PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Sziasztok!
Én is elgondolkodtam egy PS2 vételén mert már a PC-t unom, lehet hogy eladom és abból veszek PS-t, vagy 2-õt vagy majd 3-at.(ja a gépem az aláírásomban). Nem csinálnak rá normális játékokat, csak a grafikára és a fizikára gyúrnak sztem. A Crysis is egy agyatlan FPS lesz csak jó lesz a grafikája, ja meg ugye a qurva nagy gépigénye. A Vista is sztem egy nagy fos lesz. Sztetek vegyek PS2-õt vagy inkább várjam meg a PS3-at? Ja és anno PS1-es élményeimet sosem felejtem el, amikor reggel felkeltem és nyomtam a Crash 3-at<#vigyor2>. Jut eszembe PS2-re megjelent a Crash 4, és ha igen lehet még kapni? Elõre is KÖSZI a válaszokat!

mi is nemrég vettük. 10 hónaposan, chip helyett swap magic-el, rengeteg játékkal, noname 16 megás kártyával, két irányítóval, eredeti dobozában, számlájával, leírással. Én nem bántam meg a használtat.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Használtan ne vegyél gépet, egyébként igen van haszználtan slim gép.
Egy memkártya 4500 Ft és 8000 Ft között mozog. Egy kar kb. 6-7000Ft.
Mindkettõbõl eredeti sonyt érdemes venni.
Van egy weboldalam, ahol le van írva pár alap dolog. Sztem nézd meg. ps2info

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Az újabb chipek már autómatikusan elindítják mindkét szabványt. Õszintén Én ilyen problémáról még nem is hallottam ami neked van. Vidd el a gépedet egy botba és rakass bele egy másik chipet.

testerlnx
Van olyan chip ami automatikusan felismeri az ntsc-s lemezeket (gyari, nem masolt!), es nem kell a power gombbal buveszkedni, hogy epp milyen modban induljon a gep? Nekem egy 2,5 eves nagy ps2-m van amiben fogalmam sincs milyen chip van, meg a konzolstudioban vettem a gepet. Ha sokat nyokodom roviden a power-t indulaskor akkor olvassa be az ntsc-t, kulonben ha egyszer kicsit hosszan nyomom akkor a pal-t. Ez nem kicsit kenyelmetlen, es raadasul nem mindig jon ossze 😞 Szoval milyen megoldasok vannak meg?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Erõsen gondolkodom egy ps2 megvételén. Lenne pár kérdésem hozzátok:
Érdemes-e használtan venni? Van-e ilyen "slim" konzol használtan? Ha használt, akkor gondolom már ki van "chipeltetve" és memory card is van benne, de ha mégsem, ezek a kiegészítõk/patchek mennyibe kerülnének? Mennyibe kerül egy jó "kar", aka. "vezérlõ"... nem tudom hogy hívják.

Ha van itthon projektorom és a falra vetítem a cuccost, élvezhetõ felbontást fog nyújtani?

Köszi, hogy szántok rám idõt és segítetek!😊

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

4500ért lehet venni Sonyt. Ha tudni akarod hol, akkor küldj egy pm-et.

Kiütés alatt a Chipelést lrted ? Nekem 8000 Ft-ba került.

Barney Tech
Esetleg lehet venni 8mb memoriakártyát csak nem éppen sonyba?
Olyan kb 2000-4000 ft körül?

Barney Tech
MEnnyibe kerülhet egy kiütés?
Nektek mennyibe ájt?

én dc+-ozok, találtam pár felhasználót a diablo-n, akiknek voltak megosztott játékai. Amúgy hamarosan asszem én is fogok megosztani abból a cca 68 db-ból, amit a gép mellé kaptam :-))) Most kezdem csak értékelni, milyen jó, hogy nem kell a keresgetéssel foglalkoznom.

Barney: Gratula a szerzeményhez!!!!

