PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek milyen márkájú vinyót érdemes venni a PS2-be?

Igen, hasonlóképpen én is, mint írtam. Az Epia més célból van: gyakorlatilag a Via Epia gépek multimédiára nem túl erõsek, de zenét ezen játszok le külsõ hangkártyára, fullintegrált az egész, egy nagy ps2 méretû házba költöztettem a komplett pc-t vinyóstul (3.5-ös a vinyó, nem mini), van egy slim laptop cdrw-dvd kombó hozzá, az összes létezõ ki-bemenet rajta van, integrált vga, lan stb. És az egész gép eszik csúcsban 40 w-ot, ha csak letölt (heti 120 órácska akár), akkor meg 20-25 wattot. onitorral eszik net közben mondjuk 80-at, mintha egy 55 cm-s tv-t lesnék. Ez még drága ketyere volt, viszont a leírásom fényében, illetve az egyedisége miatt nem válnék meg tõle soha 😊
Gyönyörûen futtatja az xp-t.

ON 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ioles
Most nézem a CD Galaxis-on a PS2-es játékokat és nagyon faszák

öregharcsa
én egy p3/866-os géppel netezek+ végzem a dolgom....a többire a konzolok maradnak...ez így naon bevált....

http://pspfilez.extra.hu/

Én azt az utat követtem amit te írtál le. A pénzfaló PC-t leépítettem, egy 2.2-es P4 celeron dübörög az írósztalon egy Ati x300 passzív kártyával, illetve (más okok miatt is, pl. szemtelenül alacsony fogyasztás) egy Via Epia-m is van, ez üzemel a hét nagy részén. Egy használt P3 vayg P4 konfig, egy jó Pioneer dvd-író, és játszogatni, dolgozni, dvd-t és cd-t írni is tudsz.
PS3 meg jó cél a késõbbiekre, én is megvárom majd, amíg megfizethetõ lesz az is. De persze ez csak szubjektív véleményem, dönteni úgy is neked kell 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ioles
Értelek. És téged Turho mint konzolszakértõ megkérdezlek abban hogy eladjam-e a PC-met és vegyek-e PS2-õt majd utána PS3-at? A PC-met játékra nemnaon használom csak COD-ra, netre meg zenehallgatásra arra meg sztem elég egy PIII-as is. Szted?

Ha gyorsan mozog a kép, 100 hz-es tvken töredezik, beszaggatósnak látszik a kép. Illetve az ezt ellensúlyozó elektronikák hatása bizonyos mértékû szellemkép-képzõdés, kenõdés, homályosodás. Meg kell figyelni egy MM üzletben például pár modellt, többé-kevésbé látszik a jelenség. A képfrekvencia megkettõzésének és ezzel együtt a szem kímélésének ez az ára.

Ioles
ezt a "hülyén kezelést" hogy érted?

Nekem 50 hz-es a 72-es Pana tv-m de speciel ez nem szembántó. 100 Hz kevésbé bántja a szemet, "cserébe" a gyors mozgásokat az ilyen tv-k (általam látott többtíz típus) több-kevesebb mértékben de hülyén kezelik le.

Nagy valószínûséggel.

Ioles
télleg PS2-höz mien TV-t ajánlotok, mert én a mostani 50hz-es 55cm-es nem fogom a szemem elcseszni, tom hogy nem kell HDTV de gondolom egy 72cm-es 100Hz-es TV-n már élvezhetõ

Ioles
sztem az 50hz miatt

Ioles
nem csak a nézõk hanem a távoli textúrák

Lehet az 50 hz-re való érzékenység, illetve grafikai hiba (nincs olyan játék amiben nincs grafikai gubanc bizonyos helyzetekben).
Kérdés, csak a nézõk villognak, vagy az egész?

Ioles
Valaki?

Ioles
Havernak egy 55cm-es TV-je van és amikor GT4-eztünk akkor a távoli emberek(nézõk), vagy a távoli textúrák mintha vibráltak volna. Ez a TV miatt van, mert 50HZ-es vagy mi miatt?

Al Age
Elég jó kis játék, bár én nem vittem végi, de nagyon csíptem benne Jean Reno-t. 😄DD

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Köszi, megnézem holnap!

