PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, mivel a PS2 nem tud "felskálázni", a kép korlátai jobban kijönnek, ez az ok.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age
Szerintem mivel a HDTV-k ugyebár nagyobb felbontásra képesek a sztenderd mezei tv-knél, ezért pontosan az a probléma áll fenn velük, mint ami akkor, ha monitorra kötöd a konzolt, vagyis pixelesek lesznek a játékok. Penge éles és pont ezért jönnek ki rajta nagyon a hibák. Valahol olvastam azt is, hogy sima tv-adást sem olyan jó nézni HDTV-n, mint a régebbieken, gondolom ott is ugyanez a helyzet. :-\

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Köszi, örülök is neki! most játszottam az F1 '06-tal, ez nem vészes csak "recésebb" lett mint volt. tényleg nem tudom hogy mi lehet a baj? jó idõ volt ma az biztos!

Prince of Máté
Na megjöttem az aquaparkból😄
Hát Norbi szép tévéd van és PC csatlakozás is...
De akkor nem értem mi a baja szerintem a kábel lehet rossz de nem biztos

Hát illett volna, nem mintha pl a Sims-et valaha is konzolon akartam volna, de lennének akik igen. Gyári áron elférne egykét ilyen majom módon sikerült játékhoz a megfelelõ kiegészítõ, ebben igazad van. Amikor kijött, 14-15 k volt, mit nekik egy kis vacak kártya.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

öregharcsa
nem értem ezekhez miért nem adnak külön memokártyát????

http://pspfilez.extra.hu/

A másik a Sims2 😄

öregharcsa
ha a Drakannal játszol akkor kettõ, de ez egy szélsõséges eset....40kb-tól fölfelé van a játékmentések mérete...játéktól függ

Kösz a válaszokat.Néha ami játék nagyot üt én azt megveszem eredetibe ha van rá pénzem.Bár ez kevés játékkal van így de hát elõfordul.NAmeg a másik kérésem ez a memokártya hogy pl egy 8mb-s re mennyi mentés fér rá?

Itt próbáld meg.

Itt meg találsz egy játéktesztet, ha esetleg érdekel.

Papesz

Matteo1982
Sziasztok! Az lenne a kérésem h letöltöttem a Fight Night Round3-at de vmiért az utolsó rart nem töltötte le a bit torrent, ha meg van vkinek tegye fel nekem vagy küldje el a: ptc-fnr3.r38-as fájlt!!! Elõre is köszönöm!

Egy Samsung 26"-os (65 cm). 220 ropi volt.
ez az

Prince of Máté
Milyen a TV-d és mennyiért vetted?

Prince of Máté
Lehet neten játszani bár én nem tom pontosan h mert még nem próbáltam!
DE csak EREDETI gémekkel lehet!
Másoltakkal nem!

Hello mindenkinek! kérem akinek van valami ötlete a problémámra segítsen! tegnap megjött a komponens kábelem. van HDTV-m. na szóval összekötöttem a PS2-vel és a menüjében is átállítottam a Component Video Out-ot: Y Cb/Pb Cr/Pr -ra! (mivel RGB-vel nem volt kép amúgysem) Aztán indítom a játékot és nem az hogy szebb lenne hanem csúnyább lett, pixelesebb! mi lehet a baj? (egyébként a Tourist Trophy amcsi verziójában lehet választani normál, progresszív és HDTV között, de mindegyik ugyanolyan csúnya) please help!!!

Matteo1982
Sziasztok! Az lenne a kérésem h letöltöttem a Fight Night Round3-at de vmiért az utolsó rart nem töltötte le a bit torrent, ha meg van vkinek tegye fel nekem vagy küldje el a: ptc-fnr3.r38-as fájlt!!! Elõre is köszönöm!

Ami játékokat felsoroltál egyiket se ismerem<#nyes>
A PC-m MOST még viszonylag jó szóval a mostani játékok mennek meg szerintem egy évig bírja majd a gépigényeket de mi lesz aztán?20rugó videókártya+ 15 ezres ram stb.Meg a mostani gépembe csomó pénzt kellett beleölnöm mert a tápom kiégett(kurvaélet) majd vettem egy másikat 6 rugóért ami kicsi és nem hûti eléggé a gépet ezért leszedtem oldalt a cuccokat és most egyenlõre úgy oldottam meg hogy eléraktam egy 40 centis ventillátort azt csá<#eplus2><#mf2>.
De ez nem hiányzik.
Inkább veszek egy ilyen cuccost aztán játékokat meg leszedem netrõl és már megvagyok.
De azért volt pár játék amit csak konzolokra dobtak ki amiket mindenáron meg akartam szerezni de hát nem tudtam.
Ien pl a sw III revenge of the sith meg a f1 06.
Egy kérdés:Lehet ps2vel neten jáccani valahogy?Lehet hogy hülye kérdés de fogalmam sincs.
Kösz a válaszokat!!

testerlnx
Szerintem akkor éri meg, ha azok a játékok érdekelnek amelyek nem jelentek meg pc-re, pl én imádom a Ratchet&Clank, Jak&Daxter, Final Fantasy X, Bournout 3, God of War-t, Devil May Cry... Ha pl FPS-el vagy RTS-el akarsz nyomni olyan ame-el ami pc-n is van, akkor szerintem kár venned...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

öregharcsa
igen! nekem is van...sõt más konzolom is van(nem dicsekvésbõl ..csak gyûjtöm)
pc-n netezek ill stratégiázok...konzol:platform,autóverseny és egy csomó más játék ami pc-n nem az igazi....