Tekken5
LOL! Happy Tree Friend! 😄DD

a final fantasy XII mikor jelenik meg??

ALien

Barney Tech
Na emberek ma egy PS2 Slim (black) lettem gazdagabb!

Samanó
PS2 játék letöltést tud valaki?:S

ehhez még kell egy szubláda. Ezen már lehet filmet is nézni. Azt gondolom, aki ennyit nem tud rá áldozni, az maradjon a sztereónál, az is nagyon jó tud lenni, kb 40-50e Ft-ból.

akkor felejtsd wl az 5,1-et!!! 60-70e Ft egy tisztes erõsítõ (én spec 110-ért vettem, de az még elég alsó közép szint) a 5+1 hangszóró sem jön ki 100e Ft alatt, ebbõl min 35 a subláda. És én mindenbõl olcsót számoltam. A 30-40e Ft-os dvd lejátszóval összeépített 5 öklömnyi 10dekás mûanyag vackokkal (asszem hangszórónak gondolták) kiegészített "házimozi" szettek gyakorlatilag szart sem érnek.

Én csak hobbiszinten csinálgatom, csak szólok. Ha van egy gépem eladó, vagy valaki megkér, akkor.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Tekken5
Hm... Akkor turho megbízható? 😉

Én köszönöm !

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Turho, köszönöm szépen, megérkezett a csomag!

Egy elégedett pstwo tulajdonos hála turhonak 😊
Patchelt hdloader+toxic os-re gondoltam együtt...de nem követem naprakészen, bár legyen igazad 😊 az csak jó a hdd-seknek.

trogerzsiger
ahha kösszi

Solidus
Chippel egész jó állapotban 35000-40000 már kapsz.December-November környékén lesz PS3.

.:SOLIDUS:.

trogerzsiger
naaaaaaaa

NeoMaN
😛PPPPPPPP

trogerzsiger
hello!

mennyiböl uszok meg egy ps2öt mert vennék? meg van má ps3?

Chipelt PlayStation 2 Rengeteg új játékkal anyagi okok miatt eladó. A géprõl amit tudni kell hogy ez nem a slim verzio, 2 joy, 2 memória kártya, DvD távirányító van hozzá tartozékba. Játékok amit adok::::>Tekken5, Colin McRae Rally 2005, WRC 3, WRC 4 , WRC Evolved, GTA Vice City, F1 2004, Total Club Manager 2004, Spiderman, FIFA 2005, FIFA 2006, Harry Potter and the azkaban, Underworld, FIFA Street 2, Metal Gear Solid 3, K-1, Harry Potter Quidditch World Cup, NFL 2006, Fishing, Grand Turismo 4, Prince of Persia, Garfield, Need For Speed Underground, Dead Or Alive 2, Solider Of Fortune, 5 db DEMO lemez és 1 gyári Demo lemez, Splinter Cell ( Eredeti ) A gép Chipelt, a chip nem hibás mindent visz. Posta megoldható

Ár:38.000Ft
Solidus
Hát ha 5.1-est akarsz akkor bizony nem olcsó(ha márkásabb fajta).Minimum 30000-40000 de kéz alól ismerõstõl lehet olcsóbban is.

Prince of Máté
Mennyibe kerül egy olcsó erõsítõ?Mert láttam 50-ért de annyit nekem nem ér...

nem akarok hóülyeséget kérdezni.......de megteszem
ps2-re az armax kódokat hogy kéne beírni?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Solidus
😄
Hát ez nem volt semmi...
Erõsítõt szerezz be,meg jó hangfalrendszert,arra mindent ráköthetsz!Meg így tisztább is.

Al Age
Hát ha kimenet van rajta, akkor semmit nem érsz vele.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Prince of Máté
Amúgy az Inter Sparban 21990-ért van egy Orion házimozi amin van optikai kimenet!Akkor nem kell erõsítõ hozzá h rákössem a PS-re??

Shortstop
köszi az infót 😊

Al Age
Nekem Ghost2 van egy 80as Samsunggal és hdl0.8b-vel, így azért már lényegesen olcsóbb és ahogy most látom a patchelt hdloader per pillanat több játékkal kompatibilis, mint a ToxicOS!!!<#taps>
Jobb oldalt - Game Statistics

DMS4 pro és toxic biios/os. Na ez már nem is olcsó móka. Haveromnak beraktuk, meg hd kitet is, egy 70004-es slimbe, gatyája ráment. Kinn lóg egy 120-as seagate az asztalon 1 ide-kábelen 😄 de ha ettõl boldog 😊))

Al Age
Nem Sony, ez igaz és nem is nézi jó szemmel a Sony. 😄DD
Az eredeti tényleg 65% körüli, de patcheltet kell használni, azzal már több, mint 85% (igaz ehhez már kell modchip). :-)

Tudom, az igaz. De az nem volt cél elõször. És nem Sony termék 😊 és hát vinyós játszáshoz ps2-n kell egy kis fanatizmus, ugyanis nagy átlagban 65 % eredménnyel lehet nyomni a játékokat...

Al Age
A HDLoadernek van hivatalos verziója. 😊

Shortstop: fel lehet másolni vinyóra a játékokat, és onnan lehet futtani õket, az elõnyeit gondolom nem kell leírnom. 😊

Nem. Eredetileg Japóknak találták ki elsõsorban, ott lehetett is kapni mocsokdrágán Linuxkitet, ahhoz volt a vinyóhely. Más alkalmazás nem lett belõle hivatalosan...

Shortstop
és mire tudom használni?
játékbeli mentéseket lehet rá tenni?

A nagy gépekben a helye van meg, hátul van a kupak.

Shortstop
köszi az infót srácok!

"hogyha nem kell a vinyóhely, nagyon maszív és strapabíró fejegységû gépek azok is"
-ezt hogy érted? van benne winyó úgy mint egy PC-ben vagy XBOX-ban amire tudok mondjuk mp3-at feltenni?

(bocsi ha hülyéket kétdezek de nem értek hozzá, ezért kérdezem)

Tekken5
Hát, kösz a dohányfüstös infót! Ezt nem tudtam. Ha esetleg vendég jönne...

öregharcsa
én csak azéer írtam ez mert úgy jött le hogy te még gép közelébe sem szagoltál....

"De én ezt hallottam."...

én erre írtam azt a fényképes marhaságot mert ez pont olyan hogy arról beszélsz amirõl egy kukkot sem tudsz...
nem sértegetni szeretnélek hanem felvilágosítani ezekrõl a dolgokról...ha mégis megsértetelek elnézésed kérem...<#worship>

"A családban szerencsére senki sem dohányzik."
ennek örülök ,nálunk sem!! ezt is csak azért írtam mert sokan nincsenek tisztában vele, hogy a dohányfüst egy vékony réteget hoz létre a ps2 lencséjén amitõl az elveszti a "biztos" beolvasási képességét ....nem egy géppel találkoztam ami már menthetetlen volt ez miatt...a végeredmény fejcsere lett , ez akkoriban 35e ft volt...

további jó fórumozást és még 1x bocs..

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

Tekken5
De jó! Tudtam én!

Ha Te mondod, elhiszem 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ezzel sajna vitatkoznom kell, bírja a slim, hidd el.
Melegedés: a teteje melegebbnek tûnhet, mivel a borda a fedlap alatt van egybõl, nem tõle 2 centire. nem rosszból de ez az igazság. Sokat járattam már, és nem melegebb (sõt kisebb fogyasztású), és strapabíró mint állat. A V12 az más téma, a fejhalál-dolgok nem erre a lapra tartoznak...
Egyébként: motorkonstrukció ugyanaz
Fej: slimeké modernebb, kiforrottabb
Fejtovábbítás: ugyanaz
Felfüggesztés kopó részei: dettó 😊