Ioles
És az a jó hogy PS2-re rengeteg játék van, télleg az Onimusha 3 az jó?

Ioles
Hát persze netre meg COD-ra meg stb-re kell, de akkor sem ilyen erõs, mint ami nekem van, majd veszek egy PIII-asat azt kész vagy apámét elkunyerálom<#vigyor><#vigyor>, úgysem használja

Prince of Máté
Igen én is csatlakozok Al AGe-hez a PC mindenképpen leygen elég egy P2es is ha nem akarsz játszani rajta,addig vegyél PS2-t majd ha lesz pénzed jöhet a 3

Al Age
PC-d valamilyen szinten maradjon szerintem, zenét hallgatni, filmet nézni, netezni, satöbbisatöbbi, amit a PS2 nem tud, vagy legalábbis körülményesebb vele. Ugyanakkor _sokkal_ értelmesebb dolog egy PS2-t venni, mint a PC-t fejleszteni játék miatt, úgyhogy ha van rá pénzed nyugodtan vegyél egyet! :-)

Ioles
Sziasztok!
Most jöttem haza havertól és megnéztem a PS2-jét. Hát én azt mondom hogy hiába 6 éves azért még a grafika nem rossz. Mutatta az Onimusha 2-t, a Freedom Fighters-t, a Mortal Kombat Shaolin Monks-ot, a Gran Turismo 4-et. Na most van egy ötletem és szeretném ha véleményeket mondanátok rá: Most eladnám az aláírásomban lévõ gépemet és vennék egy PS2-t és amikor lemmene majd a PS3 ára olyan 100E FT körülire akkor vennék azt, addig is gyûjteném a pénzem. Na hogy hangzik?

Prince of Máté
...Kérdezte tõlem valaki hogy van-e a PS-en USB csatlakozó,figyelmesebbnek kéne lenni

Al Age
Biztos, hogy Magic chip?
Félre ne érts, nem nézlek hülyéknek, de régebben ezen a néven volt divat Ubicom IC-ket szerelni a gépekbe, amikre a Magic firmware-jét tették rá. Ez persze nagyon megbízhatatlan, szar minõségû megoldás. Az én gépemben is ilyen volt (Magic 3.3 néven) és valamelyik kábelen volt is egy ellenállás az IC elõtt...

jaszy
ziasztok.

Az a gondom van hogy van egy 390004 es gépen Magic 3 chippel. Az a bibi van vele hogy nemviszi az írott játékokat. A gyáriak mind mennek , az írott DVD filmek is azonnal indulnak. Az irott játékra azonnal a "please playstation2 format disc" jelenik meg. Tehát beolvassa a lemezt csak nemmehet a chipp. Valaki tudja hogy mit nézhetnék meg? A chipp vesezékeit átnéztem ott minden jó. A reset is mûködik. Sõõt a chip is melegszik ha bekapcsolom. A chipp panelján a reset vezetéke után van egy pici alkatrész. Azt hogylehet kimérni ? Miaz valójában?

Köszi elõreis. Jaszy

Sokan ezt mondják, Én is:

Nézd meg milyen játékok vannak a két különbözõ gépen, majd e szerint dönts.

PS2-re több a japópóva, a third-party (eyetoy, singstar).
Box kicsit közelebb áll a PC-hez, több FPS lövölde, kevesebb egyedi ötlet.

Multiplatformban viszont az X erõsebb, mivel komolyabb vas hajtja (a mindkét gépre kijött játékok).

Én a ps2re szavazok 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Pont ezen töprengtem én is, miért a ps2 használhatatlan usb csatija jobb, mint a boxé 😄DD

Boxon is van USB csatlakozó, szerinted ezen múlik? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Disk
Nem értek hozzá és azt szeretném megtudni ,hogy a Max Drive tud csalásokat kezelni vagy a csalásokhoz Action R. Max -ot kell venni? Ha az utóbbi ,akkor valaki felvilágosítana ,hogy azt meg a PC -t ,hogy lehet összekapcsolni? Vagy mégis ,hogy lehet frissíteni az adatállományát?