Prince of Máté
Hát énis így voltam hogy csak PC-m volt hülyeségnek tartottam a PS2-t mert ami arra jelenik meg pont leszartam de aztán meg láttam az új gépigényeket<#nevetes2><#idiota>
Meg azt ahllottam hogy a THAW nem jelenki meg PC-re és ezt nem hagyhattam ennyiben😄
Amúgy nekem nagyon számít a tûéles kép mert nekem PC-n midnen játékot 1280x1024ben futtatom butított grafikával

Tekken5
Milyen márkájú HDTV a legjobb? (Dehogy veszek, csak kérdeztem!) 😄

Nos, vannak csak ps2-re megjelent exkluzív játékok amikkel akarsz játszani? Ha igen, venned KELL 😊 Ha nincs és elvagy a PC-vel akkor meg mi a kérdés? 😊
40-50 k egy jó/új állapotú PS2 mondjuk...Még pár hónapig biztosan jönnek rá játékok, illetve párszáz meg már kijött. Ezek fényében van-e szükséged PS2-re?
Monitor és nagyfelbontás után a grafika visszaesést mutathat kritikus pc-szemûeknek 😊 neked milyen szemed van a játékokhoz? Kell a nagyfelbontás/tûéles kép? PS2-nél nem kapsz olyat.
És még lehetne elmélkedni, de szó ami szó: a kérdésed elég összetett 😄

Szerintetek akiknek van PC-jük és PS2jük is, megéri PS2-t venni ha van egy PC-d?
A gépem még egy-két évig bírni fogja a játékokat de nem fogom már fejleszteni hanem veszek egy ps-t azt csá.Szóval megéri?

Hát, ne napi 4-5 órát, az biztos... az a gond ezekkel, hogy az igénybevétel erõsebb, mivel dvd-nyi adatmennyiséget akar a ps2 egységnyi idõ alatt leszedni róluk. Azért pörög mint a marha.

testerlnx
akkor ez most azt jelenti, hogy egy oranal tobbet ne jatszak cd-rol? mert kulonben szetszedi a meghajtot?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Igen, fõleg ha nem órákig nyomta az ember kék cd-rõl...

öregharcsa
az eredetiekkel nem volt probléma...úgy tudom...

testerlnx
A Maximo, meg a Disgaea jött kéken, akkor ezek CD-k? Ha jól tudom akkor bizonyos verziószám alatt a PS2 DVD-je nem szereti a CD-ket, ezt jól tudom?

Jaja, azok cd-alapúak. Gyárilag 😞

öregharcsa
az nem cd véletlenül???mert az elején(ha régi a játék) voltak cd-s kiadások is...azoknak kék volt az aljuk...

testerlnx
Ma jött pár game-em, és ebbõl 2 db kék DVD-n volt, és ezek vmiért hangosabbak mint a nem kékek, hogy van ez?
ui.: mindegyik eredeti elvileg... még nem is láttam kék dvd-t a ps2-höz.

Legyen igazad, de normális vagyok megnyugtatlak. MAximum, ha most akciós, nem eladó és kész. De még mindig várnék megerõsítést, mert akkor én is vetetek ismerõssel...

Prince of Máté
de mi a hihetetlen ebbe na 2700ban??
De ha nem hiszed el akkor mondom Árkád Media Markt.
De akkor írd be a google-ba hogy Sony SCPH 10150 és az összes oldalon ez az irányító van.

Hát, én a múlt héten voltam, akkor ennyiért a gacsi volt...mind1, legyen igazad, de örülnék ha más is megerõsítené hogy tényleg az az. Ugyanis nem hiszem el hogy nem rohan el 2-3 ember azonnal venni harmad-negyedáron egyet, mint a hivatalos ára.

Prince of Máté
aha...<#banplz><#lama>

Seth
ja ezt én benéztem, dual shock 2 controllerre gondoltam ahogy hirtelen átfutottam a hirdetésen

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
[/img]
Én erre gondoltam bocs az egymás utráni 4 messzédzsért

Prince of Máté

Prince of Máté
De mondjátok meg hogy hogan tudok ide a fórmóumba képet berakni és berakok!
A galériámban ott a kép nézzétek meg!

Prince of Máté
Szóval árkád Média Markt<#zavart2>
2690-ért az a fekete lapos 51 gombos mûanyag nem vacak távirányító van rajta

Elég ha annyit mondasz bocs, de ha adsz linket kiveszem a hirdetés ezen sorát 😊...

Finomabban szólj már a másikhoz, kedves Máté. Még ha nem mis értesz egyet valamivel. Official Sony SCPH 10150, amirõl szó van. NEM tudok 8900 alatt, kérnék linket, mert 2690-ért nekem is kell 3-4 db. Amirõl te beszélsz, a gumírozott kis fekete vacak, az nekem is van 2 db, illetve járok olyan üzletekbe ahol 2600-3100 közt kapható.
Szóval? 😊

Seth
hol kapsz annyiért áruld már el, vennék egybõl kettõt

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
AHA elõször énis így csináltam hogy csak eredetim volt,de aztán meguntam h csak pár játék ezért kichippeletettem és már...

Prince of Máté
Te normális vagy??
gyári Sony távirányító NÉGYezer???
ÚJONAN 2690!!EMBER!!

Tekken5
Nekem nincs chippeltetve és eredeti gamekkel játszom 😊 (Még ha olyan kevés játékom van akkor is) 😉

Playstation 2 kiegészítõ:

2 db u.gy. RGB/AV kábel: 1800/db
1 db gyári Sony távirányító (alján minimális szépséghiba de nem látszik, SCPH 10150): 4 k
Plíz PÜ

5-6 gyári meg 35 nem annyira... 😊

Kim Basinger
HI

Ra lehet valahogy masolni a memoriakartyarol a menteseket PC-re ??

Remelem

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi