerzeményhez!!!!
ALien
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egy elégedett pstwo tulajdonos hála turhonak 😊
.:SOLIDUS:.
Ár:38.000Ft
ps2-re az armax kódokat hogy kéne beírni?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Hát ez nem volt semmi...
Erõsítõt szerezz be,meg jó hangfalrendszert,arra mindent ráköthetsz!Meg így tisztább is.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Jobb oldalt - Game Statistics
Az eredeti tényleg 65% körüli, de patcheltet kell használni, azzal már több, mint 85% (igaz ehhez már kell modchip). :-)
Shortstop: fel lehet másolni vinyóra a játékokat, és onnan lehet futtani õket, az elõnyeit gondolom nem kell leírnom. 😊
"hogyha nem kell a vinyóhely, nagyon maszív és strapabíró fejegységû gépek azok is"
-ezt hogy érted? van benne winyó úgy mint egy PC-ben vagy XBOX-ban amire tudok mondjuk mp3-at feltenni?
(bocsi ha hülyéket kétdezek de nem értek hozzá, ezért kérdezem)
"De én ezt hallottam."...
én erre írtam azt a fényképes marhaságot mert ez pont olyan hogy arról beszélsz amirõl egy kukkot sem tudsz...
nem sértegetni szeretnélek hanem felvilágosítani ezekrõl a dolgokról...ha mégis megsértetelek elnézésed kérem...<#worship>#worship>
"A családban szerencsére senki sem dohányzik."
ennek örülök ,nálunk sem!! ezt is csak azért írtam mert sokan nincsenek tisztában vele, hogy a dohányfüst egy vékony réteget hoz létre a ps2 lencséjén amitõl az elveszti a "biztos" beolvasási képességét ....nem egy géppel találkoztam ami már menthetetlen volt ez miatt...a végeredmény fejcsere lett , ez akkoriban 35e ft volt...
további jó fórumozást és még 1x bocs..
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Melegedés: a teteje melegebbnek tûnhet, mivel a borda a fedlap alatt van egybõl, nem tõle 2 centire. nem rosszból de ez az igazság. Sokat járattam már, és nem melegebb (sõt kisebb fogyasztású), és strapabíró mint állat. A V12 az más téma, a fejhalál-dolgok nem erre a lapra tartoznak...
Egyébként: motorkonstrukció ugyanaz
Fej: slimeké modernebb, kiforrottabb
Fejtovábbítás: ugyanaz
Felfüggesztés kopó részei: dettó 😊