Prince of Máté
Én az Aquarénában voltam az a Mogyoródi Aquapark!!
PS2-t vegyél,van benne USB csatlakozó!Én a gépet a Corában vettem 35ért,a laptopot nem játszásra találták ki

Al Age
Nem lehet, hogy csak versenyek alatt áll át arra a felbontásra, menüben marad normálon?
Valamint ezt a beállítást nem menti a játék semmilyen formában, tehát a játék minden indításakor át kell rá állítani.

Mátétol kérdeztem,mert irta,hogy most jött az aquacity-bõl az meg egerszegen van,ezért hittem azt,egyébként én meg pesten vok egyetemista,ugy hogy biztos itt venném meg a gépet,na de még egy kérdés:xboxot vagy ps2-öt vegyek?
az az igazság,hogy még életembe nem láttam semelyiket sem müködés közben,egy kicsit félek is,mert eddig laptopon nyomtam,elötte meg sima pc-n és kiváncsi vok,hogy grafikába mit nyujt a konzol,remélem nem lesz nagy a minõség romlás(õszintén megmondom én még azt is nehezen tudom elképzelni,hogy milyen lesz a TV-n játszan),de mindenképpen átnyergelek konzolra(már az új kormányt is kinéztem) mert elegem van a vidikártyákból,procikból,meg az állandó virtuális meghajtókból Daemon,Alcohol soft stb,a notimba egy 1.8Centrino proci van 512 Memoval,megy Geforce 6600 grafikártya,és van amihez már kevés.na ebbõl lett végérvényesen elegem,szóval pár kérdés,box v Ps2?? és van e usb-s adapter amivel csatlakoztatni tudom az usb végü egeremet meg billemet??
frissitések,meg patchek nincsenek konzolos játékokhoz ugye?
és hol érdemes venni? én a konzolstudiora,meg az xbox.maximax.hu-ra gondoltam..

Nem lehet, hogy ezért?

Papesz

Oké így már egyre tisztább számomra a dolog! még egy kérdés: megint a Tourist Trophy-t hozom fel, van benne HD felbontás, arra átváltok és ugyan olyan rossz a kép. akkor miért van benne? (bocs hogy értetlenkedek<#idiota>)

Jaaa oké 😊.

Prince of Máté
De tõlem náézd meg a következõ üzenetét kinek szól

Oké 😊.

De tõle akarta 😄DD (húbazz, bonyolódik 😊))) )

Nem tõled kérdezte.

Prince of Máté
Nem de mibõl vetted?Budapesti vagyok😄

Al Age
Szerintem félreértések történtek. Néhány nem-HDTV tudja a progresszív üzemmódot is - és néhány játék is. Ennek használatához tényleg komponens kábel kell. Szerintem csak errõl lehetett szó, hiszen a PS2 felbontása fix, ezzel pedig a váltottsoros képfrissítést lehet leváltani.

Ok, csak nekem postoltad 😄DD csodálkoztam is mibõl szûrted le 😊

bocs,prince of matéra gondoltam

Hát én nagyon nem 😊 Szolnok melett lakom.

hy,te is Egerszegi vagy?

Hát, nagy és éles lesz a kép, mindezek hátrányaival együtt. Van akinek ez szebb mint 37 cm-es tv-n...fene tudja.
72 cm-es hagyományos tv-men a ps1 is gyönyörû 😄

Félig igaz, félig nem! A betûk, a kiírások, a feliratok azok gyönyörûek, élesek ezért is mondják hogy tökéletes PC monitornak. A kép az tényleg olyan mintha elmosódott volna, de hangsúlyozom hogy csak ha rátapadsz a képernyõre! Ha normális távolságból nézed ez nekem kb. 4-5 méter akkor összességében nagyon szép, persze azért várom az új mûsorszórást!

Ja vágom és köszi mindenkinek a hozzászólását!<#worship> Csak nem tudom hogy akkor miért van az a tévhit, hogy szebb lesz tõle a kép? (mert mikor én érdeklõdtem azt mondták hogy kafa lesz)

Lammer
csakhogy megertsed: probald meg monitoron 1280*1024ben elinditani egy ps1 emulatort(NATIVBAN! tehat a ps1 NATIV felbontasat told ki fullscreenre)... nah, erted? 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan